• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ تیم ملی ایران

amk

Registered User
لایک‌ها
9
اینهم کلوپ تیم ملی ایران:
-اخبار
-تحلیل
-نظرات
-جنجال
-...

amk

Registered User
لایک‌ها
9
اینهم اولین پست از خودم:

توني هي: بدون لژيونرهايمان به مصاف ايران مي‌رويم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال كنيا گفت: در غياب لژيونرهايمان به تهران آمده‌ايم.

به گزارش خبرگزاري فارس، توني هي قبل از شروع تمرين تيم ملي كنيا اظهار داشت: از اينكه پذيرايي خوبي از ما شده است از همه تشكر مي‌كنم. ايراني‌ها رفتار دوستانه‌اي با ما داشتند. بعد از انجام ديدارهاي دوستانه با تيم‌هاي ملي عربستان و تونس بازي با ايران براي ما خيلي مهم است كه بتوانيم ارزيابي خوبي از توان تيم خود داشته باشيم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا با نفرات اصلي به تهران آمده‌اند، عنوان كرد: براي من تيم دومي وجود ندارد. اين بازيكناني كه به ايران آمده‌اند فقط بازيكنان داخلي كنيا هستند و لژيونرها در آن حضور ندارند.
توني هي يادآور شد: ما 10 لژيونر داريم كه در خارج از اين كشور بازي مي‌كنند. 5 نفر از‌ آنها را به اردو دعوت كرديم اما به دليل آنكه ديدار دوستانه ما با ايران در روز فيفا نيست نتوانستيم آنها را در اختيار داشته باشيم. لژيونرهاي ما بيشتر در كشورهاي فرانسه، سوئد، انگليس، آمريكا و چند كشور ديگر بازي مي‌كنند. ما نفرات جديد را به ميدان آورديم تا بتوانند خودشان را بخوبي اثبات كنند.
اين مربي آلماني درباره شناخت از تيم ايران تصريح كرد: مي دانم كه ايران يك مربي به نام علي دايي دارد كه سال‌ها در فوتبال آلمان بازي كرده است و دستيارش به نام روته مولر نيز از بهترين‌ها در فوتبال آلمان است. من هرگز دستيار روته مولر نبودم اما سال‌هاست كه اين مربي را مي‌شناسم و افتخار مي‌كنم كه در مقابل اين تيم بازي مي‌كنم.
وي تاكيد كرد: در ديدار دوستانه برابر ايران ما براي جنگيدن آمده‌ايم و مي‌خواهيم يك رقابت خوب داشته باشيم.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
تيم ملي در سكوت مطلق تمرين كرد

خبرگزاري فارس: در تمرين امروز تيم ملي فوتبال ايران هيچ تماشاگري حضور نداشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ملي ساعت 16 امروز در كمپ تيم هاي ملي در حالي با يك ساعت تاخير تمرين كرد كه قرار بود در زمين اصلي ورزشگاه آزادي تمرين كند اما به دليل سم زدايي چمن آزادي تيم در زمين شماره يك كمپ تمرين كرد.
با حضور سه ملي پوش تيم صبا جمع حاضران در تمرين تيم ملي به 18 بازيكن رسيد. لژيونرها در تمرينات غايب هستند.
اين تمرين يك ساعته بعد از گرم كردن به زدن ضربات آزاد اختصاص داشت.
امروز هيچ تماشاگري براي ديدن تمرينات تيم ملي نيامد و ملي پوشان در سكوت تمرين كردند.
تيم ملي ساعت 16 روز آينده در ديداري تداركاتي بدون لژيونرها به مصاف تيم كنيا خواهد رفت.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
دايي و روته مولر در تمرين تيم كنيا حاضر شدند

خبرگزاري فارس: سرمربي و مربي تيم ملي فوتبال ايران در تمرين تيم كنيا حاضر شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ملي كنيا در زمين شماره دو كمپ تيم هاي ملي از ساعت 17 تمرين كرد.
همراه تيم كنيا 3 خبرنگار آمده اند كه يكي از آنها خبرنگار تلويزيوني بود و از تمرينات تيم ايران هم تصويربرداري كرد.
بازيكنان كنيا با توپ هايي كه از كشور خودشان آورده بودند تمرين كردند. اين تمرين بيشتر به مرور كارهاي تاكتيكي اختصاص داشت.
اريش روته مولر مربي تيم ملي به همراه علي دايي لحظاتي از تمرين تيم كنيا را ديدند.
مولر در اين مورد اظهار داشت: با توني هي سرمربي آلماني تيم كنيا دوست هستم وبراي ديدنش رفتم.

منتظر بقیه دوستان هم هستیم......

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آخه تاپیک تیم ملی اینجاست. تازه استیکی هم شده جدا مشخص نبود؟

http://www.forum.persiantools.com/t104442.html

نه خدایی من که نفهمیدم!!!!
بهرحال اونجا هم باید یه جون بگیره......از همه میخوام که از تیم ملی هم طرفداری کنن.....تاپیکهای تیمهای اروپایی هم از تاپیک تیم ملی آبادتره........البته همونی که استیکی هم شده.........

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
نه خدایی من که نفهمیدم!!!!
بهرحال اونجا هم باید یه جون بگیره......از همه میخوام که از تیم ملی هم طرفداری کنن.....تاپیکهای تیمهای اروپایی هم از تاپیک تیم ملی آبادتره........البته همونی که استیکی هم شده.........

خوب حالا موقه ي بازيهاي تيم اينجا جمع ميشيد يا اونجا؟

amk

Registered User
لایک‌ها
9
نه دیگه چون همه بچه ها اونور هستند ما هم میریم اونجا...........

بالا