• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپImate Ultimate 6150 & 8150٠

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان اگر از تودی پلاگین ها device lock رو حذف نمایید سرعت دستگاه بهتر میشود و لگی شده تصویر هنگام ریفرش تودی اسکرین از بین میرود!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان اگر از تودی پلاگین ها device lock رو حذف نمایید سرعت دستگاه بهتر میشود و لگی شده تصویر هنگام ریفرش تودی اسکرین از بین میرود!

همیشه این پلاگین ها مشکل می سازن
جالبه که نسبت به او اس های دیگه این ها باید نقطه قوت باشن ، ولی تبدیل به سلاخی کننده سرعت شده اند

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
چاکریم دکتر جان... اون مطالب آپگریدی رو که فکر کنم بقیه هم چند جایی گفته باشن اگه اشتباه نکنم.
قیمت 6150 اگه اشتباه نکنم 660 بود. در مورد جگر!!! باید بگم غیر از پارسا و خودم! تا حالا کسی رو ندیدم به آلتیمیت ها علاقه ای نشون داده باشه.

قربان حتی جلوی دایموند ، اگر قیمت این دستگاه یه کمی معقول شود ، و تا زمانی که یک نقشه خوب مثل اینها که روی نویگیشن می فروشند روی ویندوز موبایل ریلیز نشه ، به نظرم این دستگاه برتره
شک ندارم که داشتن یک کامیونیتی قدرت مند ، خیلی ها رو وسوسه می کنه ( پارسا شلوغ نکن بشین) ، ولی من ترجیح می دادم که این دستگاه کمی زودتر ریلیز شده بود ، و من هم با شما هم دستگاه بودم:lol:

MJHamed

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی هست که با وای فای 6150 با کامپیوتر ارتباط برقرار کرده باشه؟(چه در حالت work چه در حالت internet)
هر کی بلده یه توضیحی بده:blink:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان
کسی هست که با وای فای 6150 با کامپیوتر ارتباط برقرار کرده باشه؟(چه در حالت work چه در حالت internet)
هر کی بلده یه توضیحی بده:blink:

با کامپیوتر که نه اما واسه اینترنت... حتما از رام 80850 به بالا استفاده کنید. با این رام کار با وای فای مثل دیوایس های دیگست. ضمنا برنامه های خوبی مثل وای فای رادار وجود داره که در ترد های مربوط به وای فای توسط آقا فرشید گذاشته شده...

قربان حتی جلوی دایموند ، اگر قیمت این دستگاه یه کمی معقول شود ، و تا زمانی که یک نقشه خوب مثل اینها که روی نویگیشن می فروشند روی ویندوز موبایل ریلیز نشه ، به نظرم این دستگاه برتره
شک ندارم که داشتن یک کامیونیتی قدرت مند ، خیلی ها رو وسوسه می کنه ( پارسا شلوغ نکن بشین) ، ولی من ترجیح می دادم که این دستگاه کمی زودتر ریلیز شده بود ، و من هم با شما هم دستگاه بودم:lol:

دکتر جان کاش میشد میدیدمتون دستگاه رو میدادم یه نظر فنی میدادین... در مورد زمان ریلیز که واقعا آیمیت گند زد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با کامپیوتر که نه اما واسه اینترنت... حتما از رام 80850 به بالا استفاده کنید. با این رام کار با وای فای مثل دیوایس های دیگست. ضمنا برنامه های خوبی مثل وای فای رادار وجود داره که در ترد های مربوط به وای فای توسط آقا فرشید گذاشته شده...

دکتر جان کاش میشد میدیدمتون دستگاه رو میدادم یه نظر فنی میدادین... در مورد زمان ریلیز که واقعا آیمیت گند زد.

