• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما مربی بعدی تیم ملی چه کسی هست؟

فکر میکنید اگر چه کسی مربی بشه بهتره؟

• Total voters
    69

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ببین من اصلا قصد دفاع از مایلی رو ندارم و کلا بهم هم نمیاد طرفدارش باشم
اما بحث حافظه که شد
بذار یه چیزی بگم
بعد از تیم مایلی یا همون تیم ویرا و درنهایت همون تیم ایویچ و در حقیقت تیم طالبی که رفت جام جهانی و واقعا هم تیم خوبی بود ما یکبار دیگه رفتیم جام جهانی اگر یادتون باشه . درسته ؟
حالا که بحث حافظه شد بذار من یه چیزی بگم
اگر زمان مایلی هم سهمیه آسیا به اندازه زمان برانکو بود اونوقت ما همون زمانی که مایلی تیم رو در دست داشت و دوم گروه شدیم مستقیم می رفتیم جام جهانی !

می دونی می خوام چی بگم ؟
اینکه بجز ایوچ سایر مربی های تیم ملی هم کار خاصی نکردن . کار بیشتری نسبت به مایلی نکردن
تیم مایلی با اونهمه اختلاف و درگیری توی گروه خودش دوم شد . تیم برانکو با اونهمه انسجام و حمایت هم دوم شد
فقط سهمیه ها متفاوت بود و اگر تیم المپیک ایران با برانکو قهرمان آسیا شد ، تیم حاجی هم در کمال ناداوری و بی عدالتی در جام ملتها سوم شد ( بازی عربستان و جریاناتش که یادتون هست ؟! ) و اون تیم که بعدها به جام جهانی 98 هم رفت بهترین تیم بعد از انقلاب ما بود .
از باب حافظه تاریخی
باید بپذیریم جوانهایی که حاجی کشف کرد بعدها همگی ستاره تیمهاشون شدند
و البته ایویچ یک معجزه بود برای تیم 98 ما

اینارو فقط از باب همون حافظه که شمافرمودید گفتم
والا اساسا با روحیات حاجی مشکل دارم ...

سلام به همگی

فکر کنم حافظه ها واقعا از کار افتاده

بچه های تیم جمع شده بودن مایلی رو بزنن زمین . یادتونه که ؟ اون بازیو همه ی بچه ها تبانی کرده بودن تا ببازن.

یادتونه که بعدش خیلی این شایعه دهن به دهن پیچید. حالا یا راست بود یا دروغ. چیزی که خیلی مهمتره اینه که بچه ها واقعا باهاش مشکل داشتن و میخواستن مایلی رو زمین بزنن.من از یه روزنامه خوندم (فکر کنم خبر ورزشی) که میگفت خودم توی تمرینات شنیدم که دوتا بازیکن ترکی به هم میگفتن این بازی ببازیم این مربیه میره .

حالا درست یا غلطش بحث من نیست.بحث اصلی اینه که اون تیم بهترین تیم تمام دوران بود.مایلی کهن نه به خداداد رو میداد نه به علی دایی نه به هر کس دیگه ای .فکر کنم با جواد زرینچه هم خیلی لج افتاده بود که مهدی رو آوورد جاش

به هر حال خیلی رک بگم تیم ملی رو داشتن عرضه میخواد که فقط مایلی کهن اینو داشت . که اونم حالشو گرفتن اساسی

لازم به ذکره که اعتراف کنم هرچند محمد مایلی توی سیاست صدها پله از هر مربی ای بلاتره .اما از نظر دانش خیلی ضعیفه. الان به نظرم به درد تیم ملی نمیخوره. مجید جلالی دقیقابرعکس اینه !!دانش بالا سیاست پایین. یکی باید باشه کریمی و مهدوی کیا و نکونام و اینا رو رام کنه از نظر تکنینی یکی هم باید باشه اینا رو رام کنه از نظر اخلاقی و جلوی تک تازیشونو بگیره.حالا نظر دوستان چی باشه.

