• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما مربی بعدی تیم ملی چه کسی هست؟

فکر میکنید اگر چه کسی مربی بشه بهتره؟

• Total voters
    69

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
البته خدا هم الان بیاد واقعا کارخاصی نمی تونه بکنه
ولی حالا دنیزلی تیم داره
این لوکا کجاس ؟

اگر بیکاره
بد نیست لوکا هم یک لابی با خدا بکنه ! کاره دیگه ؟! یکوقت دیدی شد و گرفت و ...
مهم لابی با خداس

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
مایلی کهن همونی بود که رفت فولاد تا باعث بشه فولاد سقوط کنه دسته دوم
چندتا بازی قبل لیگ هم استعفا داد!
مایلی کهن اگه اینکاره بود همون 98 تیم رو میبرد جام جهانی !
اگه اون موقع ویرا خدا بیامرز نبود تیم ما عمرا میرفت جام جهانی !
چقدر ملت فراموشکار شدن ×:hmm:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
مایلی کهن همونی بود که رفت فولاد تا باعث بشه فولاد سقوط کنه دسته دوم
چندتا بازی قبل لیگ هم استعفا داد!
مایلی کهن اگه اینکاره بود همون 98 تیم رو میبرد جام جهانی !
اگه اون موقع ویرا خدا بیامرز نبود تیم ما عمرا میرفت جام جهانی !
چقدر ملت فراموشکار شدن ×:hmm:

ببین من اصلا قصد دفاع از مایلی رو ندارم و کلا بهم هم نمیاد طرفدارش باشم
اما بحث حافظه که شد
بذار یه چیزی بگم
بعد از تیم مایلی یا همون تیم ویرا و درنهایت همون تیم ایویچ و در حقیقت تیم طالبی که رفت جام جهانی و واقعا هم تیم خوبی بود ما یکبار دیگه رفتیم جام جهانی اگر یادتون باشه . درسته ؟
حالا که بحث حافظه شد بذار من یه چیزی بگم
اگر زمان مایلی هم سهمیه آسیا به اندازه زمان برانکو بود اونوقت ما همون زمانی که مایلی تیم رو در دست داشت و دوم گروه شدیم مستقیم می رفتیم جام جهانی !

می دونی می خوام چی بگم ؟
اینکه بجز ایوچ سایر مربی های تیم ملی هم کار خاصی نکردن . کار بیشتری نسبت به مایلی نکردن
تیم مایلی با اونهمه اختلاف و درگیری توی گروه خودش دوم شد . تیم برانکو با اونهمه انسجام و حمایت هم دوم شد
فقط سهمیه ها متفاوت بود و اگر تیم المپیک ایران با برانکو قهرمان آسیا شد ، تیم حاجی هم در کمال ناداوری و بی عدالتی در جام ملتها سوم شد ( بازی عربستان و جریاناتش که یادتون هست ؟! ) و اون تیم که بعدها به جام جهانی 98 هم رفت بهترین تیم بعد از انقلاب ما بود .
از باب حافظه تاریخی
باید بپذیریم جوانهایی که حاجی کشف کرد بعدها همگی ستاره تیمهاشون شدند
و البته ایویچ یک معجزه بود برای تیم 98 ما

اینارو فقط از باب همون حافظه که شمافرمودید گفتم
والا اساسا با روحیات حاجی مشکل دارم ...

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
مایلی کهن مزخرفه!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
قطبی بهترین گزینه هستش .... توی این شرایط بحرانی که توی جدول داریم و این مدت زمان اندک و انگیزه ی فراوانی که قطبی برای اثبات خودش داره میتونه خیلی به دردمون بخوره .... زنده باد امپراطور خدابیامرز :D

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
ببین من اصلا قصد دفاع از مایلی رو ندارم و کلا بهم هم نمیاد طرفدارش باشم
اما بحث حافظه که شد
بذار یه چیزی بگم
بعد از تیم مایلی یا همون تیم ویرا و درنهایت همون تیم ایویچ و در حقیقت تیم طالبی که رفت جام جهانی و واقعا هم تیم خوبی بود ما یکبار دیگه رفتیم جام جهانی اگر یادتون باشه . درسته ؟
حالا که بحث حافظه شد بذار من یه چیزی بگم
اگر زمان مایلی هم سهمیه آسیا به اندازه زمان برانکو بود اونوقت ما همون زمانی که مایلی تیم رو در دست داشت و دوم گروه شدیم مستقیم می رفتیم جام جهانی !

