من گفته بودم که اگر سواری سوتی نده ، با اختلاف میبریم که ظاهراً سوتی رو داد و بد سوتی هم داد!! دی!امروز دزوازه بانها ترکوندنا!!!!!!!!!!!
رودباریان که تعطیل!!!!!!!!! ..........سواری هم که با اون گلی که خورد.......![]()
![]()
من گفته بودم که اگر سواری سوتی نده ، با اختلاف میبریم که ظاهراً سوتی رو داد و بد سوتی هم داد!! دی!امروز دزوازه بانها ترکوندنا!!!!!!!!!!!
رودباریان که تعطیل!!!!!!!!! ..........سواری هم که با اون گلی که خورد.......![]()
![]()
2-1 تمام شد
یک گل مفت هم خوردیم.
ولی مهم 3 امتیاز بود
پیش به سوی قهرمانی ....
قبول دارم سپاهان بهتر از پرسپولیس بود اما نه در حد بردن. سپاهان بازی با استقلال خیلی بهتر بازی کرد که بازی رو برد
اما امروز بازی آنچنانی ای نکرد ولی با این اوصاف برتز از پرسپولیس بود (به خاطر بازی بسیار ضعیف پرسپولیس در همه خطوط) و خب حق تیم برتر برد هستش.
پس برد سپاهان نا عدالتی نبود.....
امروز هم پرسپولیس ، مثل بازی قبل مغلوب خط دفاعی و دروازه بان ضعیف و پر اشتباهش شد.
ضمن اینکه در خط میانی هم حرفی برای گفتن نداشتیم.
به عنوان یه پرسپولیس باز هم به دوستان سپاهانیم این برد رو تبریک می گم.
من از اوایل نیمه ی دوم بازی رو دیدم. به نظر من هم برد حق سپاهان بود چون پرسپولیس اصلا خوب بازی نکرد، مثلا بادامکی خیلی ضعیف کار کرد، نصرتی هم که خوب نبود و دروازه بان که دیگه جای بحث ندارد. با روشی که اونها داشتند بازی می کردن خیلی بعید بود که بتونند در جریان بازی گل بزنند. فقط این رو هم به خاطر داشته باشید که پرسپولیس چندین یار اصلی اش رو هم نداشت و به همین خاطر نتونست بازی همیشگی خودش رو انجام بده.
در مورد گل پرسپولیس هم افشین پبروانی گفت سواری گل خیلی بدی خورد و روی گل مقصر بود، اما من این اعتقاد رو ندارم، چون اگر دقت می کردید اولا فاصله ی ضربه زننده تا دروازه بیش از 30 متر بود و در ثانی توپ درست جلوی دروازه بان زمین خورد و به اصطلاح کمونه کرد و الا مسیر حرکت توپ تقریبا وسط دروازه و جایی بود که سواری انتظارش رو می کشید و اگر توپ از قدری جلوتر شوت شده بود هرگز گل نمی شد. یادتون باشه که اصولا مهار چنین توپ هایی برای هر دروازه بانی مشکل هست و دروازه بان های بزرگ هم از این گل ها خورده اند.
در نهایت: من هم به عنوان یک پرسپولیسی قدیمی برد سپاهان رو تبریک می گم و برای همه دوستان سپاهانی آرزوی موفقیت می کنم.
كدوم قهرماني؟ :blink:
مهم 3 امتياز بود؟ :blink:
يك گل مفت؟ :blink:
كدوم بازي رو مي ديديد؟
ما يه گل بخودي خورديم مفت نبود؟ شما از پشت 18 خورديد مفت بود؟:blink:
احتمالا همانطور كه قهرمان نيم فصل شديد، قهرمان ليگ هم خواهيد شد!
مهم 3 امتياز بود! واقعا؟اينطور كه شما مي گيد فكر مي كنم باخت 2 به 1 واسه پرسپوليس خوب بود!:lol:
پيش به سوي قهرماني رو با ما بوديد ديگه؟!دو امتياز عقب هستيد هنوز! فعلا پيش به سوي جبران دو امتياز!
