• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران افشین قطبی

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
باز دوباره شروع شد ... خوش استقبال و بدبدرقه ....
دوباره روز از نو روزی از نو .... الان همه آدمهای فدراسیون میان جلو ... ولی آخرش قشنگه

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
دوباره روز از نو روزی از نو .... الان همه آدمهای فدراسیون میان جلو ... ولی آخرش قشنگه
يه توضيح كوچولو ميدي كه چي گفته شده؟

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213

مهرداد جان بالاخره یه جا با هم ،هم عقیده هستیم!http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif

امیدوارم آخرش بد بدرقه نباشه، ولی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ...

حتی تیم رو ببره جام جهانی،بعد جام جهانی یه نتیجه بد بگیره سه سوت میندازنش بیرون اونم به بدترین شکل!!

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
60858_1.jpg

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
يه توضيح كوچولو ميدي كه چي گفته شده؟

یه توضیح کوچولو :

مهرداد جان بالاخره یه جا با هم ،هم عقیده هستیم!http://************/files/0yq134db2vr9m1qpxd2z.gif

امیدوارم آخرش بد بدرقه نباشه، ولی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ...

حتی تیم رو ببره جام جهانی،بعد جام جهانی یه نتیجه بد بگیره سه سوت میندازنش بیرون اونم به بدترین شکل!!
:blush::D

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
همیشه گفتم، تیم ملی برای مربیا شمشیر دو لبه س، یا طرفو می بره به عرش، یا برای همیشه از خاطره ها حذفش می کنه
امیدوارم برای امپراطور اولی بشه!

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
انتقاد شديد خداداد عزيزي به انتصاب قطبي:قطبي امنيت کشور را زير سوال برد/حتي نبايد به اين آقا اجازه ورود به ايران را مي دادند!
خداداد عزيزي ملي پوش اسبق تيم ملي به انتقاد شديد از انتصاب افشين قطبي به عنوان سرمربي تيم ملي پرداخت و گفت: به اين آقا حتي نبايد اجازه مي دادند وارد ايران شود چه برسد به اينکه در تيم ملي سرمربيگري کند.

"خداداد عزيزي" ملي پوش اسبق تيم ملي به خبرنگار ورزشي برنا گفت: براي فوتبال مان متاسفم که فردي را به عنوان سرمربي انتخاب مي کند که امنيت اجتماعي مان را زير سوال برده است. خداداد افزود: قطبي همان کسي است که چند هفته قبل با حضور در يک شبکه خارجي جدا از زير سوال بردن ساختار فوتبال ايران، امنيت کشورمان را هم زير سوال برد. بنده متعجبم که چگونه به چنين آدمي پست حساس سرمربيگري تيم ملي را مي دهند زيرا حتي نبايد اجازه مي دادند او وارد ايران شود. وي اضافه کرد: اگر يک خارجي امنيت کشورمان را زير سوال مي برد مي گفتيم خارجي است اما اين آقا که ادعايش مي شود ايراني الاصل است چرا اين کار را انجام داد؟ به نظر من قطبي اصلا ايراني نيست ، او يک آمريکايي است يا کره اي و شايد هم اماراتي! خداداد عزيزي درباره کارنامه قطبي نيز گفت: کسي که پرسپوليس را با بهترين نفرات و امکانات به زمين زد و آخر سر هم فرار را بر قرار ترجيح داد حالا چگونه مي خواهد تيم ملي ايران را در گذرگاه سخت جام جهاني همراهي کند و ما را به آفريقاي جنوبي ببرد؟ ضمنا اگر پرسپوليس سال قبل قهرمان شد آن قهرماني حاصل يک مديريت خوب بود .بازيکنان فصل قبل پرسپوليس خيلي خوب انتخاب شده بودند و در واقع خريد هاي اين باشگاه عالي بود و گرنه قطبي کاري نکرد و چه بسا هر مدير ديگري غير از کاشاني بود قبل از پايان ليگ عذر اين مربي را مي خواست. خداداد در انتها گفت: ديگر نمي دانم چه بگويم چون فايده اي ندارد. همين آقاي قطبي طي ماه هاي اخير انواع و اقسام کانال ها را زد تا صاحب تيم شود اما حتي يک تيم اماراتي به او ندادند ، حالا چگونه است که بهترين تيم ايران را به دست او مي سپارند؟!

