• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محمد مايلي كهن سرمربي تيم ملي فوتبال شد

با سرمربیگری مایلی کهن موافقید؟

• Total voters
    72

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خبرگزاري پانا _ محمد مايلي كهن ‌به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال انتخاب شد.

يك منبع آگاه در گفت و گو با خبرگزاري پانا با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: پس از مذاكرات كميته تيم هاي ملي با چند مربي ايراني ،‌ محمد مايلي كهن ،‌ سرمربي فعلي تيم فوتبال سايپا جايگزين علي دايي شد.

وي اظهار داشت: مايلي كهن با توجه به نتايج مناسب اخير خود در تيم سايپا و همچنين فعاليت هاي قبلي خود در تيم ملي به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال كشور انتخاب شد.

وي افزود: مجيد جلالي ،‌ سرمربي فعلي تيم فولاد خوزستان نيز به عنوان دستيار اول مايلي كهن در تيم ملي مشغول به كار خواهد شد.

طبق شنيده هاي خبرنگار پانا ، مبلغ قرارداد مايلي كهن رقم بسيار معقولي است و مدت قرارداد او تنها به چند بازي اخير تيم ملي ختم نمي شود و طولاني تر است.
====
خبر دیروز مخابره شده و هنوز سایتهای معتبر تاییدش نکردن ولی احتمالش زیاده که مایلی کهن انتخاب شده باشه و فقط میخوان یکم زمان بگذره عصبانیت ها کم بشه
http://www.irpana.ir/showNews.aspx?CID=0000464485.html

///////////////////////////////////
مايلي‌كهن سرمربي تيم ملي فوتبال ايران شد 88/01/17 - 17:50

خبرگزاري فارس: در پي نشست‌هاي مختلف در فدراسيون فوتبال، محمد مايلي كهن به عنوان سرمربي تيم ملي ايران معرفي ‌شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ساعت 18 امروز جلسه كميته تيم‌هاي ملي در محل فدراسيون فوتبال برگزار خواهد شد تا جانشين علي دايي در تيم ملي به طور رسمي معرفي شود.
به گفته يك منبع آگاه، مسئولان فدراسيون بالاخره براي انتخاب سرمربي به جمع بندي رسيده و محمد مايلي‌كهن را برگزيده اند.
اين تصميم به احتمال فراوان پس از نشست امروز به طور رسمي اعلام خواهد شد.

لیست خبرگزاری هایی که خبر را امروز تایید کردن (ایرنا برای من باز نشد)
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8801170996

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1312690&Lang=P

http://www.mojnews.com/news_full_story.asp?nId=180374

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=855748

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من که دیگه کاری به کار تیم ملی ندارم! مسخره اش رو در آوردن.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
این خبر دیروز وتوسط این خبرگزاری منتشر شده و هیچ خبرگزاری دیگری هنوز اعلام نکرده

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من خودم زیر پست اول نوشتم که خبر ماله دیروزه و سایرین هم اعلام نکردن . ولی به هر حال خبرگزاری ورزشیه دیگه

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
فکر کنم با این خبر دیگه باید کم کم خودتون رو برای قبول این موضوع آماده کند

----------

یک منبع آگاه در فدراسیون فوتبال اعلام کرد:" سرمربی تیم ملی فوتبال فرداشب به برنامه 90 می‎رود تا برنامه‎های خود را به اطلاع مردم برساند."
در آستانه بازی ایران – سنگال ، یک منبع آگاه در فدراسیون فوتبال در گفت و گو با خبرنگار شبکه ایران اعلام کرد:"فردا پس از بازی تیم ملی با سنگال از سوی فدراسیون فوتبال نام سرمربی جدید تیم ملی معرفی خواهد شد تا نگرانی های مردم شریف ایران درباره آینده تیم ملی برطرف شود."

این خبر در حالی اعلام شد که امروز صبح،کیومرث هاشمی با اشاره با تغییرات اخیر در کادر فنی تیم ملی و گمانه‌زنی‌ها برای انتخاب جانشین علی دایی گفت: توقع این است که فدراسیون با در نظر گرفتن تمام شرایط و بدون اینکه مرور زمان مشکلات بیشتری را برای تیم ملی ایجاد کند، تکلیف سرمربی را مشخص کند."

این منبع آگاه در پایان گفت:" افشین قطبی و محمد مایلی‌کهن به عنوان جدی‌ترین گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی هستند."