![]()
عزیزم اون گل که ما زدیم تو یه موقعیت گل بود که اگه توپ از نصرتی هم رد میشد پشتش مهاجم سپاهان ایستاده بود گلش میکرد.كدوم قهرماني؟ :blink:
مهم 3 امتياز بود؟ :blink:
يك گل مفت؟ :blink:
كدوم بازي رو مي ديديد؟
ما يه گل بخودي خورديم مفت نبود؟ شما از پشت 18 خورديد مفت بود؟:blink:
احتمالا همانطور كه قهرمان نيم فصل شديد، قهرمان ليگ هم خواهيد شد!
مهم 3 امتياز بود! واقعا؟اينطور كه شما مي گيد فكر مي كنم باخت 2 به 1 واسه پرسپوليس خوب بود!:lol:
پيش به سوي قهرماني رو با ما بوديد ديگه؟!دو امتياز عقب هستيد هنوز! فعلا پيش به سوي جبران دو امتياز!
![]()
جا من کجا خالی بود؟؟؟ اومدم دیگه! ولی تو ورزشگاه نبودم.چقدر امروز جای سپاهان و امینی عزیز ، خالی بود !!!دی!
پس بهتره ، واقع بین باشیم :happy:
سوال بعدی هم باید بگم ، بله ، ما انتظار برد با اختلاف بیش از 3 گل رو داشتیم .....
این اسمش واقع بین بودن نیست رفیق.
اون شوت هم اینقدر آروم بود و اگر آرمناک پطروسیان هم بود ، به راحتی در آغوش میگرفتش...
یک جوری نوشتی اگر آرمناک هم بود که انگار آرمناک سوراخ ترین دروازه بان بوده!
نه، من هنوز عقیده دارم اون گل رو اگر کس دیگه ای هم بود به دلیل اینکه درست جلوی دروازه بان زمین خورد و تغییر مسیر داد، می خورد.
در مورد هواداری و طرفداری از تیم و باشگاه مورد علاقه هم یک مقدار حرف دارم که اگر مجال و حوصله ای پیدا شد بعدا عرض می کنم.
با آرزوی موفقیت.
1 سال؟؟؟؟؟؟؟؟متاسفانه محرم نویدکیا ، دیروز در تمرین دچار آسیب دیدگی شد و تا 1 سال دیگر نمیتواند برای سپاهان بازی کند !!!!
این اسمش واقع بین بودن نیست رفیق.
یک جوری نوشتی اگر آرمناک هم بود که انگار آرمناک سوراخ ترین دروازه بان بوده!
نه، من هنوز عقیده دارم اون گل رو اگر کس دیگه ای هم بود به دلیل اینکه درست جلوی دروازه بان زمین خورد و تغییر مسیر داد، می خورد.
در مورد هواداری و طرفداری از تیم و باشگاه مورد علاقه هم یک مقدار حرف دارم که اگر مجال و حوصله ای پیدا شد بعدا عرض می کنم.
با آرزوی موفقیت.
موری جان چرا بحثو عوض میکنین !!!
شما گفتین ما سه تا بازیکنانمون نبودند ، منم گفتم مام 6 تاشون نبودند که در اصل شما یک مصدوم داشتین ( آلونگ آلونگ) ما 4 تا از بهترین هامون رو نداشتیم( نویدکیا - محمود کریمی( اقای گل مون) جابا مجیری( که مجبور شدیم به جاش در سمت چپ یک هافبک بذاریم)و محسن حمیدی ، دیگر مهاجم آمادمون!!!
4 بزرگتر از 1 هست یا یک بزرگتر از 4؟؟؟:happy:
(منظورم از واقع بینی ...... 4>1 است)
آرمناک سوراخترین دروازه بان نبود ولی یکی از دروازه بانان نا مطمئن بود که البته بهتر از سواری بود انصافاً!!دی!
