• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رام ويندوز موبايل 6 براي اتم و اتم پيور

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان و با تشکر از زحمات آقای vocian

از راهنماییهای شما کمال تشکر را دارم

حقیقتش دیگه خسته شدم ....تازه این یه چند تایی از اون هنگ کردنا بود یه جور هنگ هایی میکنه که آدم شاخ در

میاره....بگذریم

ببینید من این کار ها رو بکنم خوبه؟؟؟

رام رو دوباره بریزم و مموری کارت رو هم فورمت کنم ...نظرتون چیه؟؟؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم :از این دو رامی که معرفی کردین دومیه برای اتم اگزه هستش و اولیه برای اتمه...؟؟؟؟

من منتظر نظر شما هستم

با تشکر

خواهش مي كنم . كاري نكردم.

كاري كه مي كنيد درسته .اول رام بعد هارد ريست . بعد فرمت مموري (نه با ويندوز و نه با فت 32)
هر دو رام براي اتم هستند. دومي از رام اتم اگزك توييك شده.

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای VOCIAN عزیز

شما فرمودید که مموری رو نه با ویندوز نه با فت 32 فرمت کنم منظورتون با خوده گوشی فرمت کنم؟؟؟؟؟

سوال بعدی من اینکه آیا همان رامی که در حاله حاضر رو گوشی هست(همونی که خوده شما دارید استفاده

میکنید ) رو دوباره بریزم یا یه کدوم از این دو رامه جدیدی که معرفی کردینو بریزم؟؟؟؟

و یه سوال دیگه اینکه این رامه جدیدی که معرفی کردید با اینی که در حال حاضر هم من و هم خوده شما دارید

استفاده میکنید چه فرقی با هم دارند ؟؟؟ آیا از اینی که الان دارم استفاده میکنم بهتره؟؟؟

ودر آخر میشه لینک دانلود اونی که بهتره رو برام بزارید

شرمنده که خیلی مزاحمتون میشم

با تشکر

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای VOCIAN عزیز

شما فرمودید که مموری رو نه با ویندوز نه با فت 32 فرمت کنم منظورتون با خوده گوشی فرمت کنم؟؟؟؟؟

سوال بعدی من اینکه آیا همان رامی که در حاله حاضر رو گوشی هست(همونی که خوده شما دارید استفاده

میکنید ) رو دوباره بریزم یا یه کدوم از این دو رامه جدیدی که معرفی کردینو بریزم؟؟؟؟

و یه سوال دیگه اینکه این رامه جدیدی که معرفی کردید با اینی که در حال حاضر هم من و هم خوده شما دارید

استفاده میکنید چه فرقی با هم دارند ؟؟؟ آیا از اینی که الان دارم استفاده میکنم بهتره؟؟؟

ودر آخر میشه لینک دانلود اونی که بهتره رو برام بزارید

شرمنده که خیلی مزاحمتون میشم

با تشکر

پاسخ سئوال اولتون مثبته.

درمورد رام جديد بنده كاملا تفاوت ها رو صفحه قبل توضيح دادم. خودم رامهاي جديد رو امتحان نكردم چون تا اين امكانات با هم مجتمع نشه حوصله آپگريد ندارم. پس هيچ كدوم رو هم توصيه نمي كنم.

لينك تاپيك ايكس دي اي در همون پست موجوده. از همونجا ميتونين گيرش بيارين. پي دي اي وايت از يه رام جديد استفاده كرده. اما رام 0.7.1 همون توييك كرده رام فعليه پس اين مشكلات شما رو حل نكرده

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جناب ووسین سلام .
من رام جدید اتم اگزک رو دانلود کردم ولی هنگام آپگرید پیغام ارور dll میگیرم . میتونید راهنمایی کنید اشکال از کجاست ؟ ممنون .

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
جناب ووسین سلام .
من رام جدید اتم اگزک رو دانلود کردم ولی هنگام آپگرید پیغام ارور dll میگیرم . میتونید راهنمایی کنید اشکال از کجاست ؟ ممنون .

با ویستا یا ایکس پی آپگرید کردین؟ دستگاه رو به بوت لودر بردین؟

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با ویستا یا ایکس پی آپگرید کردین؟ دستگاه رو به بوت لودر بردین؟

با ایکس پی آپگرید کردم . با نوت بوک هم امتحان کردم همین ارور رو داد . دستگاه رو یکبار با مموری به بوت لودر بردم ، یکبار هم بدون مموری گفتم شاید نباید مموری روش باشه .جالب اینجاست که دو مدل رام رو هم امتحان کردم .