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خدا به داشتن وکیل مدافعی مثل شما افتخار می کنه
البته اشاره به لابی با خدا در حقیقت کنایه به حرف دایی پس از انتخابش هست که گفت " من با خدا لابی کردم " درخالیکه همه می دونند باندبازی در انتخاب دایی حرف اول رو می زد . خلاصه اگر باهوش باشید هیچ ربطی به خدا نداره . و اصلا لابی کردن با خدا کجاش تمسخرآمیزه ؟! اصلا می دونی لابی چیه یا فکر می کنی فحشه ؟ درهرحال از اونجایی که شما فقط می دونی خدا کیه ؟!! و شما مدافع حقوق خدا در پی تی هستی ، چشم منم خجالت می کشم بابت حرفهام

پ.ن : برو بابا

اولا : زن بابا!

دوما بنده خوب میدونم چی فحشه چی فحش نیست وقتی شما بر میگردی میگی تیم ملی ما شده همش رابطه داشتن با خدا..خب اصلن بشه مگه بده؟ این فرق داره تا اینکه شما بگی گفتن این که من با خدا لابی کردم بده! بله اون گفتنش بده! ولی شما اصل ارتباط با خدا رو در فوتبال به تمسخر گرفتی...و این یعنی توهین!
مواظب حرف زدنتم باش!
خدا هم احتیاج به وکیل نداره من بخوام وکیلش باشم! ولی همین شما ها هستید که مثلن تو زندگی روزمرتون کسی به خدا قسم بخوره باور نمیکنید میگی به جون مادرت قسم بخور! خدا رو پایین آوریدید! همین!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

دوما بنده خوب میدونم چی فحشه چی فحش نیست وقتی شما بر میگردی میگی تیم ملی ما شده همش رابطه داشتن با خدا..خب اصلن بشه مگه بده؟ این فرق داره تا اینکه شما بگی گفتن این که من با خدا لابی کردم بده! بله اون گفتنش بده! ولی شما اصل ارتباط با خدا رو در فوتبال به تمسخر گرفتی...و این یعنی توهین!
مواظب حرف زدنتم باش!
خدا هم احتیاج به وکیل نداره من بخوام وکیلش باشم! ولی همین شما ها هستید که مثلن تو زندگی روزمرتون کسی به خدا قسم بخوره باور نمیکنید میگی به جون مادرت قسم بخور! خدا رو پایین آوریدید! همین!

دیروز تا گل زدیم تلوزیون پرچم علی ولی الله رو نشون داد! چند دقیقه بعد هم که سوسک شدیم! وقتش نیست دین و مسایل شخصی رو از ورزش بکشید کنار؟ اینجا صحبت خدا و مذهب نیست صحبت از احمقی هست که فکر کرد با لابی با خدا میشه بازی رو برد.

masud1384

Registered User
لایک‌ها
0
ممکنه فدراسیون برای طی دوره کارآموزی شاغلام را مربی تیم ملی در سه بازی آینده بکنه زیرا فوتبال المپیک خیلی مهمتر از جام جهانیه دیگه ، مگه نه ؟
واقعا عجب بازار چیز تو چیزی شده ها .........

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
فکر کنم اگر مایلی کهن قبول نکنه شاغلام نفر بعدی باشه
بقیه مگه از اسم و شهرتشون سیر شدن که قبول کنن؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دیروز تا گل زدیم تلوزیون پرچم علی ولی الله رو نشون داد! چند دقیقه بعد هم که سوسک شدیم! وقتش نیست دین و مسایل شخصی رو از ورزش بکشید کنار؟ اینجا صحبت خدا و مذهب نیست صحبت از احمقی هست که فکر کرد با لابی با خدا میشه بازی رو برد.
دین راه و روش درست زندگی کردن هست و هیچگونه تناقضی با عقل سالم و کامل نداره

هیچ جای دین هم نگفته شخصی که مناسب پستی نیست به دلیل اینکه هی خدا خدا میکنه منصوبش کنید
کلا چه چیزهای بی ربطی رو میخواید ربط بدید. دیندار و بی دین حرف دایی رو مسخره کردن ! فردوسی پور در راس

اون پرچم هم به اعتقادات تماشا چیا مربوط میشه . شما سعی کن اگر مشکلی با اعتقادات دیگران داری ، خیلی خودت رو خسته نکنی . چون به شما ربطی نداره

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بحث مذهبی شد ! :دی

خب اعلام کردن غلام پیروانی هم کاندید هست ! الان واقعا سخته آدم بگه کی میتونه مربی بعدی باشه چون اگه فرگوسن هم باشه کاری سخت از فرار از جهنم رو داره !!! فقط امیدوارم این انتخاب سرمربی nروز طول نکشه و همین فردا، پس فردا معرفی کنن مربی جدید رو.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

مواظب حرف زدنتم باش!