می دونی می خوام چی بگم ؟
اینکه بجز ایوچ سایر مربی های تیم ملی هم کار خاصی نکردن . کار بیشتری نسبت به مایلی نکردن
تیم مایلی با اونهمه اختلاف و درگیری توی گروه خودش دوم شد . تیم برانکو با اونهمه انسجام و حمایت هم دوم شد
فقط سهمیه ها متفاوت بود و اگر تیم المپیک ایران با برانکو قهرمان آسیا شد ، تیم حاجی هم در کمال ناداوری و بی عدالتی در جام ملتها سوم شد ( بازی عربستان و جریاناتش که یادتون هست ؟! ) و اون تیم که بعدها به جام جهانی 98 هم رفت بهترین تیم بعد از انقلاب ما بود .
از باب حافظه تاریخی
باید بپذیریم جوانهایی که حاجی کشف کرد بعدها همگی ستاره تیمهاشون شدند
و البته ایویچ یک معجزه بود برای تیم 98 ما

اینارو فقط از باب همون حافظه که شمافرمودید گفتم
والا اساسا با روحیات حاجی مشکل دارم ...

cpu عزیز من با احترام با نظراتتون مخالفم
درسته که در زمان مایلی کهن سهمیه ایران کمتر بود ولی اون زمان اون تیمها خیلی قویتر بودند همین عربستان
مثل الان تیم دست و پا بسته ای نبود که کره شمالی بتونه ببرش پس اگه شرایط سخت وجود داشته برای همه تیمها
بوده و مختص تیم ما نبوده ! یادت باشه زمان پروین هم ایران از همین عربستان 4-3 باخت و نتونست به جام جهانی بره
عربستان هم نسبت به اون زمان خیلی افت کرده !بدبختی اینه که ما همیشه در مقابل عربستانی نتیجه نمی گیریم که در جام جهانی زنگ تفریح تیمهای کوچک اروپایی میشه ! درسته ویرا کلا 2-3 تا بازی سر مربی ایران بود اما فرق مربی با کفایت تو لحظات حساس مشخص میشه زمانی که مایلی با خداداد و دایی درگیر بود و خداداد رو تو زمین نمی فرستاد رو یادتون هست؟ نمیگم ویرا مربی عالی بود اما همین مربی بود که بعد از 20 سال ایران رو برد جام جهانی و البته موافقم که تو جام جهانی تمام تاثیرات به خاطر تمریناتی که ایویچ داشت بود و طالبی کاری انجام نداد
در مورد برانکو به نظر من بهترین مربی بود که ایران رو به راحتی به جام جهانی برد ! با همین مربی ما
خیلی راحت از پس عربستان و کره شمالی و ژآپن براومدیم و چون صعودمون قطعی شده بود بازی اخر
تشریفاتی بود و در کره بازی رو واگذار کردیم ! برانکو از نظر اخلاقی یکی از بهترین مربی ها بود
به خواست مردم خیلی از بازیکنها رو به تیم ملی اورد فریدون زندی - هاشمیان و...
و تو پیروزی های ایران تاثیر گذار بودند اگر لازم باشه می تونم موقعیت گل سرنوشت سازی که ایجاد کردند رو بگم
اگر در باب کشف جوانان هم نگاه کنیم رو دست دایی نداریم ! خیلی از بازیکن ها رو به تیم ملی اورد
اما اشتباهش این بود که ترکیب رو خیلی تغییر میداد و این خودش باعث ناهماهنگی و ضعف میشه!
به نظر من افرادی مثل مایلی و پروین باید بی خیال مربی گری بشن !

