• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
وای که بد خندم میگیره جکاتونو میخونم
gigglesmile.gif

حال میکنم که نمیتونید جوابای منو بگید جک میگید.هر چند حرفیم ندارید جز جک گفتن و شرمندگی بگید.

ترجمش ميشه

استقلال سولاخ

شما انگاری خیلی سوختی که هر دفعه میای خودتو تخلیه میکنی؟
2i1d1co%5B1%5D.gif

در ضمن بازم این حقیقت یاداوری میشه که

تیم سوراخی که تو ثانیه های اخر با ما مساوی میکنه چنان ذوق میکنه که بارسلونو برده حرف نزنه بهتره !
imslow.gif

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ولی برای شماها دلم میسوزه که اینطوری دارید به آب و آتیش میزنید و عکس ردیف میکنید و سولاخ سولاخ میگید، اونوقت فردا یهو تیم خودتون سوراخهاش هویدا میشه و باعث خنده ی خاص و عام میشید
wassat.gif
laugh2.gif

empathy.gif

تایید میشه نوید جان :specool: چون بعد بازی حرفی ندارن بگن باید الان بیان جک بگن دیگه.بذار شاد باشن این چند لحظه رو !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اگر از دوستانی که روی پرسپولیس بستن کسی هست که من دعوتش نکردم تو گروه اعلام کنه تا همین امشب این کار انجام بشه !

بهرحال اینقدر تعدادمون زیاد هست که اینجوری میشه دیگه ! :دی

قابل توجه بعضی طرفداران یک تیم سوراخ !
1502.gif

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
کم رجرز خونی کنید میدونیم که خدا خدا میکنید که مساوی بشه دفعه قبل علی کریمی بود حالا دلتون رو به کی خوش کردید واستون گل بزنه حتما بائو یا اون آرفی اشپیتین
2i1d1co.gif
laughing.gif

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
آخه دلیلی نمیبینم سر بازی ای که هیچ حساب و کتابی نداره بیخود جو گیر بشم و شرط سنگین ببندم
unknown.gif

ولی برای شماها دلم میسوزه که اینطوری دارید به آب و آتیش میزنید و عکس ردیف میکنید و سولاخ سولاخ میگید، اونوقت فردا یهو تیم خودتون سوراخهاش هویدا میشه و باعث خنده ی خاص و عام میشید
wassat.gif
laugh2.gif

با این حال اگه خواستی سر یک هفته پست ندادن باهات میبندم، بلکه بری یک هفته به خودت فکر کنی تا شاید از این وضعیت (!!) در بیای
empathy.gif
کلا زندگی حساب کتاب نداره ، اتفاقا شرطبندی رو هم بیشتر سر چیزای بی حساب می کنن !
23t06dg.gif

همین که دل یه جوون هوادار یه تیم خز مثل شما شاد میشه و باعث خندش میشه خودش برای ما کفایت می کنه
4ytbp1d.gif

سر 3 روز باهات شرط میبندم ، هستی ؟
62izy85.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خوشم میاد با آدم فهمیده ای طرفی !
دقیقا الان همه همون طرفی هستن که باید باشن !! بیخود حساب خودت رو از محسن جدا نکن ! باز این به اون میگه خز !!
hah.gif
t5hq2u.gif

ای نوید . ای نوید

نکن پسر . نکن . این شرط بندی رو من کاری باهاش ندارم ولی سر یک شرط بندی بدجوری حالت رو میگیرما . از من گفتن بود
121fs725372.gif

کلا زندگی حساب کتاب نداره ، اتفاقا شرطبندی رو هم بیشتر سر چیزای بی حساب می کنن !
23t06dg.gif

همین که دل یه جوون هوادار یه تیم خز مثل شما شاد میشه و باعث خندش میشه خودش برای ما کفایت می کنه
4ytbp1d.gif

62izy85.gif

حیف که اینور هستی وگرنه باهات می بستم و کلی بهت ضربه ی روحی می زدم
birgits_moved.gif

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
23t06dg.gif

4ytbp1d.gif

62izy85.gif

خوشم میاد در خود فریبی به سر میبری !! خودتون هم میدونید تیم خزتون تعطیله ، ولی بازم خودتون رو گول میزنید
t5hq2u.gif
empathy.gif

