• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL شاتل

كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

• Total voters
    558

ali_metall

Registered User
لایک‌ها
0
شاتل دوباره سرعتش مثل قبل شده و هیچ مشکلی باهاش ندارم.

ali_metall

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا اکثرا مودم هاتون billion است درسته؟؟؟

مدل برای من billion روتر (5210s)

سایتش تو صفحه اول نوشته حتما باید Firmware رو update کنی و یه سری چیزه دیگه نوشته که من نفهمیدم.یکی میره ببینه چه خبره؟باید چیکار کنیم.

http://www.billion.com/

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان فاكتور اين ماه براي شما صادر شده؟شاتل هميشه تا 4-5 هر ماه فاكتور را صادر ميكرد و با SMS هم خبر ميدادند كه فاكتور شما صادر شده ولي اين ماه تا الان خبري نشده.قضيه چيه؟نكنه ميخوان اين ماه را به عنوان هديه چيزي نگيرند;);):lol::lol:

Last edited:

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان فاكتور اين ماه براي شما صادر شده؟شاتل هميشه تا 4-5 هر ماه فاكتور را صادر ميكرد و با SMS هم خبر ميدادند كه فاكتور شما صادر شده ولي اين ماه تا الان خبري نشده.قضيه چيه؟نكنه ميخوان اين ماه را به عنوان هديه چيزي نگيريند;);):lol::lol:
فاکتور من که اومده. 1 هفته پیش.

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از ور رفتن با مودم am602 بالاخره تونستم بدون کانکشن وصل بشم. نمیدونم چه کار متفاوتی کردم که راه افتاد. شاید خاموش و روشن کردن و بیشتر منتظر ماندن.فقط تیک default gateway رو زدم. ولی چیزی که برام جالب بود بهبود پینگم تو بازی ut2k4 بود که از 234 به 188 میلی ثانیه رسید.

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
آقا من با سرويس 64 كيلو، ميتونم آنلاين بازي كنم ؟ اگه ميشه يكم راهنمايي كنيد ؟

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من با سرويس 64 كيلو، ميتونم آنلاين بازي كنم ؟ اگه ميشه يكم راهنمايي كنيد ؟
بستگی به بازیش داره و اینکه فاصله جغرافیایی شما با سرور چقدر باشه.همین utk4 رو من فان بازی می کنم ( تو ایران قبلا پارس سرور داشت خیلی بهتر بود)چون نمیشه با این تاخیر جدی بازی کرد. ولی غیر اکشن رو راحتتر میشه بازی کرد حتی تو سرورهای خارج.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
فعلا اوضاع خوبه. فقط مشکل اینجاست که من هی هر روز برم میزان مصرفم!!! رو چک کنم. که آخر ماه تعطیل نشه.
دوستانی که میگن فاکتور براشون اومده، از 15ام هر ماه واسه ماه بعد فاکتور میاد؟ چقدر زود.
یک سوال: من بخوام ipام عوض بشه، مثلا برای دانلود از رپیدشر، چکار باید بکنم؟ مودم رو که خاموش و روشن میکنم، همون ip قبلی رو باز میگیره.

ممنون

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا اوضاع خوبه. فقط مشکل اینجاست که من هی هر روز برم میزان مصرفم!!! رو چک کنم. که آخر ماه تعطیل نشه.
دوستانی که میگن فاکتور براشون اومده، از 15ام هر ماه واسه ماه بعد فاکتور میاد؟ چقدر زود.
یک سوال: من بخوام ipام عوض بشه، مثلا برای دانلود از رپیدشر، چکار باید بکنم؟ مودم رو که خاموش و روشن میکنم، همون ip قبلی رو باز میگیره.

ممنون
15 که دیرشونه. 3 ام ماه پیش فاکتور ماه بعد میاد.
gee.gif
در مورد Ip الان از پشتیبانی سوال کردم . قطع کنی وصل کنی ip جدید می گیری.خودمم امتحان کردم محض اطمینان! بار دوم عوض کرد..

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
دوستان شنیدم مراکز مخابراتی که از فیبر نوری استفاده می کنن فعلا توسط شرکت ها ساپورت نمیشن
و الان فقط مراکز مخابراتی که روی سیم مسی کار میکنن ساپورت میشن
درسته؟

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215

ممنون

برای عوض کردن IP نباید بلافاصله بعد از خاموش کردن مودم آن را روشن کنید،
مثلا 3 دقیقه کمتر یا بیشتر باید خاموش بماند.

بی‌شک از این موضوع هم مطلع هستید که میزان مصرف از ساعت 1 تا 7 صبح روزهای عادی + تمام ساعات روز‌های جمعه رایگانه. بیشتر دانلود‌ خودتون را این زمان‌ها می‌تونید انجام دهید.

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Last edited:

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خیلی ممنون از توضیحات دوستان،

در مورد فاکتور که برای من نه از طریق sms نه ایمیل اومده و نه توی my.shatel هست.
در مورد دانلود، ممنون جناب snow، بله زمانهای ترافیک رایگان رو میدونم. ولی خوب فقط جمعه ها که کمه، شبها هم که میخوابم :D همینطوری هم که تا 2-2.5 برای دانلود بیدار میمونم، کلی روزها خسته ام:(
در مورد عوض شدن ip هم بیش از سه دقیقه خاموش بودن مودم رو هم امتحان کردم، اما باز همون ip رو میگیره. همیشه برای من همون ip رو میگیره. در صورتیکه توی تنظیمات کانکشن گفتم که اتوماتیک بگیره ولی نمیدونم چرا همیشه یک ip رو میگیره.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
واسه منم نیومده هنوز ...

aliani.maya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان يه سوال داشتم اينكه من شاتل دارم ميخوام برم از داتك بگيرم آخه هم نامحدوده هم 128 ش از شاتل ارزونتره
اولا نظرتون چيه ؟ ثانيا شاتل چقدر طول ميده تا خط من رو آزاد كنه ؟
و اينكه من الان eco دارم اگر حجمم تموم شه سرويس قطع ميشه؟
ممنون

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان يه سوال داشتم اينكه من شاتل دارم ميخوام برم از داتك بگيرم آخه هم نامحدوده هم 128 ش از شاتل ارزونتره
اولا نظرتون چيه ؟ ثانيا شاتل چقدر طول ميده تا خط من رو آزاد كنه ؟
و اينكه من الان eco دارم اگر حجمم تموم شه سرويس قطع ميشه؟
ممنون
من شاتل رو با داتک عوض نمی کنم
با توجه به اینکه برای هر گیگ اضافه 9000 تومن باید پرداخت کنید خط رو قطع نمیکنند. حداقل تا وقتی که به اندازه پول ودیعه نرسیده باشه. 64 شاتل عین 128 داتکه.! منتها باید fair user policy رو کمی رعایت کنی

aliani.maya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شاتل رو با داتک عوض نمی کنم
با توجه به اینکه برای هر گیگ اضافه 9000 تومن باید پرداخت کنید خط رو قطع نمیکنند. حداقل تا وقتی که به اندازه پول ودیعه نرسیده باشه. 64 شاتل عین 128 داتکه.! منتها باید fair user policy رو کمی رعایت کنی

ممنون از جوابت
خوب من الان هيچ پولي تو موجوديم پيش شاتل ندارم تا اگه حجمم تموم شه از اون پول كم بشه اما خودم ميخوام بهشون بگم خط رو آزاد كنن چونكه بنظرم برا من كه دانلود زياد دارم سرويس eco اصلا بدرد نميخوره و همچنين سرويس art هم محدوديت حجم داره هم گرونتر از جاهايي هست كه با همين سرعت نامحدود سرويس ميدن.
در ضمن من از دوستاني كه داتك داشتن درباره ي سرويس 128 شون پرسيدم گفتن هميشه سرعتشون روي 16 هست و تغييري نميكنه يعني اصلا اعتراضي نداشتم.
فقط يه سوال ديگه : منظور از اين سرويس اختصاصي شاتل چي هست كه تو سايتشون آورده؟

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابت
خوب من الان هيچ پولي تو موجوديم پيش شاتل ندارم تا اگه حجمم تموم شه از اون پول كم بشه اما خودم ميخوام بهشون بگم خط رو آزاد كنن چونكه بنظرم برا من كه دانلود زياد دارم سرويس eco اصلا بدرد نميخوره و همچنين سرويس art هم محدوديت حجم داره هم گرونتر از جاهايي هست كه با همين سرعت نامحدود سرويس ميدن.
در ضمن من از دوستاني كه داتك داشتن درباره ي سرويس 128 شون پرسيدم گفتن هميشه سرعتشون روي 16 هست و تغييري نميكنه يعني اصلا اعتراضي نداشتم.
فقط يه سوال ديگه : منظور از اين سرويس اختصاصي شاتل چي هست كه تو سايتشون آورده؟
خب اینطور که شما میگی داتک بهتر از قبل شده .بیشتر کاربرا اینجا ناراضی هستند. در مورد سرویس اختصاصی منظورت راهکارهای خاصه؟ که اونم برای شرکتهاست فقط

بالا