• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دم مدیر عامل ذوب آهن گرم

خوب حال مصطوی رو گرفت ... مصطفوی خوب ضایع شد دیگه هیچی واسه گفتن نداشت ... آخه از اول برنامه همش داشت چرت و پرت می گفت

با اون تیکه از حرف های مدیر ذوب آهن خیلی خیلی حال کردم که گفت : ((پارسال کاشانی یه تنه پرسپولیس رو قهرمان کرد این سیا بازی هایی که آقای مصطفوی در میاره رو اصلا در نیاورد)) :lol::lol::lol:

با لهجه شیرین اصفهانی خوب حال این یارو مصطفوی رو گرفت ... مصطفوی دلش می خواست آب بشه بره تو زمین

دمش گرم :thumbsup:

بابا این مدیر عامل عرضه داشت که تیمش 4 تا تو مشهد نمیخورد.
از چی این حال میکنین شما؟
شما رو هم از نود بهتون زنگ بزنن و جلو دهنتون رو نگیرن 1000 بار بدتر از اون حرف میزنید.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بابا این مدیر عامل عرضه داشت که تیمش 4 تا تو مشهد نمیخورد.

فعلا که تیم همین مدیر عامل بی عرضه بالای سره شماست ...

از چی این حال میکنین شما؟

از اینکه حال مصطفوی که از اول برنامه زیاد مزخرف می گفت رو گرفت

شما رو هم از نود بهتون زنگ بزنن و جلو دهنتون رو نگیرن 1000 بار بدتر از اون حرف میزنید.

مصطفوی هم باید جلوی دهنش رو می گرفت چون خیلی چرت و پرت می گفت ... جواب مدیر عامل ذوب آهن واقعا حقش بود

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آذري: اظهارات كذب مصطفوي مرا عصبي كرد

خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه ذوب آهن گفت: در برنامه تلويزيوني شب گذشته به دليل اظهارات كذب مديرعامل باشگاه پرسپوليس، عصباني شده و ادبياتم تغيير كرد.
سعيد آذري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره درگيري لفظي خود با مدير عامل باشگاه پرسپوليس در برنامه تلويزيوني نود اظهار داشت: متاسفانه شب گذشته داريوش مصطفوي به صراحت دروغ گفت و من به همين دليل عصباني شده و ادبيات خود را تغيير دادم و به همين دليل از همه بينندگان و اصحاب رسانه عذر خواهي مي كنم، زيرا دوست ندارم مردم مرا با اين رفتار در جامعه ورزش ببينند.
وي ادامه داد: مدير عامل پرسپوليس با مظلوم نمايي، دروغ نيز مي گفت و با توجه به شرايط برنامه مجبور شدم براي دفاع از حقانيت باشگاه ذوب آهن با ادبياتي ديگر صحبت كنم. مصطفوي مدير عامل، سرپرست و مربي تيم را در مورد پرونده وحيد امرايي زير سوال برد و تاكيد كرد ما به عمد تخلف كرده ايم، در حالي كه رئيس كميته انضباطي نيز در اين زمينه هيچ رايي را اعلام نكرد و اين دورغگويي ما را خيلي ناراحت كرد.
آذري گفت: با توجه به مشكلات رخ داده در حال پيگيري اين مشكل هستيم و با توجه به شناخت از شريفي اطمينان دارم وي ما را به كميته انضباطي احضار خواهد كرد، اگر چه تا كنون هيچ ابلاغيه رسمي به باشگاه ذوب آهن ارسال نشده است. موقعيت براي دفاع نماينده هاي باشگاه ذوب آهن از سوي كميته انضباطي براي فراهم خواهد شد و با ابلاغ رسمي ما مسايل را پيگيري مي كنيم.
وي درباره شرايط كلي مهاجم ذوب آهن تاكيد كرد: مدارك موجود امرايي در باشگاه ذوب آهن كاملاً قانوني است و ما همه مستندات را در خصوص اين بازيكن را در اختيار داريم. امرايي با همين مدارك در تيم هاي رده نوجوانان،‌ جوانان و اميد ايران تيز بازي كرده است و حتي وي در زمان دبير كلي مصطفوي به عنوان بازيكن تيم اميد و با اجازه وي با همين گذرنامه، رواديد خروج از كشور را گرفت.
آذري تاكيد كرد: اگر ادعاي شب گذشته مصطفوي صحت داشته باشد بايد وي نيز مانند ما در كميته انضباطي پاسخگو باشد زيرا وي نيز تخلف كرده است.
مدير عامل ذوب آهن احتمال شكايت از مصطفوي به دليل اظهاراتش را رد كرد و افزود: ما هيچ قصدي براي شكايت از مدير عامل پرسپوليس نداريم زيرا در برنامه تلويزيوني آنچه را كه لازم بود بيان كرديم و نمي خواهيم در بعد قضايي اين مسئله را پيگيري كنيم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره ......... این بحث هم بود....

مثل خیلی از چیزای دیگه که معلوم نیست چطوری اتفاق افتاده این هم اتفاق افتاده............

احتمالا پارتی بازی و ....... یه طور تقلب

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
خوب فصل قبلم هم سپاهان هم ذوب زیر پسپولیس بودن این که دلیل نمیشه.درضمن 5تا بازی انجام شده تا اینجای فصل که کلا 15 امتیاز داشته که 7 امتیاز پرسپولیس خورده شده.فکر نمی کنم اعتراض به این سیاه بازی باشه.اینو نه فقط پرسپولیسیا بلکه استقلالیا و بقیه تماشاگرا هم تائید میکنن.جمع نشدیم اینجا واسه کل کل پس لطفا رعایت کنین.در ضمن تاپیک هم تکراریه چه بهتر بود حرفا تو همون تاپیک اصلیه برنامه نود زده می شد.

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
من واقعاً تبریک میگم به مدیر عامل ذوب که رک و روراست همه حرفا رو زد

کسی هم نمی خواد از آقای مصطفوی حمایت کنه ایشون اگه عرضه داشت خودش دیشب جواب میداد انگاری لال شده بود ( ایشون که همیشه حاظر جواب بود )

اصلاً هیچ ربطی به مصطفوی نداشت بازیکن ذوب که بیاد همچین حرفی تو رسانه ملی بزنه اصلاً چی کارست ؟

همه کسانی که از این آقا طرفداری کردن طرفدار پرسپولیسند واقعاً متاسفم برای جامعه ورزشی که همش ...

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
کل کل دوستان.
ما راجع به پرسپولیس یا ذوب اهن و ... کلا تیم حرف نمیزنیم.
اینا تیمند و هر کدوم هوادارهای خودشونا دارند.
ما راجع به رفتار مصطفوی و اون ذوب آهنیه و ... اینا میگم.
اما معلومه که این مصطفوی از اون خال خالیاست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزیز من به شخصه به دعوای بین مصطفوی و اذری کاری ندارم.

با اقای اذری تماس گرفتند که در مورد اقای کیوان امرایی صحبت کنند. اما ایشون جواب قانع کننده ای ندادند. ممکنه از نظر شما ایشون به مصطفوی جواب کوبنده ای داده باشند اما به موضوعی به خاطر اون با ایشون تماس گرفتند پاسخ شفافی ندادند.

به زودی قضیه این اقای کیوان امرایی روشن خواهد شد.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
من واقعاً تبریک میگم به مدیر عامل ذوب که رک و روراست همه حرفا رو زد

کسی هم نمی خواد از آقای مصطفوی حمایت کنه ایشون اگه عرضه داشت خودش دیشب جواب میداد انگاری لال شده بود ( ایشون که همیشه حاظر جواب بود )

اصلاً هیچ ربطی به مصطفوی نداشت بازیکن ذوب که بیاد همچین حرفی تو رسانه ملی بزنه اصلاً چی کارست ؟

همه کسانی که از این آقا طرفداری کردن طرفدار پرسپولیسند واقعاً متاسفم برای جامعه ورزشی که همش ...

جواب نداد ، چون يه آدم بي تربيت مثل آذري ارزش جواب دادن نداره . اين جناب آذري فقط ديشب جنجال راه انداخت به خاطر عقده هاي مختلفي كه داشت و خواست جواب عادل رو در مورد امرايي نده كه موضوع رو پيچوند با اين همه جنجال در نهايت هم جوابي نداد . امروز هم خواسته بگه من آدم بي ادبي نيستم ، اما همه مردم ديشب ديدن كه چطوري حرف زد !!!!!!!!!!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این برنامه دیشب خیلی با حال بود. از مدیر عامل ذوب آهن خیلی خوشم اومد. مصطفوی حقش بود، هی می گفت 7 امتیاز کم شده. فردوسی پور هم دستش با این مصطفوی توی یه کاسه بود. کل برنامه شده بود پرسپولیس.
قبول کنید که پرسپولیس مشکل فنی داره نه داوری. خوب بازی می کنن ولی گل نمی تونن بزنن(بدشانسی یا هر چی)

در ضمن اگه مصطفوی جواب ایشون را نداد به 2 دلیل بود یکی اینکه همون مظلوم نمایی خودش را ادامه بده،(همون طور که کاملا مشخصه این مظلوم نمایی جواب داده و باعث تحریک بیشتر هوادارهای پرسپولیس شده) یکی هم اینکه آذری را به تخلف عمدی متهم کرد. توی روزنامه هر چی نوشته که نباید بیاد توی تلویزیون بگه.
مطمئن باشید مصطفوی که این همه سال توی فوتبال بوده می تونست جوابش را بده ولی نخواست.