تووی زندگی روزمره من هرکی قسم بخوره زیر سواله به هرچی که می خواد باشه
دوما شما از اون دسته موجوداتی هستید که تا اسم خدا و پیغمبر میاد رگ گردنتون میزنه بیرون و ... والا هر انسان نیمه معقولی متوجه می شه که در کل نوشته های من یکبار هم خدا در معنی پرودگار نیامده و سراسر اشاره به همان آقایانیست که دایی لابی کردنه با آنها را به لابی کردن با خدا تشبیه کرده بود !
و در کل همون برو بابا ...

....
الباقیش خطاب به شما نیست و چون ممکنه یکجاییش از خدا و ناخدا و کدخدا و اینا استفاده کنم سعی کن نخونی چون احساساته خداپسندانه ات جریحه دار می شود !
و خداوند چقدر مظلوم است وقتی که تو به خودت اجازه می دی ازش دفاع کنی
...

من هنوز سر تحلیلم هستم
در این مقطع فقط شور و هیجان به کمک تیم میاد و وقت اونکه کسی بیاد تاکتیک عوض کنه و .. نیست
حالا این شورحسینی رو یا یک مربی خیلی گنده خارجی می تونه به تیم بده که یک همچین آدمی ایران نمیاد
یا یکی از مربیان باشور ! ایرانی
مجید جلالی و ذوالفقارنسب و شاغلام حتی اگر سوادش رو هم داشته باشند ، اون شخصیتی که تیم رو بشورانند ندارند ( چه شور توو شوری شد )

حاجی مایلی و امیر ژنرال و امپراطور خدا بیامرز کسانی هستند که البته از لحاظ علم و کارایی در یک رده نیستند اما هر سه تاشون شخصیت اینو که روحیه برتری جویی و جنگندگی تیم رو تقویت کنند دارند
از این بین نظر شخص من قلعه نوعی هست
اقبال عمومی با امپراطور خواهد بود
و با عرض معذرت از این دوست خداجومون ، لابی حاجی با خدایگان از هر دونفر دیگر قوی تره
پس بنظرم شانس مربیگری به اینصورت است
مایلی > قطبی > ژنرال
و جز این سه نفر ایرانی در این مقطع بخصوص هیچ مربی ایرانی نمی تونه به تیم کمک کنه به همون دلایلی که گفتم

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

مواظب حرف زدنتم باش!
دوست عزیز شما تو باغ نیستی اصلا مثه اینکه!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
جالبه که شما فارسی هم نمیفهمید!

من 3 ساعته دارم میگم منم با گفتن این حرف : من با خدا لابی کردم موافق نیستم هر کسی این حرفو بزنه احمقی بیش نیست.

حرف من و روی اعتراض من به یه جمله ایشون بود که گفت: در تیم ملی ما همیشه خدا مهم بوده.

این جمله ربطی به لابی کردن مربی و اون علی دایی دستمال نداره!

در ضمن من اصلن آدم مذهبی نیستم که شما میگی تا اسم پیغمبر میاد رگم بزنه بیرون! ولی خدا اینقدر تو زندگی به دادم رسیده و کمکم کرده که این حق رو به خودم بدم که وقتی یه آدمی مثل شما برمیگرده میگه در تیم ملی ما همیشه خدا مهم بوده ! بدونم که شعر و ور داره میگه! کجا تو تیم ملی ما خدا مهم بوده؟ اصلن چه ربطی به خدا داشته گذشته تیم ملی؟ حالا یه بار اون دایی احمق یه حرفی زده!
خودتم میدونی حرف مفت از روی معده زدی. پس با اعصاب من بازی نکن!و این بحثم تمومش کن! چون یه اسگلی میشه سرمربی تیم ملی و پولشو من و تو نمیگیریم...حرصشو میخوریم و به جون هم م افتیم! تمام!

Last edited:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان لطفا خونسرد باشید. اگر میبینید بعضی از پست ها خیلی نامربوطه :lol: بهترین کار اینه که اصلا جوابی داده نشه یا ریپورت داده بشه.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
ولی فکر نمیکردم قطبی تو نظر سنجی اینقدر رای بیاره. دوستان یادتون باشه قطبی با اینکه خیلی خوش اخلاق و مهربونه ;) ! ولی یهو دیدید تحمل حاشیه سازی ها رو نکرد و شب بازی پرید رفت دوبی!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ولی فکر نمیکردم قطبی تو نظر سنجی اینقدر رای بیاره. دوستان یادتون باشه قطبی با اینکه خیلی خوش اخلاق و مهربونه ;) ! ولی یهو دیدید تحمل حاشیه سازی ها رو نکرد و شب بازی پرید رفت دوبی!

دوست من شرایطپرسپولیس و لیگ با تیم ملی فرق میکنه!
و اون زمان هم که قطبی رفت رو به یاد بیارید شرایط چطور بود!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
حرف من و روی اعتراض من به یه جمله ایشون بود که گفت: در تیم ملی ما همیشه خدا مهم بوده.

این جمله ربطی به لابی کردن مربی و اون علی دایی دستمال نداره!
!

خدا توی زندگی همه بنده هاش به یک اندازه حضور داره این از این
اما جمله ام رو ترجمه می کنم بلکه شما راضی بشی

دایی : من با خدا لابی کردم
ترجمه واقعی : مربی تیم ملی را آقایان پشت صحنه ( خدای دایی ) تعیین می کنند

سی پی یو : در تیم ملی همیشه خدا مهم بوده
ترجمه واقعی : در تیم ملی ( در انتخاب مربی تیم ملی ) همیشه نظر آقایان پشت صحنه مهمتر از شایستگی بوده

الان واضح شد ؟
بخدا ( این خدا خوده خداس ) در کل نوشته های اخیرم هیچوقت خدا در معنی خدا ( پروردگار ) استفاده نشده !
گیردادیا !

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
اون پرچم هم به اعتقادات تماشا چیا مربوط میشه . شما سعی کن اگر مشکلی با اعتقادات دیگران داری ، خیلی خودت رو خسته نکنی . چون به شما ربطی نداره

همین مونده حرف کسانی مثل شما رو گوش کنم.

ßruce

Registered User
لایک‌ها
2
چه فرقي ميكنه الان كي مربي بشه ؟
بردن اين دوتا كره سرحال تو خونه خودشون با اين تيم ؟؟
از امارات نميگم كه حاضرن عين 90 دقيقه رو زمين بيفتن و تريلي از روشون رد بشه تا ايران بالا نره ...
..
منكه پرونده ايران رو در اين دوره مختومه ميدونم .

پ.ن تاپيك سراغ ندارم تو اين پيتي كه جماعت ابله منحرفش نكرده باشن .

masud1384

Registered User
لایک‌ها
0
بازم مثل همیشه ایران برنده میشه با هر مربی که باشه.

masud1384

Registered User
لایک‌ها
0
چه فرقي ميكنه الان كي مربي بشه ؟
بردن اين دوتا كره سرحال تو خونه خودشون با اين تيم ؟؟
از امارات نميگم كه حاضرن عين 90 دقيقه رو زمين بيفتن و تريلي از روشون رد بشه تا ايران بالا نره ...
..
منكه پرونده ايران رو در اين دوره مختومه ميدونم .

پ.ن تاپيك سراغ ندارم تو اين پيتي كه جماعت ابله منحرفش نكرده باشن .

تیم ایران در این دوره دست به کارهای بزرگی زد. مثلا برای اولین بار در تهران به عربستان باخته و در امارات مساوی کردیم و به احتمال زیاد در خرداد ماه هم برای اولین بار به کره شمالی خواهیم باخت تا کل این رکوردهای گول زننده را نابود کرده و در دوره های بعد بدون این پیشینه های مزاحم از همان اول محکم شروع کنیم !
البته بنده شخصا کاملا مطمئن هستم که تیم ایران در شرایط سخت بسیار بهتر بازی کرده و مخصوصا در سئول سبب شادی بزرگی خواهند شد. الهی امین

بالا