• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث در مورد وطن کلیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
سلام.من به شما حق میدم ناراحت باشید امیدوارم با عملکرد مثبتتون بتونید پاسخ این انتقادات را بدید.اصلا ممکن است برای یک سیستم یه مدت مشکلی پیش بیاد آیا باید زود بهش وصله های مختلفی بچسبونیم؟
متاسفانه بعضی از افراد که شاید بعلت تجربه کم و یا سن پایینشان از روی احساسات صحبت می کنند باعث بدگمانی سایر افراد نسبت به سیستمها می شن که البته عدم نظارت بر روی این نظرات باعث بی اعتبار شدن این فرومها می شن نمونش هم حرهایی که واسه سوران می زدند یا همین اوکسین ادز که واقعا الان بی رقیب شده و هیچ حرفی برای گفتن باقی نزاشته و همین پیشرفتها باعث می شه دروغگویی و غرض ورزی افرادی که ادعای کلاهبرداری این سیستمها را دارند بر ملا بشه.
البته من عضو وطن کلیک نیستم و قصد حمایت از اون و یا سیستم دیگه ای رو ندارم و فقط با گذشت زمان همه چیز مشخص می شه.نا گفته نمونه سیستمهایی که حق ملت رو پایمال کردن کم نبودن و شاید همین هم باعث یک سری بی اعتمادیها شده.

شما که داری روانشناسی خودت رو تو فروم پیاده میکنی و بماند ، جواب نمیخواد

سلام

دوست گرامي! شما ميتوني با سيستم همكاري نكني ولي حق اين رو نداري بر عليه سيستم تبليغات منفي كني! اگر سيستم وطن كليك پرداخت نداشت و رضايت همكاران رو جلب نمي كرد غير ممكن بود در كمتر از 3 ماه فعاليت نزديك به 4000 هزار يوزر را بدون هيچ تبليغاتي به خودش جلب كنه .
به دليل مشكلاتي در سيستم برخي از درخواست هاي واريز در سيستم ثبت نميشد كه باعث سو استفاده افراد سو استفاده گري مثل شما جهت تبليغات منفي گرديد.
در مورد ارسال ايميل بايد بگم كه ما ميتونستيم ايميل بفرستيم اما 4000 ايميل به نظر شما تو اسپم نميره؟ يا ميل سرور بلاك نميشه؟ خوب اينم از تجربيات كم شماست ! در غير اين صورت جواب مشخصه .
در ضمن تعداد درخواست هايي كه ثبت نشدن محدوده به همين دليل گزارش تلفني بهترن راه بود !
شما هم قبل از اين كه به ما توهين كنيد يه تماس با شركت مي گرفتيد هزينه اي براتون نداشت !
اولا مطمئن بشيد بد....
نهايت هم اين بود كه خيلي ضرر ميشد براتون هزينه تلفن رو به پورسانتتون اضافه مي كرديم!!!

درضمن فرموديد آپگريد كردن بهانه است ! به اميد خدا اونم در كمتر از 48 ساعت آينده مشخص خواهد شد و تمامي دوستان شاهد تغيرات بسيار زياد و افزوده شدن امكانات جديد به سيستم خواهند شد.
بي شك سيستمي كه قصد كلاهبرداري دارد به افزايش امكانات سيستم نمي پردازد چرا كه به قول اين دوستمان يك ماه بيشتر به عمرش نمانده !

اما شما وطن کلیک عزیز
بابت پرداخت های قبلی و زحمات فراوان شما متشکرم

یه طومار نوشتم که تو این پست ارسال کنم
ولی از ارسالش پشیمون شدم و گفتم بذار به همین طریق فعالیت رو ارائه بدیم و نتیجش رو مشاهده کنیم
خسته نباشید
ولی خودتون خوب میدونید که از موقعی که اینهمه کلاهبردار سیستم کلیکی زیاد شده، واقعا کوچکترین وقفه در پرداخت یا دون شدن سیستم باعث میشه که واسه وبمستر ها فعالیت سالم سیستم کلیکی مورد نظرشون شک بر انگیز بشه و با توجه به این توضیحات لازمه که در فروم ها گفتگو بشه و از عملکرد صحیح سیستم اطلاعاتی بدست بیاد و کاربرها گفتگو کنن و اطلاعاتشون رو با هم درمیون بذارن، خوشحالم که شما به اینجا اومدید و پستتون رو ارسال کردید
هر چند یک مقدار کوچیک خشن برخورد کردید و لحن صحبتتون نسبت به یه وبمستر که چندین ساله داره تو اینترنت کسب درآمد و همچنین کار با سیستم های کلیکی میپردازه نامناسب بود ولی باز هم متشکرم که پست دادید
منتظر خبر های خوب و پرداخت ها و کارکرد هر چه بهتر سیستم وطن کلیک شما هستیم .من تماس نمیگیرم و پرداخت رو موکول میکنم برای یکموقع دیگه یعنی بعد از آپگرید و رو براه شدن سیستم بصورت کامل.
فقط یه نکته کوچیک اینکه بد نیست بجای جواب دادن ایمیل برای رفع ابهام یا قبل از پیش آمدن هر گونه سوء تفاهم در قسمت خبر ها در مورد آپگرید یا دون شدن و یا اختلالات و مشکلات سیستم با وبمستر ها این مطالب رو در میان بگذارید.
باز هم خسته نباشید عرض میکنم
یا حق