منبع:برنا نيوز

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امیدوارو قطبی موفق بشه
که میشه.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
انتقاد شديد خداداد عزيزي به انتصاب قطبي:قطبي امنيت کشور را زير سوال برد/حتي نبايد به اين آقا اجازه ورود به ايران را مي دادند!
خداداد عزيزي ملي پوش اسبق تيم ملي به انتقاد شديد از انتصاب افشين قطبي به عنوان سرمربي تيم ملي پرداخت و گفت: به اين آقا حتي نبايد اجازه مي دادند وارد ايران شود چه برسد به اينکه در تيم ملي سرمربيگري کند.

"خداداد عزيزي" ملي پوش اسبق تيم ملي به خبرنگار ورزشي برنا گفت: براي فوتبال مان متاسفم که فردي را به عنوان سرمربي انتخاب مي کند که امنيت اجتماعي مان را زير سوال برده است. خداداد افزود: قطبي همان کسي است که چند هفته قبل با حضور در يک شبکه خارجي جدا از زير سوال بردن ساختار فوتبال ايران، امنيت کشورمان را هم زير سوال برد. بنده متعجبم که چگونه به چنين آدمي پست حساس سرمربيگري تيم ملي را مي دهند زيرا حتي نبايد اجازه مي دادند او وارد ايران شود. وي اضافه کرد: اگر يک خارجي امنيت کشورمان را زير سوال مي برد مي گفتيم خارجي است اما اين آقا که ادعايش مي شود ايراني الاصل است چرا اين کار را انجام داد؟ به نظر من قطبي اصلا ايراني نيست ، او يک آمريکايي است يا کره اي و شايد هم اماراتي! خداداد عزيزي درباره کارنامه قطبي نيز گفت: کسي که پرسپوليس را با بهترين نفرات و امکانات به زمين زد و آخر سر هم فرار را بر قرار ترجيح داد حالا چگونه مي خواهد تيم ملي ايران را در گذرگاه سخت جام جهاني همراهي کند و ما را به آفريقاي جنوبي ببرد؟ ضمنا اگر پرسپوليس سال قبل قهرمان شد آن قهرماني حاصل يک مديريت خوب بود .بازيکنان فصل قبل پرسپوليس خيلي خوب انتخاب شده بودند و در واقع خريد هاي اين باشگاه عالي بود و گرنه قطبي کاري نکرد و چه بسا هر مدير ديگري غير از کاشاني بود قبل از پايان ليگ عذر اين مربي را مي خواست. خداداد در انتها گفت: ديگر نمي دانم چه بگويم چون فايده اي ندارد. همين آقاي قطبي طي ماه هاي اخير انواع و اقسام کانال ها را زد تا صاحب تيم شود اما حتي يک تيم اماراتي به او ندادند ، حالا چگونه است که بهترين تيم ايران را به دست او مي سپارند؟!

من حدس میزنم این حرفای خداداد ناشی از طرفداریش از مایلی کهن باشه.

niki11

Registered User
لایک‌ها
2

قطبی ساختار فوتبال ایرانو زیر سؤال برده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink::blink:
یکی نیست به این بگه این تویی که با اون رفتارت فوتبال ایرانو زیر سؤال میبری.
در ضمن لازم نیست امثال این آدم راجع به پرسپولیس نظر بدن.اگه پرسپولیس پارسال فقط به خاطر بازیکناش قهرمان شد باید گفت امسال که بازیکنای اسمی تری تو تیم هست پس چرا اینطوری شد؟
نتیجه:گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده!!!

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
من حدس میزنم این حرفای خداداد ناشی از طرفداریش از مایلی کهن باشه.

با این حرفا فقط اون یه ذره محبوبیتی هم که بین بعضی از مردم داره ...از بین میبره..

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خداداد افزود: قطبي همان کسي است که چند هفته قبل با حضور در يک شبکه خارجي جدا از زير سوال بردن ساختار فوتبال ايران، امنيت کشورمان را هم زير سوال برد.

این خداداد تو همون قضیه زدن خبرنگار رفته بود با ال صفر تو جام جم صحبت کرده بود ! و خبرنگار شیرازی از همین قضیه تو برنامه کوثری سواستفاده کرد !!! اون موقع دلم براش سوخت ! گفتم نگاه کن این مرتیکه به اصطلاح خبرنگار از چه چیزی داره سواستفاده میکنه !!!

اما الان میبینم اینا یکی از یکی کثیف تر و اشغال ترن !!! تنها کاری که بلدن همین زیراب زدنه !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
این خداداد تو همون قضیه زدن خبرنگار رفته بود با ال صفر تو جام جم صحبت کرده بود ! و خبرنگار شیرازی از همین قضیه تو برنامه کوثری سواستفاده کرد !!! اون موقع دلم براش سوخت ! گفتم نگاه کن این مرتیکه به اصطلاح خبرنگار از چه چیزی داره سواستفاده میکنه !!!

