• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپImate Ultimate 6150 & 8150٠

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
درود

و babylon ما رو نیز بی چاره کرد .

دوستان الان مشکل من بعد از خوندن این تاپیک و پستهاش و هارد ریست کردن اینه که دستگاه

می که باید align screen بشه ! یه علامت مثبت اومده وسط می گه آنقدر اینور اونورش کن تا

screen مچ شه !

من چیکارکنم دوستان

سپاس

دوست عزیز تعجب می کنم این سوال رو چرا اینجا می پرسی!!!
اما ایم که کاری نداره. شما باید دقیقا وسط اون مربع رو بزنی. یک بار اوم + وسط صفحه هست و بعد میره 4 گوشه صفحه. دقت کن وسطش رو بزنی . اگر خیلی پرت! بزنی باز هم تکرار می کنه! اما اگر درست میزنی 5 بارو و باز همون جوری میمونه دوباره هاردریست کن.

osho

Registered User
لایک‌ها
1
درود

چون مشکلات چند تا شده بود دیگه از دستم در رفت این سوال رو تاپیک دیگه ای باید بپرسم

به هر حال align screen به همون شکل عادی حل شد و اما hard reset :

برای اطلاع دوستانی که بعدها ممکنه به مشکل بخورن باید بگم مشکل اصلی روش هارد ریست کردن

بود ، اون روشی که تو user manual گفته جواب نداد بلکه باید همزمان دو کلید ok و power رو فشار داده

و نگه دارید و سپس سافت ریست کنید تاکید می کنم در تمام این مدت و حدود چند ثانیه ( من 10 ثانیه )

بعد از آن ( سافت ریست ) نباید دستتون رو از روی دو کلید ok و power بردارید .

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
درود

و babylon ما رو نیز بی چاره کرد .

دوستان الان مشکل من بعد از خوندن این تاپیک و پستهاش و هارد ریست کردن اینه که دستگاه

می که باید align screen بشه ! یه علامت مثبت اومده وسط می گه آنقدر اینور اونورش کن تا

screen مچ شه !

من چیکارکنم دوستان

سپاس

دوست عزیز چیزه خاصی نیست
اون مثبت هر جایی رفت دقیقا با قلم وسطش کلیک کن
تا 5 بار این کارو میکنی تا تاچ کالیبره بشه
همین

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
درود

چون مشکلات چند تا شده بود دیگه از دستم در رفت این سوال رو تاپیک دیگه ای باید بپرسم

به هر حال align screen به همون شکل عادی حل شد و اما hard reset :

برای اطلاع دوستانی که بعدها ممکنه به مشکل بخورن باید بگم مشکل اصلی روش هارد ریست کردن

بود ، اون روشی که تو user manual گفته جواب نداد بلکه باید همزمان دو کلید ok و power رو فشار داده

و نگه دارید و سپس سافت ریست کنید تاکید می کنم در تمام این مدت و حدود چند ثانیه ( من 10 ثانیه )

بعد از آن ( سافت ریست ) نباید دستتون رو از روی دو کلید ok و power بردارید .

در خصوص هارد ریست چند صفحه قبل کمی بحث شده...روش دیگر که بیشتر استفاده میشه و روی بیشتر دستگاه ها جواب داده نگه داشتن دو تا سافت ریست و سپس زدن ریست با استایلوس هست.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یک نکته رو که قبلا فراموش کرده ام بگویم : دوستانی که می خواهند از نرم افزار core player برای پخش ویدئو استفاده کنند حتما از نسخه : 1.2.0 استفاده کنند و سایر نسخه ها حتی نسخه های جدید تر باورزن 1.2.2 و قدیمی تر و ... از نظر ویدئویی با آلتیمیت ها سازگاری کامل ندارن که گویا به دلیل وجود پردازنده گرافیکی در آلتیمیت ها می باشد.

توضیح : این مورد او2 فلیم هم که ازین نظر مشابه آلتیمیت هاست مشابه میباشد.

osho

Registered User
لایک‌ها
1
درود

من lingvo soft dictionary رو نصب و کرک کردم اما رو ppc من یه لحظه می یاد و می پره

مشکل چیه ؟

osho

Registered User
لایک‌ها
1
یه مورد دیگه ممکنه از دوستان لطف کنن و یه اطلاعات کلی بدن که برای دستگاه imate ultimate 6150

چه اقداماتی باید بعد از خرید از نظر نرم افزاری کرد تا بشه برنامه ها با مشکل کمتری روش نصب و اجرا بشن

مثلا rom باید عوض شه و هر چیز مهم دیگه . . .

و در کل چه نکاتی در این ppc باید رعایت شه از نظر سخت و نرم افزاری برای پرفورمنس بالا .

سپاس

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
و در کل چه نکاتی در این ppc باید رعایت شه از نظر سخت و نرم افزاری برای پرفورمنس بالا .

سپاس

وجود یک رام خوب و نریختن تعداد زیاد برنامه:blush:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

osho

Registered User
لایک‌ها
1
درود

با سپاس از راهنمایی شما دوستان

ورژن رام من : WWE_RC073410 هست

ممکنه یه لیتک در مورد رام که تو سایتش هست بدید ، چون سایتش با فلش کار شده

دیر می یاد بالا .

در نهایت اینکه لطف کنید یه راهنمایی هم برای نصب رام و تنظیمات لازم بکنید .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
درود

با سپاس از راهنمایی شما دوستان

ورژن رام من : WWE_RC073410 هست

ممکنه یه لیتک در مورد رام که تو سایتش هست بدید ، چون سایتش با فلش کار شده

دیر می یاد بالا .

در نهایت اینکه لطف کنید یه راهنمایی هم برای نصب رام و تنظیمات لازم بکنید .

اوه... حتما آپ گرید کنید. ایم نسخه از رام که شما دارید فوق العاده مزخرف است. ضمنا ترجحیا نسخه انگلیسی رو نصب کنید. نسخه عربیواسه من موقع نصب ارور میداد.
شما در سایت عضو شده اید؟؟؟ اگر عضو نشدید حتما مطالبی که در این خصوص قبلا اشاره کردم بخونید.

راهنمایی نصب رام همراه خود رام دانلودمیشه ولی به طور خلاصه:
1: حتما از کامپیوتر دسکتاپ جهت نصب استفاده کنید و از لپ تاپ و ... استفاده نکنید.
2: حتما سیستم عامل کامپیوتر شما سرویس پک 2 باشد.
3: حتما کابل یو اس بی رو به پورت های پشت دستگاه وصل کنید و از هیچ گونه هاب و رابط استفاده نکنید.
4: حتما گوشی شما شارز کامل شده باشد.
5: قبل از نصب هارد ریست کنید.
6: بگذارید گوشی شما کاملا با کامپیوتر سینک شود.
7: رام اینستالر رو از روی کامپیوتر اجرا کنید.
8: یک نکته مهم دیگه که الان یادم اومد: روی جعبه گوشی یک کد وجود داره به اسم رام لاک کد. همون جایی که برچسب خورده و imei گوشی نوشته شده. در هنگام نصب رام برنامه رام اینستالر این کد رو از شما می پرسه که باید دقیق وارد کنید. در غیر این صورت دستگاه اجازه نصب رام رو به شما نمی ده. پس در نگهداری از این کد دقت کنید.

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
درود....

یک نکته که یادم رفته بود در خصوص خروجی تی وی بگم اینه که وقتی از خروجی تی وی استفاده می کنید همون طور که قبلا گفته شد اسکرین خود گوشی خاموش میشه...
خب... با توجه به اینکه اصلا رزولوشن خروجی تی وی با اسکرین گوشی همسان نیست و wxga محسوب میشه و مثلا هنگامی که پروگرام لیست رو باز می کنید همه آیکون ها و شورت کات های برنامه ها در یک صفحه نشون داده میشه پس در نتیجه امکان روشن نمودن اسکرین در رام های جدید منتفی است مگر اینکه خروجی تی وی دقیقا اون چیزی بشه که روی اسکرین دیده میشه.

نکته دیگه این که موقه استفاده از خروجی تی وی ترجیحا از جاگ ویل دستگاه استفاده کنید تل از تاچ یا جوی استیک چون جاگ ویل در این حالت بسیار دقیق تر عمل می کند.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سیاوش جان با تمام گرفتاری دارم ترد ات را دنبال می کنم، واقعا تبریک می گویم ، کاری کرده ای کارستان
عرض شود که ، با دیدن توصیه هایت به نظرم امد این ها را می توان به صورت یک پست جدا در ترد کامپلیت هم نوشت ، نظرت چیست؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان با تمام گرفتاری دارم ترد ات را دنبال می کنم، واقعا تبریک می گویم ، کاری کرده ای کارستان
عرض شود که ، با دیدن توصیه هایت به نظرم امد این ها را می توان به صورت یک پست جدا در ترد کامپلیت هم نوشت ، نظرت چیست؟

