• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

test84

Registered User
لایک‌ها
2
از دوست خوبمون جناب نیوتون ممنونم که وقت گذاشتن واسه دوستان آش خور! :دی
جسارتا چند سوال داشتم:

1- به نظرتون دمپایی ببرم با ؟ لازم میشه اونجا؟
2- لیستی که شما دادی از همه لیست های دیگه کمتره! مطمئنی با اینا زنده موندی؟!
3- شما مدرکتون چی بود؟ بعدش تهران افتادین؟ بچه تهران بودین؟ (به علت شرایط امنیتی هرچقدر و هرطور مایل بودی جوابمون رو بده که یه وقتی برات بد نشه)
4- نکته ای در مورد باغرود هست که بخوای بهمون بگی؟
5- لباسهایی که باهاش رفتین پادگان رو کجا گذاشتین؟ اونجا کمد دادن بهتون روز اول؟
6- صفحه 150 یکی گفته بود که باید بریم شهر و یه سری وسایل از شهر بخریم مثله واکس و آینه و شانه، واسه شما هم همینطور بود؟
7- از باغرود تا مشهد و نیشابور چقدر راهه؟ با چی میرفتین تا اونجاها؟
8- روزی که پادگان رفتین، از فرداش خدمتتون شروع شد یا برگشتین و با لباس چند روز بعد رفتین؟ (هر دوجورش هست؛ میخواستم ببینم باغرود چطوریه)

پیشاپیش ممنونم دوست عزیز.

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من اعزامی اول دی هستم.کد6نیروانتظامی اراک افتادم.خواهشاهرکس هرچی راجع به اونجامیدونه بگه...چه جور جاییه؟اذیت میکنن؟من با رفیقم اونجا افتادیم.میشه پیش هم باشیم اونجا؟پادگانش بیرون شهره؟

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
از دوست خوبمون جناب نیوتون ممنونم که وقت گذاشتن واسه دوستان آش خور! :دی
جسارتا چند سوال داشتم:

1- به نظرتون دمپایی ببرم با ؟ لازم میشه اونجا؟
2- لیستی که شما دادی از همه لیست های دیگه کمتره! مطمئنی با اینا زنده موندی؟!
3- شما مدرکتون چی بود؟ بعدش تهران افتادین؟ بچه تهران بودین؟ (به علت شرایط امنیتی هرچقدر و هرطور مایل بودی جوابمون رو بده که یه وقتی برات بد نشه)
4- نکته ای در مورد باغرود هست که بخوای بهمون بگی؟
5- لباسهایی که باهاش رفتین پادگان رو کجا گذاشتین؟ اونجا کمد دادن بهتون روز اول؟
6- صفحه 150 یکی گفته بود که باید بریم شهر و یه سری وسایل از شهر بخریم مثله واکس و آینه و شانه، واسه شما هم همینطور بود؟
7- از باغرود تا مشهد و نیشابور چقدر راهه؟ با چی میرفتین تا اونجاها؟
8- روزی که پادگان رفتین، از فرداش خدمتتون شروع شد یا برگشتین و با لباس چند روز بعد رفتین؟ (هر دوجورش هست؛ میخواستم ببینم باغرود چطوریه)

پیشاپیش ممنونم دوست عزیز.

