دوستان با توجه به جستجوهای من در نت تمامی LCD های 32 اینچ تمامی شرکتها یعنی آ خرین تولید آنها را بررسی کردم و متوجه شدم که نام مدل با توجه به مناطق جهانی نام گذاری می شود چرا که سیستمهای اروپایی برای پخش HD DVB-T و قاره آمریکا از ATSC - QAM استفاده می کنند و بعضی مدلها همراه با CI یا common interface که کارت برای دیکود کردن کانالهای پولی دیجیتال می باشد ارائه می شود و اما در ایران تلویزیون هایی با این مشخصات وارد نمی شود چرا که اصلا سیستم پخش دیجیتال در ایران Broadcast نمیشود لذا نام مدلهای خاورمیانه که از امارات وارد می شود با سایتهای جهانی فرق دارد اما در کلیات شبیه است.
مثلا پاناسونیک 32 اینچ جدید در ایران و خاورمیانه ; TX-32LX700Y که y مربوط به خاور میانه و نبود سیستم ِDVB-T اشاره دارد.اما در آمریکا و کانادا TC-32LX700 و در بریتانیا TX-LXD700A نام دارد.
اما نزدیکترین سایت برای مقایسه مدلها برای ما سایت asia.cnet.com است.
http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037594,39350522,00.htm
اما مدل Panasonic TX-32LX700 در بین مدلهای 32 در ایران بهترین و با توجه به امکانات ارزانترین مدل است.
http://www.panasonic.com.hk/av/english/tv/product_page.asp?f_product_category=1&f_sub_category=1&f_product_record_id=231
http://panasonic.co.uk/lcd-tv/tx-32lxd700/index.htm
http://panasonic.ae/pmm/farsi/Products/ProductDetails.aspx?PrdId=1343&CatId=174
و اما سایت تولید کننده واقعی سری ماد ایرانXVISION
http://www.indtek.co.kr/eng
این پاناسونیک دارای پاسخ 6ms , Brightness = 500 cd/m2 , در سیستم NTSC 120HZ , در PAL 100HZ است و کانترست آن 1:8500 است.
http://www.panasonic.com.hk/av/english/tv/background.asp