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با ایکس پی آپگرید کردم . با نوت بوک هم امتحان کردم همین ارور رو داد . دستگاه رو یکبار با مموری به بوت لودر بردم ، یکبار هم بدون مموری گفتم شاید نباید مموری روش باشه .جالب اینجاست که دو مدل رام رو هم امتحان کردم .

آفا این کارا رو دقیقا انجام دادی؟
Steps:
1. Uncompress the 7z file into C:\Windows\Temp
2. Verify the files, should be 6 files
3. Execute Device Software Update Utility.exe
4. Follow the rest steps.

Please charge your device after upgrade to 100% full before you comment the drain batteries on your device!!.

خلاصه اش :
خودب باید آنزیپ کنی تو فولدر تمپ
چک کنی فایل ها کامل باشه
دستگاه رو به بوت لودر نبری

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آفا این کارا رو دقیقا انجام دادی؟
Steps:

Please charge your device after upgrade to 100% full before you comment the drain batteries on your device!!.

خلاصه اش :
چک کنی فایل ها کامل باشه

مرحله 1 رو انجام ندادم . اینکارو باید تو pc انجام بدم یا دستگاه ؟

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ووسین جان ممنون بالاخره موفق شدم .مشکل از بوت لودر بود که با آموزشی که تو یک ترد دیگه خوندم حل شد .

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
ووسین جان ممنون بالاخره موفق شدم .مشکل از بوت لودر بود که با آموزشی که تو یک ترد دیگه خوندم حل شد .

سلام
منم مشکل شما رو دارم می شه توضیح بدید ؟
اگر براتون امکان داره همه مراحل توضیح بدید اخه من اولین بارم هست :blush:
( ویندوزم ویستا هست )
ممنون

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

خواهش می کنم. مثل اینکه نتونستم کمک زیادی بکنم. فکر کنم یه مقدار زیادی دی اس یو یو ها ی این دو دستگاه متفاوته . اگه لطف کنی راه درستش رو بگذاری که یکی مثل خودتون خواست آپدیت کنه دچار مشکل نشه.
حالا کدوم رام رو آپدیت کردین؟ اگه از مشکلات و مزیت هاش هم بگین خیلی خوب میشه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
منم مشکل شما رو دارم می شه توضیح بدید ؟
اگر براتون امکان داره همه مراحل توضیح بدید اخه من اولین بارم هست :blush:
( ویندوزم ویستا هست )
ممنون

تا اونجایی که من می دونم دی اس یو یو ی اتم اگزک هم مثل اتم با ویستا کاملا ناسازگاره. باید از اکس پی استفاده کنید قربان

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
تا اونجایی که من می دونم دی اس یو یو ی اتم اگزک هم مثل اتم با ویستا کاملا ناسازگاره. باید از اکس پی استفاده کنید قربان

ممنون
در هنگام نصب مموری در دستگاه باشه یا در بیارم ؟
وکلا اگر نکته خاصی هست لطفا بگید که بریم نصب کنیم :blush:

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
جناب vocian رامتون رو عوض نكرديد اخيرا؟ رام من مشكل خاصي نداره البته ولي گفتم ببينم رام بهتري اومده كه ارزش آپگريد داشته باشه؟ منظورتون ار Touch actived and fully works اينه كه رام تاچ نصب كرديد ؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون
در هنگام نصب مموری در دستگاه باشه یا در بیارم ؟
وکلا اگر نکته خاصی هست لطفا بگید که بریم نصب کنیم :blush:
خلاصه کار ها رو قبلا توضیح دادم قربان:

خلاصه اش :
چک کنی فایل ها کامل باشه

اما چون خودم دستگاه رو ندارم نمیتونم دقیق بگم . از دوستی که نصب کرده کمک بگیرید بهتر جوابتون رو میده اما باید روش این باشه.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
جناب vocian رامتون رو عوض نكرديد اخيرا؟ رام من مشكل خاصي نداره البته ولي گفتم ببينم رام بهتري اومده كه ارزش آپگريد داشته باشه؟ منظورتون ار Touch actived and fully works اينه كه رام تاچ نصب كرديد ؟

