• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا-فصل2008-2007

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
دوستان عزیز

یخورده حواستون به پستاتون باشه!

اصلا امشب حالم خوب نیست ! یه دفعه دیدین غیر عقلانی یه 8,7 نفر رو بن کردم !!!!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
حامد جان اون پست ها رو پاک کردی زحمت پست 156 رو هم بکش لطفا! همه چیز از اونجا شروع شد...

antonio_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط آرسنال
شك نكنيد اگه بارسيون و آرسنال به هم نخورند توي فينالند
و آرسنال قهرمان ميشه:f34r:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فقط آرسنال
شك نكنيد اگه بارسيون و آرسنال به هم نخورند توي فينالند
و آرسنال قهرمان ميشه:f34r:

دمت گرم هواتو دارم بر جلو هستم همه رقمه
47b20s0.gif

حالا ببینم کی جلوی تیم ما رو میگیره
292.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
مورینیو 100% میره بارسا

فعلا که حرف و حدیثش پیرامون رفتن به رئال زیاده ...

با این نتایج ضعیفی که این روزا رئال میگیره بعید هم نیست ... هیچ وقت رئال بعد از دلبوسکه نتونست سر بلند کنه ... تیم بزرگیه و حذفش از لیگ قهرمانان هم واسه حساسیت بازی ها خیلی گرون تموم شد ...

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
مرحله يك چهام نهايي قرعه كشي شد

آيين قرعه كشي مرحله يك چهارم نهايي مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه- هاي اروپا روز جمعه برگزار شد و تيم‌هاي صعودكننده به اين مرحله حريفان خود را شناختند.

به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از پاريس ، تيم‌هاي صعود كننده به اين مرحله ديدارهاي رفت خود را در روزهاي سيزده و چهاردهم فروردين و ديدارهاي برگشت را در روزهاي بيستم و بيست و يكم همين ماه برگزار خواهند كرد.

برنامه ديدارهاي دور رفت مرحله يك چهارم نهايي مسابقات فوتبال باشگاه هاي اروپا به شرح زير است :
آرسنال انگليس - ليورپول انگليس
آاس رم ايتاليا - منچستريونايتد انگليس
شالكه آلمان - بارسلونا اسپانيا
فنرباغچه تركيه - چلسي انگليس

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
آرسنال انگليس - ليورپول انگليس
آاس رم ايتاليا - منچستريونايتد انگليس
شالكه آلمان - بارسلونا اسپانيا
فنرباغچه تركيه - چلسي انگليس

چهار تیم مرحله نیمه نهایی

آرسنال

منچستر

بارسلونا

چلسی

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
رم رو که 7 تایی میکنیم فقط امیدوارم به پای فینال بارسلون باشه
پ ن : اخه میخواهیم بارسلون رو هم تو فینال 6 تایی کنیم

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من
لیورپول
رم
بارسلونا
چلسی
رم و چلسی اگه به هم نخورند میرند فینال

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ارسنال که میره بالا چلسی هم میاد بعد دوتای دیگه هم منچستره و بارسلون
قرعه خوبی بود به نظر من

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا این بارسلون خیلی تیم خوش شانسی هستش اون دور اول که با سلتیک افتاد و این هم الان که بازم با ضعیف ترین تیم بین هشت تیم افتاد.

امیدوارم که رم منچستر رو ببره و بالا بیاد. از اینجا هم کاملا طرفداری خودم رو از تیم ایتالیایی رم اعلام می کنم :D

توی بازی چلسی - فنر هم فکر نکنم چلسی به همین راحتی بتونه بالا بیاد من که شانسی رو پنجاه پنجاه می‌دونم همه می گفتم سویلا فنر رو حذف می‌کنه ولی نتونست. اینجا هم باز همه می‌گم چلسی فنر رو حذف می‌کنه ولی فکر نکنم به همین راحتی باشه.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
واقعا این بارسلون خیلی تیم خوش شانسی هستش اون دور اول که با سلتیک افتاد و این هم الان که بازم با ضعیف ترین تیم بین هشت تیم افتاد.