همچنین گفته می‌شود که مسئولان فدراسیون فوتبال با حشمت مهاجرانی نیز گفت‌‌وگوهایی انجام داده‌اند.
http://asriran.com/fa/pages/?cid=68526

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
flat.gif

برای منم دیگه فرقی نمیکنه
از اول باید یه فکر درست و حسابی می کردن که از اینا این کارا بعیده!!!

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
flat.gif

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
از چاله دراومدیم افتادیم تو چاه!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
از چاله دراومدیم افتادیم تو چاه!
دقیقا...
flat.gif

کی فکرش رو میکرد روزی مایلی کهن هم سر مربی ه تیم ملی بشه! :|
ببینم بعد از این هم لابد استاد اسدی رو میخوان بیارن :|

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دقیقا...
flat.gif

کی فکرش رو میکرد روزی مایلی کهن هم سر مربی ه تیم ملی بشه! :|
ببینم بعد از این هم لابد استاد اسدی رو میخوان بیارن :|

دیگه مهم نیست!
flat.gif

تا جام جهانی 2014 خیلی وقت داریم واسه اینجور مربی عوض کردن ها ! مارک پیرهن های تیم ملی هنوز داییه؟
دلم واسه مایلی کهن میسوزه که نخ و سوزن دستش میگیره میخواد اینا رو بکنه جاش مارک تقلبی پوما بزنه!! طفلک!

واقعا که بقول مهران مدیری چند تا کاسب از اینجا رد شدن!!!

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
مایلی کهن اگه بیاد تیم ملی اولین کاری که میکنه موهای بازیکن ها رو از ته میزنه!:D

همه رو چند دوره میبره مانور و این دوره هایی که بسیجی ها رو میبرن!:دی

فقط میتونه اینکار ها رو بکنه به علاوه گرفتن مچ بازیکن ها شب قبل از مسابقه موقع ورق بازی کردن!http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
انگار قضیه یه طوری داره پیش میره که همه چیز بر علیه دایی باشه
این ازمرد 2000 چهره که هم از پشت پرده ها گفت هم دلالیها هم سحر و جادو هم کاسب ها ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب راست گفت دیگه

دلالیها
کاسبی ها
سحر و جادو

همشون در فوتبال ما وجود دارند.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
قسمت دیشب که مربوط به همه بود:
میثاقیان-پیروانی-قلعه نویی.....

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
چه برنامه ای بشه امشب (90)
flat.gif

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
مایلی کهن: تیم ملی به جام جهانی صعود کرد مرا برکنار کنند

سرمربی تیم فوتبال سایپا با بیان اینکه تیم ملی با پیروزی در 3 دیدار آینده شانس صعود مستقیم به جام جهانی را دارد، تاکید کرد: در مذاکره با مسئولان فدراسیون فوتبال قول صعود نداده ام چرا که در فوتبال این کار را عوام فریبی می دانم.

محمد مایلی کهن سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان و یکی از گزینه های اصلی فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی با بیان این مطلب به مهر افزود: به نظر من هنوز تیم ملی شانس صعود به جام جهانی را دارد و نباید همه چیز را از دست رفته بدانیم.

وی افزود: همانطور که عربستان پس از دو شکست متوالی، در تهران و در مقابل صدهزار تماشاگر تیم ما را شکست داد و موقعیت خود را درجدول بهبود بخشید ما هم می توانیم با اتخاذ یک استراتژی حساب شده برای 3 بازی آینده راه صعود به جام جهانی را هموار کنیم.

مایلی کهن ادامه داد: به اعتقاد من همدلی و اتحاد تمامی اهالی فوتبال و استفاده از نظرات کارشناسان، صاحبنظران ومتخصصین فوتبال می تواند به تیم ملی کمک کند تا از این شرایط سخت برای صعود به جام جهانی استفاده کنیم.

سرمربی تیم سایپا با اشاره به مذاکرات خود با مسئولان فدراسیون فوتبال اظهار داشت: بنده صراحتا اعلام کرده ام که اگر مربی جدید را تنها برای این 3 بازی در نظر دارید، این تنها یک مدیریت لحظه ای است که نمی تواند ضامن موفقیت تیم ملی باشد.

وی تصریح کرد: به نظر من بحث این 3 بازی را باید از آینده تیم ملی جدا کرد و مسئولیتی که به سرمربی آینده تیم ملی واگذار می شود باید با لحاظ کردن این سه بازی باشد چه تیم ملی بتواند به جام جهانی صعود کند، یا نه.

