gheymeh
Registered User
- نوشتهها
- 1,013
- لایکها
- 70
بهترین بازیکن دربی ( پرسپولیس - استقلال ) از نظر شما چه کسی بود؟
سلام
بازیکنان استقلال کمتره که!!!
مگه چند تا از بازيكناي استقلال خوب بازي كردن كه بايد اسمشون باشه؟
چون بازي مساوي شده دليل نميشه كه بازيكناي استقلال به اندازه بازيكنان پرسپوليس خوب بازي كرده باشن
فقط علي كريمي:happy:
کلا پرسپولیسیا اخرشن
نظر سنجی اصلا عادلانه نیست .. قبول ندارمش..
حالا فکر میکنن یه بازیکن مثل کریمی که دریپل میزنه بهترین میشه ! ! کریم باقری از کریمی بهتر بازی کرد ..
بهترین بازیکن دربی به نظر من تماشاگران بودند![]()
جالبه که استقلالی ها نظر واحدی ندارن.
استقلالی ها اصلا نفس این نظرسنجی رو قبول ندارند علت هاش هم واضحه اگه خواستید براتون بگم![]()
علتش اینه که باید 10 تا بازیکن از استقلال به عنوان گزینه استفاده می شد :blink:علتش چیه فرزاد جان ؟![]()
علتش چیه فرزاد جان ؟![]()
فرزاد جون اون پست ها رو نشون بده که برم سریع پاک کنم .اولش اینکه استارتر محترم تاپیک تو تاپیک پرسپولیس علنا به استقلالی ها توهین کرده و با وجود خواهش اینجانب و حتی صحبت های مکرر دوستان عزیز پرسپولیسی مبنی بر نکوهیده بودن توهین هنوز پستشون رو ادیت نکردن
من هم اصلا قصد پست دادن تو این تاپیک رو نداشتم یکی از دوستان مطلبی عنوان کرد لازم دیدم بهشون توضیح بدم
در ثانی استارتر " باید " رعایت انصاف رو بکنه ، وقتی 10 گزینه بیشتر نمیتونی بذاری بجای گزینه بی اثر بقیه بازیکن ها جان واریو میذاشت تا حداقل 2 طرف 5-5 برابر باشن
اصلا گیریم 3 بازیکن برتر میدان هم پرسپولیسی باشن ، استارتر " باید " یکسان انتخاب میکرد تا شرایط برابر باشه
مخلصم![]()
فرزاد جون اون پست ها رو نشون بده که برم سریع پاک کنم .