• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقال contact ها از Symbian S60 3rd به Win Mo 6 چگونه ؟

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان،
من قصد انتقال از S60 3 به پاکت پی سی Win mo 6 رو دارم.
امروز این سوال برام پیش اومد که وقتی گرفتم ppc رو ، contact ها رو چطور جابجا کنم. ؟
کمک !

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان،
من قصد انتقال از S60 3 به پاکت پی سی Win mo 6 رو دارم.
امروز این سوال برام پیش اومد که وقتی گرفتم ppc رو ، contact ها رو چطور جابجا کنم. ؟
کمک !

تعدادشون بالای 200 تاست؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
راه آسان: سیم کارت
راه یه خورده سخت تر ولی تمیز تر: استفاده از برنامه های مدیریت کانتکت در s60 که کانتکت ها رو به اوت لوک میبره و دوباره ایمپورت کانتکتک ها از اوت لوک توسط اکتیو سینک
راه خیلی سخت تر: دستی :دی

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
تعدادشون بالای 200 تاست؟

نه. صد و خورده ای. چه فرقی میکنه؟

راه آسان: سیم کارت
راه یه خورده سخت تر ولی تمیز تر: استفاده از برنامه های مدیریت کانتکت در s60 که کانتکت ها رو به اوت لوک میبره و دوباره ایمپورت کانتکتک ها از اوت لوک توسط اکتیو سینک
راه خیلی سخت تر: دستی :دی

سیم کارت: همه مشخصات رو منتقل میکنه؟ تمام detail ها رو ؟ عکس رو که نمیکنه.!

Outlook راه خوبی هست.

راستی برنامه ای برای این که با کامپیوتربشه این کار رو کرد ندیدی؟ کپی کنم رو رایانه بعد تبدیل کنم .

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
نه. صد و خورده ای. چه فرقی میکنه؟

سیم کارت: همه مشخصات رو منتقل میکنه؟ تمام detail ها رو ؟ عکس رو که نمیکنه.!

Outlook راه خوبی هست.

راستی برنامه ای برای این که با کامپیوتربشه این کار رو کرد ندیدی؟ کپی کنم رو رایانه بعد تبدیل کنم .

سیم کارت تا 200 شماره تلفن را روی خود سیو می کند،برای منتقل شدن عکس تنها را اوت لوک هست که اونم فکر می کنم با مشکلاتی همراه باشد؛

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عکس رو فکر کنم بی خیال شی بهتره . من ندیدم برنامه ای از نوکیا که عکس رو به اوت لوک منتقل کنه و از اون طرف هم چک نکردم که عکس اوت لوک به پی پی سی منتقل میشه یا نه (حقیقت عکس تو اوت لوک ندیدم داشته باشه:دی)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با copy روی سیم کارت تمامی شماره ها جدا میشن، یعنی اگه رو گوشی یک اسم دارید با 3 شماره در سیم کارت سه اسم و سه شماره خواهید داشت که آخر اسمشون 1 ، 2 و 3 قرار داده میشه!
بهترین راه همون Outlook هست.;)

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
با copy روی سیم کارت تمامی شماره ها جدا میشن، یعنی اگه رو گوشی یک اسم دارید با 3 شماره در سیم کارت سه اسم و سه شماره خواهید داشت که آخر اسمشون 1 ، 2 و 3 قرار داده میشه!
بهترین راه همون Outlook هست.;)
نكته جالبي بود.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
عکس رو فکر کنم بی خیال شی بهتره . من ندیدم برنامه ای از نوکیا که عکس رو به اوت لوک منتقل کنه و از اون طرف هم چک نکردم که عکس اوت لوک به پی پی سی منتقل میشه یا نه (حقیقت عکس تو اوت لوک ندیدم داشته باشه:دی)

چرا من که کانتکت هامو عکس دار کردم و به اوت لوک انتقال دادم وقت ریستور کردن ، قشنگ عکس ها برگشت
خیلی خوبه ولی در صفحه وی جی ای من به نظرم عکس ها زیادی کوچک هستن ، انگار برای کیو وی جی ای هستن

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
چرا من که کانتکت هامو عکس دار کردم و به اوت لوک انتقال دادم وقت ریستور کردن ، قشنگ عکس ها برگشت
خیلی خوبه ولی در صفحه وی جی ای من به نظرم عکس ها زیادی کوچک هستن ، انگار برای کیو وی جی ای هستن
امروز همین کار رو انجام دادم. خیلی خوب و راحت contact ها و task ها و note ها منتقل شدن. ممنون.

راستی چطور sms ها رو منتقل کنیم ؟؟؟

میگم یک تاپیک برای انتقال از Symbian به WM بزنیم چطوره؟

بالا