والا خودم به شدت مشتاق هستم یک دستگاه رو که کمی کاستومایز هم شده و برنامه روش نصب هست یک دو روزی بهش ور بروم
موفق باشید

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام چند سوال در مورد 8150
کیفیت صدا بلندی صدای اسپیکر و کیفیت Earphone برای اهنگ گوش دادن چطوره ؟؟باسش چی اون چجوریه؟؟
به نظر شما نداشتن GPS ضعفه یا اینکه اکسترنال اونقدر خوب هست که بشه قید اینترنالو زد؟؟
تفکیک رنگش چجوریه؟؟
اجرای بازی؟؟
حداکثر ساپرت ممری چقدر هست
ممنون

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با سلام چند سوال در مورد 8150
کیفیت صدا بلندی صدای اسپیکر و کیفیت Earphone برای اهنگ گوش دادن چطوره ؟؟باسش چی اون چجوریه؟؟
به نظر شما نداشتن GPS ضعفه یا اینکه اکسترنال اونقدر خوب هست که بشه قید اینترنالو زد؟؟
تفکیک رنگش چجوریه؟؟
اجرای بازی؟؟
حداکثر ساپرت ممری چقدر هست
ممنون

کیفیت صدا خوب. بلندی متوسط. اسپیکر با صدای بلند کمی خش خش دارد. اما در کل نسبت به استاندارد های پاکت پی سی کاملا قابل قبول...
کیفیت هندزفری خوبه. البته بهتره که از هدست های استریوی بلوتوث مانند دی اس 980 و امثالهم استفاده کنید و حالشو ببرید.
نداشتن جی پی اس فعلا از نظر من ضعف نیست اما اگر اینقدر نیاز دارید که اکسترنالشو بخرید حتما از نظر شما ضعف محسوب خواهد شد!
بازی مازی ردیفه... در خصوص کارت گرافیک 5500 و یکی دو بازی که قبلا واسه فلیم نوشته شده بودند و الان فقط در 6150 و 8150 اجرا میشوند فکر کنم در یکی دو صفحه قبل صحبت هایی شده باشه...

حداکثر ساپورت مموری : اون موقع که تو کار SDHC بودم و خلاصه جوون بودیم! متاسفانه 6 گیگ بیشتر ساپورت نمیکرد! فکر کنم الان پچ ساپورت های کاپاسیتی قابل قبول واسش اومده باشه اما چون فعلا مموری ندارم تحقیق نکردم ببینم کار می کنن یا نه؟؟؟

در خصوص تفکیک رنگ : به جرات و قاطعیت هر چه تمام تر خدمت شما عرض می کنم : اگر یک دستگاه وی جی ای که تا الان ریلیز شده باشه گیر بیارید (به جز آلیمیت سری 9) یک هندزفری بلوتوث پیش من جایزه دارید!

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا ممنون
فقط 2 3 تا مورد
علاالدین یا پایتخت؟؟
گارانتی معتبر مهمه یا 40 تومن پول مفت دادنه؟نظرتون رو بی گارانتی بودن چیه؟؟
الان چه ممری بگیرم 6؟
یا 8 یا 16 بگیرم زیاد پرش نکنم مثلا 3 4 گیگ بعد وایسم بعد از نصب پج جدید کامل پرش کنم(اصلا میشه ممری بالا انداخت ولی پرش نکرد یا حتی ممری ظرفیت بالایی که مقدار زیادیش خالی باشه رو هم مشکل داره باهاش)
بازم از راهنماییتون ممنون

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا ممنون
فقط 2 3 تا مورد
علاالدین یا پایتخت؟؟
گارانتی معتبر مهمه یا 40 تومن پول مفت دادنه؟نظرتون رو بی گارانتی بودن چیه؟؟
الان چه ممری بگیرم 6؟
یا 8 یا 16 بگیرم زیاد پرش نکنم مثلا 3 4 گیگ بعد وایسم بعد از نصب پج جدید کامل پرش کنم(اصلا میشه ممری بالا انداخت ولی پرش نکرد یا حتی ممری ظرفیت بالایی که مقدار زیادیش خالی باشه رو هم مشکل داره باهاش)
بازم از راهنماییتون ممنون

پایتخت.
با گارانتی بگیر... ممکنه بعضی موارد مشکلاتی داشته باشه.
مموری بالاتر اگر ساپورت نشه اصلا شناخته نمیشه.