3 روز همش ؟ خسته نباشی ! این همه سر و صدا برای 3 روز ؟
خوب 3 روز که امضاست ، اینطوری تازه امضامون هم دیده نمیشه و چندان بد هم نیست. حالا اگه 1 هفته برات سنگینه روی 5 روز میبندیم
13.gif

ای نوید . ای نوید

نکن پسر . نکن . این شرط بندی رو من کاری باهاش ندارم ولی سر یک شرط بندی بدجوری حالت رو میگیرما . از من گفتن بود
121fs725372.gif

birgits_moved.gif

t5hq2u.gif
میبینی محسن ؟ به این میگن یه آدم واقع بین !
درسته خز هست ، ولی لااقل خودش رو گول نمیزنه. میدونه تیمش پوکیده ، زیاد روش ورجه وورجه نمیکنه که بعد خراب شه روی زمین.

خوب حالا گذشته از اینا با هر دوتون میبندم خوب. لااقل یکم اتحاد از خودتون نشون بدید
nea.gif
wink2.gif

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
تایید میشه نوید جان :specool: چون بعد بازی حرفی ندارن بگن باید الان بیان جک بگن دیگه.بذار شاد باشن این چند لحظه رو !

کم رجرز خونی کنید میدونیم که خدا خدا میکنید که مساوی بشه دفعه قبل علی کریمی بود حالا دلتون رو به کی خوش کردید واستون گل بزنه حتما بائو یا اون آرفی اشپیتین
2i1d1co.gif
laughing.gif

t5hq2u.gif

ترجمش ميشه

استقلال سولاخ

nocomment.gif

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اگر از دوستانی که روی پرسپولیس بستن کسی هست که من دعوتش نکردم تو گروه اعلام کنه تا همین امشب این کار انجام بشه !

بهرحال اینقدر تعدادمون زیاد هست که اینجوری میشه دیگه ! :دی

قابل توجه بعضی طرفداران یک تیم سوراخ !
1502.gif

من رو یادت رفته :(

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
t5hq2u.gif
میبینی محسن ؟ به این میگن یه آدم واقع بین !
درسته خز هست ، ولی لااقل خودش رو گول نمیزنه. میدونه تیمش پوکیده ، زیاد روش ورجه وورجه نمیکنه که بعد خراب شه روی زمین.

خوب حالا گذشته از اینا با هر دوتون میبندم خوب. لااقل یکم اتحاد از خودتون نشون بدید
nea.gif
wink2.gif

نوید انقدر کری نخون . به هر حال هر چیزی تاریخی داره و این تاپیک هم بعضی جاها نارو زده انقدر کری نخون

من که گفتم سر این بازی روی اون شرط نیستم ولی صد در صد حالت رو میگیرم
121fs725372.gif
. اتحاد؟ با محسن؟ لوول . این رو من تازه میخوام بهش ضربات روحی بزنم :rolleyes:

پ ن :

از خدا میخوام که بعد از بازی به این جوان خام رحم کنه چون با این گرد و خاکی که این توی این تاپیک کرده اگه ببازه واقعا ضایعه :D

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
من نبودم!!

من با نهایت تاثر!:دی

پرسپولیس!!

خدا رحم کنه!!

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
ای نوید . ای نوید

121fs725372.gif

birgits_moved.gif
بشین سر جات آقا ، ایشون تکلیف خودش رو هم نمیدونه ، کی این کاربر رو راه داده تو گروه ؟:hmm:
فقط حواست باشه رقیب هم نشیم که ...:hmm:
خوشم میاد در خود فریبی به سر میبری !! خودتون هم میدونید تیم خزتون تعطیله ، ولی بازم خودتون رو گول میزنید
t5hq2u.gif
empathy.gif

3 روز همش ؟ خسته نباشی ! این همه سر و صدا برای 3 روز ؟
خوب 3 روز که امضاست ، اینطوری تازه امضامون هم دیده نمیشه و چندان بد هم نیست. حالا اگه 1 هفته برات سنگینه روی 5 روز میبندیم
13.gif
هر چی شما بگی :rolleyes: ، جمعه تکلیفت مشخص میشه:)