اما الان میبینم اینا یکی از یکی کثیف تر و اشغال ترن !!! تنها کاری که بلدن همین زیراب زدنه !

تایید می شه حرفات
منم اونجا گفتم اینا دیگه کین!
از خدادا این مدل حرف بعید بود....قبلا انتقاد می کرد یه چیز خوب می گفت..الان دیگه!!!!!!!براش متاسفم

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
ترتيب حضور قطبي در برنامه‌هاي ورزشي تلويزيون اعلام شد
کانون هواداران پرسپولیس: كميته تيم هاي ملي امروز در مورد حضور افشين قطبي در برنامه هاي تلويزيوني اطلاعيه اي به شرح زير صادر كرد:
"رويكرد كميته تيم هاي ملي فدراسيون اين است كه سرمربي تيم ملي براي پاسخگويي به نظرات مردم و تشريح برنامه هاي خود در تيم ملي در اولين جلسه برنامه هاي تلويزيوني ورزش و مردم، ورزش از نگاه دو و 90 يكبار شركت كند. "
گفتني است ترتيب حضور قطبي به همان صورتي است كه در بالا اعلام شده است.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
می بینم که همه هواداری خداداد که اونو مرد اخلاق می دونستند دارند مرده و زنده شو سلام می رسونن :happy:

من واقعا نمی دونم خداداد با کی خوبه ؟ با کی مشکل نداره ؟ از وقتی یادم میاد یاغی و بی اخلاق بود

بگذریم

به امید روزی که قطبی رو هم آنگونه که هست بشناسید !

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
می بینم که همه هواداری خداداد که اونو مرد اخلاق می دونستند دارند مرده و زنده شو سلام می رسونن :happy:

من واقعا نمی دونم خداداد با کی خوبه ؟ با کی مشکل نداره ؟ از وقتی یادم میاد یاغی و بی اخلاق بود

بگذریم

به امید روزی که قطبی رو هم آنگونه که هست بشناسید !

اينو خوب گفتی:happy:
بعضی وقت ها پست های خوب هم ميزنيا:blush:

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
1_8702141138_L600.jpg

افشین اومد از یک راه دور
با یه قلب شیر
شد یه امپراطور

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
مايلي كهن درباره قطبي گفت :
بعد از بازي با صباي قم از من سوال شد كه شما براي حضور در تيم ملي پارتي داشتيد.من هم در جواب گفتم منظورتان اين است كه رئيس جمهور من را براي سرمربي گري تيم ملي پيشنهاد كرده ؟اگر ايشان من را به تيم ملي پيشنهاد كرده باعث مباهات وافتخار من است .من اعتقادم به اقاي دكتر احمدي نژاد به خاطر خدمات وزحماتي كه براي كشور ومردم انجام ميدهند وهمچنين از اينكه ايشان تنها ديگر رئيس جمهور تهران نيستند ودر واقع رئيس جمهور همه ايرانيان عزيزمان هستند هرروز اعتماد واعتقادم به عملكرد ايشان نسبت به ديروز بيشتر ميشود .من با اين پيشينه ورزشي پارتي داشتم يا اين اقا كه بعد از رفتن از ايران كل كشور را زير سوال برد وگفت ايران فاقد امنيت وامكانات ابتدايي است و غيره ايشان حتي وقتي در ايران بودند همه خبرنگاران را ديوانه وبازيكنان خود را حيوان خطاب كرده بودند.پس پارتي ايشان باراك اوباما بوده كه توانسته با تمام اين الفاظ به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شود .
از روزنامه ی پیروزی

قضاوت به عهده ی خودتون طرفدارای افشین امپراطور.ولی من خودم اون برنامه ی افشینو با bbc persian دیدم.اصلا" حرفی از امنیت کشور نزد،نگفت ایران امکانات نداره،قضیه یی دیوانه و حیوان!رو هم خودتون بهتر میدونید.
فکرشو بکنید آدمی بعد این همه سال دوری از وطن اینهمه مؤدب و بافرهنگه و در واقع رفتارش نشون دهنده ی فرهنگ اصیل ایرانیه و اینهمه طرفدار داره،اونوقت از اون ور آدمی مثل این آقای محترم با اون همه ادعا.....به بقیه چه چیزهایی رو نسبت میده.......

بالا