چرا فک میکنی که شالکه ضعیفه ؟!!!!
s-sault[1].gif

به نظر من که شالکه میتونه حداقل تو زمین خودش بارسلونو متوقف کنه چون اونجا همیشه عالی بازی میکنه
286.gif

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
چلسي مثل هميشه خوش شانس بوده
مثل جام حذفي انگليس هر چي قرعه خوب بوده به اين تيم افتاده
اما بالاخره يكي از همين تيمها كار دستش ميده ... و فكر نمي كنم بتونن در مقابل برنده آرسنال و ليورپول برنده بشن بخصوص اگه ليورپول صعود كنه

آرسنال و ليورپول 2 تا از تيمهاي ايتاليايي رو حذف كردن
اميدوارم منچسترم سوميش رو حذف كنه
اونا امسال 2 بار در مرحله گروهي با منچستر بازي كردن كه هر دو بارشم منچستر سر تر بود

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
چرا فک میکنی که شالکه ضعیفه ؟!!!!
s-sault[1].gif

به نظر من که شالکه میتونه حداقل تو زمین خودش بارسلونو متوقف کنه چون اونجا همیشه عالی بازی میکنه
286.gif

خوب من نگفتم شالکه تیم خیلی دست و پا بسته‌ای هست شاید هم تونست نتیجه بگیره فوتبال هستش و هیچ چیز مشخص نمیشه ولی به نظر من بین این هست کم خطرترین تیم برای حریف مقابل همین شالکه آلمان به نظر می‌یاد.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
درسته که شالکه در خانه خیلی خوب و قوی بازی می کنه ولی در مجموع 2 دیدار فکر نکنم بتونه جلوس بارسلونا ایستادگی کنه....اما در گلزن کرشن کار بارسلونا سخت خواهد بود

من در این دور به تیم فنرخیلی امیدوارم و فکر کنم اگر اشتباهات رو کنار بذاره و از جان و دل مایه بذاره بتونه به دور بعدی بره....البته حیف که تجربه ندارن:(

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
عجب وضعیه ها ! چرا باید آرسنال و لیورپول به هم بخورن ؟؟
dash2.gif

k1prime

Guest
لایک‌ها
1
شالکه رو در ولتينز آرنا خيلي سخت مي‌شه شکست داد. مثلا بايرن مونيخ غير از امسال هيچ وقت در زمين شالکه پيروز نشده بود و اکثرا هم باخته بود. ولي تقريبا مطمئنم بارسلونا صعود مي‌کنه. شالکه خيلي بي تحربه است.

منچستر يونايتد هم به احتمال خيلي زياد صعود مي‌کنه. با روال فعلي آرسنال وضعيتشون خطرناکه و نمي‌شه گفت از پس ليورپول بر مي‌آن. چلسي هم وضعيتي مثل بارسلونا داره و احتمال صعودش خيلي زياده.

من در تمام عمر فوتباليم از رئال مادريد و منچستر يونايتد متنفر بودم ولي از حق نمي‌شه گذشت. با شرايط فعلي منچستر يونايتد شايسته ترين تيم براي قهرماني است.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
كمتر كسي است كه نداند رمي‌ها چه دل پرخوني از منچستريونايتد دارند
اتفاقات فصل گذشته و شكست تحقيرآميز 7 بر يك باعث شد هواداران پرشمار رم كينه اين تيم انگليسي را به دل بگيرند. از آن سو هم طرفداران منچستريونايتد به اندازه كافي براي تنفر از رم دليل داشتند.

كتك خوردن و زخمي‌شدن يكي از بانوان هوادار من‌يو در بازي رفت فصل گذشته، حسابي‌ منچستري‌ها را عصباني كرده بود و كار تا آنجا بالا گرفت كه پيش از بازي اين فصل در گروه ششم رقابت‌هاي مرحله مقدماتي، فرانچسكو توتي رسما مجبور به عذرخواهي از هواداران من‌يو شد و آن هوادار را به‌عنوان ميهمان ويژه به ورزشگاه المپيك رم دعوت كرد تا همه چيز به حالت عادي برگردد؛ اما با اين حال هم هيچ كس در دنياي فوتبال نمي‌تواند منكر تضاد فعلي هواداران دو باشگاه شود.

اگرچه اين دو تيم در چارچوب رقابت‌هاي مرحله مقدماتي اين فصل هم رودرروي هم قرار گرفته‌اند؛ اما حكم قرعه كاري كرد كه دو تيم درست در همان مرحله‌اي كه در فصل قبل در برابر هم قرار گرفته بودند، با هم مسابقه بدهند.

سرآلكس فرگوسن پس از قرعه‌كشي گفت: «نمي‌توان با قرعه جنگيد. اين تقدير ماست كه با هم مسابقه بدهيم. براي ما ديگر فرقي ندارد كه حريف ما رم است يا يك تيم ديگر. ما بدون در نظر داشتن اتفاقات سال گذشته به رم مي‌رويم.»