سلام :D

خواهش میکنم ،

1. دمپایی میدن اونجا :D الان یادم اومد
2. اره بابا زنده موندیم کلی هم حال کردیم ( بخور بخواب بود. من ماه رمضان اونجا بودم. بوفه هم داره باغرود. همه چی داره حتی ساندویچ کوکتل :blink: )
3. من از مشهد اعزام شدم دوست عزیز ، بعد هم مشهد افتادم
4. باغرود خیلی جای عالی هست. هیچ مشکلی نداره
5. لباس هایی که رفتیم پادگان رو اولین فرصتی که مرخصی دادن اوردیم خونه شوت کردیم تو کمد :D
6. واکس هم میدن به شما ( شانه میخوای چکار !!! مگه مو داری اونجا که بخوای شونه کنی ؟ :lol: ) بعضی وقتا کسایی که مال همون شهر هستند رو اجازه میدن برن تو شهر خرید کنن. ( معمولا پول جمع میکردن میرفتن واسه بچه ها خرت و پرت میخریدن )
7. از باغرود تا مشهد 1 ساعت و 15 دقیقا راه بود. ما با ماشین های مسافرکش شخصی میرفتیم و میاومدیم. معمولا وقتی موخواستن مرخصی بدن هماهنگ میکردن با ترمینال چندین اتوبوس و ماشین میاومدن اونجا. اتوبوس ها 700 میگرفتن تا مشهد شخصی ها 2000 تومان
8. روزی که رفتیم پادگان ، از همون روز به ما وسایل دادن و رفتیم تو اسایشگاه و کمد تحویل دادن با قفل ( که وسایل رو بزارید اونتو. اگر وسایل زیاد ببرید بیرون باید بزارید < که هر چیزی هم بیرون کمد باشه رو میندازن بیرون و شما رو تنبیه میکنن > ) معمولا **** نمیگه برگردید خونه. ارتش میگه برید خونه و هفته دیگه بیایید.

power engineer

Registered User
لایک‌ها
0
[سلام دوستان .برگه سفید من امروز رسید دستم.کد آموزشی 277 که من سرچ کردم دیدم زده یگان امداد فاتب دیگه چیز اضافه تری راجبش پیدا نکردم.مثلا اینکه کجاس و زیر مجموع کدوم یک از نیروهاس(ارتش،سپاهو..)لطفا راهنمایی کنید:)RIGHT][/RIGHT]
ممنون از راهنماییتون:eek:
کسی هست بدونه یگان امداد فاتب چه جور جایی هست؟

test84

Registered User
لایک‌ها
2
سلام :D

خواهش میکنم ،

1. دمپایی میدن اونجا :D الان یادم اومد
2. اره بابا زنده موندیم کلی هم حال کردیم ( بخور بخواب بود. من ماه رمضان اونجا بودم. بوفه هم داره باغرود. همه چی داره حتی ساندویچ کوکتل :blink: )
3. من از مشهد اعزام شدم دوست عزیز ، بعد هم مشهد افتادم
4. باغرود خیلی جای عالی هست. هیچ مشکلی نداره
5. لباس هایی که رفتیم پادگان رو اولین فرصتی که مرخصی دادن اوردیم خونه شوت کردیم تو کمد :D
6. واکس هم میدن به شما ( شانه میخوای چکار !!! مگه مو داری اونجا که بخوای شونه کنی ؟ :lol: ) بعضی وقتا کسایی که مال همون شهر هستند رو اجازه میدن برن تو شهر خرید کنن. ( معمولا پول جمع میکردن میرفتن واسه بچه ها خرت و پرت میخریدن )
7. از باغرود تا مشهد 1 ساعت و 15 دقیقا راه بود. ما با ماشین های مسافرکش شخصی میرفتیم و میاومدیم. معمولا وقتی موخواستن مرخصی بدن هماهنگ میکردن با ترمینال چندین اتوبوس و ماشین میاومدن اونجا. اتوبوس ها 700 میگرفتن تا مشهد شخصی ها 2000 تومان
8. روزی که رفتیم پادگان ، از همون روز به ما وسایل دادن و رفتیم تو اسایشگاه و کمد تحویل دادن با قفل ( که وسایل رو بزارید اونتو. اگر وسایل زیاد ببرید بیرون باید بزارید < که هر چیزی هم بیرون کمد باشه رو میندازن بیرون و شما رو تنبیه میکنن > ) معمولا **** نمیگه برگردید خونه. ارتش میگه برید خونه و هفته دیگه بیایید.

تشکر دوست عزیز که اینقدر برای ما ارزش قائل شدی.
(سوالاتی در ادامه جوابهای شما:)
3- دوستان لیسانسی که از تهران بودن، چه شهر هایی افتادن اکثرا؟ واقعا روز اول معلومه کجا میفتی یا واقعا آخرش شانسی تقسیم میکنن؟
6- همون پستی که اشاره کردم بهش، گفته بود یه سری وسایل لیست میدن باید برین از شهر بخرین که ماله آنکادره، مثله شونه و آینه مخصوص، جعبه واکس اینطور چیزا. شما میگی اینطور نیست؟ مثلا واکس از کجا باید بیاریم؟

