- نوشتهها
- 3,554
- لایکها
- 1,136
قیمه جان یک سوال !
هدف از نوشتن اسم بازیکنانی مثل توره یا واعظی پی بود ؟
هدف از نوشتن اسم بازیکنانی مثل توره یا واعظی پی بود ؟
واعظی که دو سه موقعیت رو گرفتقیمه جان یک سوال !
هدف از نوشتن اسم بازیکنانی مثل توره یا واعظی پی بود ؟![]()
پست شماره 6302 تو تاپیک پرسپولیس
ممنون از توجه و لطفت![]()
خوب شرکت نکن آقاجان....کلا پرسپولیسیا اخرشن
نظر سنجی اصلا عادلانه نیست .. قبول ندارمش..
حالا فکر میکنن یه بازیکن مثل کریمی که دریپل میزنه بهترین میشه ! ! کریم باقری از کریمی بهتر بازی کرد ..
نظرت چیه کوشکی رو هم وارد کنه..(سالار هست)استقلالی ها اصلا نفس این نظرسنجی رو قبول ندارند علت هاش هم واضحه اگه خواستید براتون بگم![]()
اسپام زیادی شد اینجا من که پستامو پاک میکنم اما یادتون باشه اگه بخوام به اون درش بزنم از این بهتر میتونم جوابتون رو بدمنظرت چیه کوشکی رو هم وارد کنه..(سالار هست)
![]()
البته اونجا که دیگه دو گزینه بیشتر نبود و مساوات هم رعایت شد من نمی دونم چرا بین آراء کریمی و برهانی ایـــــــــــن همـــــــه اختلاف بود ( 77 به 23 ) شما می دونید دوستان ؟
راستی آقا فرزاد ، خلق موقعیت رو که هافبک ها انجام دادن برای برهانی و برهانی از این تعداد موقعیت ها فقط یه دونه رو گل کرد و ما بقی رو هدر داد در حالیکه کریمی به عنوان یه هافبک هم موقعیت خلق کرد ( تک به تک توره ) و هم گلزنی کرد . من فکر می کنم بین کیفیت بازی این دو نفر تفاوت زیادی بود ...
با احترام به نظر همه فکر میکنم کفه ترازو اندکی به سمت آرش بود :blush:
بله دقیقا ... اعداد و ارقام نظرسنجی هم همین مساله رو تایید می کنهبا احترام به نظر همه فكر مي كنم كفه ترازو بسيار به سمت علي بود![]()
البته اون یکی کفه ترازو که داشت از شدت سنگینی این یکی از جا در می رفت ...
ولی آقا فرزاد برای یه مهاجم سرعتی روی خط آفساید ایستادن و استارت زدن اصلا کار سختی نیست . البته باید ذاتا بازیکن سرعتی باشه که بتونه استارت های سریع بزنه که خب این از خصوصیات بازی آرش هست . و برای آرش که به دلیل این خصوصیتش طبعا فرصتهای زیاد گلزنی فراهم می شه از دست دادن این فرصت ها خیلی بده . همین مساله باعث شد یه فصل کابوس وار رو تو استقلال بگذرونه . به شهادت بازی هایی که از استقلال دیدم تقریبا توی همه بازیها آرش موقعیت های ( به قول قلعه نوعی بالای 80 ) گیرش میومد ( خلق نمی کرد ، براش خلق می کردن ) اما همه رو به مرغ های آسمون میزد. پس ما در بازی دربی چیز جدیدی از آرش ندیدیم . ( البته گلزنیش تا حدود زیادی جدید بود ) که بخوایم در مقام مقایسه با کریمی حق رو به آرش بدیم . در باره کریمی هم که خودتون واقفید و نیازی به توضیح نیست .
خب اختلاف نظر من و شما هم سر همین موضوع هست که موقعیت های آرش رو هافبک ها خلق کردن نه آرش . در واقع در سیستم حمله به روش فرار از آفساید رول اصلی رو هافبک هایی بازی می کنن که بتونن با بازیخوانی قوی مهاجمی که روی خط آفساید ایستاده رو به موقع صاحب توپ کنن .
من به نظر شما احترام میذارم و این رو صرفا اختلاف سلیقه خودم و شما می دونم![]()