نكته جالب مسابقه اين دو تيم اين است كه فصل گذشته هم كه قرار بود اين دو تيم در همين مرحله با هم بازي كنند، رم ميزبان بازي اول بود.

حرفهايي كه فرانچسكو توتي در گفت‌وگو با شبكه تلويزيوني راي گفت و رويترز هم عين آن را آورده، نشان مي‌دهد او اصلا از اين قرعه خوشحال نيست؛ ولي سعي مي‌كند روحيه خود و هواداران تيمش را بالا نشان دهد: «ما بايد از اين مرحله صعود كنيم و توان اين كار را هم داريم. ما آنقدر آماده بوديم كه رئال را در مادريد شكست داديم. پس دليلي ندارد كه از اين قرعه عصباني باشيم. اگر بتوانيم اثرات روحي بازي فصل قبل را از ذهن بازيكنان پاك كنيم و اين بازي را يك مسابقه عادي جلوه دهيم، آن وقت كار براي ما خيلي راحت مي‌شود.»

15 روز ديگر، ورزشگاه المپيك رم مثل سال گذشته ميزبان بازي رفت مرحله يك‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان است. با اين تفاوت كه فصل گذشته بازي رفت 4 آوريل برگزار شد و اين بار اول آوريل انجام مي‌شود. بازي برگشت هم 9 آوريل انجام مي‌شود كه فقط يك روز زودتر از بازي برگشت فصل گذشته خواهد بود.

به‌نظر مي‌رسد سناريويي متفاوت براي اين بازي نوشته شود. گاتزتا دلواسپرت در اين باره مي‌نويسد: «من‌يو بازي رفت اين فصل را با يك گل به سود خود خاتمه داد و بازي برگشت هم در آخرين هفته بازي‌هاي مقدماتي برگزار شد كه تكليف تيم‌هاي صعودكننده مشخص شده بود و حالت انتقامي بازي از بين رفته بود. پس دليلي ندارد كه از تيم خود انتظار برد نداشته باشيم. به‌خصوص كه رم تنها ايتاليايي مانده در ليگ قهرمانان است. ماجراي فصل قبل متعلق به فصل قبل بود. رم هم تيم فصل قبل نيست كه به‌مراتب آماده‌تر و بهتر شده است. ما با تمام وجود آماده پذيرايي از من‌يو و شكست اين تيم هستيم.»

----------------------------------------------------------------------------------

در ديگر ديدارهايي كه قرار است در مرحله يك‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برگزار شود، بارسلونا با شالكه، چلسي با فنرباغچه و آرسنال با ليورپول بازي خواهند كرد كه ديدار آرسنال و ليورپول از اهميت و حساسيت فوق‌العاده‌اي برخوردار است. ماجراي اين دو تيم وقتي براي فوتبال دوستان غيرانگليسي جذاب مي‌شود كه بدانند اين دو تيم در بين دو بازي خود در مرحله‌ يك‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان، بايد در ليگ برتر انگليس هم با هم بازي كنند.

به اين ترتيب كه دو تيم روز 14 فروردين در ورزشگاه امارات بازي رفت خود در ليگ قهرمانان را برگزار مي‌كنند و 3 روز بعد، در همان ورزشگاه در ليگ برتر به مصاف هم مي‌روند. 4 روز بعد از مسابقه دوم هم ديدار برگشت دو تيم در ليگ قهرمانان در آنفيلدراد برگزار خواهد شد تا همه انگليسي‌ها از بازي آرسنال و ليورپول اشباع شوند. اين فشردگي و سختي، براي آرسنال بيشتر است چون 4 روز بعد از بازي برگشت با ليورپول بايد در ليگ برتر انگليس، بازي حساسي را در الترافورد مقابل منچستريونايتد برگزار كند....

ديدارهاي مرحله يك‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان به‌دليل فرم قرعه‌كشي مرحله‌ نيمه‌‌نهايي اين ليگ معتبر، امكان رويارويي دو تيم انگليسي در فينال ليگ قهرمانان اين فصل را به پايين‌ترين حد ممكن كاهش مي‌دهند. به اين دليل كه برنده چلسي – فنرباغچه در نيمه‌نهايي با برنده ديدار ليورپول – آرسنال روبه‌رو مي‌شود تا از 3 تيم انگليسي تنها يك تيم حق حضور در فينال را پيدا كند.