باز هم میگم ، توپی که در یک مسیر مستقیم میاد به طرف ما ، از سر بخوریم هیچ موقع نمیتونیم اون توپو بگیریم ولی اگر سر جامون باشیم ، توپ توی دست مونه ( توپ که به تاق نچسبید که بگیم گرفتنش سخت بود)
در نسخ آسمانی آورده اند که در سرزمین جی تیمی ظهور خواهد کرد که تحت هر شرایطی قرمزها را می....... (به خاطر ادب جاخالی را خودتون پر کنید!)
حالا میشه گفت پرسپولیس تو بحران افتاده. همشون هم با هم درگیری دارند. به باخت هم دارند عادت می کنند. خرشانسی های طول فصلشون هم کمکم داره تموم میشه. گرچه تو این بازی هم 3 تا آفساید اشتباه از سپاهان کمک داورا گرفتند که هر کدوم اعلام نمیشد یه موقعیت 100% گل تقریباً تک به تک به وجود میومد.
باید دید قطبی میتونه تیم را تو تعطیلات جمع و جور کنه یا نه.
عزیزم اون گل که ما زدیم تو یه موقعیت گل بود که اگه توپ از نصرتی هم رد میشد پشتش مهاجم سپاهان ایستاده بود گلش میکرد.
ولی اونی که سواری خورد اصلاً موقعیت گل نبود یه پاس آروم بود که سواری نتونست بگیره.
بعدشم در سیستم 3 امتیازی، 2 امتیاز اصلاً قابل اتکا نیست. تو یه بازی میتونه جبران شه چه برسه به 17 بازی!
جا من کجا خالی بود؟؟؟ اومدم دیگه! ولی تو ورزشگاه نبودم.
من از یه چیزی ناراحت شدم که 30 - 40 درصد ورزشگاه قرمز بودند. اولاً که اگه کسی اصفهانیه و میره قرمز و آبی ها را تشویق میکنه واقعاً جای تأسف داره.
بعدشم قانوناً 10% ورزشگاه مال تیم میهمانه. یعنی تو ورزشگاه فولادشهر فقط پهلو جایگاه پشت نیمکت خودشون.
واقعاً جای تأسف داره نیروی انتظامی برا بحثی به نام امنیت!! هوادارا پرسپولیسو میفرسته جای سپاهانیا. که من شنیدم قبل از شروع بازی از تماشاگرا سپاهان پشت در مونده بودند.
نکته دیگه این که جالبه که برا بازی پرسپولیس سپاهان یه کاشناس و مربی 100% پرسپولیسی آورده بودند تلوزیون که دائم 3 تا بازیکن غایبشونو تو سر ما میزد.
خب بنده خدا اگه شما 3 تا غایب دارید ما 6 غایب داشتیم.
کریمی نویدکیا محمدی حمیدی مجیری و لوینیان که اگه از 3تا اولی فقط یکی تو این بازی بود الان باید نگران تفاضل گلتون هم می بودید.
بعدشم راجب تیم ملی.
من نمیدونم این ابراهیم زاده دمش گرم چجوری 9 تا بازیکن تو پرسپولیس جسته!!!!
من هر چی پرسپولیس را زیر و رو کردم دیدم 5 تا بازیکن بیشتر نمیتونند عضو 50 نفر باشند:
پژمان نوری - واعظی - رودباریان - خلیلی - نیکبخت
من خودم با همه اینا موافق نیستم ولی منطقی که نگاه کنیم این 5تا تو این لیست حق دارند باشند.
تایید میشه
آره ، واقعاً تاسف داره ف البته من میدونم از کجا اب میخوره!!!!
فعلاً تا 18 ماه دیگه باید صبر کنیم!!!
کاملاً تایید میشه ، فقط کافی بود ، نویدکیا و کریمی باشند تا طوفان دذ فولاد شهر بپا شه!