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
همچنان منتظر پرداخت به تعویق افتاده مان هستیم
من با اینکه مبلغ پراختم از ده هزار تومان هم گذشته بود ولی هیچ لینک قرمز رنگی برای درخواست واریزی مشاهده نکردم و برای شما پیغام فرستادم که رسیدگی فرمایید که شما فقط یکبار جواب دادید:

سلام . ممنونم از لطف شما به بنده و تمام بچه های وطن کلیک. محبت بفرمائید نام بانکی که حساب دارید را از قسمت تنظیمات کاربری مشخص بفرمائید و سپس درخواست خود را به ما اعلام نمائید تا به صورت دستی ثبت شود. با کمال احترام

بنده این تنظیماتی که گفته بودید رو اعمال کردم
و باز هم در حدود 5 بار پیغام فرستادم که رسیدگی نمایید ولی نه واریز شد و نه رسیدگی شد و نه جوابی داده شد
تکلیف ما چیست؟

Last edited:

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
همچنان منتظر پرداخت به تعویق افتاده مان هستیم
من با اینکه مبلغ پراختم از ده هزار تومان هم گذشته بود ولی هیچ لینک قرمز رنگی برای درخواست واریزی مشاهده نکردم و برای شما پیغام فرستادم که رسیدگی فرمایید که شما فقط یکبار جواب دادید:

سلام . ممنونم از لطف شما به بنده و تمام بچه های وطن کلیک. محبت بفرمائید نام بانکی که حساب دارید را از قسمت تنظیمات کاربری مشخص بفرمائید و سپس درخواست خود را به ما اعلام نمائید تا به صورت دستی ثبت شود. با کمال احترام

لنده این تنظیماتی که گفته بودید رو اعمال کردم
و باز هم در حدود 5 بار پیغام فرستادم که رسیدگی نمایید ولی نه واریز شد و نه رسیدگی شد و نه جوابی داده شد
تکلیف ما چیست؟

با وطن کلیک کار میکنی باید صبر داشته باشی برای میخواستن 10 تومن پرداخت کنند یه ماه طول کشید

-------------------------------------------
آموزش اشپزی

Last edited:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
با وطن کلیک کار میکنی باید صبر داشته باشی برای میخواستن 10 تومن پرداخت کنند یه ماه طول کشید

یکماه؟؟؟؟

پس حداقل این نوشته قرمز رنگ که تو صفحه اولشون تو چشم میزنه رو تغییر بدن

واریز تنها 72 ساعت پس از در خواست در هر زمان !!

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
الان بهترین سیستم چیه!!؟

این کلیک ایران وقتی کدش رو می زارم سایت رو کند می کنه! 4 ساعت طول می کشه لود بشه کداش!!!

شما الان کدوم سیستم رو پیشنهاد می کنید؟!

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
یکماه؟؟؟؟

پس حداقل این نوشته قرمز رنگ که تو صفحه اولشون تو چشم میزنه رو تغییر بدن

واریز تنها 72 ساعت پس از در خواست در هر زمان !!

تنها سیستمهایی که پرداختی شون دقیقه کلیک ایران و اکسین ادز هست (تا اونجایی که من با هاشون کار کردم)

بقیه همه شون خالی بندیه

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
الان بهترین سیستم چیه!!؟

این کلیک ایران وقتی کدش رو می زارم سایت رو کند می کنه! 4 ساعت طول می کشه لود بشه کداش!!!

شما الان کدوم سیستم رو پیشنهاد می کنید؟!