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
cpu عزیز من با احترام با نظراتتون مخالفم
درسته که در زمان مایلی کهن سهمیه ایران کمتر بود ولی اون زمان اون تیمها خیلی قویتر بودند همین عربستان
مثل الان تیم دست و پا بسته ای نبود که کره شمالی بتونه ببرش پس اگه شرایط سخت وجود داشته برای همه تیمها
بوده و مختص تیم ما نبوده ! یادت باشه زمان پروین هم ایران از همین عربستان 4-3 باخت و نتونست به جام جهانی بره
عربستان هم نسبت به اون زمان خیلی افت کرده !بدبختی اینه که ما همیشه در مقابل عربستانی نتیجه نمی گیریم که در جام جهانی زنگ تفریح تیمهای کوچک اروپایی میشه ! درسته ویرا کلا 2-3 تا بازی سر مربی ایران بود اما فرق مربی با کفایت تو لحظات حساس مشخص میشه زمانی که مایلی با خداداد و دایی درگیر بود و خداداد رو تو زمین نمی فرستاد رو یادتون هست؟ نمیگم ویرا مربی عالی بود اما همین مربی بود که بعد از 20 سال ایران رو برد جام جهانی و البته موافقم که تو جام جهانی تمام تاثیرات به خاطر تمریناتی که ایویچ داشت بود و طالبی کاری انجام نداد
در مورد برانکو به نظر من بهترین مربی بود که ایران رو به راحتی به جام جهانی برد ! با همین مربی ما
خیلی راحت از پس عربستان و کره شمالی و ژآپن براومدیم و چون صعودمون قطعی شده بود بازی اخر
تشریفاتی بود و در کره بازی رو واگذار کردیم ! برانکو از نظر اخلاقی یکی از بهترین مربی ها بود
به خواست مردم خیلی از بازیکنها رو به تیم ملی اورد فریدون زندی - هاشمیان و...
و تو پیروزی های ایران تاثیر گذار بودند اگر لازم باشه می تونم موقعیت گل سرنوشت سازی که ایجاد کردند رو بگم
اگر در باب کشف جوانان هم نگاه کنیم رو دست دایی نداریم ! خیلی از بازیکن ها رو به تیم ملی اورد
اما اشتباهش این بود که ترکیب رو خیلی تغییر میداد و این خودش باعث ناهماهنگی و ضعف میشه!
به نظر من افرادی مثل مایلی و پروین باید بی خیال مربی گری بشن !

سلام
مخالفت با نظر من حق شماست و ممنون از مخالفت محترمانه تون
البته کل فرمایش شما اینست که مایلی و پروین باید بی خیال مربیگری بشوند خب بنده هم با شما هم عقیده هستم
اما در مورد آمار و ارقام باهم اختلاف خواهیم داشت

1- عرض من این بود که اگر زمان مایلی سهمیه آسیا در این حد فعلی بود اون تیم با خود مایلی مستقیما می رفت جام جهانی و بلعکس اگر زمان برانکو سهمیه زمان مایلی اجرا می شد کار تیم برانکو هم می کشید به پلی آف
و البته اینکه چون صعود ما قطعی شده بود به کره باختیم رو توجیه خوبی نمی دونم
کما اینکه تیم ما در جام جهانی 98 اگرچه دقیقا دستپخت مایلی نبود اما به مراتب بهتر از تیم برانکو نتیجه گرفت و حتما تایید می کنید که پرتغال و مکزیک و آنگولا کجا ؟! و آلمان و یوگسلاوی ( یوگسلاوی بود ؟! ) و امریکا کجا ؟
تیم برانکو بی اندازه تیم کسل کننده ای بود که زیر سایه زیاد شدن سهمیه ها و صعود راحت به جام جهانی تمام ضعفهاش رو پنهان کرد و البته در جام جهانی ضعف ها یکی پس از دیگری روو شد

2- اگر دنبال آمار و ارقام هستیم
تیم مایلی با برد 3-0 عربستان و 6-2 کره جنوبی رسما معحزه دو دهه اخیر بود

3- اگر دنبال جوانگرایی هستیم
اگر مایلی نبود محال بود بازی به مهدویکیا 17 ساله برسه
مهدویکیا و مجیدی و همدانی و موسوی و میناوند و خیلی های دیگه که اسمشون یادم نیست از کشفیات حاجی بودند

4- در مورد دعوت از هاشمیان و ... راستش با شما هم عقیده نیستم چون فکر می کنم مربی تیم ملی نباید با فریاد هواداران بازیکن به تیم دعوت کند و خودش باید انقدر بکارش اشراف داشته باشد که ...

