• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلیل شکست تیم ملی ایران چه بود؟

مهمترین دلیل شکست ایران در مقابل عربستان از نظر شما چیست؟

• مشکلات روحی بازیکنان

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    61

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام

تیم ایران دیشب در مقابل عربستان شکست خورد اونهم در برابر دیدگان یکصدهزار تماشاگر .
بزودی مشخص میشه که علی دایی اخراج شده یا نه ولی باید دید نظر مردم چیه .
البته منظورم بحث منطقی هست و نه موضوعات حاشیه ای و بی ربط . به خاطر همین تاپیک رو در بخش ورزش ایجاد کردم

مهمترین دلیل شکست ایران در مقابل عربستان از نظر شما چیست؟

لطفا پس از انتخاب گزینه ها دلایل خود رو هم بنویسید

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بهتر بود انتخاب رو چند گزینه ای می کردید من به گزینه 1 و 4 رای میدم
بجز کادر فنی ورزش سیاسی ما کلا بیماره ...

در یک کلام ورزشی که پدرش اون بی پدر باشه باید گذاشت در ک.زه آبشو نوش جان کرد!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
قبول دارم که برای هر شکستی فقط یک نفر یا یک دسته مقصر نیستن و ابتدا هم خواستم چند گزینه ای بزارم ولی دیدم نظرها ممکنه خیلی پراکنه بشه!
برای همین سوال نظرسنجی رو نوشتم: ( مهمترین دلیل شکست ایران در مقابل عربستان از نظر شما چیست؟ )

ولی خوب سایر دلایل رو هم میشه همینجا بنویسید . البته منطقی :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من به گزینه ی اول رای دادم به دلایل زیر :

- حق خوری اقای دائی در دعوت کردن و نکردن تعداد زیادی از بازیکنان .... مثلا بازیکنانی مثل کزیمی ، کاضمیان ، مبعلی و خیلی از این بازیکن ها رو فقط و فقط به دلیل اختلافات شخصی دعوت نکرد و در عوض بازیکنانی مثل هادی عقیلی ، اشجاری ، هاشمیان و .... که هیچ ارزشی نداشتن نور چشمی های ایشون بودن

- عدم اشنائی با ترکیب چینی صحیح . از بهترین خطوط دفاعی لیگ که استقلال و صبا هستن هیچ بازیکنی توی ترکیب دفاعی تیم نیست و دیدیم که اکثر گلهای دریافتی رو روی اشتباهات مسلم خط دفاعی خوردیم ....

استفاده از وحید هاشمیان و بازیکنانی مثل این بابا واقعا نشون داد که دائی هیچ فهمی از مربیگری نداره

- عدم بکارگیری سیستم های مناسب برای هر بازی .... همه دیدیم که در مقابل چشم 110 هزار هوادار ایرانی و در ورزشگاه خانگی با تنها یک مهاجم به مصاف حریف رفتیم که هر کسی میتونه مشکل دار بودنش رو بفهمه الا خود دائی

- عدم برخورداری از فهم درست برای تعویض های مناسب ... بار ها و بارها شاهد بودیم که تعویض های ایشون نه تنها سودی برای تیم نداشته که مضر هم بوده و تعویضهائی رو که باید حتما انجام میدادن رو نداده

- عدم پاسخگوئی : وقتی که سرمربی یه تیم اینقدر غیر حرفه ای باشه که فکر کنه منتقدان تیم ملی دشمنان شخصی خودش هستن و با پرخاشگری و خشونت جواب هیچ سوالی انتقادی رو نده و یا جواب هایی بده که کاملا بچه گانه باشه نشون میده که یه نوع دیکتاتوری داره میسازه ...

- عدم وجود حتی یک ذره دانش فنی و مربوط به سرمربیگری

و کلی دلیل دیگه ....

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
من به گزینه 1 رای دادم ولی تاثیر گزینه 4 هم زیاد بود!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

- حق خوری اقای دائی در دعوت کردن و نکردن تعداد زیادی از بازیکنان .... مثلا بازیکنانی مثل کزیمی ، کاضمیان ، مبعلی و خیلی از این بازیکن ها رو فقط و فقط به دلیل اختلافات شخصی دعوت نکرد و در عوض بازیکنانی مثل هادی عقیلی ، اشجاری ، هاشمیان و .... که هیچ ارزشی نداشتن نور چشمی های ایشون بودن

- عدم اشنائی با ترکیب چینی صحیح . از بهترین خطوط دفاعی لیگ که استقلال و صبا هستن هیچ بازیکنی توی ترکیب دفاعی تیم نیست و دیدیم که اکثر گلهای دریافتی رو روی اشتباهات مسلم خط دفاعی خوردیم ....