در آن سو هم منچستريونايتد براي گرفتن جواز صعود به فينال بايد با 2 تيم از 3 تيم غيرانگليسي بجنگد. اول با رم و بعد با برنده شالكه – بارسا
برنامه بازيهاي مرحله‌ يك‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان را ببينيد:

دور رفت
سه‌شنبه 13 فروردين 87
رم با منچستريونايتد در ورزشگاه المپيك - رم
شالكه با بارسلونا در ورزشگاه آف‌شالكه آره‌نا – گلزن‌كرشن

چهارشنبه 14 فروردين 87
فنرباغچه با چلسي در ورزشگاه شوكرو ساراك‌اوغلو – استانبول
آرسنال با ليورپول در ورزشگاه امارات – لندن

دور برگشت
سه‌شنبه 20 فروردين
چلسي با فنرباغچه در ورزشگاه استمفوردبريج – لندن
ليورپول با آرسنال در ورزشگاه آنفيلدراد – ليورپول

چهارشنبه 21 فروردين
منچستريونايتد با رم در ورزشگاه الترافورد – منچستر
بارسلونا با شالكه در ورزشگاه نيوكمپ - بارسلون

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
پس از صعود 4 تيم انگليسي به يك‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان، فصل مشترك حرف‌هاي بازيكنان و مربيان اين تيم‌ها، اجتناب از رويارويي با تيم‌هاي هموطن بود. از اين جمع، چلسي و منچستريونايتد به آرزوي‌شان رسيدند ولي قرعه، آرسنال و ليورپول را مقابل يكديگر قرار داد تا داغ‌ترين مسابقه اين مرحله، يك رويارويي تمام انگليسي باشد. جالب اينكه نبرد حساس دو تيم در ليگ‌برتر، بين دو بازي رفت و برگشت برگزار مي‌شود و ونگر و بنيتس در فاصله 7 روز، 3 بار بايد رودرروي يكديگر بايستند.

تيم جوان آرسنال كه در ليگ‌برتر و ليگ قهرمانان براي قهرماني مي‌جنگد، براي رسيدن به قله، مسير صعب‌العبوري در پيش دارد، چراكه 5 روز پس از نبرد 3‌گانه‌اش با ليورپول، در مسابقه‌اي كه مي‌تواند سرنوشت ليگ‌برتر را رقم بزند، در اولدترافورد ميهمان منچستريونايتد خواهد بود.

ونگر اما نگراني از اين برنامه دشوار ندارد و اميدوارانه به روزهاي آينده مي‌نگرد: «ماه آينده براي ما دوره جالبي خواهد بود. مي‌توانيم ظرفيت تيم‌مان را بهتر بشناسيم و مطمئنم نشان مي‌دهيم كه چه قدرتي داريم. از ابتداي فصل ثابت كرده‌ايم كه مي‌توانيم با هر حريفي و در هر وضعيتي مبارزه كنيم و تنها مي‌خواهيم اين مسير را ادامه دهيم.»

ونگر كه تيمش در هفته‌هاي گذشته امتيازات حساسي را در ليگ‌برتر از دست داده، فعلا نمي‌خواهد به بازي با ليورپول فكر كند و اولويت را به رقابت در عرصه داخلي مي‌دهد: «در ميان دو مسابقه رفت و برگشت مقابل ميلان، تيم تمركزش را از دست داد چون مي‌خواست صعود كند و نتيجه بازي رفت، ترديدهايي را به وجود آورده بود. شايد به همين دليل 2 امتياز از دست داديم ولي حالا قرار نيست فقط به مسابقه ليورپول فكر كنيم و روي ليگ هم تمركز مي‌كنيم. اگر در ليگ در شرايط خوبي باشيم، در مصاف با ليورپول فشار كمتري خواهيم داشت.»

ونگر پس از حذف ميلان، قهرمان دوره گذشته اميد زيادي به شكست دادن ليورپول، ديگر فيناليست سال گذشته دارد: «ما قدرت كافي براي حذف قهرمان را داشتيم و حالا اين كار را مقابل ليورپول انجام مي‌دهيم. ترجيح مي‌دادم با يك تيم خارجي بازي كنيم چون در اروپا بازي مي‌كنيم ولي خودم را براي رويارويي با هر حريفي آماده كرده‌ام و مصمم به صعود هستيم.»
اين بازي براي بنيتس هم اهميت زيادي دارد. ليورپول ديگر اميدي به قهرماني ليگ‌برتر ندارد و سرمربي اسپانيايي براي حفظ جايگاهش به قهرماني در اروپا فكر مي‌كند.

