• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظرسنجی : کدام تیم قهرمان یورو 2008 خواهد بود ؟

قهرمان یورو 2008 کدام تیم هست؟ ___به ترتیب حروف الفبا

• Total voters
    78

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عدد مقابل اسپانیا رو... 0%...
gigglesmile.gif

میگم اسپانیا میتونه بلاخره بعد از ده ها سال یه جام معتبر ببره. به نظرم یعنی یکی از چهار شانس اصلی هستن. ولی اگه باز هم انتظارات رو برآورده نکردن نباید اصلا تعجب کرد. به این خصوصیت معروفه تیم ملی اسپانیا.

خودم به ایتالیا رای دادم و امیدوارم رای ام درست از آب در بیاد. حیف که کاناوارو یورو رو از دست داد وگرنه با اطمینان بیشتری میونستیم راجع به بخت ایتالیا صحبت کنیم.

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من فکر می کنم خود اسپانیایی ها هم عادت کردن به این موضوع . اونقدر که آمادگی شنیدن خبر حذف تیمشون رو دارن انتظار صعود این تیم رو ندارن . در هر دوره هم همه گفتیم این دفعه دیگه نتیجه می گیرن . اما بازهم اوضاع همون جوری می مونه.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
عدد مقابل اسپانیا رو... 0%...
gigglesmile.gif

میگم اسپانیا میتونه بلاخره بعد از ده ها سال یه جام معتبر ببره. به نظرم یعنی یکی از چهار شانس اصلی هستن. ولی اگه باز هم انتظارات رو برآورده نکردن نباید اصلا تعجب کرد. به این خصوصیت معروفه تیم ملی اسپانیا.

خودم به ایتالیا رای دادم و امیدوارم رای ام درست از آب در بیاد. حیف که کاناوارو یورو رو از دست داد وگرنه با اطمینان بیشتری میونستیم راجع به بخت ایتالیا صحبت کنیم.

من فکر می کنم خود اسپانیایی ها هم عادت کردن به این موضوع . اونقدر که آمادگی شنیدن خبر حذف تیمشون رو دارن انتظار صعود این تیم رو ندارن . در هر دوره هم همه گفتیم این دفعه دیگه نتیجه می گیرن . اما بازهم اوضاع همون جوری می مونه.

ولی به هر حال باید قبول کرد که تیم اسپانیا معمولا زیباتر از هر تیم دیگری در یورو بازی میکنه (دقیقا برعکس ایتالیا
wassat.gif
002.gif
)

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ولی به هر حال باید قبول کرد که تیم اسپانیا معمولا زیباتر از هر تیم دیگری در یورو بازی میکنه (دقیقا برعکس ایتالیا
wassat.gif
002.gif
)

و اینکه وقتی تیمی زیبا بازی میکنه و معمولا حذف میشه باید بره ... . ولی تیمی مثل ایتالیا که شاید از نظر شما زیبا بازی نمیکنه و 4 تا قهرمانی جهان داره هیچ حرفی باقی نمیذاره. (دقیقا بر عکس فرانسه که زیبا بازی میکنه و هیچ وقت عددی نیست. به جز همون دوتایی که برد
4fvfcja.gif
)​

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همچین می گین زیبا انگار ایتالیا در حد محلات بازی می کنه و اسپانیا و فرانسه در حد کره مریخ( هر چند اصلا اعتقاد ندارم که این قشنگ بازی می کنه و اون زشت ) اما با در نظر گرفتن این فرض محال هم مطمئنا فاصله زیبا بودن بازی اسپانیا و فرانسه روی هم در برابر ایتالیا به اندازه فاصله افتخارات کسب شده توسط این دو تیم در برابر ایتالیا نیست .

چطور ممکنه تیمی زیبا بازی کنه و یه قهرمانی اروپا در تمام طول دورانش داشته باشه ( اسپانیا) و تیمی به قوب شما زشت بازی کنه و 4 قهرمانی جهان و 2 نایب قهرمانی جهان و 1 قهرمانی اروپا داشته باشه ؟!