در خصوص خرید... دقت بفرمایید که بعدا تحت تاثیر نخریدن دیاموند قرار نگیرید. چون الان دیاموند در بورس قرار داره و همه جا ازش تعریف میشه. اما شما واسهیه رام ناقابل هم در آلتیمیت ها باید مشکلات تحمل کنید! ضمنا دیاموند ساپورت xda developers رو داره.
به هر حال اگر باز هم آلتیمیت خواستی بخری ببین اگه به صورت دیفالت رام 80850 رو داره اون رو بر دار که دیگه حداقل ریسک و زحمت یک آپ گرید رو کم کرده باشی.

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فقط یک راهنمایی
من مشکلی با قیمت ندارم تا 800 تومنم راه میام
همون طور هم که گفتم سخت افزارش واسم خیلی مهمه رو بورس بودن خوشگل بودنش واسم مهم نیست فقط اینکه بعدا 1سال دیگه حالم از کند بودن گرفته نشه(ترجیحا هر چی سایزش بزرگتر بهتر ترجیحا استیل با کلاسی داشته باشه)
امروز فلیم هم دیدم نظرتون رو اون چیه ؟قیمتش چنده؟
خلاصه خواهش میکنم منو راهنمایی کنین که بعدا پشیمون نشم
از توجه شما و کمک کردن به کاربرای مبتدی مثل من ممنون

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یک سوال دیگه جریان Touch Flo چیه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یک سوال دیگه جریان Touch Flo چیه؟

یه خاصیت برای تاچ دستگا هست که کار باهاش رو راحت میکنه ،مثل ایفون به قول معروف:blush:

ولی عزیز من هنوز که هنوزه این دیاموند رو به شما پیشنهاد میدم ، نگی نگفتی هاااااا:p

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یه خاصیت برای تاچ دستگا هست که کار باهاش رو راحت میکنه ،مثل ایفون به قول معروف:blush:

ولی عزیز من هنوز که هنوزه این دیاموند رو به شما پیشنهاد میدم ، نگی نگفتی هاااااا:p

همون طور که حاج حسین فرمودند من هم شما رو به تفکر بیشتر در مورد دیاموند دعوت می کنم.
قیمت آلتیمت ها هم 625 واسه 6150 و 650 واسه 8150 هستش.
اگه خواستی بخری 6150 بگیر که در غیر اینصورت بعد از دو روز اسکرین کوچکتر 8150 می زنه تو ذوقت.
در خصوص فلیم. کماکان مشکل رادیویی داره البته گویا بدون مشکلش رو رمضانی میده یک میلیون!
یک سال زمان خیلی زیادیه. در عالم پاکت پی سی به شش ماه فکر کنید به نظر من.

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باشه خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون حالا میرم یا 8150 یا 6150 میخرم
6150 قیافش یک جوریه انگار یک چیزی کم داره
شماره گرفتن با قلمش کار آسونی به نظر نمیاد درست نمیگم؟
اینم که گفتین 1 سال یا 6ماه چون من میخوام باهاش کارامو بکنم و اینکه الان چی رو بورسه و .. واسم مهم نیست 1سال یا بیشتر معقول به نظر میاد(آخه برنامه خرید یک دسکتاپ 4هسته ای دارم باید یه پولی هم واسه اون بمونه)
به هر حال از راهنمایی های خوبتون خیلی ممنون

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
باشه خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون حالا میرم یا 8150 یا 6150 میخرم
6150 قیافش یک جوریه انگار یک چیزی کم داره
شماره گرفتن با قلمش کار آسونی به نظر نمیاد درست نمیگم؟
اینم که گفتین 1 سال یا 6ماه چون من میخوام باهاش کارامو بکنم و اینکه الان چی رو بورسه و .. واسم مهم نیست 1سال یا بیشتر معقول به نظر میاد(آخه برنامه خرید یک دسکتاپ 4هسته ای دارم باید یه پولی هم واسه اون بمونه)
به هر حال از راهنمایی های خوبتون خیلی ممنون
دوست عزیز 6150 از نزدیک ظاهر ِ شکیل و خیلی خوبی داره ...

