wellcan
Registered User
خواهش میکنم.سلام دوست عزيز
واقعا از محبتي که کرديد پيغامي که گذاشتيد و وقتي که صرف نموديد سپاسگزارم
همون گرين 580 وات رو گرفتم
خواهش میکنم.سلام دوست عزيز
واقعا از محبتي که کرديد پيغامي که گذاشتيد و وقتي که صرف نموديد سپاسگزارم
همون گرين 580 وات رو گرفتم
براي يك سيستم با سي پ يو ۶۵۵۰ و كارت گرافيك ۸۸۰۰GT و ۴گيگ رم و هارد ۳۲۰SATA2 و بقيه متعلقات DVDRW,.... آيا پاور 580EPS Green خوب است فروشنده گفت دقيق نمي دونم ۴۳۰ يا ۴۸۰ وات اما خودم اصرار به ۵۸۰ دارم و دوم اينكه اين قضيه Realو غير Real چيه داستانش؟
از کولر استوک بهتره ولی خیلی برای اورکلاک مخصوصا سنگین جالب نیست . سرچ بزنی Review هاش هست .با سلام
دوستان کسی در مورد فن زیر اطلاعات داره؟ به نظر شما برای Phenom و اورکلاک چطوره؟
Cooler Master CM Sphere
اووو زیاده همین کولر مستر چندین مدل داخل بازار داره , کیوان خان جدیدا Zerotherm اوردن , Thermaltake هم تو بازار ایران طبقه همکف سبز سیستم هست که البته غیر thermaltake هم فکر کنم داره (من خودمم کولینگم رو از اونجا خریدم) که مدل های زیادی کولینگ داره تو پایتخت هم طبقه زیر همکف هم یه فروشگاه هست . مغازه های دیگه ای هم هست که تک و توک میفروشن یا من از جاشون بی خبرم .کولینگ های مدل های OCZ هم تو بازار دیدم Gigabyte هم دیدم .از راهنمایی که کردی ممنونم ولی من میخوام برای اورکلاک یه فن مسی بگیرم و تو بازار که گشتم چیزی بهتر از این پیدا نکردم. شما چه پیشنهاد میکنی؟
اووو زیاده همین کولر مستر چندین مدل داخل بازار داره , کیوان خان جدیدا Zerotherm اوردن , Thermaltake هم تو بازار ایران طبقه همکف سبز سیستم هست که البته غیر thermaltake هم فکر کنم داره (من خودمم کولینگم رو از اونجا خریدم) که مدل های زیادی کولینگ داره تو پایتخت هم طبقه زیر همکف هم یه فروشگاه هست . مغازه های دیگه ای هم هست که تک و توک میفروشن یا من از جاشون بی خبرم .کولینگ های مدل های OCZ هم تو بازار دیدم Gigabyte هم دیدم .
کلا dual Core ها به دلیل گرمای زیادی که تولید میکنند همیشه باید فن استوکش با دور بالا کار کنه برای همین صدای زیادی تولید میکنه تنها راه خلاص شدن از شر اون صدا اینه که یه کولر غیر استوک خوب کم صدا بگیرید .سلام دوستان
من میخوام سیستمم رو بیصدا یا بهتر بگم کم صدا کنم!
یه پاور silverstone 400w گرفتم که فوق العاده ست ,صدای سیستم رو هم به طرز عجیبی کاهش داده اما بازم میخوام صدای فن cpu رو کم کنم.. ارزونترین راه چیه به نظر شما؟! cpu : Pentium D 3 4m main:GA-p31
ممنون
Hyper Tx خیلی بهتر قویترم هست صدا و Noise کمتری هم داره (چون در دور پایینتری کار میکنه) قیمتشم کمتره . کلا معمولا اورکلاک کارای درست درمون Cooler Master رو خیلی کولر ساز درجه یکی حساب نمیکنن در حد متوسط خوبه .البته تحلیل CM Sphere در review ها خوب بود و از همه مهم تر یه مدل از Cooler Master هست به نام Hyper TX که در سایت Tom's Hardware بسیار امتیاز خوبی اورده ولی مدل CM Sohere از Hyper TX هم قوی تره هم گرونتر. میخواستم بدونم به نظر شما ایراد CM Sphere چیه؟
کلا dual Core ها به دلیل گرمای زیادی که تولید میکنند همیشه باید فن استوکش با دور بالا کار کنه برای همین صدای زیادی تولید میکنه تنها راه خلاص شدن از شر اون صدا اینه که یه کولر غیر استوک خوب کم صدا بزارید روش .
منظور از استوک همون فنه خوده اینتل هست که تو جعبه CPU هست غیر استوک هم فن های غیر اون و متفرقه . پست قبلیم رو ادیت کردم و چند مدل معرفی کردم اونو بخونید در مورد قیمت ها هم من خیلی از قیمت های بازارشون و اصلا موجودیشون اطلاعی ندارم ولی Zerotherm رو میتونید از کیوان خان قیمت بگیرید .خب لطفا چند تا کولر غیر استوک خوب و ارزون هم معرفی کنید.
یه سوال دیگه هم داشتم.. اینکه اصلا استوک و غیر استوک یعنی چی؟! اگه یه لینکی چیزی هم بدین لطف میکنید.
بازم ممنون از توجهتون
من همین کیس رو دارم قیمتش باید 95-96 تومن باشه اینجا رو ببین .خب ، من دارم قطعه قطعه انتخاب میکنم که چه چیز هایی میخوام که کلا سفارش رو به آقای علی نژاد بدم
این کیس رو انتخاب کردم![]()
GREEN - tuniq 2
اینجا قیمت بدون پاور رو زده 100 تومان !
میخواستم ببینم همین قیمت هست یا تغیرایتی داشته ؟
اول از همه گرد و خاک داخل کیس رو با باد تمیز کنید.
دوم کیس شما فن ها 8 یا 12 سانتی داره... اونا سالم اند؟ خوب کار میکنن؟ اگر مشکلی دارند و خراب شدن نوش تو بازار هست و بگیرید... فکر کنم گرین فن هارو جدا هم بفروشه.
سوم موقع لود دستگاه صدای بیشتر و گرمای بیشتر عادیه مگر از حدش بگذره... مدل سی پی یو و دماش در حالت 100%LOAD چنده؟