یعنی من باید مدل Lite on 20x SATA L1 رو بخرم ؟؟
اسم دقیق این مدل چیه ؟
کدوم یک از مدل های زیر هست این ها همه lite on 20x هست
کد اش اینه : LH-20A1L ( کلیه محصولات ه LiteOn :
اینجا )
اما به فروشنده بگو : LiteOn ساتا , Lightscribe دار!
سلام خدمت دوستان گرامي
خوشحالم که با اين فروم خوب آشنا شدم و از توصيه هاي دوستان بهره بردم . در پست قبليم با راهنمايي هاي دوست عزيز و متخصص wellcan يک پاور گرين 580 خريدم که بسيار راضيم و خوشحال ميشم در مورد دي وي دي ريدر هم نظر ارزشمند شما رو بشنوم
من روي سيستمم يک دي وي دي رايتر پايونير قديمي مدل 109 و يک سي دي رايتر گيگابايت مربوط به دوره صفويه دارم که هردو بسيار عالي کار ميکنند. يک دي وي دي ريدر هم معمولا روي سيستم دارم. ابتدا يک ايسوز داشتم که حدود 1 سال کار کرد پس از اون 2 تا سوني کومبو گرفتم که هيچکدوم به 6 ماه هم نرسيدن و الان دومي هم از کار افتاده و گارانتي هم پاسخي داد که به مسخره کردن خريدار بيشتر شباهت داره . متاسفانه شرکت رهجو در مورد گارانتي يک شياد تمام عياره . در مورد نوت بوک هم کلاهي تمام عيار سرم رفت و هيچ خدماتي ارائه نکردن که حتي سعي در شکايت و پيگيري هم کردم که متاسفانه .... کلا به نظر ميرسه سوني فوق العاده از لحاظ کيفيت افت کرده و متاسفانه به نظر ميرسه برند محبوبم رو کنار بگذارم . نه خيري از نوت بوک و درايوهاش ديدم و نه از ال سي دي تي وي گرون و کم کيفيت و نه از سينماي خونگي عقب افتاده اش.
قصد خريد يک دي وي دي رام يا کومبو رو دارم و ترجيح ميدم ساتا باشه. آيا چنين ديوايسي با اينترفيس ساتا در بازار ايران هست و چه برندي کمتر آزار ميده .
پيشاپيش از راهنماييتون سپاسگزارم
سلام.
در مورد درایو های سونی , سونی و شرکت NEC ادقام شده اند و مارک Optiarc رو ایجاد کردند (
سایت این مارک اینجا )
این درایو ها رو الان سازگار ارقام میاره
مدل ها هم 7173S , 7170A , 7170S ه که من هیچ فرقی مابین اینها و درایو های قبلی ه NEC نمیبینم!
مارک های دیگه ای که هست: HP , Asus , Pioneer , LiteOn , Samsung , LG , Plextor
plextor از درایو های به اصطلاح خرکار ه. اما کمیاب شده , قیمت ه بالایی ام داره. (حدود 2برابر)
HP چند مدل قدیمی داره و جدید هاش 1035 و 1040 ه که IDE اند و پیشنهاد نمیشند. (درایو های خوبی هستند)(liteOn به صورت oem تولید کننده ی این درایو هاست)
LG فقط یه مدل اش خوبه انم به دلیل امکانات نرم افزاری اش. مدل H55N قابلیت رمز گذاری روی سی دی رو داره.
Samsun , Asus و Pioneer هم درایو های به نسبت خوبی دارند. (سامسونگ مدل SH-S182M , پایونیر مدل DVR-A12FXB1 و اسوس مدل DRW-1814BL )
اما چیزی که پیشنهاد میشه دی وی دی رایتر LiteOn مدل LH-20A1H ( یا 1L , فرقی نداره) Sata و دارای قابلیت Lightscribe . به دلیل قیمت/کارایی/گارانتی مناسب.
در مورد DVD-ROM ه ساتا هم اسوس مدل DVD-E616A3T پیدا میشه.
اما DVD رایتر پیشنهاد میشه!