hamedsullivan
مدیر بازنشسته
یه نکته به دهنم رسید !
علی کریمی رو دعوت نمی کنه !!
حمید جانفوتبال ایران همینه دیگه
منبع خبر کجاست من چرا هیچی نمیبینم
محسن جان ببخشید!
شاید مهدوی کیا رو هم دعوت نکنه !
اگه واقعا دست خودش باشه اینکار رو می کنه .
من که میگم مبعلی ستاره تیم دایی میشه کریمی هم از خونه بازیها رو میبینه!راستي به نظر شما مبعلي ميتونه پيراهن ملي رو بپوشه؟
کجای کاری کریمی طرفدار علی دایی شده از سرمربی گری اون هم حمایت کردهیه نکته به دهنم رسید !
نه حسین جان شوخی چیه ؟!
بنده اصلا با علی دایی مشکل ندارم , ولی فکر کنم بلایی که سر قلعه نویی اوردن برای دایی اتفاق میفته !
کاش ابتدا دوره های عالی مربیگری رو طی می کرد تا بتونه خیلی بهتر و قویتر در کنار تیم ملی باشه .
به هر حال براش ارزوی موفقیت می کنم.
کاملا تایید میشه! فقط با جمله آخرت مخالفم. به نظر من دائی معروف بود نه محبوب! از نظر اخلاقی به هیچ وجه قبولش ندارم. البته من که خیلی خوشحال شدم چون این طوری هم پرسپولیس ضربه نخورد و هم قلعه نویی روی کار نیومد.منم مثل همه واقعا شوکه شدم!
خبر واقعا جالبی بود و مطمئنا سر و صدای زیادی هم تو داخل و خارج کشور میکنه.
از چند نظر این انتخاب خوب بود و از چند نظر هم بد:
نکته های مثبت:
علی دایی چه زمان بازیگری و چه زمان مربیگریش اهل هیچ باندی نبود. همین موضوع میتونه یه نکته مثبت باشه و
بتونه خیلی از این باندبازیای ایرانی تیم ملی رو از بین ببره.
علی دایی با فوتبال این مملکت از هر نظر آشناست. همین موضوع میتونه برای کوتاه مدت نتیجه داشته باشه. هیچکس مثل دایی با تیم ملی نبوده و از اوضاع اون خبر نداره. منصور ابراهیم زاده و امیر قلعه نوعی و افشین قطبی و ... درسته مربیای بزرگی هستن ولی بنظر من اصلا به اندازه ی علی دایی تیم ملی رو نمیشناسن.
دایی بخاطر شخصیتی که داره و باهاش شناخته شده میتونه حرف اول رو تو تیم ملی بزنه. نه اینکه مثل خیلیای دیگه فقط یه مترسک به نام سرمربی باشه و حرفای اصلی رو بقیه ی افراد بزنن. دایی نشون داده آدم مقتدریه.
یه نکته ی مثبتی هم که فقط طرفدارای پرسپولیس رو خوشحال میکنه اینه که با اینکار دست از سر قطبی برداشتن تا پرسپولیس مربی موفقش رو از دست نده!!
نکته های منفی:
علی دایی اصلا تجربه ی فنی مناسبی برای سرمربیگری تیم بزرگی مثل ایران رو نداشته. هیچ کلاس مربیگری پیشرفته ای نرفته و مدرکی مناسبی هم نداره. جالب اینجاست که بعد از قهرمانی پارسال سایپا وقتی از دایی پرسیدن که آیا حاضرید مربیگری تیم ملی رو قبول کنید گفت به هیچ عنوان تا زمانی که مدارک معتبر مربیگری نداشته باشم این عنوان رو قبول نمیکنم!
دایی تیم ملی رو بد موقعی در اختیار گرفت. تیم ملی اصلا اوضاع مناسبی نداره. بقول بچه ها اگر تیم ملی تو این برحه نتیجه نگیره دایی واقعا محبوبیتش رو از دست میده و این وقعا حیفه.
---------------
در هر صورت برای تیم ملی و بازیکنا و مربیش آرزوش موفقیت میکنم و آرزو میکنم هر چی زودتر تیم رو جمع و جور کنن و لااقل یکی دو بار در کنار هم واسه بازی با کویت تمرین کنن!!
Why? :blink:یه نکته به دهنم رسید !
Why? :blink:
احتمالا به خاطر اون اتفاقات جام جهانی ... اعتراض علی کریمی به بازی کردن علی دایی و بقیه ی ماجرا ولی بعید میدونم دایی بتونه کریمی رو به خاطر فشار افکار عمومی به تیم ملی دعوت نکنه ...
من که خیلی خوشحال شدم چون این طوری هم پرسپولیس ضربه نخورد و هم قلعه نویی روی کار نیومد.
احتمالا به خاطر اون اتفاقات جام جهانی ... اعتراض علی کریمی به بازی کردن علی دایی و بقیه ی ماجرا ...
QUOTE=R E Z A;1682752]
با جمله ی اول موافقم، اما با دومی نه!دایی تیم ملی رو بد موقعی در اختیار گرفت. تیم ملی اصلا اوضاع مناسبی نداره.
بد موقع بودنش رو خودتون اشاره کرده اید دو سه سطر بالاتر: مشکل اوضاع فعلی تیم ملی نیست، بلکه خودش هنوز فاصله ی چندانی با دوران بازی کردنش پیدا نکرده و هنوز بگراند ذهنی مردم نسبت به او مثبت نیست، این پست برای لو خیلی زود بود.
شخصا از طرفداران علي دايي هستم و به نظر من و با اخلاقي كه از دايي سراغ دارم قبول اين سمت از سوي دايي اشتباه نبود چون كه دايي همواره آماده خطر كردن بوده و هميشه هم نان همين جسارت و جنگندگيش رو خورده ولي اشتباه از طرف كساني سر زد كه اين پيشنهاد رو به دايي دادند . متاسفانه دايي هنوز تجربه زيادي براي مربيگري تيم ملي نداره و با اينكه داراي فاكتور بسيار مهم انضباط هست ولي ممكن است بخاطر اخلاقياتش تيم ملي رو تبديل به يك صحنه برخورد قدرتها بكنه كه به نظر من در اين مقطع اصلا به نفع فوتبال ملي كشور نخواهد بود.
متاسفم كه اين انتخاب هم به نوعي بوي فرار از مسووليت آقايان فدراسيون نشين را مي دهد و چه كسي بهتر از دايي تا سپر بلاي اين جمع باشد . اگر موفق شود كه همه جلوي او خواهند بود و از اين انتخاب به خود مباهات مي كنند و اگر خداي ناكرده شكست بخورد چه كسي بهتر از او كه پشتش پنهان شوند و همه تقصيرها را به گردن او بيندازند .
نهايتا اي كاش دايي اين سمت را قبول نمي كرد و خود را در نقش ناجي اين كشتي بي ناخدا قرار نمي داد .
ساسان جان، حرف های شما را جمله به جمله و کلمه به کلمه تایید می کنم!! (مخصوصا آنهایی را که بولد کردم) دیگر حرفی برای من باقی نماند جز تکرار آخرین جمله ات:
اي كاش دايي اين سمت را قبول نمي كرد و خود را در نقش ناجي اين كشتي بي ناخدا قرار نمي داد