(این سوالا جدیده:)
9- شما کنسرو هم بردی؟ به نظرت من کنسرو ببرم؟ اگه آره، چنتا؟
10 - تو آسایشگاه مثلا تلوزیون هم داشتین؟
11- مدرک تحصیلی شما چی بود؟ من لیسانس دارم، میخواستم ببینم چقدر اذیت میشن بچه های لیسانس.
12- به لیسانس ها ستوان 2 دادن؟
13- غیر از میان دوره، بازم مرخصی داشتین که مثلا من که تهرانیم بتونم بیام تهران؟ میان دوره شما چند روز بود؟
14- عقیدتی رفتن خوبه یا بده؟ آموزشی عقیدتی داره اصلا؟
15- بچه هایی که مسولیت یه جایی رو قبول میکنن، مثله آشپز خونه؛ آخر سر بد میشه براشون یا تشویقی میگیرن؟ همه میگن هیچ مسولیتی قبول نکن ولی فک میکنم اگه مسولیتی قبول کنی ممکنه تشویقی بگیری و مثلا مرخصی بیای. تا نظر شما چی باشه.
16 - امتحان آخری که از شما گرفتن چه نتیجه و تاثیری داشت براتون؟
17- تو میدون تیر که میگن امتیاز بالا بگیری تشویقی میگیری، یعنی چی؟ چند بار رفتین میدون تیر؟ میشه درخواست بدی بیشتر بری؟ دوست دارم تیر بندازم!
18- تو آموزشی پلاک هم میدن؟ Dog Tag منظورمه، از اینا که اسمت رو نوشته و میندازی گردنت، خیلی دوست دارم! :happy:
19- برای اینکه پوتینتون راحت تر بشه، چیکارش کردین؟ چکش زدین؟ پوتینتون رو تو شهر عوض کردین تو این مغازه های نظامی فروشی؟

اوف! زیاد شد! اگه حوصله نکردی، در چند بخش جواب بده! :blush:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

ممنون از راهنماییتون:eek:
کسی هست بدونه یگان امداد فاتب چه جور جایی هست؟

دوست من، در مورد فاتب صفحات قبل بچه ها لطف کردن مطلب گذاشتن، یه نگاهی بزنید بدی نیست.

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه. این برگه سفید من هم اومد:

کد 12. پادگان ادیبی. مرزن آباد چالوس.
اعزام 1 دی.

بقیه هم اعلام کنند کجا افتادند که آشنا بشیم.

کسی از مرزن آباد اینجا هست کمی راهنمایی کنه؟

Last edited:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
3- دوستان لیسانسی که از تهران بودن، چه شهر هایی افتادن اکثرا؟ واقعا روز اول معلومه کجا میفتی یا واقعا آخرش شانسی تقسیم میکنن؟

مشخص نمیکنه.
اواسط آموزشی معلوم میشه کجا تقسیم شدین

از باغرود معمولا برای پادگان صفوی(ستاد فرماندهی نیروی زمینی) و لشکر 10 تقسیم میکنند اگر اولی افتادی تا آخرش لذت میبری اگر دومی نه زیاد

- همون پستی که اشاره کردم بهش، گفته بود یه سری وسایل لیست میدن باید برین از شهر بخرین که ماله آنکادره، مثله شونه و آینه مخصوص، جعبه واکس اینطور چیزا. شما میگی اینطور نیست؟ مثلا واکس از کجا باید بیاریم؟

کلا **** خیلی تو این قضیه سفت و سخت نمیگیره شانه هم برای ارتش هست ندیدم تو **** کاربرد داشته باشه
واکس و باقی وسائل را هم خودشون بهتون میدم

ترجیحا تنقلات ببر شما
مغز پسته و بادام،خرما خشک شده
بادام زمینی های مزمز هم خیلی کارسازه
کنسرو هم نبر چون این جور چیز ها در بوفه یافت میشه

نکته ای در مورد باغرود هست که بخوای بهمون بگی؟
نیشابور تو این فصل به شدت سرده خصوصا باغرود!

حتما لباس گرم همراه داشته باش

مسئولیت هم تا جای امکان قبول نکن!

