• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دليلي وجود داره كه پاكت پيسي بخريم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
منظورتون چه مارکیه؟ چه مدلی؟ قیمت؟
اولا که معمولا پاکت پیسی ها هم احتیاج به کانورت دارند. رزولوشن 640 * 480 رو هم معمولا که خوب نشون نمیدن با داوکس هم که مشکل دارند. فرکانس صفحه نمایش و تعداد رنگها هم که پایینه! تاچ دوال هم داشتم از نظر پخش فیلم شاید یک سوم N95 هم کیفیت نداشت. حالال فرض هم که کیفیت پخش برابر باشه حداکثر! اینهم شد دلیل خرید پاکت پیسی و تعصب به اون! وگفتن اینکه با هیچی عوضش نمیکنم!؟ بیخیال بابا. N95 با آخرین ورژن coreplayer تقریبا بیشتر فایلهای سنگین تا رزولوشن بالاتر از 640*480 رو هم پخش میکنه.
اینهم مدرک درپیت بودن این گوشیها برای پخش فیلم:
http://www.youtube.com/watch?v=Xeb8-m5opDA
پخش فیلم رو ول کنید بچسبید به همون که ما داریم راه میریم تو خیابون با پاکت پیسی پرزنت انگلیسی تهیه میکنیم. باورش ساده تره!
http://www.youtube.com/watch?v=1shykuNIJK4&feature=related

اولا این مدرکتون رو اصلا نمی دونم چه ربطی به گفته های من داشت؟!!!

شما با دقت عرایض من رو نخوندید. من نگفتم رزولوشن فیلم 640 در 480 باشه. منظورم رزولوشن اسکرین پاکت پی سی بود که]چهاربرابر رزولوشن اون ان 95 شماست. ضمنا کور پلیر و تی سی پی ام پی بر روی همه پاکت پی سی ها این فرمت هایی که گفتم رو (dat , mpeg) بدون هیچ گونه کانورتی پخش می کنند. ضمنا با رزولوشن اصلی... هر چی هم میخواد باشه.
من رزولوشن های بالای 1008 در رو رو پاکت پسیم که اسکرینش اون دارای رزولوشن وی جی ای هست که در نتیجه چهار برابر امثال ان 95 دانسیته داره بدون حتی کم شدن یک فریم و به بالاترین کیفیت می بینم.
حالا شما ممکنه یک پاکت پی سی درپیت مثل تاچ دوال پیدا کنید که ایراداتی داشته و به اون ایراداتی بگیرید. خب چه نتیجه ای میگیرید؟
ضمنا واقعا شما انتظار دارید همه نظرشون رو با شما هماهنگ نمایند؟؟؟ شما حتی به پستی که از من نقل کردید دقت هم نکردید که چی گفتم و چی نگفتم. اونوقت به اون پاسخ می دهید؟!
به هر حال شما به مقصودتون که به هم زدن جو بود رسیدید.

Last edited:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اولا این مدرکتون رو اصلا نمی دونم چه ربطی به گفته های من داشت؟!!!

شما با دقت عرایض من رو نخوندید. من نگفتم رزولوشن فیلم 640 در 480 باشه. منظورم رزولوشن اسکرین پاکت پی سی بود که دو برابر رزولوشن اون ان 95 شماست. ضمنا کور پلیر و تی سی پی ام پی بر روی همه پاکت پی سی ها این فرمت هایی که گفتم رو (dat , mpeg) بدون هیچ گونه کانورتی پخش می کنند. ضمنا با رزولوشن اصلی... هر چی هم میخواد باشه.
من رزولوشن های بالای 1008 در رو رو پاکت پسیم که اسکرینش اون دارای رزولوشن وی جی ای هست که در نتیجه دو و نیم برابر امثال ان 95 دانسیته داره بدون حتی کم شدن یک فریم و به بالاترین کیفیت می بینم.
حالا شما ممکنه یک پاکت پی سی درپیت مثل تاچ دوال پیدا کنید که ایراداتی داشته و به اون ایراداتی بگیرید. خب چه نتیجه ای میگیرید؟
ضمنا واقعا شما انتظار دارید همه نظرشون رو با شما هماهنگ نمایند؟؟؟ شما حتی به پستی که از من نقل کردید دقت هم نکردید که چی گفتم و چی نگفتم. اونوقت به اون پاسخ می دهید؟!
به هر حال شما به مقصودتون که به هم زدن جو بود رسیدید.
در تکمیل ِ فرمایشات ِ سیاوش جان VGA دارای 640 در 480 تا پیکسل هست ، ان 95 دارای 320 در 240 تا ، وقتی ضربدر کنیم بعدشم تقسیم کنیم میبینیم چهار برابر هست ، واسه همینم میگن QVGA یهنی Quarter of VGA . بعععله :D

