دوستان اگر از تودی پلاگین ها device lock رو حذف نمایید سرعت دستگاه بهتر میشود و لگی شده تصویر هنگام ریفرش تودی اسکرین از بین میرود!
چاکریم دکتر جان... اون مطالب آپگریدی رو که فکر کنم بقیه هم چند جایی گفته باشن اگه اشتباه نکنم.
قیمت 6150 اگه اشتباه نکنم 660 بود. در مورد جگر!!! باید بگم غیر از پارسا و خودم! تا حالا کسی رو ندیدم به آلتیمیت ها علاقه ای نشون داده باشه.
سلام دوستان
کسی هست که با وای فای 6150 با کامپیوتر ارتباط برقرار کرده باشه؟(چه در حالت work چه در حالت internet)
هر کی بلده یه توضیحی بده:blink:
قربان حتی جلوی دایموند ، اگر قیمت این دستگاه یه کمی معقول شود ، و تا زمانی که یک نقشه خوب مثل اینها که روی نویگیشن می فروشند روی ویندوز موبایل ریلیز نشه ، به نظرم این دستگاه برتره
شک ندارم که داشتن یک کامیونیتی قدرت مند ، خیلی ها رو وسوسه می کنه ( پارسا شلوغ نکن بشین) ، ولی من ترجیح می دادم که این دستگاه کمی زودتر ریلیز شده بود ، و من هم با شما هم دستگاه بودم:lol:
با کامپیوتر که نه اما واسه اینترنت... حتما از رام 80850 به بالا استفاده کنید. با این رام کار با وای فای مثل دیوایس های دیگست. ضمنا برنامه های خوبی مثل وای فای رادار وجود داره که در ترد های مربوط به وای فای توسط آقا فرشید گذاشته شده...
دکتر جان کاش میشد میدیدمتون دستگاه رو میدادم یه نظر فنی میدادین... در مورد زمان ریلیز که واقعا آیمیت گند زد.
با سلام چند سوال در مورد 8150
کیفیت صدا بلندی صدای اسپیکر و کیفیت Earphone برای اهنگ گوش دادن چطوره ؟؟باسش چی اون چجوریه؟؟
به نظر شما نداشتن GPS ضعفه یا اینکه اکسترنال اونقدر خوب هست که بشه قید اینترنالو زد؟؟
تفکیک رنگش چجوریه؟؟
اجرای بازی؟؟
حداکثر ساپرت ممری چقدر هست
ممنون
آقا ممنون
فقط 2 3 تا مورد
علاالدین یا پایتخت؟؟
گارانتی معتبر مهمه یا 40 تومن پول مفت دادنه؟نظرتون رو بی گارانتی بودن چیه؟؟
الان چه ممری بگیرم 6؟
یا 8 یا 16 بگیرم زیاد پرش نکنم مثلا 3 4 گیگ بعد وایسم بعد از نصب پج جدید کامل پرش کنم(اصلا میشه ممری بالا انداخت ولی پرش نکرد یا حتی ممری ظرفیت بالایی که مقدار زیادیش خالی باشه رو هم مشکل داره باهاش)
بازم از راهنماییتون ممنون
یک سوال دیگه جریان Touch Flo چیه؟
یه خاصیت برای تاچ دستگا هست که کار باهاش رو راحت میکنه ،مثل ایفون به قول معروف:blush:
ولی عزیز من هنوز که هنوزه این دیاموند رو به شما پیشنهاد میدم ، نگی نگفتی هاااااا![]()
دوست عزیز 6150 از نزدیک ظاهر ِ شکیل و خیلی خوبی داره ...باشه خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون حالا میرم یا 8150 یا 6150 میخرم
6150 قیافش یک جوریه انگار یک چیزی کم داره
شماره گرفتن با قلمش کار آسونی به نظر نمیاد درست نمیگم؟
اینم که گفتین 1 سال یا 6ماه چون من میخوام باهاش کارامو بکنم و اینکه الان چی رو بورسه و .. واسم مهم نیست 1سال یا بیشتر معقول به نظر میاد(آخه برنامه خرید یک دسکتاپ 4هسته ای دارم باید یه پولی هم واسه اون بمونه)
به هر حال از راهنمایی های خوبتون خیلی ممنون
همون طور که حاج حسین فرمودند من هم شما رو به تفکر بیشتر در مورد دیاموند دعوت می کنم.
قیمت آلتیمت ها هم 625 واسه 6150 و 650 واسه 8150 هستش.
اگه خواستی بخری 6150 بگیر که در غیر اینصورت بعد از دو روز اسکرین کوچکتر 8150 می زنه تو ذوقت.
در خصوص فلیم. کماکان مشکل رادیویی داره البته گویا بدون مشکلش رو رمضانی میده یک میلیون!
یک سال زمان خیلی زیادیه. در عالم پاکت پی سی به شش ماه فکر کنید به نظر من.
آيا مي شه به 6150 كيبورد و موس وصل كرد ؟ البته موس برام خيلي مهمتر است .
توي همين فروم لينك يك كليپ از يوتيوب بود كه يك بنده خدايي از مانيتور به عنوان خروجي استفاده كرده بود و داشت با موس كار مي كرد و داشت يك مطلبي رو با پاورپوينت ابته با كليك هاي موس ارائه مي داد . خيلي جالبه نه ؟
پسر اين خيلي به درد من مي خوره , حسابي حال كردم اما نحوه اتصال موس به Pocket PC رو نمي دونم .
آيا سخت افزار خاصي لازم هست يا با همين موسهاي معمولي هم مي شه ؟
آخه من روي دستگاه جاي خاصي براي اين كار نمي بينم , نكنه از طريق پورت مي ني USB كه براي شارژ استفاده مي شه اين كار رو كرده بود . كسي مي دونه ؟