تو آسایشگاه مثلا تلوزیون هم داشتین؟

موجوده

غیر از میان دوره، بازم مرخصی داشتین که مثلا من که تهرانیم بتونم بیام تهران؟ میان دوره شما چند روز بود؟

غیر از میاندوره بیشتر از 30 ساعت و در نهایت 48 ساعت نمیدن
با توجه به بعد مسافت به تهران نمیرسید نهایتا مشهد

- امتحان آخری که از شما گرفتن چه نتیجه و تاثیری داشت براتون؟

its a joke

و میدون تیر که میگن امتیاز بالا بگیری تشویقی میگیری، یعنی چی؟ چند بار رفتین میدون تیر؟ میشه درخواست بدی بیشتر بری؟ دوست دارم تیر بندازم!

خیر
3 یا 4 بار بیشتر نمیرید

- تو آموزشی پلاک هم میدن؟ Dog Tag منظورمه، از اینا که اسمت رو نوشته و میندازی گردنت، خیلی دوست دارم!
:lol: پلاکت و میدوزی روی سینت

19- برای اینکه پوتینتون راحت تر بشه، چیکارش کردین؟ چکش زدین؟ پوتینتون رو تو شهر عوض کردین تو این مغازه های نظامی فروشی؟
بهترین و موثر ترین روش این هست که 1 سایز بزرگتر بگیرید تا از زخم شدن و تاول زدن پاها جلوگیری بشه و اگر هم مجبور شدید جوراب کلفت بپوشید باز هم مشکلی ایجاد نشه

Last edited:

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
تشکر دوست عزیز که اینقدر برای ما ارزش قائل شدی.
(سوالاتی در ادامه جوابهای شما:)
6- همون پستی که اشاره کردم بهش، گفته بود یه سری وسایل لیست میدن باید برین از شهر بخرین که ماله آنکادره، مثله شونه و آینه مخصوص، جعبه واکس اینطور چیزا. شما میگی اینطور نیست؟ مثلا واکس از کجا باید بیاریم؟

(این سوالا جدیده:)
10 - تو آسایشگاه مثلا تلوزیون هم داشتین؟
11- مدرک تحصیلی شما چی بود؟ من لیسانس دارم، میخواستم ببینم چقدر اذیت میشن بچه های لیسانس.
12- به لیسانس ها ستوان 2 دادن؟
13- غیر از میان دوره، بازم مرخصی داشتین که مثلا من که تهرانیم بتونم بیام تهران؟ میان دوره شما چند روز بود؟
14- عقیدتی رفتن خوبه یا بده؟ آموزشی عقیدتی داره اصلا؟
15- بچه هایی که مسولیت یه جایی رو قبول میکنن، مثله آشپز خونه؛ آخر سر بد میشه براشون یا تشویقی میگیرن؟ همه میگن هیچ مسولیتی قبول نکن ولی فک میکنم اگه مسولیتی قبول کنی ممکنه تشویقی بگیری و مثلا مرخصی بیای. تا نظر شما چی باشه.
16 - امتحان آخری که از شما گرفتن چه نتیجه و تاثیری داشت براتون؟
17- تو میدون تیر که میگن امتیاز بالا بگیری تشویقی میگیری، یعنی چی؟ چند بار رفتین میدون تیر؟ میشه درخواست بدی بیشتر بری؟ دوست دارم تیر بندازم!
18- تو آموزشی پلاک هم میدن؟ Dog Tag منظورمه، از اینا که اسمت رو نوشته و میندازی گردنت، خیلی دوست دارم! :happy:

:happy: خواهش میشه دوست عزیز ،

3. در مورد تهرانی ها خبری ندارم چون روز آخر همه رو خط کردن کد ها رو دادن ، بعد هم هر گوشه ای یک کاغذ واسه اون کد زده بودند که هر کسی بره اونجا واسته .... دیگه خبر ندارم از اونا.