بعدش این آقا داریوش ما ، وقتی جو گرفتش تاچ دوال خرید ، بعدشم خورد توی ذوقش که چی بهش انداختن ، و ضرر های بسیار و این حرفها ، دشمن ِ خونین ِ پاکت پی سی ها شد ، خب بهش فشار اومده ، اصولا" صحبتاش از هر گونه صلاحیت خارجه :D

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ببخشید من یه سوال دارم، الان احساس کردم اکثر دوستان فقط رو صفحش مانور می دن، آخه مگه چقدر می خواهین با گوشیتون فیلم ببینید...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببخشید من یه سوال دارم، الان احساس کردم اکثر دوستان فقط رو صفحش مانور می دن، آخه مگه چقدر می خواهین با گوشیتون فیلم ببینید...
آخه بحث فیلم بود ، شما غیر از دوربین و صدای اسپیکر ( نه هدفون ) هر چی خواستی بگو ...
بچه ها رو اونم مانور میدن ;)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

سلام.
اکثر دوستان روی صفحه مانور ندادن. من به چند مورد اشاره کردم که آقا داریوش مارو به دروغ گفتن متهم کرد (در مورد فیلم) و بعد یک پست در مورد صفحه (اسکرین ) زدم که پارسا (مانوئل) تایید و تکمیل نمود. حالا این کجاش میشه اکثر دوستان گیر دادن به صفحه؟؟؟؟ ضمنا من شخصا با گوشی فیلم نگاه نمی کنم و با اشاره به این موضوع قصدم نشان دادن توانایی بالای سخت افزاری و نرم افزاری بود.

به هر حال اگر دوستان فکر می کنند که بوجود آمدن پاکت پی سی کار اشتباهی بوده و کسانی که میخرن هم اشتباه می کنند نظرشون کاملا قابل احترامه ولی اینکه انتظار داشته باشن که امثال بنده چون نظرمون با نظر ایشان در تقابل هست باید دهنمون رو ببندیم و از ایشان اطاعن کنیم دیگه واقعا انتظار زیادی هستش.
ضمنا اگر به ترد های مختلف که در این مورد زده شده نگاهی بیندازید (در همین فوروم) می بینید که بعضی افراد همیشه میان و کل کلی که در انجمن موبایل در مورد نوکیا و سونی اریکسون دارن اینجا هم راه می اندازن...
این موارد رو در فوروم های ایرانی دیگه مثل پی هالز هم دیده ام اما شخصا حتی یک مورد در فوروم های خارجی ندیده ام که در ایم مورد بین افراد بحث به کل کل کشیده بشه. (نمی گم نیست. من ندیده ام)
در هر صورت به نظر من چه کسی خوشش بیاد و یا بدش بیاد پاکت پی سی موبایل (منظورم اسمارت فون) نیست و اگر هم اسمارت فون ها پیشرفت کرده باشن ( که کردن) و پاکت پی سی ها هزار ضعف داشته باشن (که دارن) باز هم یک اسمارت فون سیمبین بیس از خیلی جهات (مهمترینش سیستم عامل) اصلا قابل مقایسه با پاکت پی سی ها نیست.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بنده هم یه چیزی بگم لال از دنیا نرم .

اگر کسی این سئوال به ذهنش برسه که چرا باید پاکت پی سی بگیره جوابش اینه: نباید پاکت پی سی بگیره. باور بفرمائید این دستگاه با این قیمتی که داره اصلا به امکاناتی که داره نمیارزه حتی یه دستگاه موبایل چینی بهتر از پاکت پی سیه.