چطور ممکنه تیمی زشت بازی کنه اما 10 بازیکنش در جام جهانی گل بزنن ؟ چطور ممکنه تیمی زشت بازی کنه اما در دقیقه 120 بازی 2 گل بزنه و بره به فینال ؟

شاید از نظر شما بازی زیبا یعنی بدون تفکر و استراتژی خاص فقط بی کله حمله کنی و آخر سر دروازه ات رو چندین بار باز شده ببینی...؟!

پ.ن: کل کله دیگه . ببخشید تخته گاز می ریم دوستان گلم ;)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
منم دوست دارم اگر به احتمال 1% هم فرانسه قهرمان نشد . اسپانیا بشه . . .

mmp 1361

کاربر فعال اشتراک گذاری
کاربر فعال
لایک‌ها
0

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بزار حالا بچه های ماهم میرسن :)

عجب بازی بشه ایتالیا - فرانسه. ;)

اره اینو هستم خیلی بازی خفنی میشه

پ ن : با هشتاد تا پست کاربر فعال شدی لوووووووووووووووووووووووووللللللللل ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ :دی

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
ایتالیا همیشه قهرمانه .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بازی ایتالیا-فرانسه رو من هم هستم. فرانسویا چه شکلی بشن بعده اون بازی :lol:​

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بازی ایتالیا-فرانسه رو من هم هستم. فرانسویا چه شکلی بشن بعده اون بازی :lol:​

حالا قیافه ما که مهم نیست مهم قیافه شماست که دیگه رنگ و رویی روش نمونده

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
می بینم که یواش یواش آرای ایتالیا داره دو برابر فرانسه می شه .

ولی جدا بازی جالبی از آب در میاد . البته مصاحبه های قبل از بازی ریموند دومنش هم در نوع خودش جالبه . انصافا آدم بی وجودیه . هربار با ایتالیا بازی داشتن کلی تهمت به فوتبال ایتالیا زده . خداییش بدور از هر تعصبی ، انصافا حرفهایی که می زنه یه پشیز هم ارزش ندارن.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حالا قیافه ما که مهم نیست مهم قیافه شماست که دیگه رنگ و رویی روش نمونده

آقا برا قیافه ما رنگ و رویی نمونده؟!.
.
.
داداش کابوستون توراهه. از الان ایستگاهیه دل پیرو رو میبینم که دروازه بانتون وایساده و فقط نیگا میکنه.:lol:
.
.
یاد فینال جام جهانی بخیر...:lol::D:lol:​

mmp 1361

کاربر فعال اشتراک گذاری
کاربر فعال
لایک‌ها
0
پس این آلمانیا کجان.!!!!

رای شون که از فرانسه بیشتره

شمام بیاین که از این حالت 2 قطبی بیرون بیایم . ;)
(یه خرده هم واسه آلمانیا کری بخونیم)

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
آقا برا قیافه ما رنگ و رویی نمونده؟!.
.
.
داداش کابوستون توراهه. از الان ایستگاهیه دل پیرو رو میبینم که دروازه بانتون وایساده و فقط نیگا میکنه.:lol:
.
.
یاد فینال جام جهانی بخیر...:lol::D:lol:​

اره واقعا یاد فینال جام جهانی بخیر که همه ی ایتالیایی ها تا دقیقه نود هر چی نظر و نیاز داشتن کردن تا بلاخره تونستن بازی رو به پنالتی بکشن

دلپیرو واستاده داره نگاه میکنه نمیدونه چیکار کنه هرکاری میکنه گل نمیشه واسه همین بهت زده ایستاده نگاه داره میکنه

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آره خوب ایتالیا یک گل درست زد که داور به اشتباه آفساید حساب کرد فرانسه چکار کرد با یه پنالتی تونست تو بازی گل بزنه
تو جام جهانی آلمان کجا بهتر از ایتالیا بازی کرد تو بازی که ایتالیا خیلی بهتر بود تو همون 30 دقیقه وقت اضافی فقط 2 توپ به تیرک زد اینم باید در نظر بگیری که تازه آلمان تو زمین خودش با اون همه تماشاچی بازی می کرد

بالا