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
همون طور که حاج حسین فرمودند من هم شما رو به تفکر بیشتر در مورد دیاموند دعوت می کنم.
قیمت آلتیمت ها هم 625 واسه 6150 و 650 واسه 8150 هستش.
اگه خواستی بخری 6150 بگیر که در غیر اینصورت بعد از دو روز اسکرین کوچکتر 8150 می زنه تو ذوقت.
در خصوص فلیم. کماکان مشکل رادیویی داره البته گویا بدون مشکلش رو رمضانی میده یک میلیون!
یک سال زمان خیلی زیادیه. در عالم پاکت پی سی به شش ماه فکر کنید به نظر من.

خیلی جالبه .

این دوستان اینقدر توضیج دادند که اینو بگیر و اونو نگیر ... و در نهایت جواب Nimra همونی بود که بود . البته سلیقه ها و فاکتور ها متفاوته اما الان اچ تی سی از آیمیت فرارتر رفته و بهتره روی این برند سرمایه گذاری کنید. که بعداً پشیمون نشید.

البته اینجا هم فروم التیمیت ـ و نمیشه مشاوره برند های دیگه رو داد . ولی بالاغیرتاً 6150 بگیر که شیک تره ، 8150 مثل گوشی چینیها میمونه. :blush:

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آيا مي شه به 6150 كيبورد و موس وصل كرد ؟ البته موس برام خيلي مهمتر است .
توي همين فروم لينك يك كليپ از يوتيوب بود كه يك بنده خدايي از مانيتور به عنوان خروجي استفاده كرده بود و داشت با موس كار مي كرد و داشت يك مطلبي رو با پاورپوينت ابته با كليك هاي موس ارائه مي داد . خيلي جالبه نه ؟
پسر اين خيلي به درد من مي خوره , حسابي حال كردم اما نحوه اتصال موس به Pocket PC رو نمي دونم . :(

آيا سخت افزار خاصي لازم هست يا با همين موسهاي معمولي هم مي شه ؟
آخه من روي دستگاه جاي خاصي براي اين كار نمي بينم , نكنه از طريق پورت مي ني USB كه براي شارژ استفاده مي شه اين كار رو كرده بود . كسي مي دونه ؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آيا مي شه به 6150 كيبورد و موس وصل كرد ؟ البته موس برام خيلي مهمتر است .
توي همين فروم لينك يك كليپ از يوتيوب بود كه يك بنده خدايي از مانيتور به عنوان خروجي استفاده كرده بود و داشت با موس كار مي كرد و داشت يك مطلبي رو با پاورپوينت ابته با كليك هاي موس ارائه مي داد . خيلي جالبه نه ؟
پسر اين خيلي به درد من مي خوره , حسابي حال كردم اما نحوه اتصال موس به Pocket PC رو نمي دونم . :(

آيا سخت افزار خاصي لازم هست يا با همين موسهاي معمولي هم مي شه ؟
آخه من روي دستگاه جاي خاصي براي اين كار نمي بينم , نكنه از طريق پورت مي ني USB كه براي شارژ استفاده مي شه اين كار رو كرده بود . كسي مي دونه ؟

دوست عزیز... تی وی اوت که مشکلی نداره...
اما... و اما اون مساله موس که گفتید به خاصیت یو اس بی هاست مربوط میشه که الان فلیم و آلتیمیت های 8150 و 6150 و توشیبا جی 900 دارند و بقیه ندارند. ولی همون طور که گفتم تقریبا استفاده از یو اس بی هاست با توجه به احتیاج به منبع تغذیه 500 میلی آمپری و ... رو باید قیدش رو بزنید. شما لطفا یکم وقت بگذارید همین 10 صفحه مربوط به همین تاپیک رو بخونید بعد سوال بفرمایید خیلی بهتره. (البته نخونید هم در خدمتیم!)
به هر حال راجع به بعضی مسایل بحث شده و یکم سخته هر سه چهار صفحه یک بار همه مطالب از اول تکرار بشه.
موفق باشید.

بالا