5- بطور مشخص مایلی کهن با دونفر درگیر شد که براش گرون تموم شد

الف ) علی دایی که اونوقتا خیلی محبوب بود و البته بعدها همه آرزو می کردند یک مایلی پیدا بشه و دایی رو بذاره بیرون !
ب ) خداداد عزیزی که اگر به پرونده خداداد نگاه کنیم می بینیم نه با حاجی کار کرد نه با بلازویچ نه با برانکو نه با دنیزلی نه با ... نه با ... کلا اگر کسی با خداداد درگیر نشده باشه جای تعجب داره . این بازیکن آلمان هم که بود با مربی آلمانی درگیر بود و بنظرم اگر کمی انصاف وجود داشته باشه باید بپذیریم همه دنیا که مشکل نداشتند ، حتما خود خداداد هم یه چیزیش می شده که همه بهش گیر می دادند

در نهایت
در تیم ملی ما همیشه خدا مهم بوده و مربیا باید با خدا به لابی می رسیدند !
نمی تونم بپذیرم مایلی در تیم ملی گند عظما زده باشه چون دوم شدن در گروهی که عربستان در آن حضور دارد چیز عجیبی نیست . ما چند بار در حضور عربستان ( خوب یا بد ) موفق بودیم ؟!
همینطور که با اینکه پرسپولیسی هستم نمی تونم بپذیرم قلعه نوعی هم در تیم ملی گند خاصی بالا اورده باشه
باختن به تیم کره اونهم در ضربات پنالتی چیز عجیب و غریب و بی سابقه ای برای ما نبوده
فقط خدا نکنه که خداوند لابی شو از کسی برگردونه اونوقت طرف به خاک سیاه می نشینه

بنظر من اگر می خواید از حاجی انتقاد کنید نتایح باشگاهیش رو بررسی کنید بهتره
چون بااینکه تیمش کلی حاشیه داشت در گروه خودش دوم شد .

من اینا رو صرفا گفتم که اگر می خوایم یکی رو نقد کنیم . بدش رو که گفتیم خوبشم بگیم
برای من رسما کابوسه که نسل پروین و مایلی بخوان هدایت تیم ملی رو به عهده بگیرن
ولی
اولا حقایق زمان حاجی رو هم نمی تونم انکار کنم
دوما اگر قراره یک مربی درجه سه رو ورداریم با کلی پول بیاریم بالای سر تیم و ... اونوقت من معتقدم حاجی که سهله ، علی پروین هم سهله ، حتی ناصر ابراهیمی هم می ارزه به این اسمهای الکی پلکی
البته دنبال فرگوسن و دستیاراش هم نیستم
ولی مربی اگر قراره خارجی باشه در حد لوکا و بخصوص دنیزلی باشه
و اگر ایرانی هست اگر قراره حسین فرکی باشه همون بهتر که حاجی بیاد سر کار . مگر اینکه واقعا بخوان برن سراغ اون 2-3 تا مربی ایرانی که کارایی هم دارند

پ.ن : از اونجایی که شرایط تیم ملی بدحساس هست . الان بنظر من مربی باید بیاد سر تیم که جدای سواد و دانش بیشتر حضورش جنبه انگیزشی و محرک داشته باشد .
مثلا یکی مثل دکتر ذوالفقارنسب آدم خنثی هست . نمی تونه تیم رو تحریک کنه ( کلا چهره تحریک کننده ای نداره :دی ) حتی مجید پرفسور ( جلالی ) هم همینطوره
و بنظر من الان اگر قرار باشه از بین دانش و انگیزش یکی رو انتخاب کنیم . برتری با کسی هست که بتونه به تیم انگیزه و روحیه بده . زمان درس دادن نیست