@ دوستان محترم :
ایشون در جواب پیشنهاد 3 روزه من اول گفت :
آخه دلیلی نمیبینم سر بازی ای که هیچ حساب و کتابی نداره بیخود جو گیر بشم و شرط سنگین ببندم
بعد حالا ... !:)

آقا ما همون 3 روز برامون کافیه ، همین که 3 روز پیدات نشه اینجا کفایت می کنه :rolleyes:
پس همون 3 روز دیگه ، قبول ؟:rolleyes:
اتحاد؟ با محسن؟ لوول . این رو من تازه میخوام بهش ضربات روحی بزنم :rolleyes:
حیف که در ملا عام نمیشه چیز بدی گفت:)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
دوستان استقلالی مگر اینکه شانس بیارید دوستان با پیشنهاد من برای امضاهاتون موافقت نکنن!
وگرنه از الان باید گریه کنید :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

مجید جان بفرست یکی از اون دعوتنامه ها رو که فقط مخصوص برنده هاس ..
نمیشه پسران آبی رو تنها گذاشت

پ ن :
Esteghlal-Tehran-Fans2.JPG

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بشین سر جات آقا ، ایشون تکلیف خودش رو هم نمیدونه ، کی این کاربر رو راه داده تو گروه ؟:hmm:
فقط حواست باشه رقیب هم نشیم که ...:hmm:

loudlaff.gif

شرط بندی بعدی صد در صد هر طرف تو رفتی من میرم طرف مقابل.

حیف که در ملا عام نمیشه چیز بدی گفت:)

مال این حرفا نیستی کلآ . ولش کن . یه چیز دیگه بگو
loudlaff.gif

خز نکن دیگه . یه چیز جدید بگو . از آمار مشترک با دوستان عربستانیمون بگو :happy:

سلام و درود
مجید جان بفرست یکی از اون دعوتنامه ها رو که فقط مخصوص برنده هاس ..
نمیشه پسران آبی رو تنها گذاشت

مرسی مرسی . بزن اون دس قشنگه رو . چه شود خدایی :lol: . امیدی هم هست آقا فرزاد که بازی مساوی نشه؟ اگه نشه چه بشود :D . بخش میره تو هوا

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مرسی مرسی . بزن اون دس قشنگه رو . چه شود خدایی :lol: . امیدی هم هست آقا فرزاد که بازی مساوی نشه؟ اگه نشه چه بشود :D . بخش میره تو هوا

نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه این بازی جنجالی از آب در میاد و حتما هم برنده داره

12703_PZ99_2.jpg

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
نوید انقدر کری نخون . به هر حال هر چیزی تاریخی داره و این تاپیک هم بعضی جاها نارو زده انقدر کری نخون

من که گفتم سر این بازی روی اون شرط نیستم ولی صد در صد حالت رو میگیرم
121fs725372.gif
. اتحاد؟ با محسن؟ لوول . این رو من تازه میخوام بهش ضربات روحی بزنم :rolleyes:

پ ن :

از خدا میخوام که بعد از بازی به این جوان خام رحم کنه چون با این گرد و خاکی که این توی این تاپیک کرده اگه ببازه واقعا ضایعه :D

من کری نمیخونم ، دیدم شماها دور برداشتین ، خواستم یه حالی گرفته باشم که همچنین آروم تر برین تا دور هم باشیم
121fs725372.gif
33fumar.gif

که البته موفق هم بودم ، الان دیگه گرد و خاکتون خوابیده و فقط وعده ی سر خرمن میدین که بعدا جبران میکنین .... مثه این ضعیفچه ها
nerdylaff.gif

@ دوستان محترم :
ایشون در جواب پیشنهاد 3 روزه من اول گفت :

بعد حالا ... !:)

آقا ما همون 3 روز برامون کافیه ، همین که 3 روز پیدات نشه اینجا کفایت می کنه :rolleyes:
پس همون 3 روز دیگه ، قبول ؟:rolleyes:

هنوزم همون رو میگم ;)

این رو فقط واسه پایه بودن میبندم ، به هر حال اینجا قراره شرط بندی کنیم نه اینکه فقط کل کل کنیم و حرف بزنیم :D

ولی خوب اگه قراره شخصی ببندیم باید درست ببندیم ، 3 روز به نظر من کمه ، ولی خوب اگه برات سنگینه همون 3 روز رو هم پایه تم دادا
mafia.gif

بالا