خیر قربان رامم همونه . فعلا که به راحتی داره کار میده . تا زمانی که دو رام اخیر با هم مخلوط نشن دست به تغییرات نخواهم زد. به شما هم اکیدا توصیه میکنم که رام رو عوض نکنین. چیزی که بیشتر خوشحالتون خواهد کرد استفاده از برنامه های جدیده نه رام جدید:p
البته اون جمله به این معنیه اما دقیقا زمانی گفته شده که رام تاچ به راحتی روی دستگاهم نصب شد. الان تاچ ندارم و از این بابت خوشحالم . فقط حوصله پاک کردن امضا رو ندارم:happy:

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0

لطفا برای من و دیگر دوستان که اتم اگزک دارن بگید چه جوری موفق شدید
و نظرتون راجعبه رام چیه ؟

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
شرمنده که دیر جواب دادم . اما کارهایی که انجام دادم :
1- بوت لودر اتم اگزک با فشردن کلید دوربین و سافت رست هست ولی به جای اینکار دستگاه رو هارد رست کردم و در قسمت tap a screen به جای tap دستگاه رو به کامپیوتر وصل کردم .
2- وقتی کامپیوتر دستگاه رو شناخت رام رو طبق راهنمایی های ووسین عزیز تو temp ویندوز اکستراکت کرده و اجرا کردم .
آپگرید بدون مشکل انجام شد والان هم مشغول ریختن نرم افزار ها روی دستگاه هستم . فقط تنها مشکلی که خوردم این بود که backup که از دستگاه قبلی گرفتم نتونستم به طور کامل restore کنم چون دستگاه هنگ میکنه و فقط با هارد رست درست میشه .اگر مورد دیگه ای هم برخوردم حتما میگم .
3- این رام رو هم نصب کردم ای کی یو 0.7.1 .

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
شرمنده که دیر جواب دادم . اما کارهایی که انجام دادم :
1- بوت لودر اتم اگزک با فشردن کلید دوربین و سافت رست هست ولی به جای اینکار دستگاه رو هارد رست کردم و در قسمت tap a screen به جای tap دستگاه رو به کامپیوتر وصل کردم .
2- وقتی کامپیوتر دستگاه رو شناخت رام رو طبق راهنمایی های ووسین عزیز تو temp ویندوز اکستراکت کرده و اجرا کردم .
آپگرید بدون مشکل انجام شد والان هم مشغول ریختن نرم افزار ها روی دستگاه هستم . فقط تنها مشکلی که خوردم این بود که backup که از دستگاه قبلی گرفتم نتونستم به طور کامل restore کنم چون دستگاه هنگ میکنه و فقط با هارد رست درست میشه .اگر مورد دیگه ای هم برخوردم حتما میگم .
3- این رام رو هم نصب کردم ای کی یو 0.7.1 .

خیلی ممنون

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وخسته نباشید خدمت عزیزان وبا تشکر از آقای vocian

رام رو دوباره ریختم (همون قبلی رو که در حال حاضر خوده شما استفاده میکنید )

فقط چند تا سوال :

1)برنامه (VOIP (internet callin رو میخواستم

2)مموری کارت رو چه جوری با گوشی فورمت کنم؟؟؟

3)نمیدونم چرا برنامه نصب میکنم دوباره همون مشکلات قدیمی تکرار میشه. فکر میکنم از برنامه htc home plugin

باشه حالا نظر شما چیه تو رو خدا کمکم کنید به خدا دیگه خسته شدم بعضی موقع ها به سرم میزنه بفروشمش .

4)بعد از نصب برنامه PowerManagementPatch نمیدونم چرا دیگه اون آیکون نشون دهنده باطری دیگه اون بالا نمیاد!!!!!!!!

5) از اون دو رامه جدیدی که معرفی کردید(برای اتم) من دومی رو دانلود کردم یه فایل زیپ هستش وقتی اون فایل رو

اکسترک میکنم چند تا فایل میشه که دو تای آن شبیه فایل نصب رام هستش حالا مشکل اینجاست که هر دو فایل میره

برای نصب یکیش رو که میزنم بره برای نصب عکس گوشی اتم مشکی داره و دیگری عکس گوشی اتم سفید کدام از

این دوتا هستش ؟؟؟؟ و مابقی فایلهایی که اکسترک شده چی میشه و باید چی کار کرد ؟؟؟؟؟؟

6)رام اولی رو هم با هزار مصیبت دانلود کردم از همون سایتی که گفته بودید حجمش هم 49.2 هستش ولی وقتی که باز میکنم این ارور رو میده:some installation files are corrupt. please download a fresh copy adn retry the installation

خلاصه که پاک قاطی کردم منتظره کمک شما هستم

با تشکر

بالا