استفاده از وحید هاشمیان و بازیکنانی مثل این بابا واقعا نشون داد که دائی هیچ فهمی از مربیگری نداره

- عدم بکارگیری سیستم های مناسب برای هر بازی .... همه دیدیم که در مقابل چشم 110 هزار هوادار ایرانی و در ورزشگاه خانگی با تنها یک مهاجم به مصاف حریف رفتیم که هر کسی میتونه مشکل دار بودنش رو بفهمه الا خود دائی

- عدم برخورداری از فهم درست برای تعویض های مناسب ... بار ها و بارها شاهد بودیم که تعویض های ایشون نه تنها سودی برای تیم نداشته که مضر هم بوده و تعویضهائی رو که باید حتما انجام میدادن رو نداده

- عدم پاسخگوئی : وقتی که سرمربی یه تیم اینقدر غیر حرفه ای باشه که فکر کنه منتقدان تیم ملی دشمنان شخصی خودش هستن و با پرخاشگری و خشونت جواب هیچ سوالی انتقادی رو نده و یا جواب هایی بده که کاملا بچه گانه باشه نشون میده که یه نوع دیکتاتوری داره میسازه ...

و کلی دلیل دیگه ....

از این اسطوره سوتی نگو که دیگه ....

من نمیدونم این مزدک احمق چرا انقدر از ... این سپاهانی ها بالا میره و تعریف میکنه ازشون!
آخه این عقیلی ... چیزی نمیگم چون خودتون بازیهاشو دیدین میدونید جز سوتی دادن کاری نمیکنه ...!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بهتر بود انتخاب رو چند گزینه ای می کردید من به گزینه 1 و 4 رای میدم
بجز کادر فنی ورزش سیاسی ما کلا بیماره ...

4 چرا ؟؟؟ اینهمه بازی تدارکاتی .... این همه اردو .... این همه امکانات ؟؟؟؟؟؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
شرایط جوی و زمین مسابقه
sheikhHessam.gif

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

و کلی دلیل دیگه ....
جالبه که ما استقلالی هستی و من پرسپولیسی ولی در مورد دلیل هیچ اختلاف نظری نداریم :D

ولی گذشته از شوخی توی همین چند ماهه گذشته خلیها از دایی طرفداری میکردن! این بازی همه چیز رو شد ... جای هیچگونه دفاعی هم نمونده

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ضعف علی دایی و کادر فنی

تایید میشه، همینه .

بازی حرفه ای و غافلگیرانه عربستان

چه غافلگیری ی. یعنی فکر می کردیم عربستان برای مساوی میاد !

مشکلات روحی بازیکنان

فکر نمی کنم. چه مشکلی مثلا ؟

ضعف فدراسیون در فراهم کردن امکانات و بازیهای تدارکاتی

اینکه تیم های خوبی برای بازی های تدارکاتی پیدا نمیشن به فدراسیون ربطی نداره. مساله سی ا سی بید . ضمن اینکه هر وقت خواستن لیگ را تعطیل کردن، بازیکن های نماینده های ایران را در اختیار گرفتن. از همه مهم تر با 10 بازیکن رفتن اردو و تمرین ! http://************/files/p3s9yrtx9vks6vwkrfvl.gif

دخالت افراد غیر مرتبط در کار کادر فنی

علی دایی اجازه بده کسی تو مسائل فنی دخالت کنه !!! جوک نگید دیگه !

اتفاق و حادثه که همیشه در فوتبال هست

اتفاق همیشه تو فوتبال هست ولی ایران به خاطر بازی بدش باخت و نه اتفاق و ...

شرایط جوی و زمین مسابقه

ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کار بودن ----------------------------- تا دایی بردی به دست آورد و عیدی دهد !

amk

Registered User
لایک‌ها
9
من زدم گزینه 1......
جالبه فقط یک نفر به گزینه 6 رای داده و همه به یک رای دادن.....

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
اول:
"دخالت افراد غیر مرتبط در کار کادر فنی "
و دوم:
"ضعف علی دایی و کادر فنی "

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان فکر کنم به یه نکته درست توجه نشده !

گزینه 1 فقط به شخص علی دایی بر نمیگرده ! به پیشنهاد دهندگان و انتخاب کنندگان و تایید کنندگان علی دایی هم مربوط میشه.... یک طرف قضیه دایی هست

amk

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان فکر کنم به یه نکته درست توجه نشده !

گزینه 1 فقط به شخص علی دایی بر نمیگرده ! به پیشنهاد دهندگان و انتخاب کنندگان و تایید کنندگان علی دایی هم مربوط میشه.... یک طرف قضیه دایی هست

خب اونها هم مقصرند دیگه.......

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خب اونها هم مقصرند دیگه.......
گفتم مورد دخالت افراد غیرمرتبط و مورد ضعف امکانات رو با مورد انتخاب علی دایی اشتباه نگیرن
مسلما اگر ضعف فنی علی دایی دلیل اصلی باشه ، ضعف تصمیم گیری مسئولان هم پشتشه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
می بینم که گزینه شرایط جوی و زمین مسابقه هم طرفدار پیدا کرده ... اتفاقا از قبل می دونستم عده ای خیلی به این گزینه علاقه دارن :D

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من موندم اون 2 نفری که این گزینه رو انتخاب کردن حالشون خوب بوده یا ...
شرایط جوی و زمین مسابقه:eek:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
حضوره دکی نژاد
drool.gif

بالا