vocian
Registered User
- نوشتهها
- 1,002
- لایکها
- 4
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای vocian
آقا به خدا قسم قاطی کردم انقدر که هر روز یه رام جدید می یاد ..........
من تا میام 2 تا برنامه نصب کنم یه رام جید میاد!!!!!!
بلاخره تا کی ادامه داره یعنی هر 3 روز یه بار قراره یه رام جدید بیادش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این رامی که در حال حاضر رو گوشیه من نصبه همونیه که شما معرفی کردین و گفتین هیچ مشکلی نداره ،فقط دو
نفر از بابت مدیا پلیر مشکل داشتن که گفتید اونم حل شده ، می خوام بدونم بعد از این رام ، رام جدید (یعنی بعدی )
اونی که آقای king dani نصب کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوده شما از همون رامی استفاده میکنی که منم نصب کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی که یه رام جدیدتری می آید صد درصد از قبلی باید بهتر باشه یعنی یه سری ایرادات جزئی هم حتی اگر به
چشم هم نمی آید برطرف شده آیا این درسته ؟؟؟؟؟؟؟
این رام آخری (معروف به رام دکتر ) پیج پول آن چنده 8 یا 6 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با این رام (رامی که الان نصبه) هیچ مشکلی ندارم ،میخوام ببینم اگر شما جای من بودید این رام رو به رام جدیده
که دکتر گفتن آپگرید میکردید ؟؟؟؟؟؟؟
میدونم که الان داری فحشم میدی انقدر که از شما سوال کردم تو رو خدا ببخشید .........
یه سول دیگه : این باطریه که معرفی کردین برای اتم رو (2400 یا 3600 تاییش) از کجا تهیه کنم و آیا ضرری برای
دستگاه نداره یعنی مشکل ساز نمیشه؟؟؟؟؟؟
شما خودتون از کدومش استفاده میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمندم انشالله جبران کنم ........
با تشکر
قربان بنده همین الان وضعیت شما رو دارم . راممون هم یکیه . هیچ دلیلی هم برای تعویضش نمی بینم. رامی آخر هم که ازش صحبت شده فقط یه مشکل در باره سیم تولکیت رو رفع کرده که عمرا به کارت نیاد. بنده به شخصه اکیدا توصیه میکنم که رامت رو عوض نکنی.
رام های جدید معمولا برای بهتر شدن میان و برای رفع بعضی مشکلات اما یه سریشون خودشون مشکل ساز هستن. مثلا اون زمان برای ویندوز موبایل 5 یه رام اومد که وی او آی پی رو اکتیو می کرد و اونایی که میتونستن استفاده کنن کلی حال کردن اما مصرف باطری هم 20% افزایش پیدا کرد و یه سری مشکلات دیگه منم آپگرید نکردم.
اصولا تا وقتی مشکلی با این رام نداری آپگریدش نکن . مگه اینکه رام بعدی واقعا فضای رم رو خالی کنه یا یه حالی به سرعت دستگاه بده . یا یه حالی به باطری که فکر کنم تا چند وقت دیگه نباید انتظارش رو داشت.
راستی ورژن دوم رام تاچ اومد که اتفاقا از همین رام گرفته شده دیگه سرعتش خیلی بهتر شده واسه اکتیویشنش هم دیگه نمیخواد با پا بری روی پی پی سی . اما به خاطر اینکه حول نکنی و یه بار دیگه رام نریزی لینکشو نمیدم:happy: