Damn
Registered User
شما فقط از کلید 5 استفاده کن توی اون قسمت اگر زودتر و یا دیر تر بزنی امتیاز کم میشهتو مرحله 6 که میگه لتس گت سام فرش ایر!! ... بعدش یه مربع آّبی میاد..اونجا چی کار باید کنم؟؟
پیشاپیش شرمنده اگه سوال زیادی ابتداییه!
شما فقط از کلید 5 استفاده کن توی اون قسمت اگر زودتر و یا دیر تر بزنی امتیاز کم میشهتو مرحله 6 که میگه لتس گت سام فرش ایر!! ... بعدش یه مربع آّبی میاد..اونجا چی کار باید کنم؟؟
پیشاپیش شرمنده اگه سوال زیادی ابتداییه!
ممنون!شما فقط از کلید 5 استفاده کن توی اون قسمت اگر زودتر و یا دیر تر بزنی امتیاز کم میشه
تنها دلیلی که میتونه منو از یه بازی اعتیاد آور اینچنینی منصرف کنه...وجود همین مرحله های غیر منطقیه!(حداقل از نظر من غیر منطقی)این مرحله تهه مزخرفه من صاف شدم تا این رد کردم مرحله 17 هم همونه منتها با 450 نت خیلی برای من سخته
من هم دقیقا همین احساس دارم کاملا غیر منطقی و اعصاب خورد کنتنها دلیلی که میتونه منو از یه بازی اعتیاد آور اینچنینی منصرف کنه...وجود همین مرحله های غیر منطقیه!(حداقل از نظر من غیر منطقی)
باز اگه به عنوان یه مرحله جدا بود..میشد باهاش کنار اومد!
هی مشکل باز یفهمیدم روی گوشی های سونی اریکسون مثل 810 کامل باز نمیشه بخاطر همینه که نمیشه رد کرد حالا هر کی تونست با اون رد کنه مرده من تا مرحله اخر رفتم
[LEFT]http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1833949&postcount=1[/LEFT]
پی نوشتت تایید میشه!! / + این لینک همیشه فعال ه.بازم مثل همیشه حلال مشکلات
ممنونم اما اینجا امکان دانلود ندارم خدا کنه تا دسترسی بعدی با سیستم خودم این فعال باشه
----
پ ن :
ببینم نکنه این از اول بوده من خنگ بازی در اوردم اشتب دان کردم؟
خواهش میکنم استاددرود
بازی جالبی است.
سپاس از شما.