6. واکس خودشون دادن با فرچه برای کفش ها
اما واسه آنکاد کردن ، میتونید یه بسته صنجاق قفلی ببدید و تعدادی میخ که تخت رو قشنگ آنکاد کنید. ( والا تخت رو با سیمان هم محکم کنید بازم گیر میدن که شله :wacko: )

9. کنسرو نبردم اصلا ( والا 2 جعبه شکلات هم که برداشته بودم ببرم خونه گذاشتم از بس مارو اینور اونور کشیدن 2 بار قبل از اعذام ( جریان داره ) اخه قرار بود مارو بفرستن روز اعزام ، گفتن شماها کد مازاد خوردید ( اول ارتش قوچان افتاده بودیم ) برید فردا بیاید اعزام شید....... رفتیم فردا اومدیم ..... از 6 صبح تا 12 الاف بودیم اومدن گفتن اقا جا نداریم اونایی که میخوان برن اعزام شن بیان یک طرف که اعزام کنیم :blink: اونایی هم که نمیخوان میتونن برن ماه بعد اعزام کنیم ( این یک ماه هم حساب میشه براشون جزو خدمت ) ما هم اومدیم دوباره خونه :D و بعد دوباره برگه سفید اومد کد خورده بود **** باغرود نیشابور ( چی از این بهتر؟ ) واسه همین چون 2 بار از 6 تا 12 ظهر الاف شدم و کیفم سنگین بود ( 2 بسته بزرگ شکلات . کنسرو 4 تا . سوهان :D . کاپشن . شلوار ........ ) دفعه 3 وم همه رو گذاشتم خونه نبردم و کار خیلی خوبی هم کردم که نبردم.

10. تلویزیون هم داشتیم تو اسایشگاه + تلفن که از خونه زنگ میزدن به بچه ها ولی سخت میشد تماس گرفت باهاش به اسایشگاه
11. بچه های لیسانس و غیره و اینا نداره همه رو اذیت میکنن. البته من میدیدم بی سواد هارو کمتر اذیت میکردن چون میگفتن از اونا انتظاری نیست :(
12. بله به لیسانسه ها ستوان 2 میدن
13. ما میان دوره نداشتیم . کلا اموزشی های 2 ماهه میان دوره نداشتن 3 ماهه ها میان دوره داشتن. ولی کلا از 58 روز اموزشی من خودم 14 روز اومدم مرخصی :f34r: البته نصف اموزشی ما تو ماه رمضان بود و زیاد اذیت نکردن بچه ها رو.
14. اموزشی عقیدتی نداره. البته سر کلاس ها تو **** درس عقیدتی دارید. تو یگان که رفتید عقیدتی داره البته ****.
15. بچه هایی که مسئولیت قبول میکردن معمولا تشویقی میگرفت آخر سر. اما مسئله اینجاست که مثلا اگر مسئولیت ارشد دسته رو قبول کنید... اکثرا سر تمرین ها و تنبیه ها و ..... ارشد ها یه کنار می ایستادن و تماشا میکردن و مجبور نبودن مثل بقیه *اره بشن و دائم بشین پاشو و تنبیه بشن :D
16. امتحان ها معمولا چیز خواسی نبود که بخواید بترسید. ولی سعی کنید آتو ندید دستشون که چرت و پرت بار ادم کنن. فقط ظاهرا نمره میدون تیر مهمتره
17. بله به 3 نفر اول میدون تیر هر جلسه ای که برید میدون تیر ، تشویقی میدن که برن خونه هاشون. ما 5 مرتبه رفتیم میدون تیر. نمیشه درخواست داد بیشتر برید :D مگه خونه خاله یه؟ :)) من خودم 2 مرتبه تشویقی گرفتم در میدون تیر
18. پلاک نمیدن. رو لباساتون کلا کد فردی شما هست.
19. من رفتم از مغازه یک پوتین خیلی سبک و نرم خریدم قبل از اعزام. وگر نه پوتین هایی که میدن خیلی سفت و سنگین هست و دهن ادم رو ساف میکنه مخصوصا اینکه قراره باهاش 2 ماه پا بزنی !!!!! :wacko: ( به نظر من مهمتر از کنسرو و این چیزا همین پوتینه )

انشاا.... آموزشی که تموم شد تو یگان دلتون برای آموزشی و کسایی که اونجا شما رو اذیت میکردن تنگ میشه.

