اطلاعات فرستاده شد . لطفا پیغامها را چک کنید .منم چنل میخوام. اطلاعاتو پی ام کن برام
سلام،سلام،
اين سايت دايركتوري را ببينيد:
http://www.registrarsdirectory.com/
الكسا رتبه حدود 600 هزار، روزانه بين 50 تا 100 عدد بازديد؛
تبليغاتي در آن منتشر نشده، فقط بيدورتيزر گذاشتم در كمي از صفحات داخلي
ميخواهم گوگل ادسنز فقط به صورت آزمايشي بذارم، بيدورتيزر را حذف ميكنم، لطفآ اطلاعات لازم را ارسال كنيد؛؛
سلام،سلام
من خیلی وقت بود دور درآمد از گوگل ادسنس رو خط کشیده بودم ولی با شرایطی که شما می گین وسوسه شدم دوباره شروع کنم.
آدرس جدید من : http://theme.irdrupal.com
یک قسمت از سایت اصلیم هست که دوزبانه خواهد است.
هنوز توی مرحله آزمایشی هست و بازدید کننده خاصی نداره فعلا ولی آینده خیلی خوبی دارد.
خب اگر سایت من قبوله که کدها رو برام بفرستید.
به این آدرس : ( خواهشا پیام شخصی نکن چون این سایت تو مکان ما فیلتر هست و کلی دردسر دارم باهاش )
[email protected] یا [email protected]
سلام،سلام
درباره سایت یکم توضیح میدم.
این سایت روزی از صد به بالا بازدید داره.
سی تی آرش حدود سه و نیم تا چهار درصده. بازدیدش مستقیمه و بک لینک و ... نداره. از سرچ انجینا هم حدود ده درصد بازدیدشو میگیره.
کشور بازدید کننده ها هم حدودا اینطوریه:
ایران 36 درصد
امریکا 29 درصد
انگلیس 6.5 درصد
برزیل 4 درصد
آلمان 3 درصد
هند 2 درصد
بقیه هم از کشورای دیگه
راستی نکته اول این که من اولین کسی هستم که ازت چنل میگیره
نکته دوم این که اگه شوخی نبود! لطفا کمک کن که بازدیدم به پنج هزار نفر برسه
در مورد چک هم باید بگم که یه اکانت گوگله که صد و ده دلار توش درامده. آدرس بدم و پین بره و بعدش پینو وارد کنم و چک بره. اون وقت قابل نقده![]()
سلام،
سایتت رو قبلا دیدم . فقط چرا الان توش تبلیغات گوگل دیده میشه ؟!
در مورد نکته اول : تو اولین کسی نیستی که از من channel گرفت . 7 نفر تا حالا از طریق این تاپیک گرفتن و تو هنوز ...
در مورد نکته دوم : بله ، اینکار به نفع خودمون هم هست . البته یه شبه اینکار انجام نمیشه . به مرور زمان بازدیدت میره بالا .
در مورد چک : اگه از اکانت گوگل هست نمیشه . توی گوگل payee name رو به این راحتی نمیشه تغییر داد . گوگل فقط در بعضی شرایط خاص تغییر میده . من 2 تا آدرس دارم تو کانادا و هر 2 تا رو برای گرفتن اکانت adsense استفاده کردم و گوگل 2 تا آدرس شبیه به هم رو میفهمه و پیگیری میکنه . اینهمه کارمند اونجا گذاشته واسه همین کارا دیگه . اکثر سیستم های تبلیغاتی این مشکل رو ندارن اما گوگل سختگیره . اگه میخوای نقدش کنی بهتره یه اکانت بانکی به اسم خودت توی یکی از کشورها بگیری و به جای چک بگی با حساب بانکی برات بفرسته . حساب بانکی که به اسم payee name ثبت شده در اکانت باشه . فکر نمیکنم صد و ده دلار ارزشش رو داشته باشه . با persianec.com هم تماس بگیر . شاید اونا بتونن برات نقد کنن . از این احسان رضایی خیلی کارا برمیاد .
توی پیغام خصوصی برات id رو گذاشتم . واسه ی مدل و سایز تبلیغات و رنگبندی هم ایمیل بزن و اسم سایتت رو هم بنویس که یادم نره .سلام
لطفا یه یاهو آیدی بده بتونم باهات چت کنم. ایمیل زیاد جالب نیست برای این کاردستت درد نکنه
خوشم اومد ازت. چون به وبمستر های ایرانی هم یه فرصتی میدی!
ببین من دوتا اد یونیت میخوام. دقیقا مثل همینایی که الان هست! یه لینک قرمز پنج تایی بزرگ. و یه یونیت به همون صورتی که توی سایته. تیترش آبی باشه. متن و یو آر ال سایتش مشکی باشه.
دستت درد نکنه
در مورد این که بازدید سایت مارو زیاد میکنید هم توضیح بده![]()
خیلی ممنون از توجه شما به این تاپیک !لوکس فیشی ... بی پیشنت گایز![]()
سلام، لینکی که دادی یه سایت کاملا فارسیه ! بازدیدت هم به نظرم بیشتر باید ایرانی باشه . ضمن اینکه سایتت با قوانین گوگل سازگار نیست و یه جور warez حساب میشه .سلام
اگه میشه یه نگاه به سایت من هم بندازید
روزی بالای 1000 نفر بازدید کننده داره
البته قسمتی فارسی هست که انو بر میدارم
لینک دانلود فیلم در قسمت دوم مطالب هست که تا رجیستر نشی نشون نمیده
www.payadesign.ir/Movie
برات پیغام خصوصی فرستادم . چک کن بعد هم ایمیل بزن .اقا زحمت چنل من را بگیر من هیچ کدوم اتز سایت هام مشکل نداره با قوانین گوگل
چون فقط موتور جستجو هست
اگه می شه 3 تا چنل بهم بده
می خوام بدونم در امدم از هر بخش چقدره
مییتور ایرانی هم نه
امریکا بیشتر
ولی ایرانی هم می یاد
منتظرم
از نظر مشکل هم خیالت راحت
منتظر کد هستم
فقط pub و چنل کد ها را بده
دمت گرم
پیغام خصوصی لطفا