امیر قلعه نوعی
حاجی
پروین
و حتی با عرض پوزش از خودم آقای قطبی
کسانی هستند که توانایی انگیزه دادن به تیم و بالابردن روحیه جنگندگی تیم رو دارند
پروین که از رده خارجه
می مونه این سه تای دیگه
به من باشه
قلعه نوعی رو انتخاب می کنم
به شما ( شمای نوعی ) باشه قطبی رو انتخاب می کنید
این دوتا در هرحال سوادی هم دارند
حاجی اما سواد این دوتا رو نداره آماااااااااااااا لابیش با خدا و کدخدا از هردوتای اینا بهتره

من فکر می کنم در این مقطع از ایرانی ها هیچ مربی جز این 3 نفر نمی تونن به تیم کمک کنند
و البته یک مربی خارجی با اسم و رسم هم می تونه به تیم انگیزه بده که البته همچین مربی ایران بیا نیست

چقدر حرف زدم !

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خیال همه راحت... مایلی هست...میگید نه ببنید

=====================================

مربی جدید تیم ملی باز هم از کارخانه سایپا می آید؟

در صورتیکه مایلی کهن انتخاب نهایی فدراسیون فوتبال باشد یکبار دیگر نقش مهرداد بذرپاش ، مدیر عامل کارخانه اتومبیل سازی سایپا و مشاور رئیس جمهور در انتخاب سرمربی تیم ملی ایران پررنگ خواهد بود

چند ساعت پس از برکناری علی دایی از سرمربیگری تیم ملی نام سرمربی فعلی تیم سایپا بیش از گزینه های دیگر به عنوان جانشین دایی مطرح می شود. گرچه چند خبرگزاری معتبر در داخل ایران نام امیر قلعه نویی و افشین قطبی را هم به عنوان دیگر نامزدهای هدایت تیم ملی ایران معرفی کرده اند اما از دو ساختمان خیابان سئول ( فدراسیون فوتبال و سازمان ورزش ) خبر می رسد که شانس محمد مایلی کهن ، سرمربی سابق تیم ملی و فعلی تیم سایپا بیش از دیگر گزینه هاست.

در صورتیکه مایلی کهن انتخاب نهایی فدراسیون فوتبال باشد یکبار دیگر نقش مهرداد بذرپاش ، مدیر عامل کارخانه اتومبیل سازی سایپا و مشاور رئیس جمهور در انتخاب سرمربی تیم ملی ایران پررنگ خواهد بود. سایپا ، اسپانسر فدراسیون وتیم ملی فوتبال ایران در زمان انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی در اسفند ماه 1386 نیز گرانیگاه و محور مهمی برای تصمیم گیریها به شمار می آمد !

آیا این بار هم سایپا و مهرداد بذرپاش با انتخاب مایلی کهن در محوطه این تصمیم مهم حضور خواهند داشت ؟ این در حالیست که مایلی کهن 12 سال قبل پس از شکست تیم ملی ایران مقابل تیم ملی قطر در رقابتهای مقدماتی جام جهانی 98 از سرمربیگری تیم ملی برکنار شد. او 5 سال پیش هم از سرمربیگری تیم المپیک ایران پس از شکست مقابل تیم المپیک چین در نوروز سال 83 برکنار شد.

به دنبال این نتایج مایلی کهن از مقبولیت مناسبی در بین هواداران فوتبال در ایران برخوردار نیست و عملکرد مربیگری او در لیگ برتر هم پر از شکست است. تنها نقطه روشن کارنامه مایلی کهن کسب مقام سومی تیم ملی در جام ملتهای آسیا در سال 1996 بود.

=========
منبع سایت گل

Sor3na

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه به نظر من ژنرال مربي تيم ملي نميشه عمرن ديگه!

قطبي رو هم بيشتر از بقيه دوست دارم مربي بشه ولي متاسفانه احتمالش خيلي كمه!

و متاسفانه احتمال مايلي كهن از همه بيشتره!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من نمیدونم چرا هی این بحث لابی با خدا رو میکشید وسط...و این وسط رسمن خداوند رو به تمسخر میگیرید...

خجالت بکشید! یعنی خدا اینقدر کوچیکه که شما میاید می گید در تیم ملی ما همیشه خدا مهم بوده و مربیا باید با خدا به لابی می رسیدند ! این چه حرفیه؟

یادتون رفته خدا کیه؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
من نمیدونم چرا هی این بحث لابی با خدا رو میکشید وسط...و این وسط رسمن خداوند رو به تمسخر میگیرید...