موفق باشید

Rovzane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منم همون جا افتادم مرزن آباد . من بچه مشهدم . اگه خواستی آشنا بشیم این ایمیل منه : [email protected]

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
کد 176 : نيروی هوايی ارتش تهران پادگان شهيد خضرايي
اعزام
یک دیماه

بچه ها بعدش کجام بازم تهران؟ تک فرزند ذکور واقعیت داره؟ یا ممکنه بعد آموزشی جای دیگه بیفتم
قلبم اومد تو دهنم تا فهمیدم تهران افتادم
خودم ساکن تهرانم

Rovzane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه. این برگه سفید من هم اومد:

کد 12. پادگان ادیبی. مرزن آباد چالوس.
اعزام 1 دی.

بقیه هم اعلام کنند کجا افتادند که آشنا بشیم.

کسی از مرزن آباد اینجا هست کمی راهنمایی کنه؟

سلام منم همون جا افتادم یعنی مرزن آباد . من بچه مشهدم . اگه خواستی آشنا بشیم این ایمیل منه : [email protected]

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
بهترین و موثر ترین روش این هست که 1 سایز بزرگتر بگیرید تا از زخم شدن و تاول زدن پاها جلوگیری بشه و اگر هم مجبور شدید جوراب کلفت بپوشید باز هم مشکلی ایجاد نشه

اتفاقا بدترین کار همین کار است....
چرا؟

چون وقتی پا در پوتین جای بیشتری داشته باشه و حرکت کنه پوست سریع تر تاول میزنه دوست من.
حتما باید پوتین سایز پا باشه و نرم و سبک

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
176 کسی هست دوست شیم :D
نبودددددددددددددددددد:thumbsup:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
اتفاقا بدترین کار همین کار است....
چرا؟

چون وقتی پا در پوتین جای بیشتری داشته باشه و حرکت کنه پوست سریع تر تاول میزنه دوست من.
حتما باید پوتین سایز پا باشه و نرم و سبک

اصولا تاول و خراشیده شدن پا بر اثر تحت فشار بودن ایجاد میشه نه آزاد بودن

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
مال منم امروز اومد
کد 35 - واسه اول دیماه
من الان سه ماهه دانشجو هستم
مگه دانشگاه هنوز اطلاع نداده که اینها برگه سفید میفرستند
لازم هست کاری انجام بدم ؟

solamoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.میگن کدها ممکنه عوض بشه:hmm: . یعنی ممکنه من که اول دی اعزامم هست با کد 181 جایی غیر از نیروهوایی مشهد بیفتم:blink:.خواهشا بگو که میشه من با یه وسیله دیگه برم.چون میگن که باید فلان روز خودت رو معرفی کنی ولی نگفتن که حتما باید با اونا بری.

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
سلام.میگن کدها ممکنه عوض بشه:hmm: . یعنی ممکنه من که اول دی اعزامم هست با کد 181 جایی غیر از نیروهوایی مشهد بیفتم:blink:.خواهشا بگو که میشه من با یه وسیله دیگه برم.چون میگن که باید فلان روز خودت رو معرفی کنی ولی نگفتن که حتما باید با اونا بری.

سلام
شما میتونید برگتون رو روز اعزام بگیرید از محل اعزام و خودتون با وسیله برید خودتون رو معرفی کنید به محل اموزشی

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
اصولا تاول و خراشیده شدن پا بر اثر تحت فشار بودن ایجاد میشه نه آزاد بودن

هر دو نوعش هست اما گشادی کفش اونم پوتین اونم تو اموزشی چنان پدری از پاها در میاره که بیا و ببین !!! :blink::wacko:

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز برگه سفیدم اومد.نیروی انتظامی اراک افتادم کسی امارشو داره که چه جورجاییه؟سخت میگیرن یا نه؟ازاشناهای کسی اونجا نبوده؟هرکس هرچی میدونه لطفابگه… کد6اراک کسی نیست؟

sarbaze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان من مدت مدیدی است البته منظورم 3 ماه که دارم هر روز این پست ها رو می خونم بالاخره نوبت اعزام منم رسی!!!
1 دی کد 87 پادگان خاتمی یزد
از دوستان اگه کسی اونجا بوده و فکر میکنه اطلاعات خوبی داره لطفاً راهنمایی کنه.
راستی اگه کسی هم همین کده خبر بده با هم آشنا شیم.

بالا