او درباره مصاف با آرسنال مي‌گويد: «بازي بسيار سختي خواهد بود، چراكه آرسنال تيم بسيار خوبي است ولي فكر مي‌كنم براي آنها هم سخت خواهد بود. آنها مي‌دانند كه ما حريف سرسختي هستيم. آنها به ما احترام مي‌گذارند، همان‌طور كه ما براي آنها احترام قائليم. فتح ليگ قهرمانان و رسيدن به يك فينال ديگر در 3 سال اخير و حالا حضور در يك‌چهارم نهايي نشان مي‌دهد كه در چه سطحي هستيم.»

ليورپول هم براي رسيدن به رتبه چهارم و كسب سهميه فصل آينده ليگ قهرمانان
به امتيازات بازي‌هايش در ليگ‌برتر نياز دارد، ولي بنيتس كه اعتقاد زيادي به سيستم چرخشي دارد، به احتمال زياد به بازيكنان كليدي تيمش براي رويارويي با آ‌رسنال در ليگ‌برتر استراحت مي‌دهد تا آنها براي بازي برگشت ليگ قهرمانان آماده باشند.

هرچند اين تغييرات دائمي به قيمت از دست رفتن امتيازات ليورپول در ليگ‌برتر تمام شده، ولي كمك كرده تا اين تيم در روزهاي حساس پاياني آماده باشد و 6 پيروزي متوالي هم اين مسئله را ثابت مي‌كند، در حالي كه آرسنال 3 بازي اخيرش در ليگ‌برتر را با تساوي به پايان برده است.

بنيتس در اين‌باره مي‌گويد: «در حال حاضر خوب بازي مي‌كنيم و نتايج هفته‌هاي قبل نشان مي‌دهد كه براي روزهاي باقيمانده فصل از نظر بدني آماده‌تر هستيم.»
برنده اين ديدار، با برنده ديدار چلسي- فنرباغچه كه احتمالا چلسي خواهد بود، روبه‌رو مي‌شود. بدين ترتيب مي‌توان انتظار داشت براي سومين سال متوالي حداقل يك تيم انگليسي در فينال حضور داشته باشد.

نيمه اروپايي

منچستريونايتد اما در نيمه اروپايي جدول قرار گرفته است و مانند فصل گذشته با رم بازي مي‌كند. برنده اين ديدار در نيمه‌نهايي با برنده ديدار بارسلونا- شالكه روبه‌رو مي‌شود. فصل گذشته منچستريونايتد در اولدترافورد در مسابقه‌اي باورنكردني توانست رم را با نتيجه 7 بر يك شكست دهد.

هيچكس تصور تكرار چنين نتيجه‌اي را ندارد ولي منچستريونايتد همچنان شانس اول صعود است و كارلوس كروش، دستيار فرگوسن هم بر اين باور است: «بازي سختي است ولي بخت زيادي براي صعود داريم. نقطه قوت ما مي‌تواند نقطه ضعف ما باشد. آنها ما را خوب مي‌شناسند و من شاهد پيروزي‌هاي آنها مقابل رئال مادريد بودم. اين تيم در حال پيشرفت است و آنها قوي‌تر از تيمي هستند كه فصل گذشته با آنها روبه‌رو شديم.»

دو تيم رم و يونايتد، در مرحله گروهي نيز با يكديگر روبه‌رو شدند كه مردان فرگوسن به يك تساوي و يك پيروزي رسيدند. با اين حال اسپالتي به تيمش اميدوار است: «آنها حريف سختي هستند ولي به نظر من قرعه مي‌توانست سخت‌تر از اين باشد. شكست 7 بر يك فصل گذشته به ما كمك كرد باتجربه‌تر شويم و اين فرصتي است تا حساب‌مان را تسويه كنيم. شايد آنها تيم قوي‌تري باشند ولي به نظر من شانس صعود هر دو تيم 50-50 است.»

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
آرسنال - رم - بارسا - چلسي
----

آرسنال - رم : آرسنال

--

آرسنال - چلس : آرسنال

---

آرسنال- بارسا : بارسا

---

رم - بارسا : بارسا

--

رم - چلسي : رم

---

چلسي - بارسا : بارسا

------

اينا تا بعد از نيمه نهايي !

واسه فينال هم چون قضيه'ش فرق ميكنه بعد مشخص شدن فيناليستها بايد نظر داد !

بالا