از حضور مردم در ورزشگاه تشکر می کنم کفاشیان: دایی قطعا سرمربی ایران خواهد ماند تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان با تکذیب هرگونه تغییر در کادر فنی تیم ملی و با حمایت کامل از علی دایی گفت: دایی قطعا سرمربی ایران خواهد ماند.
علی کفاشیان روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز خاطرنشان کرد: هیچ گونه تغییری در کادر فنی صورت نمی گیرد و علی دایی همچنان در سمت سرمربیگری تیم ملی ایران باقی خواهد ماند.
وی ادامه داد: از دایی قطعا حمایت می کنیم زیرا وی در این مدت تمام تلاش خود را برای موفقیت تیم ملی انجام داده و این نکته را نیز نباید فراموش کرد که شکست در مقابل عربستان اولین شکست دایی در رقابت های جام جهانی بوده است.
وی در خصوص بازی با عربستان افزود: بازیکنان ایران با تمام وجودشان در مقابل عربستان بازی کردند و همه تلاش خود را برای پیروز شدن در برابر حریف به کار گرفتند اما نتیجه ای که به دست آمد ناراحت کننده بود.
رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به حضور کم نظیر هواداران ایرانی در ورزشگاه آزادی به ایسکانیوز گفت: از حضور مردم شریف ایران در ورزشگاه تشکر می کنم زیرا این مردم سرمایه های تمام ناشدنی فوتبال این مرز و بوم هستند.
کفاشیان با تاکید بر این مطلب عنوان کرد: مسلما هواداران ایران خواهان برد تیم ملی کشور در خانه بودند اما با توجه به برتری فنی ایران مقابل عربستان متاسفانه تیم میزبان پیروز میدان شد.
وی در پایان اظهار داشت: تیم ملی هنوز هم برای رسیدن به جام جهانی فرصت دارد و ما اکنون باید به انتظار بازی های بعدی باشیم تا با کسب امتیازات لازم بتوانیم جواز حضور در مرحله بعدی رقابت ها را داشته باشیم