خجالت بکشید! یعنی خدا اینقدر کوچیکه که شما میاید می گید در تیم ملی ما همیشه خدا مهم بوده و مربیا باید با خدا به لابی می رسیدند ! این چه حرفیه؟

یادتون رفته خدا کیه؟

خدا به داشتن وکیل مدافعی مثل شما افتخار می کنه
البته اشاره به لابی با خدا در حقیقت کنایه به حرف دایی پس از انتخابش هست که گفت " من با خدا لابی کردم " درخالیکه همه می دونند باندبازی در انتخاب دایی حرف اول رو می زد . خلاصه اگر باهوش باشید هیچ ربطی به خدا نداره . و اصلا لابی کردن با خدا کجاش تمسخرآمیزه ؟! اصلا می دونی لابی چیه یا فکر می کنی فحشه ؟ درهرحال از اونجایی که شما فقط می دونی خدا کیه ؟!! و شما مدافع حقوق خدا در پی تی هستی ، چشم منم خجالت می کشم بابت حرفهام

پ.ن : برو بابا

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اختصاصی مهر / امروز انجام شد ؛
مذاکره فدراسیون فوتبال با مایلی کهن / شرایط ویژه برای جانشینی دایی

مسئولان فدراسیون فوتبال کشورمان عصر امروز با محمد مایلی کهن برای قبول سرمربیگری تیم ملی فوتبال و جانشینی علی دایی مذاکره کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از آنکه اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در نشست امروز خود رای به برکناری علی دایی از سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان دادند، عصر امروز از سوی مسئولان این فدراسیون با محمد مایلی کهن مذاکراتی انجام شد.

براساس اطلاعات خبرنگار مهر، در این مذاکرات که در چند نوبت صورت گرفت محمد مایلی کهن شرایط ویژه ای را برای پذیرش تیم ملی به مسئولان فدراسیون فوتبال اعلام کرده است.

براین اساس مایلی کهن در خواسته هایش درخواست مالی نداشته است اما عنوان کرده در شرایطی حاضر است هدایت تیم ملی را برعهده بگیرد که مدت قراردادش تنها برای سه دیدار حساس تیم ملی نباشد و زمان قرارداد کاملا مشخص باشد. این شرط اصلی مایلی کهن برای پذیرش هدایت تیم ملی و جانشینی علی دایی است.

علاوه بر محمد مایلی کهن، از افشین قطبی و امیر قلعه نویی نیز به عنوان گزینه های مد نظر فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان نام برده می شود.

قرار است مسئولان فدراسیون فوتبال پس از مذاکرات نهایی با گزینه های داخلی ، طی روزهای آینده سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان را معرفی کنند.

تیم ملی فوتبال کشورمان پس از شکست 2 بر 1 برابر عربستان ، قرار است روز 12 فروردین در دیداری تدارکاتی در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم ملی سنگال برود.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اصلا اگه نظرتون موافق باشه تا یه هیات 3 نفره متشکل از قطبی و قلعه نوعی و مایلی کهن رو بذارم تیم رو هدایت کنن ؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اصلا اگه نظرتون موافق باشه تا یه هیات 3 نفره متشکل از قطبی و قلعه نوعی و مایلی کهن رو بذارم تیم رو هدایت کنن ؟

هیات شما متشکل است از جن و بسمه الله و دراکولا و صلیب :happy:

اینا باهم جمع نمی شوند

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
فقط مربی خارجی !!!
بابا این ممد مایلی کیه !! من هنوز یادمه ریختند خونش رو آتیش زدند !! یادتون نمیاد بازی با کویت !!!
این مایلی کهن از اوناست ...
فقط یک مربی موقت خارجی رود بازده !!! همین !!! آقای مایلی کهن همون بهترهبره با علی پروین دعوا کنه !!
-----------------------
-----------------------
این هومن افاضلی اگر فوتبال میفهمید اینجوری گند نمیزد به تیم ملی ... آقا افاضلی همه کاره ی آقای دایی بودند ! همه ی تاکتیک تیم رو ایشون میچیدند چون دایی چیزی بلد نبود ....

بالا