سیستمهایی که پرادختی دارن کداشون دیر لود میشه!!! مثل همین کلیک ایران و اکسین ادز
من رکلاملار رو گذاشتم کداش زود لود میشود و ازش تونستم پول بگیرم ولی الان یه ماهی هست که پرداختی نداشته

milade

Registered User
لایک‌ها
1,133
یه هفته دیگه صبر کنید ...
یه اتفاق مهم میفته :دی

milade

Registered User
لایک‌ها
1,133
سلام استاد حسین .
در مورد این سیستم نیست D:
اگه این کلاه برداره که دیگه ...
اما یه اتفاق خیلی باحال تر هست :دی
(برات پ.خ میکنم )
موفق باشی

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
واسه ما هم پ.خ ببنیم این اتفاق مهم رو ؟ انتخاباتی نیست ؟
دوستان عزیز از جمله حسین جان
اگر از دست این سیستم های کلیکی خسته شدی بیا با هم ٪ کار کنیم بنظرم در امده بیشتر هم باشه
اگه خواستی بگو به تاپیک همکاری فروش تو امضامم برو پی ام بده با هم کنار میام راجع به ٪

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
دیگه چشمم آب نمیخوره این وطن کلیک واریز کنه
4 بار اول رو واریز کرد ولی دیگه یکمدت طولانی میشه که واریزی نداشته
خب
این هم از وطن کلیک : اس
تمام

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
برای من هم پ.خ کنید لطفا

click-click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مطلب شاید تکراری باشه ولی به دلیل عدم اطلاع رسانی و تقلب گسترده در سایت وطن کلیک ، وظیفه خودم دیدم در فروم ها و سایت های نت ورک مثل www.tablighinfo.com اطلاع رسانی کنم تا وبمستر های عزیز ، گول این سیستم های دروغین و اسکریپت های 30 .40 هزار تومانی رو نخورند !
وقتی سیستمی با 30 .40 هزار تومن راه اندازی بشه و سرمایه و پول وبمستر ها رو هم بخواد از فروش سی دی هاش تامین کنه ! یا بزودی ورشکست میشه و یا اینکه عمدا این کار رو انجام میده و متقلبه . بحث من اینجاست که چرا این ها در سایتشون اعلام ورشکستگی نمیکنند تا کسی جدیدا عضو نشه؟؟؟ خیلی زشته این کار ...

وطن کلیک کلاهبردار است و بس !!! کسی جدیدا عضو نشه و دوستان کدهاشو سریعا بردارند

سلام . واقعا تعجب میکنم که وطن کلیک با چه رویی هنوز هم تبلیغات و عضو گیری انجام میده ! این ها یکبار در مجموع حدودا 100 هزار تومان پرداخت کردن (فقط بار اول) با کلی جار و جنجال و تبلیغات و اون رو هم با نام افراد کنار منوی سمت راستشون درج کردن که مثلا ما اینقدر پرداختی داریم !!! درحالی که اگر روی هم جمع بزنید ،پرداختی هاشون به وبمستر ها ، مجموعا 100 هزارتومان هم نمیشه !!!

باز گلی بر جمال زر سی دی که حداقل یک سال پرداخت کرد و بعد زد تو کار کلاهبرداری ! این ها 100 هزار تومن دادن در عوض چند هزار تا سایت و وبلاگ رو فریب دادن !

موضوع تاسف بار اینه که هنوزم تبلیغ میکنند و عضو میگیرند ! حداقل اعلام هم نمیکنند که سیستمشون کلاهبرداره و یاورشکست شده و ... تا وبمسترها دچار ضرر نشوند . خیلی جالبه که نام فراد متخلف رو بلافاصله اعلام میکنند ودرج میکنند کنار سایت (که این هم یک کار زشت و بیسابقه ایه ، من دیده بودم مثلا یوزر فرد متخلف رو حذف کنند ولی اینکه نام و فامیل افراد رو درج کنند خیلی کار زشتیه !)

البته من با سیستم های زیادی کار کردم و انصافا سایت هایی که برای من صادقانه پرداخت کردند این ها هستند:
اکسین ادز (در شمارش کلیک ها کمی خساست بخرج میده ولی صادقانه کار میکنه)
رکلاملار که خیلی خوب و محترمانه به موقع پرداخت میکنه .
سوران هم همینطور ، واقعا عالیه (البته هر کلیک نهایتا 30 تومنه ولی دقیقا محاسبه و چند سال است که پرداخت میکند و واقعا معتبره)
1000 تومن دات کام در شمارش کلیک ها خساست بخرج میده ولی همیشه به موقع پرداخت میکنه.