مایلی کهن در مورد مسائل مالی با فدراسیون فوتبال اظهار داشت: بنده هیچ حرفی درباره مسائل مالی نداشته ام و تنها اعلام کرده ام همین مبلغی که از تیم سایپا دریافت می کنم را به عنوان دست مزد دریافت کنم و اگر فدراسیون فوتبال خواست پیش از پایان مدت قرارداد من را برکنار کند مابقی مبلغ قرارداد را به شماره حساب یکی از مراکز خیریه واریز نمایند.

سرمربی پیشین تیم ملی تاکید کرد: حتی اعلام کردم اگر تیم ملی به جام جهانی هم صعود کرد فدراسیون این اختیار را دارد که من را برکنار کند و هر مربی را که مد نظر فدراسیون است به جای من به کار گیرد.

وی با بیان اینکه باید در 3 دیدار آینده استراتژی حساب شده ای برای نتیجه گیری داشته باشیم، اظهار داشت: به اعتقاد من تیم ملی پتانسیل پیروزی در بازی های آینده را دارد ولی می طلبد تا بسیار معقولانه و متفکرانه به مصاف حریفان خود برود. به اعتقاد من بازی با امارات حتی از دو دیدار بیرون از خانه تیم ملی هم سخت تر است چرا که امارات تمایل بیشتری برای صعود عربستان دارد و از هیچ تلاشی برای کمک به این تیم فروگذار نخواهد کرد و این کار ما را دشوار می کند.

مایلی کهن در بخش دیگری از گفتگویش با خبرنگار مهر به ارزیابی عملکرد تیم ملی در دیدار با عربستان پرداخت و اظهار داشت: به اعتقاد من تیم ملی در این دیدار چیدمان خوبی داشت و با تفکر 1-3-2-4 مقابل عربستان صف آرایی کرد که هر چند عده ای این شیوه را دفاعی می دانند اما به نظر من بسیاری از تیم های اروپایی امروز با همین شیوه بازی می کنند و نباید این شیوه را منسوخ شده دانست.

سرمربی تیم سایپا ادامه داد: با توجه به قابلیت های عربستان در بازی هوایی تیم ملی با بازی زمینی به دنبال رسیدن به دروازه عربستان بود که گل مسعود شجاعی هم درست روی خلاقیت فردی خلعتبری و ضربه شجاعی به ثمر رسید که باید این حرکات را بیشتر پشت محوطه جریمه عربستان انجام می دادیم که دفاع هوشیار عربستان هرگز اجازه این کار را به تیم ما نداد.

وی با بیان اینکه خستگی بیش از حد بازیکنان ناشی ازبازی های تدارکاتی مقابل کنیا و کویت و فشردگی بازی های لیگ و تحلیل رفتن قوای بدنی آنها یکی از دلایل عمده شکست مقابل عربستان بود، اظهار داشت: به اعتقاد من در 20 دقیقه پایانی بازیکنان تیم ملی دوندگی لازم را نداشتند و این دلیلی جز تحلیل رفتن قوای بدنی بازیکنان نداشت. شاید تنها نکونام و مهدوی کیا بودند که تا دقایق پایانی همپای بازیکنان عربستان دوندگی داشتند ولی سایر بازیکنان که اغلب آنها را بازیکنان لیگی تشکیل می دادند نتوانستند همپای بازیکنان عربستان در زمین بدوند و برتری تیم ملی را حفظ کنند.

مایلی کهن افزود: من حتی به یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال گوشزد کردم که حداقل یکی از بازیهای تدارکاتی تیم ملی را حذف کنند تا بازیکنان بتوانند بیشتر استراحت کنند و با آمادگی بهتری برای بازی با عربستان آماده شوند.

مایلی کهن با بیان اینکه برخی تغییرات در تیم ملی اجتناب ناپذیراست، اظهار داشت: به نظر من مهمترین فاکتوری که باید سرمربی آینده تیم ملی داشته باشد شناخت از بازیکنان است تا نفرات جدیدی را به ترکیب تیم تزریق کند. در حال حاضر بازیکنانی هستند که می توانند به تیم ملی کمک کنند اما از چشم کادر فنی دور مانده اند.
سرمربی پیشین تیم ملی در پایان تصریح کرد: همه باید به تیم ملی کمک کنند تا تیم ملی از این شرایط سخت عبور کند و به جام جهانی راه یابد. تیم ملی متعلق به همه مردم ایران است و همه در آن سهم دارند و همه باید دست به دست هم بدهیم تا شرایط صعود تیم ملی را فراهم آوریم.
http://asriran.com/fa/pages/?cid=68556

بالا