دکتر جان حضور شما در هر قسمتی هم باعث دلگرمی و هم موجب سنگین شدن مسولیت میشود.
از ابراز محبت شما راستش خیلی خوشحال شدم. اما... متاسفانه همون طوری که ملاحظه فرمودید به علت نداشتن اینترنت پرسرعت اصلا نتونستم ریویو و عکس استفاده کنم و وقتی این ترد رو با اون ترد واقعا استثنایی که شما در مورد ایکس 800 زدید مقایسه می کنم بیشتر به حقارت و بضاعت بسیار کم مطالب خودم پی میبرم.
مطالبی که شما نوشته اید بیشتر یک دایره المعارف ایکس 800 شده تا یک ریویو. اما اگر شما تشخیص بدهید که موردی مفید می تواند باشد به دیده منت... چشم. فقط درست متوجه نشدم منظور شما کدوم مطلب بوده که واسه ترد کامپیلیت می تونه مفید باشه. اگر راهنمایی بفرمایید سریعا انجام می دهم.
راستش این آلتیمیت ها زیاد مورد توجه دوستان قرار نگرفته اند. و به همین دلیل تا الان فکر نمی کردم این مطالب برای کسی جذابیت داشته باشه...

پ ن : امیدوارم همیشه مثل این روزها شاد باشی و این گرفتاری ها :blush::blush: هیچ وقت دست از سرت بر ندارند!

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
: حتما از کامپیوتر دسکتاپ جهت نصب استفاده کنید و از لپ تاپ و ... استفاده نکنید.

ميتونم دليلش رو بپرسم؟
چون به نظر من لپ تاپ چون باتري داره ، مشكل اين كه برق بره رو نداره (مخصوصا الان كه تو تابستان هستيم و ...)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ميتونم دليلش رو بپرسم؟
چون به نظر من لپ تاپ چون باتري داره ، مشكل اين كه برق بره رو نداره (مخصوصا الان كه تو تابستان هستيم و ...)

راستش این موضوع رو خودم هم علتش رو نمیدونم. ولی خیلی از دولوپرها دیدم به این موضوع اشاره کرده اند. شاید به پورت های یو اس بی یک ارتباطاتی داشته باشه ولی به هر حال پاسخ شما رو نمی دونم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جان حضور شما در هر قسمتی هم باعث دلگرمی و هم موجب سنگین شدن مسولیت میشود.
از ابراز محبت شما راستش خیلی خوشحال شدم. اما... متاسفانه همون طوری که ملاحظه فرمودید به علت نداشتن اینترنت پرسرعت اصلا نتونستم ریویو و عکس استفاده کنم و وقتی این ترد رو با اون ترد واقعا استثنایی که شما در مورد ایکس 800 زدید مقایسه می کنم بیشتر به حقارت و بضاعت بسیار کم مطالب خودم پی میبرم.
مطالبی که شما نوشته اید بیشتر یک دایره المعارف ایکس 800 شده تا یک ریویو. اما اگر شما تشخیص بدهید که موردی مفید می تواند باشد به دیده منت... چشم. فقط درست متوجه نشدم منظور شما کدوم مطلب بوده که واسه ترد کامپیلیت می تونه مفید باشه. اگر راهنمایی بفرمایید سریعا انجام می دهم.
راستش این آلتیمیت ها زیاد مورد توجه دوستان قرار نگرفته اند. و به همین دلیل تا الان فکر نمی کردم این مطالب برای کسی جذابیت داشته باشه...

پ ن : امیدوارم همیشه مثل این روزها شاد باشی و این گرفتاری ها :blush::blush: هیچ وقت دست از سرت بر ندارند!

قربان
باید صادقانه و برادرانه به شما توصیه کنم که این قدر چوب کاری نفرمایید:p کار شما بس سترگ ست.
منظور من هم همین توصیه ها هنگام آپگرید بود

در ضمن در نظر داشته باشید مطالبی که شما می نویسید ، ممکن است خیلی ها را متقاعد کند که دستگاه رو خرید کنند
راستی کسی قیمت اخر این 6150 جگر را ندارد؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چاکریم دکتر جان... اون مطالب آپگریدی رو که فکر کنم بقیه هم چند جایی گفته باشن اگه اشتباه نکنم.
قیمت 6150 اگه اشتباه نکنم 660 بود. در مورد جگر!!! باید بگم غیر از پارسا و خودم! تا حالا کسی رو ندیدم به آلتیمیت ها علاقه ای نشون داده باشه.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آلتیمیت اگه کاستوم رام میداد ، با وجود دستگاه های اچ تی سی هم بهترین بود علت اینه که حس ِ سوسولی رو به آدم نمیده و عین ماشین آمریکایی میمونه ! :|

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آلتیمیت اگه کاستوم رام میداد ، با وجود دستگاه های اچ تی سی هم بهترین بود علت اینه که حس ِ سوسولی رو به آدم نمیده و عین ماشین آمریکایی میمونه ! :|

آره... مثل کادیلاک ایران های مدل 1980 هستش! :rolleyes::rolleyes:

بالا