• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با I-mate PDAL

alirezanasibi

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان، من i-mate PDAL رو از تایلند خریدم که Windows Mobile 6 Professional CE OS 5.2.1236 (Build 17741.0.2.1 رو نصبه. چند تا مشکل دارم:
1- وقتی هارد ریست میکنم برنامه های تایلندی خود بخود نصب میشوند.
2- چون i-mate در تایلند امتیازشو به شرکت phoneone تایلند فروخته ، نشانی از لوگو Wallpaper , Welcome Screen آیمیت نیست. عکسهای phoneone رو که موقع بالا اومدن ویندوز می آد رو در پوشه ویندوز پیدا کردم ولی نمیدونم چطوری آیمیت کنم.
3- این ویندوز رو میتونم ورژن I-mate کنم بجای Phoneone ؟

ممنون میشم کمک کنید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان، من i-mate PDAL رو از تایلند خریدم که Windows Mobile 6 Professional CE OS 5.2.1236 (Build 17741.0.2.1 رو نصبه. چند تا مشکل دارم:
1- وقتی هارد ریست میکنم برنامه های تایلندی خود بخود نصب میشوند.
2- چون i-mate در تایلند امتیازشو به شرکت phoneone تایلند فروخته ، نشانی از لوگو Wallpaper , Welcome Screen آیمیت نیست. عکسهای phoneone رو که موقع بالا اومدن ویندوز می آد رو در پوشه ویندوز پیدا کردم ولی نمیدونم چطوری آیمیت کنم.
3- این ویندوز رو میتونم ورژن I-mate کنم بجای Phoneone ؟

ممنون میشم کمک کنید.

شما به راحتی با عوض کردن رام میتونید همه مشگل ها رو حل کنید

البته الان هم میشه ولی به نظر من رام دستگاه رو عوض کنید:)

alirezanasibi

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون از پاسخ سریعتون
آیا عوض کردن رام i-mate PDAL با بقیه دستگاه ها فرق داره؟ اگر اینطوره زحمت یک لینک را برای نحوه نصب بکشین.

رامش را از کجا باید پیدا کنم. رفتم توی سایت آیمیت یه رام اونجا بود وقتی دانلود کردم و شروع به نصب کردم یه ارور داد که ورژن رام کنونی من بالاتر از اونی هست که توی سایت آیمیت گذاشته بودن!!
مرسی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون از پاسخ سریعتون
آیا عوض کردن رام i-mate PDAL با بقیه دستگاه ها فرق داره؟ اگر اینطوره زحمت یک لینک را برای نحوه نصب بکشین.

رامش را از کجا باید پیدا کنم. رفتم توی سایت آیمیت یه رام اونجا بود وقتی دانلود کردم و شروع به نصب کردم یه ارور داد که ورژن رام کنونی من بالاتر از اونی هست که توی سایت آیمیت گذاشته بودن!!
مرسی

http://forum.xda-developers.com/
اینجا رو هم نگاه کنید

alirezanasibi

Registered User
لایک‌ها
8
رفتم ولی اونجا هم خبری از رام برای این پاکت پی سی نبود. همه سایت آیمیت رو پیشنهاد میکردند که اونم WM5 رو داره نه 6
:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
رفتم ولی اونجا هم خبری از رام برای این پاکت پی سی نبود. همه سایت آیمیت رو پیشنهاد میکردند که اونم WM5 رو داره نه 6
:(

قربان اصلا دستگاه شما 6نداره ، دنبالش نگردید

alirezanasibi

Registered User
لایک‌ها
8
عجیبه. پس این شرکت phoneone از کجا آورده رویش 6 ریخته؟ ظاهرا" PDAL من فقط 6 داره :D

بالا