• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون W960 ٠

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
مرثی راستی آواتارت n95 me شده جریان چیه !؟ ;)
اگه خدا بخواد پولش دستم امد میخوام یکی بخرم
39.gif
.

fahang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .نمیدونم چی شد ID من غیر فعال شد ( calligrapher ) از مدیر سایت خواهش میکنم دلیلش رو بگن !:blink:

بالاخره ما هم صاحب w960 شدیم .همین دیشب برام اومد یکی از اقوام از دبی به قیمت 585000 تومن . فعلا درگیر

امتحانات هستم ولی سعی میکنم بازم سر بزنم و چند تا عکس هم بذارم . فقط یه چیز جالب اینکه گوشی رجیستر

نبود رفتم مخابرات سریالش رو ثبت کردم . همین الان به شبکه وصل شدم . فرمویر هم R9J005 هست.

زبان کامل فارسی روش نصب هست همراه با منوی کاملا فارسی . بلوتوث هندزفری نداره ولی هدفونش واقعا با

کیفیت هست منتها بلندی صداش متوسط به بالاست...اسپیکر بیرونی کیفیت خوبی داره ولی اگر صدا رو زیاد کنی

از کیفیت کاسته میشه .بلندیش هم خوبه از p1 بیشتره..دوربین رو هنوز تست نزدم ..گرافیک LCD مثل p1 هست

.ولی سرعت باز و بسته شدن منو ها از p1 کمتره .. دیزاین گوشی بسیار زیباست و خوشدسته ...قلم از نوع

پلاستیک خشک ولی مرغوبیت خوبی داره (عین پر مرغ سبکه و توی دست خوب میشینه ) .. ساعت SMS های

دریافتی مشکل داره ( اگه تنظیمات خاصی هست بگید من هر کار کردم درست نشد ) ..موزیک پلیر 3 رو وقتی با

زدن دکمه w اجرا میکنید دیگه کاملا محو گوشی میشید یه رقص نور بسیار زیبا با محیط کاملا جدید همرا با عملکرد

تاچ لذت کار کردن رو زیاد میکنه ..با زدن دکمهء jog Dial آهنگها توی یک منوی شیک و زیبا به صورت دایره ای حرکت

میکند (واکمنش انصافا رو دست نداره ) ..حتی وقتی ویدیو نگاه میکنید دکمه های تاچ روی گوشی هم فعال میشه

که تا حالا من ندیدده بودم ....راستی اون چراغ پایین گوشی که مخصوص هشدار هاست از جمله SMS و شارژ

باطری و ... در این گوشی وجود دارد (درست همانند p1 ) ..تنها نقطه ضعفش همون دکمهء Back هست که با 1

هفته کار کردن فکر کنم بشه بهش عادت کرد . ...سرعت انتقال اطلاعات 600 مگ در دقیقه هست ( 2 بار تست

کردم با کرنومتر دقیقا 64 ثانیه شد ) ...در مورد هنگ شدن که فعلا زوده بگم ولی حیف که سرعتش از p1 یکم کمتره

!اما پایداری خوبی داره ولی مثل چی باطری میخوره !! ....فعلا همینا رو داشته باشید تا بعدا که دوباره بیام ...حتما

عکس میذارم ازش ....آپدیت هم نمیکنم میذارم وقتی همه آپدیت کردن منم آپ میکنم .:happy:

چند تا سوال دارم :
1- صداش از دبیلو 810 بیشتره یا نه هدفون رو میگم
2-اکولایزر دستی داره یا نه اگر نداره از بدبختی های سری uiq3 است

پ.ن:
وقتی 500 600 تومن پول میدیم گوشی بخریم باید توی هدفون مثل ضبط های گنده سونی بترکونه
هیچ وقت از شرکت سونی اریکسون بخاری بلند نمیشه

شما وقتی با گوشی Apple _ iphone 8GIG موزیک گوش می دهید علاوه بر آخر کیفیت آخر و ته بلندی صدا رو داره

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بی خیال.
سونی اریکسون تا بوده و نبوده توی کیفیت صدا تک بوده.
حالا ایفون رو نمیدونم ولی برندهای دیگه به گردش هم نمیرسن.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آخ ببخشید به جا نیاوردم.
پیشرفت کرده این تنگنا.از سد فیلطر رد میشه.نه بابا.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خوب قبول دارم که 600 زیاده واسه این گوشی یا حتی گوشی دیگه البته به جز PPC ها.
مگه گوشی جاوا هست که نشه منو هاش رو تغییر داد.تم میریزی مثل هولو.

amirs66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر کی یه نظری داره.قیمتش اهواز:630000

farhoode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هنوز توش موندم چرا uiq3 اصلا اکولایزر نداره
هرکسی تونست این معما رو حل کنه گوشی به این خوشکلی چرا صداش توی هدفون زیاد نیست
حتی اسپیکرش قدرت نداره بابا میگن گوشی واکمن سونی اریکسون باید 3 تا اسپیکر داشته باشه و بترکونه
600 تومن پول میدی گوشی موزیک پلیر دار باید خدای صدا باشه که نیست

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
من هنوز توش موندم چرا uiq3 اصلا اکولایزر نداره
هرکسی تونست این معما رو حل کنه گوشی به این خوشکلی چرا صداش توی هدفون زیاد نیست
حتی اسپیکرش قدرت نداره بابا میگن گوشی واکمن سونی اریکسون باید 3 تا اسپیکر داشته باشه و بترکونه
600 تومن پول میدی گوشی موزیک پلیر دار باید خدای صدا باشه که نیست
منظورتون اکولایزر با تنظیمات دستی هست دیگه؟
خود گوشی که جند حالت اکولایزر داره ..
ولی در مورد اینکه باید صداش بیشتر باشه موافقم .....

farhoode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورتون اکولایزر با تنظیمات دستی هست دیگه؟
خود گوشی که جند حالت اکولایزر داره ..
ولی در مورد اینکه باید صداش بیشتر باشه موافقم .....

نگاه کنید شاید یکی دلش بخواد کمی کیفیت صدا رو از دست بده عوضش صدا توی هدفون براش گوش کر کن باشه
نفرین بر این سیاست سونی اریکسون که میگه یا باید تنظیم دستی بدون سیستم عامل باشه یا تنظیم دستی نباید باشه وقتی سیستم عامل است

farhoode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
W960 i سونی اریکسون ضبط مکالمه داره یا نه؟

بالا