click-click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوست گرامي! شما ميتوني با سيستم همكاري نكني ولي حق اين رو نداري بر عليه سيستم تبليغات منفي كني! اگر سيستم وطن كليك پرداخت نداشت و رضايت همكاران رو جلب نمي كرد غير ممكن بود در كمتر از 3 ماه فعاليت نزديك به 4000 هزار يوزر را بدون هيچ تبليغاتي به خودش جلب كنه .
به دليل مشكلاتي در سيستم برخي از درخواست هاي واريز در سيستم ثبت نميشد كه باعث سو استفاده افراد سو استفاده گري مثل شما جهت تبليغات منفي گرديد.
در مورد ارسال ايميل بايد بگم كه ما ميتونستيم ايميل بفرستيم اما 4000 ايميل به نظر شما تو اسپم نميره؟ يا ميل سرور بلاك نميشه؟ خوب اينم از تجربيات كم شماست ! در غير اين صورت جواب مشخصه .
در ضمن تعداد درخواست هايي كه ثبت نشدن محدوده به همين دليل گزارش تلفني بهترن راه بود !
شما هم قبل از اين كه به ما توهين كنيد يه تماس با شركت مي گرفتيد هزينه اي براتون نداشت !
اولا مطمئن بشيد بد....
نهايت هم اين بود كه خيلي ضرر ميشد براتون هزينه تلفن رو به پورسانتتون اضافه مي كرديم!!!

درضمن فرموديد آپگريد كردن بهانه است ! به اميد خدا اونم در كمتر از 48 ساعت آينده مشخص خواهد شد و تمامي دوستان شاهد تغيرات بسيار زياد و افزوده شدن امكانات جديد به سيستم خواهند شد.
بي شك سيستمي كه قصد كلاهبرداري دارد به افزايش امكانات سيستم نمي پردازد چرا كه به قول اين دوستمان يك ماه بيشتر به عمرش نمانده !

من صحبت دوستمون آقای حسین رو تایید میکنم . جناب وطن کلیک !!! واقعا این قدر دیگه شما مردم رو ... فرض میکنید؟؟؟ ایمیل سرور بلاک میشه؟؟؟ برای این کلاهبردار بودنتون رو نمیتونید اطلاع بدین؟؟؟ چطور نام و نام خانوادگی افراد رو میتونید درج کنید ، ولی یه خبر ساده رو نمیتونید در صفحه اصلی سایتتون درج کنید؟؟؟؟ واقعا که ...

من بار اول بود توی سایت وطن کلیک ثبت نام کردم و موجودی تایید شدم هم 38 هزار تومن بود ، 2 هفته بعد از درخواست واریز . نوشتید که تمامی حساب ها 7 تیر واریز خواهد شد ! ولی الان دو هفته از 7 تیر هم گذشته و اینقدر برای همون 4000 نفری که فریبشون دادین ، ارزش قائل نبودین که توی صفحه اول سایتتون بفرمایید که واریز ندارید و ...
من خودم تقریبا در همه فروم ها مثل مجید آنلاین و پی سی وردو ... نوشتم که وطن کلیک دزد و کلاهبرداره ، الان هم اینجا نوشتم و از سایر دوستان هم میخوام تا میتونن بر علیه شما تبلیغ کنند . بهتره یکبار هم توی گوگل سرچ کنید و ببینید وقتی نام وطن کلیک رو جستجو میکنید ، چند سایت و وبلاگ در سمت نظراتشون نوشتند که وطن کلیک پول ما رو خورده و هیچ پرداختی نداشته ...

آفرین به دوستمون حسین که شجاعانه دست این متقلبین رو رو میکنه و سایرین هم بجای روانشناسی ، کمی تحقیق کنند و بعد نظر بدن .
4000 تا سایت رو فریب دادن خیلی سادست ! کافیه یه اسکریپت 40 هزارتومنی بخرید و 100 هزار تومن هم سرمایه داشته باشید و یه فروشگاه سی دی هم بزنید ، سقف پرداخت هم 1000 یا 5000 ، بعد ازیکی دو ماه که کارتون گرفت و به 20 . 30 نفر 5000 تومن واریز کردین ، دیگه گور پ د ر وبمستر ...

بهتره که از سوران و اکسین ادز و رکلاملار و 1000 تومن دات کام ، که حداقل 3.4 ساله با اسامی مختلف صادقانه و با برنامه و منظم با وبمستر ها در نهایت احترام ، همکاری میکنند ، تشکر کنیم و از آگهی دهنده ها هم بخواهیم که در سایت های متقلب مثل زر سی دی و وطن کلیک و ای جی پی شاپ و ... آگهی ندهند و از سایت های معتبر سوران و رکلاملار و اکسین ادز و ... جهت فروش محصولاتشان استفاده کنند .

click-click

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیگه چشمم آب نمیخوره این وطن کلیک واریز کنه
4 بار اول رو واریز کرد ولی دیگه یکمدت طولانی میشه که واریزی نداشته
خب
این هم از وطن کلیک : اس
تمام

این وطن کلیک دزده به تمام معناست ... آفرین به شما که رسواشون کردین ...:)

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
آره
نمیدونم چرا اینطور کار میکنن
شاید همه سیستم های متخلف و کلاهبردار واسه یکنفر باشه، شاید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا