• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
بله درسته ، عادل اخیرا در هر موردی که به ذهنش میرسه و دلش میخواد دخالت میکنه !!

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
ابهام بزرگ برنامه ۹۰

چرا اول نيكبخت حرف نزد؟

عليرضا واحدى نيكبخت بى پرده به انتقاد از افشين قطبى مى پردازد. او بى آنكه اختلافات و مصاحبه هايى را كه در مطبوعات چاپ شده تكذيب كند، به سؤالات عادل فردوسى پور جواب مى دهد.
اين اتفاق در شرايطى در برنامه دوشنبه شب ۹۰ رخ داد كه دقايقى قبل از ورود نيكبخت، بينندگان برنامه با صحبت هاى حبيب كاشانى تا حدود زيادى توجيه شده اند كه اگر اختلافى در تيم پرسپوليس وجود دارد، اساسى و بنيادين نيست و صرفا سليقه ها با هم فرق مى كند؛ مثل دوقلوها، مثل لاله و لادن!
سناريوى برنامه نود اينگونه آغاز شد كه ابتدا حبيب كاشانى مقابل فردوسى پور قرار گرفت و بعد واحدى نيكبخت با صراحت و كلامى كه كمى تند و انتقادى به نظر مى رسيد، در مورد قطبى حرف زد. ناخودآگاه اين پرسش در هر ذهن مخاطب و بيننده اى شكل مى گيرد كه چرا اول كاشانى حرف زد و بعد نيكبخت وارد برنامه شد؟
آيا وقتى نيكبخت اين حرف ها را مى زد، حبيب كاشانى هم هنوز در استوديو نشسته و خارج از تصاوير سخنان بازيكن تيمش را مى شنود؟
ظاهرا برنامه ۹۰ به درخواست كاشانى و نيكبخت به اين شكل جلو رفته است كه ابتدا مديرعامل مقابل دوربين برود و بعد بازيكن حرف بزند كه مجرى برنامه- يعنى عادل- نتواند نظر كاشانى را در مورد حرف هاى نيكبخت بپرسد.
نيكبخت و كاشانى از فرودگاه با هم به استوديو مى روند و لابد- بلكه حتما- در طول مسير تمام مسائل را با هم هماهنگ مى كنند؛ آيا به نظر شما نيكبخت بدون اجازه مديرعامل باشگاه به خودش اجازه مى دهد كه در حضور او اين حرف ها را به زبان بياورد؟
نيكبخت و كاشانى با هم وارد استوديو مى شوند؛ وقتى به آنها اعلام مى شود كه خودشان را آماده كنند تا پشت دوربين بروند، نيكبخت به كاشانى مى گويد: «من بروم تا لباسم را عوض كنم» و از استوديو خارج مى شود. طبيعى است كه در اين شرايط، عادل فقط يك حق انتخاب دارد و آن هم گفت وگو با مديرعامل است. نيكبخت به بهانه عوض كردن لباس از استوديو خارج مى شود و زمانى كه برمى گردد، يك كاپشن زمستانى به تن دارد.

زمانى كه حرف هاى كاشانى تمام مى شود، نوبت به نيكبخت مى رسد و عادل با خنده مى گويد: «استوديوى ما خيلى سرد است.» و نيكبخت كه به نوعى مى خواهد لباس تازه اش را توجيه كند، در تأييد عادل حرف مى زند. مصاحبه شروع مى شود و نيكبخت در آغاز بحث در لفافه به نيمكت نشينى خود اعتراض مى كند. وقتى نيكبخت حرف هاى اصلى اش را مى زند و مصاحبه اش با مطبوعات كه «قطبى آماتور است» را تكذيب نمى كند، به راحتى مى توانيم متوجه اختلافات داخلى در اين تيم بشويم.
وسط حرف هاى نيكبخت، يك ميان برنامه پخش مى شود و زمانى كه دوباره مصاحبه نيكبخت شروع مى شود، ديگر هيچ صحبتى از اختلافات به ميان نمى آيد؛ يعنى نه عادل چيزى مى پرسد و نه نيكبخت حرفى مى زند. انگار يك نفر به هر دوى آنها «Stop» داده است. حالا شما مى توانيد حدس بزنيد كه چه كسى اين سناريو را مديريت كرده؟ احتمالاً او همان فردى است كه دستور Stop به عادل و نيكبخت داده است!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
برنامه شب گذشته 90 یکی از بهترین برنامه های تلویزیون در سال جاری بود از نظر کسانیکه عاشق جنجال هستند

