mohamad_oops
Registered User
- نوشتهها
- 174
- لایکها
- 11
روی پاکت پی سی هم جواب میده اما در سونی اریکسون چون قدرت پردازش کمه به قول دوستمون هنگ می کنه بعضی اوقات.
فکر کنم دقیقا همین باشه که تو سایت بالاتر معرفی کردم.
What is your warranty policy?
No limited warranty is provided by Stancom unless your SIMORE product was purchased from an authorized distributor or authorized reseller. This product carries a standard warranty period of 90 days. The period commences from the date of manufacture appearing on the product label, or the purchase date of the product in receipts or any sales documents.
اینجا هم زده 90 روز گارانتی و فلان و بهمان
ولی تو دموش سیم رو بریده بودند! تو manual هم زده بریدنی + 2تا convertor هم تو جعبه داره که اگه خواستیم سیم رو توش بذاریم و تو یه گوشی دیگه بشه با یه سیم کار کنه (چون بریده میشه)
(اینجا ادغام نشده احیانا!!!!)؟؟؟
سلام قربان؛بله؛چند ترد مشابه ادغام شدند؛لطفا" به توضیحاتی که در اولین پست ترد داده ام؛توجه نمایید؛آنجا دلیل را توضیح داده ام؛
موفق باشید.
مارک برند و نیز مدل های موجودش رو میشه دقیق بگین؟
شما میگین برش نمیخواد..... بدون برش چجوری جا میشه تو همون اسلات سیم کارت میره؟ (یه عکس لااقل ازش بذارین. توی جمین و یا n73 چجوری جا میشه؟)
امن فقط تا یکشنبه میتونم خرید کنم. پس اگه میشه جواب بدین (کامل)
منویی که تو ppc میاد کجاشه؟ مال من لااقل با ایرانسل منوی خاصی توش متوجه نشدم بیاد.
فعلا بحث فروش نیست که imate_pda2k جان میفرمائین بازارچه شد!:blush:
میخواهیم ببینیم کار میکنه یا نه که اگه میکنه بخریم. نمیشه بگیم اگه کار کرد خسته نباشی که!
نیما
2 مدل برشی و غیر برشی وجود داره اما من مدل غیر برشی رو معرفی کردم
تو یه اسلات دو سیم کارت نمی رود مثل عکس یکی رو قرار می گیره
یکی تو اسلات سیم کارت
منویی که میاد تو قسمت ارتباتاط معمولا می یاد اما علاوه بر اون یک کلید میان بر هم برای سوییچ گذاشته شده است مثل *130# توی ایرانسل !
اما تو هر گوشی منو یه جای خاصی قرار دارد که اگه بگردی پیدا می کنی
آقا بالاخره یه عکس گذاشتین. ممنون
پس یکی تو اسلات میره، یکی هم بیرون آویزون زیر باتری میمونه.
آیسیش که مشکی هستش آسیب نمیبینه؟
من توی ویندوز موبایل هنوز این منو رو ندیدم. کسی از دوستان میدونن با ایرانسل کجا منو اضافه میشه؟
نیما
من این وسیله رو داشتم
احتمالا شانسی کار میکنه
یکی از دوستام روی jamin گذاشته و بعد از 2-3 ماه هنوز بدون مشکل کار میکنه
من خودم روی p535 گذاشتم ( البته به زور جاش دادم ) بعد از یکی 2 هفته یکم با مشکل مواجه شدم
باز یکی از دوستان روی سامسونگ گذاشت و بعد از 2 هفته دیگه قطعه کار نکرد
میگم شانسیه ممکنه هیچ مشکلی پیش نیاد ممکنه هم بعد از 1 هفته خراب بشه
برای خرید هم پیشنهاد میکنم اول ببینید میتونید جاش بدید توی گوشی بعد بخرید
من تو ویندوز موبایل این منوئی که میگین رو ندیدم با سیم ایرانسل هم ندیدم!
wm6 داره این رو؟
چجوری جا میشه؟ 2تا سیم رو محل عکس بالا قرار داده میشن بعد چجوری تو همون اسلات میره؟!
یه عکس اگه غیر از محصول بالا هست میشه بذارین؟
دقیقا این نیست؟
اینی که شما میدین کدوم ورژنش هستش؟
تفاوت ورژنها
طریقه نصب
جمین
n73
من دو تاش رو میخوام. دقیقا چه مدلی هستش و اسم برندش چیه؟
بریدنش قیچیش رو نداریم چه کنیم؟
pm که جواب نمیدین!