نکته آخر اینکه تیمی که حدود 7-8 میلیارد خرج کرده(مربی ها - بازیکن ها و ... ) و بهترین ها را جمع کرده نباید برای برد چشم انتظار پنالتی باشه و این همه جنجال به پا کنه.

من خودم پرسپولیسی هستم و دوست دارم که پرسپولیس هر 3 جام را بگیره ولی دلیل نمیشه از مصطفوی حمایت کنم.
ایشالا با اضافه شدن کریمی و دی کارمو اوضاع پرسپولیس بهتر میشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در کل بنده خدا در برنامه نخواست دعوا راه بندازه. شما از کجا میدونید که مصطفوی جوابی برای حرفهای اذری نداشت.

چون حرف نزد جوابی نداشت ؟! شاید جوابی داشت و بخواد بعدا بهش بده.

من فقط حرفم اینه که اون اقای اذری نباید با اون ادبیات در این برنامه صحبت میکرد. از فردا ممکنه هر کسی اجازه بده به خودش که در برنامه اینطوری صحبت کنه.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
طرف حرف من کسایی هست که بفکر فوتبال هستند نه هوادار تیم خاص

هر چند من از 90 زیاد خوشم نمی یاد چون یک برنامه کاملا تجاری هست و بیشتر به فکر جنجال و پیدا کردن مخاطب زیاد و در آمد میلیاردی هست تا به فکر پیشرفت فوتبال مملکت و حتی آبروی افراد.

ولی در مواردی هم مثل دیشب به نفع فوتبال مملکت تمام شد و کلا با برنامه حال کردم

با وجود آدمایی مثل مصطفوی و هدایتی که با توجه به صحبتهاش ، بنظرو اصلا در شان یک مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره نیستند

با صحبتهای مدیر ذوب آهن خیلی حال کردم و فوتبال مملکت نیار به این جور مدیرها داره

بله مدیر فاقد ادب کلاش متقلب همچنان نیاز داریم
حضرت علی (ع) گفتن در جواب دشنام سکوت کنید که بررندترین شمشمیر هستش
فهم این نوع شمشیر و سکوت سخت نیست برای کسایی که قدرت تعقل داشته باشند

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
دوست عزیز من به شخصه به دعوای بین مصطفوی و اذری کاری ندارم.

با اقای اذری تماس گرفتند که در مورد اقای کیوان امرایی صحبت کنند. اما ایشون جواب قانع کننده ای ندادند. ممکنه از نظر شما ایشون به مصطفوی جواب کوبنده ای داده باشند اما به موضوعی به خاطر اون با ایشون تماس گرفتند پاسخ شفافی ندادند.

به زودی قضیه این اقای کیوان امرایی روشن خواهد شد.

جواب قانع کننده ای نداد ؟

ایشون نگفت ما اسنادی داریم که معلوم میکنه ایشون وحید امراییه ؟؟ دیگه چی باید جواب میداد ؟

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
جواب نداد ، چون يه آدم بي تربيت مثل آذري ارزش جواب دادن نداره . اين جناب آذري فقط ديشب جنجال راه انداخت به خاطر عقده هاي مختلفي كه داشت و خواست جواب عادل رو در مورد امرايي نده كه موضوع رو پيچوند با اين همه جنجال در نهايت هم جوابي نداد . امروز هم خواسته بگه من آدم بي ادبي نيستم ، اما همه مردم ديشب ديدن كه چطوري حرف زد !!!!!!!!!!!

جواب نداد ؟ چون حرف حق جوابی نداره و اگه جواب می داد مطمعناً 100 % به ضررش می شد دیدید که قبلش مدیر عامل ذوب داشت چی می گفت که صداشو قطع کردند گفتند ارتباط قطع شد

مگه جواب بی ادبی رو با بی ادبی باید داد که شما این حرفو می زنید ؟ میشد با بهترین ادب و بالاترین الفاظ ادبی که از نظر شما ایشون با ادب شناخته بشه جواب بده

در مورد پیچوندنم تاپیک بالاسری گفتم

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستش رو بخواید فقط گفت ما اسنادی داریم. اما نیامد توضیح بده. در صورتیکه اون تماس به این دلیل گرفته شد که ایشون در مورد اون اسناد توضیح بدن.

پرونده امنیت ملی که نبود که ایشون بخوان قایم موشک بازی در بیارن.

======================
مثل این میمونه من بگم شما خدایی نکرده خلافی کردی ، بعد که شما میای در حضور جمع دلیل این ادعای بنده رو میپرسی ، بنده بگم من اسنادی دارم و بعدش بیام دعوا راه بندازم. اینطوری چی میشه ؟ جمعی که منتظر بودن تا من در مورد اسناد صحبت کنم هیچی نصیبشون نمیشه.

قبول داری حرف بنده رو.

babaram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا از ریش سفیدت خجالت بکش

باز سیاه بازی شروع شد

http://www.tabnak.ir/pages/?cid=18478

فکر میکنه تا رفته زیر اسم تیم بزرگی مثل پرسپولیس با آن همه هوادار همه چی تمومه و هر کاری میتونه بکنه

به خدا اینجور آدما واسه فوتبال مملکت خیانت میکنند

فوتبال ما در دنیا چه جایگاهی داره چه برسه به باشگاه ها. کمی ظرفیت هم خوب چیزیه

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
اینکه ایشون وحید امرایی نیست درش شکی نیست

اما مدیر عامل ذوب داره میگه که من هیچ خلافی نکردم طبق اسنادی که وحید امرایی به ما ارائه کرده ایشون وحید امرایی است پس حالا که ایشون وحید امرایی نیست خودش مسوله این کاره نه من که با این اسناد ایشونو قبول کردم و همین آقای مصطفوی ایشون رو با همین اسناد فرستادند به المپیک ( طبق گقته آقای آذری ) ok?

اون جنجالم به خاطر این بود که آقای مصطفوی ایشونو متحم کرد که ایشونم باید جریمه بشه چون همچین بازیکنی رو دراختیار گرفته برای همین بود که آقای آذری اعصابش خورد شد که طبق حرف هایی که بالا زدم ایشون بی گناهه و هیچ تقصیری نداره که ایشون آقا وحید نیست !!!

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
اون جنجالم به خاطر این بود که آقای مصطفوی ایشونو متحم کرد که ایشونم باید جریمه بشه چون همچین بازیکنی رو دراختیار گرفته برای همین بود که آقای آذری اعصابش خورد شد که طبق حرف هایی که بالا زدم ایشون بی گناهه و هیچ تقصیری نداره که ایشون آقا وحید نیست !!!

اتفاقا شما هم همون اشتباهی رو مرتکب می شین که آدری شد . مصطفوی می خواست بگه حالا که مدیر عامل و سرپرست و مربی و ... محروم شدن بازی هم باید 3-0 اعلام بشه . مصطفوی کسی رو محکوم نکرد . رای به محرومیت کسی هم نداد . عین صحبتش این بود که حالا که فلانی و فلانی و فلانی مقصر شناخته شدن باید نتیجه هم تغییر کنه . کجای این حرف معنی اتهام می ده ؟ اونهم اتهامی که توسط کمیته انضباطی اثبات شده . واقعا جالبه ! دلیل پاسخ ندادن مصطفوی هم همین عجیب بودن داد و قال های آذری بود نه اینکه جوابی نداشت !

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اتفاقا شما هم همون اشتباهی رو مرتکب می شین که آدری شد . مصطفوی می خواست بگه حالا که مدیر عامل و سرپرست و مربی و ... محروم شدن بازی هم باید 3-0 اعلام بشه . مصطفوی کسی رو محکوم نکرد . رای به محرومیت کسی هم نداد . عین صحبتش این بود که حالا که فلانی و فلانی و فلانی مقصر شناخته شدن باید نتیجه هم تغییر کنه . کجای این حرف معنی اتهام می ده ؟ اونهم اتهامی که توسط کمیته انضباطی اثبات شده . واقعا جالبه ! دلیل پاسخ ندادن مصطفوی هم همین عجیب بودن داد و قال های آذری بود نه اینکه جوابی نداشت !

دقیقآ اگر یکبار دیگه ببینید اون برنامه رو! حرفی که مصطفوی زد این بود: حالا که 5 نفر از مسئولین تیم ذوب آهن مقصر شناخته شدن! از جمله مدیر عامل (از سوی کمیته انضباطی خبرش هم در روزنامه ها بوده) چرا بازی رو 3-0 نمیکنند!

اما نکته جالب اینجا بود که این آقا که اشتباه داوری رو توهین به هواداران تیم میدونه!
چطور به تیمی با بیش از 20 میلیون هوادار که همه هم به اسم پرسپولیس میشناسنش میگه پیروزی!!!!

این کار توهین به هواداران نیست!
اون کسی که این قانون (اسم) مسخره رو گذاشته و اونی که داره استفاده میکنه ازش توهین نمیکنند؟!

جالب هست که هواداران تحت هر شرایطی باز به این تیم میگن پرسپولیس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه این اسم مسخره پیروزی هم واسه تیم شر شده..............

این تیم تا ابد پرسپولیس خواهد بود.

بالا