دعوای لفظی و نزدیک به فحاشی مربی سابق و فعلی تیم ملی نشان از سطح فرهنگ حاکم در فوتبال ما هست
یا بیانات ضد و نقیض و با شک و تردید رئیس سازمان لیگ
ناتوانی در دفاع از تصمیمی که گرفته شده و پاس دادن توپ به دیگری نشان دهنده اوج توان مدیریتی فدراسیون هست
و تغییر جبهه ناگهانی مسئولین پرسپولیس و حل مشکلاتی که چند ماه حل نشده باقی مونده در یک شب هم نشان از قدرت مدیریت مدیران انتصابی محبوبترین باشگاه کشور!
از دسترس خارج بودن موبایل سرپرست استقلال برای جواب دادن به خلافی 100% نشان از پاسخگویی مدیران باشگاه بسیار محبوب دیگر کشور به ملت بود
و بیانات ناظر بازی استقلال هم نشان از دقت عمل فدراسیون در برگزاری بازی ها بر طبق قانون
جالب اینجاست که نرفتن پیش مدیرعامل مس و به نوعی گدایی نکردن رو حسن خودش میدونست! (در حالیکه نکردنش طبیعی هست و کردنش خلاف)

و این فوتبال ما! مانند سایر رشته های ورزش ، مثل سایر رخدادهای ریز و درشت ما به کجا میره! جوابی بسیار ساده داره ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
برنامه شب گذشته 90 یکی از بهترین برنامه های تلویزیون در سال جاری بود از نظر کسانیکه عاشق جنجال هستند

دعوای لفظی و نزدیک به فحاشی مربی سابق و فعلی تیم ملی نشان از سطح فرهنگ حاکم در فوتبال ما هست
یا بیانات ضد و نقیض و با شک و تردید رئیس سازمان لیگ
ناتوانی در دفاع از تصمیمی که گرفته شده و پاس دادن توپ به دیگری نشان دهنده اوج توان مدیریتی فدراسیون هست
و تغییر جبهه ناگهانی مسئولین پرسپولیس و حل مشکلاتی که چند ماه حل نشده باقی مونده در یک شب هم نشان از قدرت مدیریت مدیران انتصابی محبوبترین باشگاه کشور!
از دسترس خارج بودن موبایل سرپرست استقلال برای جواب دادن به خلافی 100% نشان از پاسخگویی مدیران باشگاه بسیار محبوب دیگر کشور به ملت بود
و بیانات ناظر بازی استقلال هم نشان از دقت عمل فدراسیون در برگزاری بازی ها بر طبق قانون
جالب اینجاست که نرفتن پیش مدیرعامل مس و به نوعی گدایی نکردن رو حسن خودش میدونست! (در حالیکه نکردنش طبیعی هست و کردنش خلاف)

و این فوتبال ما! مانند سایر رشته های ورزش ، مثل سایر رخدادهای ریز و درشت ما به کجا میره! جوابی بسیار ساده داره ...

بعضی وقت ها برنامه نود رو تکرار میکنن (البته من تا الان 2-3 بار بیشتر ندیدم این اتفاق رو :blush:).

متاسفانه من دیروز به شدت مریض بودم و شب هم ساعت 9 خوابیدم. اگه تکرار این برنامه رو گذاشتن، خبر بدید. مرسی :blush:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بعضی وقت ها برنامه نود رو تکرار میکنن (البته من تا الان 2-3 بار بیشتر ندیدم این اتفاق رو :blush:).

متاسفانه من دیروز به شدت مریض بودم و شب هم ساعت 9 خوابیدم. اگه تکرار این برنامه رو گذاشتن، خبر بدید. مرسی :blush:

فکر نکنم که تکرار بکنند!
اما اگر لینک دانلودش اومد حتمآ اینجا میذارم!
جدآ برنامه جالبی بود

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فکر نکنم که تکرار بکنند!
اما اگر لینک دانلودش اومد حتمآ اینجا میذارم!
جدآ برنامه جالبی بود

من هم دیدم. واقعا جالب بود. برنامه تا حدود 2:30 طول کشید.

البته من حق را به علی دایی میدم.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
من بارها از شبکه جام جم دو دیدم تکرارش رو ولی زمان دقیقش رو نمیدونم

اگه کسی از دوستان از جدول پخش اون شبکه اطلاعی داره بگه

البته فک کنم سانسور بشه بهرحال...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
زرشک !

من نه ماهواره دارم، نه اینترنت پر سرعت !

فکر کنم باید سراغ سروش سیما رو بگیرم ا:p (هنوز هم برنامه ها رو پخش میکنه؟)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من هیچ وقت این حرف را نمی زدم ولی دوست دارم تیم ملی به جام جهانی نتونه بره و اونوقت ببینیم همین علی دایی دیگر چطور روش میشه تو روی مردم نگاه کنه
داره مثلا جوان گرایی میکنه 7 نفر از سایپا ورداشته
خداداد حرف قشنگی زد که اگه من هم تو سایپا بازی می کردم حتما دعوت میشدم
فقط می تونم بگم متاسفم حتی اگه به جام جهانی هم بریم :f34r:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13

شبکه جام جم ساعت 8 شب پخش کرد ولی خیلی از برنامه مخصوصا" تماس تلفنی دایی رو سانسور کرده بودند.

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98

:lol:
ای من حال میکنم واسه اینجور چیزها...
من هیچ وقت این حرف را نمی زدم ولی دوست دارم تیم ملی به جام جهانی نتونه بره و اونوقت ببینیم همین علی دایی دیگر چطور روش میشه تو روی مردم نگاه کنه
فقط می تونم بگم متاسفم حتی اگه به جام جهانی هم بریم
نه بابا اینجوری هم نیست..آخرش دودش توی چشم خودمون میره...این مزدم هستن که ضرر میکنن

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فقط می تونم بگم متاسفم حتی اگه به جام جهانی هم بریم :f34r:

سراب من باهات مخالفم و یا لرد موافق. اگه تیم نره این آقا بعدش میاد میگه زمین و زمان رو به هم میبافه که اینا نمیخواستن ما بریم. ناراحتیش برای خودمونه. آقای دایی هیچیش نمیشه. مگه بعد جام جهانی که مردم اونقدر ترکوندش به جاییش بر خورد ؟!

شبکه جام جم ساعت 8 شب پخش کرد ولی خیلی از برنامه مخصوصا" تماس تلفنی دایی رو سانسور کرده بودند.

چه جالب !

رضا رشید پور تو مثلث این آقا رو آورد، پس فردا برنامش تعطیل شد. مازیاد ناظمی هم گفت و گوی تلفنیش با ایشون رو ظبط کرد و تو وبلگش گذاشت، ولی الان اصلا معلوم نیست کجاس ؟!

این مربیه یا رئیس جمهور ؟!

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سراب من باهات مخالفم و یا لرد موافق. اگه تیم نره این آقا بعدش میاد میگه زمین و زمان رو به هم میبافه که اینا نمیخواستن ما بریم. ناراحتیش برای خودمونه. آقای دایی هیچیش نمیشه. مگه بعد جام جهانی که مردم اونقدر ترکوندش به جاییش بر خورد ؟!

چه جالب !

رضا رشید پور تو مثلث این آقا رو آورد، پس فردا برنامش تعطیل شد. مازیاد ناظمی هم گفت و گوی تلفنیش با ایشون رو ظبط کرد و تو وبلگش گذاشت، ولی الان اصلا معلوم نیست کجاس ؟!

این مربیه یا رئیس جمهور ؟!

من اصلا با این مدیریت که از اینها می بینم نمی تونم قبول کنم بتونیم بریم جام جهانی مثالش همین المپیک
دایی داره توی تیم ملی رفیق رفقا خودش رو میاره و با هر کسی هم که خوب نیست میزاره کنار به عناوین واهی و تیم ملی شده جای برای سود دهی ایشان از هر لحاظ پیراهن تیم ملی که از کارخانه ایشان هست و بخاطر حضور در سایپا تمام بازیکن های سایپا را میاره تیم ملی
با این وضعیت من فکر نمی کنم بره جام جهانی و البته که رفتن به جام جهانی الان خیلی راحت هست چون ما اگه سوم هم بشیم صعودمون باز بالای 50 درصد هست ولی با این مدیریت و این خودخواهی ها نریم جام جهانی بهتره

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچه ها من امشب باز یادم رفت 90 رو ببینم. دوستانی که دیدن لطفا بگن من باید افسوس بخورم یا نه؟ چیز خاصی داشت امشب؟ جنجالی دعوایی چیزی؟

بالا