سلام.من به شما حق میدم ناراحت باشید امیدوارم با عملکرد مثبتتون بتونید پاسخ این انتقادات را بدید.اصلا ممکن است برای یک سیستم یه مدت مشکلی پیش بیاد آیا باید زود بهش وصله های مختلفی بچسبونیم؟
متاسفانه بعضی از افراد که شاید بعلت تجربه کم و یا سن پایینشان از روی احساسات صحبت می کنند باعث بدگمانی سایر افراد نسبت به سیستمها می شن که البته عدم نظارت بر روی این نظرات باعث بی اعتبار شدن این فرومها می شن نمونش هم حرهایی که واسه سوران می زدند یا همین اوکسین ادز که واقعا الان بی رقیب شده و هیچ حرفی برای گفتن باقی نزاشته و همین پیشرفتها باعث می شه دروغگویی و غرض ورزی افرادی که ادعای کلاهبرداری این سیستمها را دارند بر ملا بشه.
البته من عضو وطن کلیک نیستم و قصد حمایت از اون و یا سیستم دیگه ای رو ندارم و فقط با گذشت زمان همه چیز مشخص می شه.نا گفته نمونه سیستمهایی که حق ملت رو پایمال کردن کم نبودن و شاید همین هم باعث یک سری بی اعتمادیها شده.
شما که داری روانشناسی خودت رو تو فروم پیاده میکنی و بماند ، جواب نمیخواد
سلام
دوست گرامي! شما ميتوني با سيستم همكاري نكني ولي حق اين رو نداري بر عليه سيستم تبليغات منفي كني! اگر سيستم وطن كليك پرداخت نداشت و رضايت همكاران رو جلب نمي كرد غير ممكن بود در كمتر از 3 ماه فعاليت نزديك به 4000 هزار يوزر را بدون هيچ تبليغاتي به خودش جلب كنه .
به دليل مشكلاتي در سيستم برخي از درخواست هاي واريز در سيستم ثبت نميشد كه باعث سو استفاده افراد سو استفاده گري مثل شما جهت تبليغات منفي گرديد.
در مورد ارسال ايميل بايد بگم كه ما ميتونستيم ايميل بفرستيم اما 4000 ايميل به نظر شما تو اسپم نميره؟ يا ميل سرور بلاك نميشه؟ خوب اينم از تجربيات كم شماست ! در غير اين صورت جواب مشخصه .
در ضمن تعداد درخواست هايي كه ثبت نشدن محدوده به همين دليل گزارش تلفني بهترن راه بود !
شما هم قبل از اين كه به ما توهين كنيد يه تماس با شركت مي گرفتيد هزينه اي براتون نداشت !
اولا مطمئن بشيد بد....
نهايت هم اين بود كه خيلي ضرر ميشد براتون هزينه تلفن رو به پورسانتتون اضافه مي كرديم!!!
درضمن فرموديد آپگريد كردن بهانه است ! به اميد خدا اونم در كمتر از 48 ساعت آينده مشخص خواهد شد و تمامي دوستان شاهد تغيرات بسيار زياد و افزوده شدن امكانات جديد به سيستم خواهند شد.
بي شك سيستمي كه قصد كلاهبرداري دارد به افزايش امكانات سيستم نمي پردازد چرا كه به قول اين دوستمان يك ماه بيشتر به عمرش نمانده !
اما شما وطن کلیک عزیز
بابت پرداخت های قبلی و زحمات فراوان شما متشکرم
یه طومار نوشتم که تو این پست ارسال کنم
ولی از ارسالش پشیمون شدم و گفتم بذار به همین طریق فعالیت رو ارائه بدیم و نتیجش رو مشاهده کنیم
خسته نباشید
ولی خودتون خوب میدونید که از موقعی که اینهمه کلاهبردار سیستم کلیکی زیاد شده، واقعا کوچکترین وقفه در پرداخت یا دون شدن سیستم باعث میشه که واسه وبمستر ها فعالیت سالم سیستم کلیکی مورد نظرشون شک بر انگیز بشه و با توجه به این توضیحات لازمه که در فروم ها گفتگو بشه و از عملکرد صحیح سیستم اطلاعاتی بدست بیاد و کاربرها گفتگو کنن و اطلاعاتشون رو با هم درمیون بذارن، خوشحالم که شما به اینجا اومدید و پستتون رو ارسال کردید
هر چند یک مقدار کوچیک خشن برخورد کردید و لحن صحبتتون نسبت به یه وبمستر که چندین ساله داره تو اینترنت کسب درآمد و همچنین کار با سیستم های کلیکی میپردازه نامناسب بود ولی باز هم متشکرم که پست دادید
منتظر خبر های خوب و پرداخت ها و کارکرد هر چه بهتر سیستم وطن کلیک شما هستیم .من تماس نمیگیرم و پرداخت رو موکول میکنم برای یکموقع دیگه یعنی بعد از آپگرید و رو براه شدن سیستم بصورت کامل.
فقط یه نکته کوچیک اینکه بد نیست بجای جواب دادن ایمیل برای رفع ابهام یا قبل از پیش آمدن هر گونه سوء تفاهم در قسمت خبر ها در مورد آپگرید یا دون شدن و یا اختلالات و مشکلات سیستم با وبمستر ها این مطالب رو در میان بگذارید.
باز هم خسته نباشید عرض میکنم
یا حق