حتی اصلا اشتباهه که به جای موبایل پاکت پی سی خرید. مثل اینکه به جای اسکیت یکی دوچرخه بگیره . اصلا کاربری ها متفاوته . اگر کسی نیازی شدید به پاکت پی سی حس میکنه میتونه به سراغ پاکت پی سی ای بره که دوربین داره و سیم کارت میخوره تا با هزینه ای کمی بیشتر یه دستگاه چند کاره داشته باشه.

میخوای پاکت پی سی رو با موبایل مقایسه کنی. قیمت پاکت پی سی رو منهای امکانات ویندوز موبایل کن (قیمت یه دستگاه نان فون ادیشن خوب که حدود 500 تومن یا بیشتره) با موبایل همون قیمتی مقایسه اش کن.

مثلا داریوش خان اینجا که اینهمه مقایسه میکنه پاکت پی سی رو با ان 95! باید به جای 600 تومنی که پای بدترین انتخاب موجود!!! (که همین الان هم هیچکس پیشنهادش نمیکنه!) گذاشته اند 600-500 یعنی 100 تومن قیمت موبایل رو با قیمت ان 95 مقایسه کنند! اگر قیمت ان 95 واقعا 100 تومنه که هیچ اما اگر این طور نیست با یه موبایل 200 تومنی مقایسه اش کنن!

حالا شما ممکنه بگین که من قراره 600-700 تومن پول پای یه دستگاه بدم چرا باید با یه موبایل 200 تومنی مقایسه اش کنم. بنده خدمتتون عرض میکنم که اگر فکر میکنین یه پاکت پی سی و برنامه هاش 400 تومن براتون ارزش افزوده نداره حماقته خریدنش.

اما ارزش افزوده چیه ؟
1-و مهمترینش سازگاری وحشتناک با دات نت ! این برای شما در وحله اول زیاد معنایی نداره . اما یه برنامه نویس محیط دات نت با چند تا کلیک و یه خورده توییک و بزک دوزک در عرض کمترین زمان میتونه برنامه تحت ویندوزش رو وین مو کامپتیبل کنه. در اصل سود نهایی رو شما میبرید که میتونین از مجموعه ای بزرگ از برنامه ها استفاده ببرید که سایر هند هلد ها خوابش رو میبینن

2- سادگی بیش از حد محیط دستگاه و البته شباهت وحشتناک با ویندوز که موجب میشه درگیر 2 سیستم نشین
3- سی پی یو واقعا قوی که ازش به نحو احسنت استفاده میشه . (لطفا دوستان از تجربه نصف و نیمه شون با سی پی یو های ضعیف کوالکام اظهار نظر نکنن!!)
4- سینکینک و توانایی خوندن فایل های عمومی ویندوز به صورت بی همتا (دوستی که ذوق میکرد پاور پوینت انگلیسی رو در راه ادیت میکنه زیاد ذوق نکنه . با یه برنامه 50 مگی تمام آپشن های آفیس رو به طور کامل و سریع در اختیار خواهید داشت و فقط درگیر پاور پوینت فارسی نخواهید بود)
5-پیرینگ بسیار حرفه ای و پیشرفته (با هر چی که فرض کنین) البته در این مورد بعضی اوقات نیاز به کمی دانش برنامه نویسی هم دارید اما تقریبا اکثر پی پی سی ها توانایی ارسال پرینت از طریق پورت یو اس بی رو دارند!
6-امولیتور های ریز و درشت از پی اس 1 گرفته تا آتاری (اگه بازی دوستی !)
7-ساپورت اکثر فرمت های فایل (مثلا من از دژاوو خیلی استفاده میکنم و تقریبا در اسمارت فون ها میشه گفت این فورمت ناشناخته است )
8- توانایی های اینترنتی این دستگاه بی نظیره (هر چند در ایران استفاده نمیشه و به درد ما نمیخوره) یه اپرا 9.5 بندازی روش چیزی کم نداره

اما همه این ها برای یه یوزر ممکنه 10 هزار تومن هم نیارزه و به گفته بعضی ها شاید به خاطر کلاسش به سمت این دستگاه کشیده میشن و انتظار دارند که این دستگاه فقط با قیافه و امکانات تلفونی و دوربینش مقابل اسمارت فون های رنگ و لعاب دار ایستادگی کنه.

----------------------------
پ.ن: نمیدونم چرا اینجا پست زدم . تا حالا به هزار بدبختی نوشتم و البته پشیمونم . شاید بهتر باشه جواب بعضی جواب ها رو اصلا نداد. گناه جواب دادن به تعصب کورکورانه بیشتر از گناهیه که از ابراز این تعصب اتفاق میافته:دی

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بنده هم یه چیزی بگم لال از دنیا نرم .

اگر کسی این سئوال به ذهنش برسه که چرا باید پاکت پی سی بگیره جوابش اینه: نباید پاکت پی سی بگیره. باور بفرمائید این دستگاه با این قیمتی که داره اصلا به امکاناتی که داره نمیارزه حتی یه دستگاه موبایل چینی بهتر از پاکت پی سیه.

حتی اصلا اشتباهه که به جای موبایل پاکت پی سی خرید. مثل اینکه به جای اسکیت یکی دوچرخه بگیره . اصلا کاربری ها متفاوته . اگر کسی نیازی شدید به پاکت پی سی حس میکنه میتونه به سراغ پاکت پی سی ای بره که دوربین داره و سیم کارت میخوره تا با هزینه ای کمی بیشتر یه دستگاه چند کاره داشته باشه.

میخوای پاکت پی سی رو با موبایل مقایسه کنی. قیمت پاکت پی سی رو منهای امکانات ویندوز موبایل کن (قیمت یه دستگاه نان فون ادیشن خوب که حدود 500 تومن یا بیشتره) با موبایل همون قیمتی مقایسه اش کن.

مثلا داریوش خان اینجا که اینهمه مقایسه میکنه پاکت پی سی رو با ان 95! باید به جای 600 تومنی که پای بدترین انتخاب موجود!!! (که همین الان هم هیچکس پیشنهادش نمیکنه!) گذاشته اند 600-500 یعنی 100 تومن قیمت موبایل رو با قیمت ان 95 مقایسه کنند! اگر قیمت ان 95 واقعا 100 تومنه که هیچ اما اگر این طور نیست با یه موبایل 200 تومنی مقایسه اش کنن!

حالا شما ممکنه بگین که من قراره 600-700 تومن پول پای یه دستگاه بدم چرا باید با یه موبایل 200 تومنی مقایسه اش کنم. بنده خدمتتون عرض میکنم که اگر فکر میکنین یه پاکت پی سی و برنامه هاش 400 تومن براتون ارزش افزوده نداره حماقته خریدنش.

اما ارزش افزوده چیه ؟
1-و مهمترینش سازگاری وحشتناک با دات نت ! این برای شما در وحله اول زیاد معنایی نداره . اما یه برنامه نویس محیط دات نت با چند تا کلیک و یه خورده توییک و بزک دوزک در عرض کمترین زمان میتونه برنامه تحت ویندوزش رو وین مو کامپتیبل کنه. در اصل سود نهایی رو شما میبرید که میتونین از مجموعه ای بزرگ از برنامه ها استفاده ببرید که سایر هند هلد ها خوابش رو میبینن

2- سادگی بیش از حد محیط دستگاه و البته شباهت وحشتناک با ویندوز که موجب میشه درگیر 2 سیستم نشین
3- سی پی یو واقعا قوی که ازش به نحو احسنت استفاده میشه . (لطفا دوستان از تجربه نصف و نیمه شون با سی پی یو های ضعیف کوالکام اظهار نظر نکنن!!)
4- سینکینک و توانایی خوندن فایل های عمومی ویندوز به صورت بی همتا (دوستی که ذوق میکرد پاور پوینت انگلیسی رو در راه ادیت میکنه زیاد ذوق نکنه . با یه برنامه 50 مگی تمام آپشن های آفیس رو به طور کامل و سریع در اختیار خواهید داشت و فقط درگیر پاور پوینت فارسی نخواهید بود)
5-پیرینگ بسیار حرفه ای و پیشرفته (با هر چی که فرض کنین) البته در این مورد بعضی اوقات نیاز به کمی دانش برنامه نویسی هم دارید اما تقریبا اکثر پی پی سی ها توانایی ارسال پرینت از طریق پورت یو اس بی رو دارند!
6-امولیتور های ریز و درشت از پی اس 1 گرفته تا آتاری (اگه بازی دوستی !)
7-ساپورت اکثر فرمت های فایل (مثلا من از دژاوو خیلی استفاده میکنم و تقریبا در اسمارت فون ها میشه گفت این فورمت ناشناخته است )
8- توانایی های اینترنتی این دستگاه بی نظیره (هر چند در ایران استفاده نمیشه و به درد ما نمیخوره) یه اپرا 9.5 بندازی روش چیزی کم نداره

اما همه این ها برای یه یوزر ممکنه 10 هزار تومن هم نیارزه و به گفته بعضی ها شاید به خاطر کلاسش به سمت این دستگاه کشیده میشن و انتظار دارند که این دستگاه فقط با قیافه و امکانات تلفونی و دوربینش مقابل اسمارت فون های رنگ و لعاب دار ایستادگی کنه.

----------------------------
پ.ن: نمیدونم چرا اینجا پست زدم . تا حالا به هزار بدبختی نوشتم و البته پشیمونم . شاید بهتر باشه جواب بعضی جواب ها رو اصلا نداد. گناه جواب دادن به تعصب کورکورانه بیشتر از گناهیه که از ابراز این تعصب اتفاق میافته:دی
بعد از چند روز این پست پاک بشه :

به افتخارش ، بزن اون دست قشنگه رو :lol:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
خوب htc خیلی ایرادهای بقیه پاکت پیسی ها رو نداشت برای همین بود که خریدم وگرنه بیشتر پاکت پیسی ها همون انگیزه اولیه خرید رو هم ایجاد نمیکنند. بعد هم بگم که شما نمیتونید مزایای 20 تا پاکت پیسی رو جمع بزنید به نام پاکت پیسی ها . هر کدوم بقدر کافی نقص دارند. مشکل من هم این نبود که کیفیت فیلمش به N95 نمیرسید مشکل این بود که اصلا فیلم دیدن و موزیک با اون گوشی هیچ لذتی نداشت.
خلاصه حالا که تاپیک رو آوردید تو قسمت پی پی سی وقتی پاکت پیسی ها 16 میلیون رنگ شدن خبرم کنید.
اینهم یک فیلم و نمونه بازی روی N95 برای عبرت دیگران:

http://www.youtube.com/watch?v=-DcCA-zjkDY

http://www.youtube.com/watch?v=w0CK6wKBxY0

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
اگر فکر میکنین یه پاکت پی سی و برنامه هاش 400 تومن براتون ارزش افزوده نداره حماقته خریدنش.

روی این جمله هم زین پس بیش از این تفکر نمایید. خیلی از این گفتار شما خشنود گشتیم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یکی بیاد به این آقا بگه که روی پاکت پی سی کال او دیوتی 2 بازی میکنن ...

مملکت خوبه دست ِ اینجور آدما نیافتاده :hmm:

realy? از کجا می دونی؟ !
واقعا جواب های علمی ای به پست واقعا جالب و بدون تعصب عماد داده شد. من که قانع شدم!!!

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

بابا این دوستمون یک تکل اساسی از پاکت پی سی خورده و بد ازش ناراحته . :happy:

از این کلیپ های یو تیوب نشون ما ندید که خودمون ختم یوتیوبیم ( اصلاً دشکو پتومونو اونجا پهن کردم ) . منظورم اینه که اونجا میشه یک چیز رو ( از جونه مرغ تا شیر آدمیزاد ) خراب کرد و یا به اوج رسوند . با دادن 2 تا لینک کلیپ از دیوایس نمیشه اون رو بد نام و یا از اون تمجید کرد .

بیشتر حرفها رو دوست خوبمون ویسن جان زد و پیرو حرف خودتون که میفرمایید تمام مدل های پاکت پی سی رو با یک مدل اسمارتفون مقایسه نکنید باید بگم که حتی آی مت جم که ساخت سال 2003 هستش تمام فاکتور هاش ( غیر از دوربین ) از N95 جتون که 2008 هستش بهتره . حالا بیایید آخرین ورژن پاکت پیسی فون رو با آخرین اسمارت فون مقایشه کنید ببینید سوسک میشه یا نه . ( احححصابم خورد شد ؛ غیرتی شدم . )
145fs63704.gif

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

از این کلیپ های یو تیوب نشون ما ندید که خودمون ختم یوتیوبیم ( اصلاً دشکو پتومونو اونجا پهن کردم ) . منظورم اینه که اونجا میشه یک چیز رو ( از جونه مرغ تا شیر آدمیزاد ) خراب کرد و یا به اوج رسوند . با دادن 2 تا لینک کلیپ از دیوایس نمیشه اون رو بد نام و یا از اون تمجید کرد .

بیشتر حرفها رو دوست خوبمون ویسن جان زد و پیرو حرف خودتون که میفرمایید تمام مدل های پاکت پی سی رو با یک مدل اسمارتفون مقایسه نکنید باید بگم که حتی آی مت جم که ساخت سال 2003 هستش تمام فاکتور هاش ( غیر از دوربین ) از N95 جتون که 2008 هستش بهتره . حالا بیایید آخرین ورژن پاکت پیسی فون رو با آخرین اسمارت فون مقایشه کنید ببینید سوسک میشه یا نه . ( احححصابم خورد شد ؛ غیرتی شدم . )
145fs63704.gif

دوستان فکر نمیکنم اصلا نیازی به بحث در این مورد باشه
پاکت پبسی یه دستگاه حرفه ایه و خب کسی که انتظاراتش از گوشی آهنگو بازیو فیلمه همون بهتر هیچ وقت سراغش نیاد
طبق گفته یکی از دوستان این دستگاه فراتر از یه گوشی هست همونطور که خیلی مدل ها اصلا سیم نمیخورن و فقط از امکانات دیگش استفاده میشه
مثلا خود من الان قصد خرید یه پی پی سی دارم (البته قبلا هم داشتم و واقعا راضی بودم) چرا چون برای کار فارکس نیاز به آنلاین بودن دائم و اجرای برنامه Meta trader دارم
خب دوستان لطف کنن یه گوشی جاوا یا سیمبین به من نشون بدن که بتونه این برنامه رو اجرا کنه
حالا این نیاز من بود
خیلی ها نیاز های دیگه ای دارن
خب کسی که این نیاز هارو نداره و یا میخواد بازی کنه و آهنگ گوش بده میگه پول مفته و .....
آره منم میخواستم فیلم ببینم 700 تومن پی پی سی نمیدادم
ولی این نیاز منو هیچی نمیتونه حل کنه
تا نفر نیاز رو احساس نکنه نمیتونه بفهمه فرق پی پی سی با اسمارت فون و گوشی های جاوا بیس چیه
مثل داداش گوچیکه من به عنوان کادو میخواستیم سیستمشو عوض کنیم میگه نه واسم یه کنسول بازی بخرید
میگیم اون که بهتره میگه نه با این بازی راحتتره و مشکل گرافیکو ... ندارم
خب وقتی از کامپیوتر فقط بازیشو میشناسه معلومه میگی پی سی به درد نمیخوره

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

145fs63704.gif

فقط میخواستم این که مهدی ختم یوتوب هستش رو تایید کنم! :cool:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
پس با اين حساب هيچ دليلي نداره پاكت پيسي بخريم
اول بايد دليل پيدا كنيم بعد بخريم
اين بود چكيده مطالب تا اينجا
(7%^#%^$%*&^&* اينا رو سانسور كردم)

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

برادر کجای کاری انگار تو ایران زندگی نمی کنی تفاقا مملکتم دست این آدما افتاده!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
یه سوال ؟
شما به چه دلیلی ppc خریدید ؟؟

منم میخوام بخرم , ولی من دقیقا میدونم برا چی میخوام بخرم , چون قدرت تغییرات خیلی وسیعی به دستم میده , میتونم هرجور میخوام برنامه ریزیش کنم , مهمترین دلیلم هم همینه !!

یکمقدار از این تغییرات وسیع بیشتر برایمان بگویید. متشکر میشوم.

__
خوب اگه شما موقع خرید ندونید برا چی میخرید , طبیعی هست ناراضی میمونید !!
اگه برا تماس گرفتن میخواید , یه گوشی بخرید !
اگه برا پخش موزیک میخواید , یه mp3 پلیر بخرید!
اگه برا عکس گرفتن میخواید , یه دوربین عکاسی بخرید !
......
بزرگترین اشتباه اکثر افراد همینه , میخوان یه گوشی بخرن و موزیک پخش کنه , یه گوشی گرون قیمت میخرن , در صورتی که میتونن باهاش یه گوشی و یه mp3 player بخرن !
که در بهترین کیفیت کار کنه !!
اینطور نیست دیگه. آدم 4 تا دستگاه آویزون خودش نمیکنه. الان N95 کار مدیاپلیر و دوربین و mp3 و GPS رو انجام میده در حد کارهای روزمره و واقعا نیازی به همراه داشتن دوربین دیجیتال و اینها نیست. وای فای و فیلبمبرداریش هم واقعا کار راه اندازه پخش تصویر روی تلوزیونش هم عالیه و با کیفیت. در حد یک مهندس مکانیک هم ppc چیز بیشتری به من نمیداد ویندوز موبایله دیگه فایل کتیا که باز نمیکنه اگر اشتباه میکنم بگید؟. ماشین حساب مهندسی و دیکشنری وبلک لیست و منشی تلفنی که لازم داشتم هم روی n95 هست.
این هم اصلا یک اشتباه نیست. شما هنوز باورتون نشده یک دستگاه میتونه کار چند دستگاه رو انجام بده.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
پس با اين حساب هيچ دليلي نداره پاكت پيسي بخريم
اول بايد دليل پيدا كنيم بعد بخريم
اين بود چكيده مطالب تا اينجا
(7%^#%^$%*&^&* اينا رو سانسور كردم)

در همین راستا:
اگر دوستان و دشمنان لطف کنند به جای کلاس گذاشتن که این گوشیها فراتر از گوشی هست و خیلی کارها میکنه! بیان یک لیست کاملی از کارهایی که به نظرشون واقعا براش نیاز به ppc هست قرار بدن. میشه بهتر صحبت کرد. بعد با حذف کارهایی از اون لیست که اسمارت فونها هم قادر به انجامش هستند و حذف کارهایی که یک در یک میلیون سال و برای یک در یک میلیون مردم کاربرد داره (مثل فلان برنامه پزشکی و ...) میشه به لیستی رسید که برای آنها نیاز به ppc هست. مطمئن باشید اگر لیستتون شامل چیزهای جالبی شد من این N95 رو 20 هزار تومن میفروشم دوباره PPC میخرم هر روز هم میام اینجا ازش تعریف میکنم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
در همین راستا:
اگر دوستان و دشمنان لطف کنند به جای کلاس گذاشتن که این گوشیها فراتر از گوشی هست و خیلی کارها میکنه! بیان یک لیست کاملی از کارهایی که به نظرشون واقعا براش نیاز به ppc هست قرار بدن. میشه بهتر صحبت کرد. بعد با حذف کارهایی از اون لیست که اسمارت فونها هم قادر به انجامش هستند و حذف کارهایی که یک در یک میلیون سال و برای یک در یک میلیون مردم کاربرد داره (مثل فلان برنامه پزشکی و ...) میشه به لیستی رسید که برای آنها نیاز به ppc هست. مطمئن باشید اگر لیستتون شامل چیزهای جالبی شد من این N95 رو 20 هزار تومن میفروشم دوباره PPC میخرم هر روز هم میام اینجا ازش تعریف میکنم.

خوب داریوش جان مثل اینکه دوباره وقتی از سال هست که دوباره قدم رنجه فرموده اید و اینجا رو به نظرات خودتون مزین فرمودید ، اول از همه عرض کنم که نظرات هر کسی قابل احترام است ، اما خواهش دارم که نظر فرد را با شخصیت ش یکی نکنید.
در مواردی که نوشتید ، مثل اینکه شما پست اون دوستمون رو نخوندید که نوشتند لازم دارند مرتب به مثلا meta trader(یک برنامه مانیتور استاک) دسترسی داشته باشند و پلت فورم اس 60 نداره چنین برنامه ای رو
مثال دیگرش رو خودتون در مورد خیل رو افزایش پزشکان مصرف کننده زدید ، اما باز می نویسید که یک لیست جدید بسازیم و مقایسه ش کنیم؟

به هر صورت ، قلت مصرف ، علامت بی ارزشی نیست ، تنها نشان خاص بودن مخاطبان هست. به علاوه دو عضو پرسابقه و زحمت کش این بخش ، تلاش کردند و دوستی که سئوال قدیمی کدام بهتر ست رو پرسیده بود ، بدون تعصب پاسخ گفتند ، البته که هر دو مشخصا نوشته اند : در صورتی که مصرف ندارید خرید به صلاح نیست.

