ببین من اصلا قصد دفاع از مایلی رو ندارم و کلا بهم هم نمیاد طرفدارش باشم
اما بحث حافظه که شد
بذار یه چیزی بگم
بعد از تیم مایلی یا همون تیم ویرا و درنهایت همون تیم ایویچ و در حقیقت تیم طالبی که رفت جام جهانی و واقعا هم تیم خوبی بود ما یکبار دیگه رفتیم جام جهانی اگر یادتون باشه . درسته ؟
حالا که بحث حافظه شد بذار من یه چیزی بگم
اگر زمان مایلی هم سهمیه آسیا به اندازه زمان برانکو بود اونوقت ما همون زمانی که مایلی تیم رو در دست داشت و دوم گروه شدیم مستقیم می رفتیم جام جهانی !
می دونی می خوام چی بگم ؟
اینکه بجز ایوچ سایر مربی های تیم ملی هم کار خاصی نکردن . کار بیشتری نسبت به مایلی نکردن
تیم مایلی با اونهمه اختلاف و درگیری توی گروه خودش دوم شد . تیم برانکو با اونهمه انسجام و حمایت هم دوم شد
فقط سهمیه ها متفاوت بود و اگر تیم المپیک ایران با برانکو قهرمان آسیا شد ، تیم حاجی هم در کمال ناداوری و بی عدالتی در جام ملتها سوم شد ( بازی عربستان و جریاناتش که یادتون هست ؟! ) و اون تیم که بعدها به جام جهانی 98 هم رفت بهترین تیم بعد از انقلاب ما بود .
از باب حافظه تاریخی
باید بپذیریم جوانهایی که حاجی کشف کرد بعدها همگی ستاره تیمهاشون شدند
و البته ایویچ یک معجزه بود برای تیم 98 ما
اینارو فقط از باب همون حافظه که شمافرمودید گفتم
والا اساسا با روحیات حاجی مشکل دارم ...
سلام به همگی
فکر کنم حافظه ها واقعا از کار افتاده
بچه های تیم جمع شده بودن مایلی رو بزنن زمین . یادتونه که ؟ اون بازیو همه ی بچه ها تبانی کرده بودن تا ببازن.
یادتونه که بعدش خیلی این شایعه دهن به دهن پیچید. حالا یا راست بود یا دروغ. چیزی که خیلی مهمتره اینه که بچه ها واقعا باهاش مشکل داشتن و میخواستن مایلی رو زمین بزنن.من از یه روزنامه خوندم (فکر کنم خبر ورزشی) که میگفت خودم توی تمرینات شنیدم که دوتا بازیکن ترکی به هم میگفتن این بازی ببازیم این مربیه میره .
حالا درست یا غلطش بحث من نیست.بحث اصلی اینه که اون تیم بهترین تیم تمام دوران بود.مایلی کهن نه به خداداد رو میداد نه به علی دایی نه به هر کس دیگه ای .فکر کنم با جواد زرینچه هم خیلی لج افتاده بود که مهدی رو آوورد جاش
به هر حال خیلی رک بگم تیم ملی رو داشتن عرضه میخواد که فقط مایلی کهن اینو داشت . که اونم حالشو گرفتن اساسی
لازم به ذکره که اعتراف کنم هرچند محمد مایلی توی سیاست صدها پله از هر مربی ای بلاتره .اما از نظر دانش خیلی ضعیفه. الان به نظرم به درد تیم ملی نمیخوره. مجید جلالی دقیقابرعکس اینه !!دانش بالا سیاست پایین. یکی باید باشه کریمی و مهدوی کیا و نکونام و اینا رو رام کنه از نظر تکنینی یکی هم باید باشه اینا رو رام کنه از نظر اخلاقی و جلوی تک تازیشونو بگیره.حالا نظر دوستان چی باشه.