• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
آپدیت کردنش معمولا در اکثر مواقع ضرر نداشته! ;)

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
با سلام

1) چه مدلی از پلکستور هست که هم ساتا باشه و هم LightScribe داشته باشه؟؟؟

2) آیا مدل‌هایی از لایتون توی ایران هست که هم ساتا باشه و هم LightScribe داشته باشه؟
لایتون همچین مدلی توی بازار داره
هم ساتا و هم لایت اسکریب - من اون روز یکی خریدم ولی مغازه آخریش بود و تموم کرد

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
آپدیت کردنش معمولا در اکثر مواقع ضرر نداشته! ;)

m_ab جان صد در صد آپدیت میکنم اگر هم به ضررم تموم بشه میرم یکی دیگه میگیرم، 12 ماه گارانتی تعویض بدون سوال مادیران رو داره... فقط نکاتی که باید میدونی برای آپدبت خوبه و سایتهای مفید رو میگید... مرسی :)

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنون میشم یک دی وی دی رایتر خوب به من معرفی کنید
که قدرت رید خیلی خوبی داشته باشه و ساتا و لایت اسکرایب هم داشته باشه

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من هم از همین مدل بالا خریدم! میخواستم ببینم واقعا خوبه یا نه در مقابل با سامسونگ!!
بعد چجوری میشه طرح برای لایت اسکرایب گذاشت و روش چاپ کرد. یعنی با چه نرم افزاری! با نرو میشه؟!!
بعد ایا دی وی دی های با این قابلیت همه با قاب بقروش میرسه یا نه بسته های 25 و 50 تائیش هم هست!!

ممنوووووون

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

من هم از همین مدل بالا خریدم! میخواستم ببینم واقعا خوبه یا نه در مقابل با سامسونگ!!
بعد چجوری میشه طرح برای لایت اسکرایب گذاشت و روش چاپ کرد. یعنی با چه نرم افزاری! با نرو میشه؟!!
بعد ایا دی وی دی های با این قابلیت همه با قاب بقروش میرسه یا نه بسته های 25 و 50 تائیش هم هست!!

ممنوووووون

کلا قدرت اپتیک اش مناسب ه و از سامسونگ بهتر خواهد بود. (در عوض قیمت سامسونگ مناسب تر ه)

در مورد نحوه ی چاپ همراه با دستگاه دفترچه و نرم افزار nero ای که قابلیت چاپ رو داره ارائه شده.

قیمت ه CD ها تصحیح میشه: 500تومان

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
LiteOn 20x SATA به قیمت 39 تومن. (تک پنل و سفید)
ممنونم از کمکتون

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
LiteOn 20x SATA به قیمت 39 تومن. (تک پنل و سفید)
ممنونم از کمکتون
دوستان دقت کنند مدل 1l لایت اسکریب داره مدلهای 3s و مدل 1s ساتا هستند ولی لایت اسکریب ندارند
در موقع خرید دقت کنید

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان اگه ممکنه یه DVD Writer با سرعت خوب و کیفیت مناسب معرفی کنید
الان روی یکی از سیستم ها HP یه مقدار اذیت میکنه
سامسونگ هم الان من اینجا دارم تعریفش رو میشنوم ! چون خودم داشتم و اصلا ازش راضی نبودم ( البته CD Writer بود )
قیمت مدلهایی که معرفی میکنید و لینک سایت سازنده هم اگه لطف کنید بدید ممنون میشم

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان دقت کنند مدل 1l لایت اسکریب داره مدلهای 3s و مدل 1s ساتا هستند ولی لایت اسکریب ندارند
در موقع خرید دقت کنید

ممنون از توضیح.

فکر کنم قیمت اشون 38 و 36 باشه.

سلام
دوستان اگه ممکنه یه DVD Writer با سرعت خوب و کیفیت مناسب معرفی کنید
الان روی یکی از سیستم ها HP یه مقدار اذیت میکنه
سامسونگ هم الان من اینجا دارم تعریفش رو میشنوم ! چون خودم داشتم و اصلا ازش راضی نبودم ( البته CD Writer بود )
قیمت مدلهایی که معرفی میکنید و لینک سایت سازنده هم اگه لطف کنید بدید ممنون میشم

LiteOn
lمدل LH-20A1L اینجا
مدل DH-20A3S اینجا

Dr.Ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان گرامي

خوشحالم که با اين فروم خوب آشنا شدم و از توصيه هاي دوستان بهره بردم . در پست قبليم با راهنمايي هاي دوست عزيز و متخصص wellcan يک پاور گرين 580 خريدم که بسيار راضيم و خوشحال ميشم در مورد دي وي دي ريدر هم نظر ارزشمند شما رو بشنوم

من روي سيستمم يک دي وي دي رايتر پايونير قديمي مدل 109 و يک سي دي رايتر گيگابايت مربوط به دوره صفويه دارم که هردو بسيار عالي کار ميکنند. يک دي وي دي ريدر هم معمولا روي سيستم دارم. ابتدا يک ايسوز داشتم که حدود 1 سال کار کرد پس از اون 2 تا سوني کومبو گرفتم که هيچکدوم به 6 ماه هم نرسيدن و الان دومي هم از کار افتاده و گارانتي هم پاسخي داد که به مسخره کردن خريدار بيشتر شباهت داره . متاسفانه شرکت رهجو در مورد گارانتي يک شياد تمام عياره . در مورد نوت بوک هم کلاهي تمام عيار سرم رفت و هيچ خدماتي ارائه نکردن که حتي سعي در شکايت و پيگيري هم کردم که متاسفانه .... کلا به نظر ميرسه سوني فوق العاده از لحاظ کيفيت افت کرده و متاسفانه به نظر ميرسه برند محبوبم رو کنار بگذارم . نه خيري از نوت بوک و درايوهاش ديدم و نه از ال سي دي تي وي گرون و کم کيفيت و نه از سينماي خونگي عقب افتاده اش.

قصد خريد يک دي وي دي رام يا کومبو رو دارم و ترجيح ميدم ساتا باشه. آيا چنين ديوايسي با اينترفيس ساتا در بازار ايران هست و چه برندي کمتر آزار ميده .

پيشاپيش از راهنماييتون سپاسگزارم

aryan.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی من باید مدل Lite on 20x SATA L1 رو بخرم ؟؟
اسم دقیق این مدل چیه ؟
کدوم یک از مدل های زیر هست این ها همه lite on 20x هستند
liteon_20x_lt_ext_drive_BG.gif

LITESATADVDRW.jpg

liteon_20x_dvd.jpg

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
اسم دقیق این مدل چیه ؟
کدوم یک از مدل های زیر هست این ها همه lite on 20x هست
کد اش اینه : LH-20A1L ( کلیه محصولات ه LiteOn : اینجا )
اما به فروشنده بگو : LiteOn ساتا , Lightscribe دار!

سلام خدمت دوستان گرامي

خوشحالم که با اين فروم خوب آشنا شدم و از توصيه هاي دوستان بهره بردم . در پست قبليم با راهنمايي هاي دوست عزيز و متخصص wellcan يک پاور گرين 580 خريدم که بسيار راضيم و خوشحال ميشم در مورد دي وي دي ريدر هم نظر ارزشمند شما رو بشنوم

من روي سيستمم يک دي وي دي رايتر پايونير قديمي مدل 109 و يک سي دي رايتر گيگابايت مربوط به دوره صفويه دارم که هردو بسيار عالي کار ميکنند. يک دي وي دي ريدر هم معمولا روي سيستم دارم. ابتدا يک ايسوز داشتم که حدود 1 سال کار کرد پس از اون 2 تا سوني کومبو گرفتم که هيچکدوم به 6 ماه هم نرسيدن و الان دومي هم از کار افتاده و گارانتي هم پاسخي داد که به مسخره کردن خريدار بيشتر شباهت داره . متاسفانه شرکت رهجو در مورد گارانتي يک شياد تمام عياره . در مورد نوت بوک هم کلاهي تمام عيار سرم رفت و هيچ خدماتي ارائه نکردن که حتي سعي در شکايت و پيگيري هم کردم که متاسفانه .... کلا به نظر ميرسه سوني فوق العاده از لحاظ کيفيت افت کرده و متاسفانه به نظر ميرسه برند محبوبم رو کنار بگذارم . نه خيري از نوت بوک و درايوهاش ديدم و نه از ال سي دي تي وي گرون و کم کيفيت و نه از سينماي خونگي عقب افتاده اش.

قصد خريد يک دي وي دي رام يا کومبو رو دارم و ترجيح ميدم ساتا باشه. آيا چنين ديوايسي با اينترفيس ساتا در بازار ايران هست و چه برندي کمتر آزار ميده .