خوب تا اینجای کار مسئله ای تخصصی و مشاوره ای بدون چشم داشت ست ، اما اینکه شما اینجا صرفا ً به مبارزه جویی و به قول مهدی کل کل بپردازید ، فکر نمی کنم به صلاح شما و کاربران دیگر باشد.
از شما خواهش دارم در صورتی که مطالب بعدی شما ، حاوی مطالب مفیدی که نشانگر مقایسه ای علمی میان دو پلت فورم نبود ؛ از زدن پست اینجا خودداری کنید
موفق باشید

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
خوب داریوش جان مثل اینکه دوباره وقتی از سال هست که دوباره قدم رنجه فرموده اید و اینجا رو به نظرات خودتون مزین فرمودید ، اول از همه عرض کنم که نظرات هر کسی قابل احترام است ، اما خواهش دارم که نظر فرد را با شخصیت ش یکی نکنید.
در مواردی که نوشتید ، مثل اینکه شما پست اون دوستمون رو نخوندید که نوشتند لازم دارند مرتب به مثلا meta trader(یک برنامه مانیتور استاک) دسترسی داشته باشند و پلت فورم اس 60 نداره چنین برنامه ای رو
مثال دیگرش رو خودتون در مورد خیل رو افزایش پزشکان مصرف کننده زدید ، اما باز می نویسید که یک لیست جدید بسازیم و مقایسه ش کنیم؟

به هر صورت ، قلت مصرف ، علامت بی ارزشی نیست ، تنها نشان خاص بودن مخاطبان هست. به علاوه دو عضو پرسابقه و زحمت کش این بخش ، تلاش کردند و دوستی که سئوال قدیمی کدام بهتر ست رو پرسیده بود ، بدون تعصب پاسخ گفتند ، البته که هر دو مشخصا نوشته اند : در صورتی که مصرف ندارید خرید به صلاح نیست.

خوب تا اینجای کار مسئله ای تخصصی و مشاوره ای بدون چشم داشت ست ، اما اینکه شما اینجا صرفا ً به مبارزه جویی و به قول مهدی کل کل بپردازید ، فکر نمی کنم به صلاح شما و کاربران دیگر باشد.
از شما خواهش دارم در صورتی که مطالب بعدی شما ، حاوی مطالب مفیدی که نشانگر مقایسه ای علمی میان دو پلت فورم نبود ؛ از زدن پست اینجا خودداری کنید
موفق باشید

جناب king dani وقتی من پست زدم این تاپیک اصلا تو بخش پاکت پیسی نبود چون من کلا به اینجا سر نمیزنم! شاید هم من اشتباه میکنم ولی اگر واقعا اینطوره و تاپیک منتقل شده لطف کنید دیگر به بنده ایرادی از این بابت نگیرید و متلک پرانی مثل قدم رنجه کردن نفرمایید که اخلاقی نیست . کلا علاقه ای به بخش پاکت پیسی و روحیه پرخاشگرانه شما ندارم و هیچ پستی رو هم اینجا شروع نکردم از توهینهایتان هم میگذرم. صلاح ملک خویش خسروان دانند. به هر حال آخرین توصیه بنده به عنوان کسی که از بد حادثه اینجاست اینست که اگر واقعا لازم نیست و میبینید نیاز کسی که مشاروه ازتون میخواهد واقعا پاکت پیسی نیست اون رو تو چاه این وسیله نندازید. منی که حساب ضرر و زیان و غیره رو کرده بودم و میخواستم دو سه ماهی از این وسیله استفاده جهت تست کنم بعد از 3 روز پشیمون شدم و دیدم این وسیله کلا قابل تحمل هم نیست وای به حال کسی که این ضرر و زیان اذیتش میکنه و با این تعاریف شما میاد به سمت پاکت پیسی و قصدش هم واقعا استفاده و نگهداشتنش هست. واققعا یک سری به بازارچه بزنید ببینید چقدر این موضوع شایع هست.
از بابت اینکه لیست هم اذیتتون کرد متاسفم هیچوقت از این لیست استقبال نکردید چونکه خودتون هم میدانید که کلا شاید 10 مورد هم نشود که 99% هم برای 99% یوزر ها هیچ مهم نیست.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا