اینهم اولین پست از خودم:
توني هي: بدون لژيونرهايمان به مصاف ايران ميرويم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال كنيا گفت: در غياب لژيونرهايمان به تهران آمدهايم.
به گزارش خبرگزاري فارس، توني هي قبل از شروع تمرين تيم ملي كنيا اظهار داشت: از اينكه پذيرايي خوبي از ما شده است از همه تشكر ميكنم. ايرانيها رفتار دوستانهاي با ما داشتند. بعد از انجام ديدارهاي دوستانه با تيمهاي ملي عربستان و تونس بازي با ايران براي ما خيلي مهم است كه بتوانيم ارزيابي خوبي از توان تيم خود داشته باشيم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا با نفرات اصلي به تهران آمدهاند، عنوان كرد: براي من تيم دومي وجود ندارد. اين بازيكناني كه به ايران آمدهاند فقط بازيكنان داخلي كنيا هستند و لژيونرها در آن حضور ندارند.
توني هي يادآور شد: ما 10 لژيونر داريم كه در خارج از اين كشور بازي ميكنند. 5 نفر از آنها را به اردو دعوت كرديم اما به دليل آنكه ديدار دوستانه ما با ايران در روز فيفا نيست نتوانستيم آنها را در اختيار داشته باشيم. لژيونرهاي ما بيشتر در كشورهاي فرانسه، سوئد، انگليس، آمريكا و چند كشور ديگر بازي ميكنند. ما نفرات جديد را به ميدان آورديم تا بتوانند خودشان را بخوبي اثبات كنند.
اين مربي آلماني درباره شناخت از تيم ايران تصريح كرد: مي دانم كه ايران يك مربي به نام علي دايي دارد كه سالها در فوتبال آلمان بازي كرده است و دستيارش به نام روته مولر نيز از بهترينها در فوتبال آلمان است. من هرگز دستيار روته مولر نبودم اما سالهاست كه اين مربي را ميشناسم و افتخار ميكنم كه در مقابل اين تيم بازي ميكنم.
وي تاكيد كرد: در ديدار دوستانه برابر ايران ما براي جنگيدن آمدهايم و ميخواهيم يك رقابت خوب داشته باشيم.