ظاهراً 5 تا از بازیکنان سپاهان به تیم ملی دعوت شده اند، نویدکیا ( که به دلیل مصدومیت خط میخوره) ، حاج صفی که پدیده ی تیم ملی ایران خواهد بود ، عقیلی و بنگر ، که حقشون بود ، و از مدافعان فیکس تیم ملی خواهند بود ، عباس محمدی که دیگه حرفی توش نیست ، از بهترین های ایرانه و درخشش در مسابقات آسیایی رو همه دیدند و اگر کمی بچه بازی نمیکرد در بازی با نفت ، الان سپاهان قهرمان نیم فصل شده بود...
محمود کریمی ، که خودش از آقا منصور خواسته دعوت نشه و سید صالحی که نمیدونم چرا دعوت نشده :blinkنامزد دریافت بهترین بازیکن لیگ قهرمانان آسیا بود).
دوست عزیز جناب easport
ممطئن باش که اگه ما هم خیلی خوب بازی میکردیم اختلاف یه گل نبود. براش شما منفی میشد.....
درسته شما تو روز خیلی خوبتون نبودید اما ما در روز بسیار بدمون بودیم.......................
به هر حال فوتباله و هزار اتفاق. مهم رفاقته ........................
:lol:
پرسپولیس ، پرسپولیس اول فصل نبود ف سپاهان هم سپاهان مسابقات آسیایی نبود، با اینکه هر دو تیم در یک شرایط مساوی از لحاظ روحیه و انجام بازی بد بودند ، ولی باز هم سپاهان مانند سالهای گذشته پیروز شد ، چرا؟؟؟
احسنت ، همه ی این بردو باخت ها زود گذره ولی چیزی که میمونه ، صفا و صمیمیت و رفاقته
1 سال؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقش بعداً معلوم میشه ولی چون دوباره میخواد به تیغ جراحی بسپاره پاشو ، فکر کنم حداقل تا 6 ماه و حداکثر تا 1 سال نتونه وارد میادین بشه!!![]()
حق با شماست...میدونی دوست عزیز جناب easport
زیبایی های فوتبال به همین اتفاقاتش هست
معلوم نیست که اگه باقری بود ، اگه کریمی و نویدکیا بودند یا اگه الونگ بود چه نتیجه ای ای رقم میخورد.
قبول کن نه من و نه شما نمیتونستیم با قاطعیت بگیم کی برنده بازیه.......
اما یه چیز مهم این بود که دو تیم خوب بازی نکردند اما حرفه ای برخورد کردند و مثل بعضی تیمها کادر فنی و سرپرست و .... رو نکشیدن وسط ........ و دعوا و کتک کاری را ننداختند.....
هرچقدر بازی امیدوار کننده نبود اما این مسائل فرهنگی خوب بود....
اما قبول کنید زمینهای بازی ما واقعا افتضاحند..................
من موندم ایرانیا خجالت نمیکشن جلو ژاپنیا ........ زمین های اونا رو ببین. ... زمینهای ما رو ببین.....
واقعا مایه ابرو ریزی هستند این زمینها.........
اما قبول کنید زمینهای بازی ما واقعا افتضاحند..................
من موندم ایرانیا خجالت نمیکشن جلو ژاپنیا ........ زمین های اونا رو ببین. ... زمینهای ما رو ببین.....
واقعا مایه ابرو ریزی هستند این زمینها.........
سپاهان به علت بينظمي، فحاشي و تخريب صندليهاي ورزشگاه از سوي هواداران، مبلغ سه ميليون تومان جريمه شد.
اون كه درشت كردم را قشنگ بخونيد ... اونوقت مي فهميد كه شاه حسيني اصلا ورزشگاه فولاد شهر را نديده ... كه گفته تخريب صندلي هاي ورزشگاه !!!:lol: ... اين آقاي شاه حسيني خبر نداره تمام بودجه سازمان داره ميره توي جيب استقلال و پرسپوليس ... به جاي اينكه خرج ورزشگاههاي شهر هاي ديگه بشه !!