پيشاپيش از راهنماييتون سپاسگزارم

سلام.
در مورد درایو های سونی , سونی و شرکت NEC ادقام شده اند و مارک Optiarc رو ایجاد کردند ( سایت این مارک اینجا )
این درایو ها رو الان سازگار ارقام میاره
مدل ها هم 7173S , 7170A , 7170S ه که من هیچ فرقی مابین اینها و درایو های قبلی ه NEC نمیبینم!

مارک های دیگه ای که هست: HP , Asus , Pioneer , LiteOn , Samsung , LG , Plextor

plextor از درایو های به اصطلاح خرکار ه. اما کمیاب شده , قیمت ه بالایی ام داره. (حدود 2برابر)
HP چند مدل قدیمی داره و جدید هاش 1035 و 1040 ه که IDE اند و پیشنهاد نمیشند. (درایو های خوبی هستند)(liteOn به صورت oem تولید کننده ی این درایو هاست)
LG فقط یه مدل اش خوبه انم به دلیل امکانات نرم افزاری اش. مدل H55N قابلیت رمز گذاری روی سی دی رو داره.
Samsun , Asus و Pioneer هم درایو های به نسبت خوبی دارند. (سامسونگ مدل SH-S182M , پایونیر مدل DVR-A12FXB1 و اسوس مدل DRW-1814BL )
اما چیزی که پیشنهاد میشه دی وی دی رایتر LiteOn مدل LH-20A1H ( یا 1L , فرقی نداره) Sata و دارای قابلیت Lightscribe . به دلیل قیمت/کارایی/گارانتی مناسب.
در مورد DVD-ROM ه ساتا هم اسوس مدل DVD-E616A3T پیدا میشه.
اما DVD رایتر پیشنهاد میشه!

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
اسم دقیق این مدل چیه ؟
کدوم یک از مدل های زیر هست این ها همه lite on 20x هستند
liteon_20x_lt_ext_drive_BG.gif

LITESATADVDRW.jpg

liteon_20x_dvd.jpg

البته اگر گیر بیاری چون خیلی کمه
مدل کاملش اینه :LITEON DVDRW LH-20A1L

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا قدرت اپتیک اش مناسب ه و از سامسونگ بهتر خواهد بود. (در عوض قیمت سامسونگ مناسب تر ه)

در مورد نحوه ی چاپ همراه با دستگاه دفترچه و نرم افزار nero ای که قابلیت چاپ رو داره ارائه شده.

قیمت ه CD ها تصحیح میشه: 500تومان

سلام
تو دفترچه نام هیچ برنامه ای رو نبره و روی سی دیش هم فقط برنامه نرو 7 هست!! برای همین کمک خواستم!

بعد ایا سی دی و یا دی وی دی ها تک فروشی هستند یا 20 و 50 تایی هم داره! قیمت دی وی دی رو هم بگید!( منظورم با قابلیت لایت اسکرایب هست!)

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام
دوست عزیز قیمت اینها الان حدودا چقدر هست ؟
و اینکه تفاوتشون چیه ؟!
گارانتی کدوم شرکته !؟
ممنون
تفاوت اونها در لایت اسکریب هست که مدل 1l داره و اونیکی نداره
گارانتی سازگار
قیمت 36 برای 3s و 38 برای 1l
البته 1l در بازار یه خورده کمه

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
دوست عزیز قیمت اینها الان حدودا چقدر هست ؟
و اینکه تفاوتشون چیه ؟!
گارانتی کدوم شرکته !؟
ممنون
تفاوت اونها در لایت اسکریب هست که مدل 1l داره و اونیکی نداره
گارانتی سازگار
قیمت 36 برای 3s و 38 برای 1l
البته 1l در بازار یه خورده کمه

تایید میشه. مدل 1L با 1H تفاوت چندانی ندارن اما 1L کمی (5%) بهتره. در هر صورت بعد از خرید حتما Firmware رو به روز کنید.

سلام
تو دفترچه نام هیچ برنامه ای رو نبره و روی سی دیش هم فقط برنامه نرو 7 هست!! برای همین کمک خواستم!

بعد ایا سی دی و یا دی وی دی ها تک فروشی هستند یا 20 و 50 تایی هم داره! قیمت دی وی دی رو هم بگید!( منظورم با قابلیت لایت اسکرایب هست!)

در مورد CD ها از این فروم استفاده کنید:
مقایسه حرفه ای بین DVD خام های مختلف بازار، و آموزش طرز صحیح رایت

برای LightScribe این سایت خیلی مفیده:
CREATE A LABEL WITH NERO COVER DESIGNER
http://www.lightscribe.com

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا