به تازگی مانگای Blade of the Immortal را شروع کردم(دیدنش رو،خوندش رو و ...!) اثری از Hiroaki Samura که من کار مطرحی ازش تا به حال ندیدم(البته به نظر میرسه این انتخاب،گزینه مناسبی برای دریافت این عنوان باشه).
خوب: داستان؟موضوع؟ به نظر شما یک مانگای ژاپنی با کلماتی چون blade و Immortal در عنوانش دررابطه با چه موضوعی میتونه باشه؟ یک سامورایی(شمشیرزن) تنها و فناناپذیر
(یه جورایی!) و خوب یه کم عنصر مانگاییایی!! مثل یک پیرزن شبه ساحره و یه کم هم ادویه ی دراماتیکی مثل یک دختر بی پناه
و تعلیق و کشش مثل هدف و یا بهتر بگم مسیر مشترک دو قهرمان و ... خوب داستان ما آماده است!!!دقیقتر:مانجی بعد از فناناپذیریش به خودش قول میده در عوض 100 سامورایی که کشته،1000 انسان شیظان صفت رو به درک واصل کنه!
(البته نه با این سلاح ولی با همین جدیت!)
از ویژگی های شاخص این مانگا،تکنیک خوب طراحی و خشونت به مقدار زیاد(که البته برای چنین اثری قابل پیش بینی هم هست) رو میشه نام برد.دررابطه با بستر تاریخی اتفاقات و ارجاعات اثر هم بعد از پیشرفت بیشتر،بهتر میشه صحبت کرد ولی به نظر میرسه برای علاقه مندان به عصر Tenmei یعنی سالهای 1781 تا 1789 ژاپن خوندن این مانگا جذاب میتونه باشه.در کل به نظر نمیرسه از وقتی که روش خواهم گذاشت پشیمون بشم بعدا.