• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
ای بابا شانس گند ما رو ببین تو رو خدا!
کد 226 خوردم :(
تکلیف ما رو زودتر معلوم نمی کنند بفهمیم چیکاره ایم
1 دی اعزامم قلبم داره میاد تو دهنم,کاش 226 نمی خوردم
آقا کسی می دونه وضعیت کسانی که مازاد میشن چطوریه؟
اینجا تاحالا کسی مازاد بوده یکم توضیح بده؟
ممنون

zen2004neo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره

منم ليسانس مديريت از بندرعباس ، كد 6 اعزامي يك دي هستم .

web_developer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه لیست از وسایلی که قراره ببرم در زیر آوردم. من افتادم 01 تهران به نظر شما کدومش اضافیه یا چی اضافه کنم؟
• کلاه، شال گردن، دستکش، هد بند، جوراب زمستانی، زیرشلواری گرم، بلوز بافتنی گرم
• حوله حمام، لیف، صابون، شامپو
• ناخن گیر، قیچی کوچک تاشو، آیینه کوچک، شانه برای آنکادر کردن
• نخ سفید، سیاه، سبز همراه سوزن، کش باریک و پهن
• شورت و زیرپوش سفید(بدون طرح)
• قفل کوچک (سه عدد)
• پاکت فریزر، لیوان پلاستیکی دسته‌دار، شیشه آب معدنی
• مقادیری خشکبار‌(پسته، بادام، بادام زمینی، نخود و کشمش و ..)
• مقادیری داروی گیاهی (شربت آویشن، بادیان، گشنیز، زیره و ..)
• مقادیری دارو (بیشتر سرماخوردگی نظیر سرماخوردگی بزرگسالان، استامینیفون معمولی، کلد استاپ، آنتی هیستامین و ...)
• دفترچه خاطرات، چند کتاب . البته اگه فرصت باشه و خستگی اجازه بده...
این‌ها مواردی بود که بنظرم اومد. یکی از دوستانم امروز گفت اینا رو با خودت نبر که همشو دم در ازت میگیرن میریزن بیرون! من دارم میرم 01 تهران (نیروی زمینی ارتش) بنظرتون امکان داره اجازه ندن اینا رو ببرم؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
ای بابا شانس گند ما رو ببین تو رو خدا!
کد 226 خوردم :(
تکلیف ما رو زودتر معلوم نمی کنند بفهمیم چیکاره ایم
1 دی اعزامم قلبم داره میاد تو دهنم,کاش 226 نمی خوردم
آقا کسی می دونه وضعیت کسانی که مازاد میشن چطوریه؟
اینجا تاحالا کسی مازاد بوده یکم توضیح بده؟
ممنون

دوست عزیز شما که کد مازاد خوردی اگه یه پارتی داری میتونی برای هر ارگانی که دوست داری ارتش/ **** / ناجا کد بگیری
البته این امکان برای غیرتهرانی ها بیشتره تهران بدلیل ازدحامش میگم.
من که چند روز پیش رفته بودم **** وظیفه ( من اعزام 1 تیر 89 ام) رئیس دفتر فرمانده **** وظیفه استان بهم گفت که اگه کد 226 مازاد بخوری میتونی بیای و خواهش کنیم که کد هر یگانی که دوست داری بخوری.
یعنی اصلاً مشکلی نداره چون دست خودشونه.

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی چیزی راجع به منشی گروهان یا گردان شدن نمیدونه؟خوبه بشیم تواموزشی یا نه دردسروگرفتاری داره؟یا بی مسئولیت بهتره؟اصلاکسی منشی گروهان یا منشی گردان بوده؟کاراش چیه؟

test84

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها دو تا سوال از خدمتتون داشتم؛

1- نظر بچه ها چیه از الان پوتین بگیریم؟ همه میگن تو میان دوره پوتین بخرین خوب چه کاریه، از الان بریم پوتین بخریم بهتر نیست؟

2- اگه تقسیم شدیم و تهران نیفتادیم، به نظرتون چیکار میشه انجام داد که تهران خدمت کنیم؟

با تشکر

از همه دوستانی که تو این مدت جواب سوال هامون رو دادن صمیمانه متشکرم.

Last edited:

web_developer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- نظر بچه ها چیه از الان پوتین بگیریم؟ همه میگن تو میان دوره پوتین بخرین خوب چه کاریه، از الان بریم پوتین بخریم بهتر نیست؟
يكي از دوستام ميگفت اگه پات در حد استاندارد نيست به فكر پوتين باش. معمولا كفش‌ها در حد 40 تا 42 هيچ مشكلي ندارن. منم ميخواستم بخرم ولي منصرفم كرد. حالا يه خورده گشاد باشه با جوراب كلفت حل ميشه (البته نه خيلي گشاد) اگه تنگ هم بود با رفقا عوض مي‌كنيم ديگه...

IELTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
من برادرم کد 123 **** نیشابور خدمت کرده گفته که پوتینهای اون پادگاه از 40 تا 45 هست و بهترین شماره و سایز همون 42 هست .
نگران نباش.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام من اعزامم 1 تیر 89 هست از ارومیه
احتمال قوی کدوم ارگان می افتم؟ **** یا ارتش یا نیروی انتظامی
بعضی ها میگن که هر ارگان در هر اعزام سهمیه بیشتری داره آیا درسته یعنی مثلاً اعزام اسفند **** نیرو نمیگیره یا ...؟؟؟

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
کسی چیزی راجع به منشی گروهان یا گردان شدن نمیدونه؟خوبه بشیم تواموزشی یا نه دردسروگرفتاری داره؟یا بی مسئولیت بهتره؟اصلاکسی منشی گروهان یا منشی گردان بوده؟کاراش چیه؟

چرا داد می زنی ؟:lol:

آقا تو آموزشی و تو یگان بهترین منم داد زدم پست منشی شدنه ...
خودم منشی بودم ... هتل .... هتل ... اولا با فرمانده رفیق میشی.. مرخصی تو شهری و ساعتی زیاد می گیری ...
درجه مرجه هم میده ..

کلاس های کسل کننده رو می پیچونی ...

کلا بهترین کار منشی شدنه که مستلزمه خط خوب هستش ..
کارایی که باید بکنی ... لیست نوشتن...
اسم و نام پدر و شماره شناسنامه ی گروهانتون ...
دفترچه مرخصی بچه ها می نویسی ...
خودتم راحت می تونی زرنگی کنی و زرت زرت بری مرخصی.. آخرشم تشویقیتو میگیری .. به من 3 روز مرخصی تشویقی داد منم دیدم حساب کتاب نداره کردمش 5 روز .... :دی
فقط یه چیزه بدداره که اینه که بچه ها مخت رو می خورن ... مرخصی کی میدن ؟ میان دوره کی میدن ؟ پایان دوره کیه ؟ تو می دونی و نمی گی .. مگه میشه تو ندونی ....؟ در صورتی که تو هم بی خبری از همه جا .. یه هو یه سوال هایی می کنن مخت سوت میکشه ... مثلا امشب شام چیه ؟ :wacko: کلا یه موقع ها دیوونه می شدم ازشون داد می زدم سرشون ...:wacko::lol: یادش بخیر ...
بچه ها منو نمیشناختن اینقدر کلاسا رو می پیچوندمم ... چقدر تو آسایشگاه می خوابیدم ...
تو یگان هم به دردت می خوره .. مثه الانه من که دارم میرم پشت کامپیوتر....

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
از
farzan.B

و

kh.farshad

واسه راهنماییشون ممنون خداکنه زود بریم شهید شیم:دی الاف نشیم

PARS222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم مثل دو تا دوست دیگه 277 هستم و فاتب ناجا افتادم.از دوستانی که از این پادگان اطلاعاتی دارن لطف کنن به ما هم امار بدن .ممنون.

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا فرزان من سوالم بی جواب موند.میشه کمکم کنید.من کد خوردم 277 که فاتب نیرو انتظامیه.تک پسر هم هستم و 8 ماه خدمت میکنم بعد سن پدرم میشه 59تمام و معاف.حالا تو میاندوره اعلام کنم تک پسرم تو تفسیم حتمآ تهران میافتم؟دمتم گرم

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
از
farzan.B

و

kh.farshad

واسه راهنماییشون ممنون خداکنه زود بریم شهید شیم:دی الاف نشیم

پنج شنبه ای شهید اورده بودن پادگانمون ...
این سپاهی ها هم دیگه رو می دیدن و می گفتن خوشا به سعادش و خدا نصیب کنه ...
یارو هم جواب می داد خدا نصیب شما هم بکنه...
یه هو برگشت به من و 2 تا از دوستام گفت .. ما هم بلد نبودیم چی بگیم .. من گفتم مرسی ... رفیقم گفت خدا نکنه ...اون یکی هم گفت دور از جون...:blink::wacko::lol:
یارو قاطی کرده بود...:happy:

پ ن : خواهش می کنم ... در ضمن من هر سوالی رو که بدونم جواب میدم .. دوستان فکر نکنن من سکوت می کنم..:blush:

satartitaniom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما افتاديم كد 12 ميگن مرزن آباده درسته؟؟
كسي هست از اونجا؟
آقا فرزان چه جور جاييه؟؟
من كرمانشاهيم موقع تقسيم نيفتم يه شهر ديگه!

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
آقا فرزان من سوالم بی جواب موند.میشه کمکم کنید.من کد خوردم 277 که فاتب نیرو انتظامیه.تک پسر هم هستم و 8 ماه خدمت میکنم بعد سن پدرم میشه 59تمام و معاف.حالا تو میاندوره اعلام کنم تک پسرم تو تفسیم حتمآ تهران میافتم؟دمتم گرم
مطمئن نیستم به خدا .. چنین مواردی پیش نیومد برا ما...:eek:
فقط تنها کمکی که می تونم بکنم اینه که باید تمام مدارک رو ببری... شاید بتونی کاری کنی .. در کل می تونی با فرماندت مشکلتو در میون بزاری...اون کمکت می کنه ....
برای اینکه سره فرصت هم بهت جواب بده ... ازش بخواه چند دقیقه وقتش رو برات بزاره بعد بهش بگو که با حوصله جواب بده ... بگو چند تا سوال دارم و اینا .. زبون بریز .. بهت میگه ... اگر دیدی راه نمیده از فرمانده های دیگه کمک بخواه...راستی تاچیک معافیت هم هست ..

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون فرزان.من متاهلم هستم.ایا منشیها هم مرخصی چندروزه میتونن بگیرن برگردن شهرشون یا به خاطر کارسربازا باید بمونن پادگان؟مخصوصاچون فاصله ی پادگان تا شهرم 1100 کیلومتره مرخصی چندروزه لازمه.یکروزه فایده نداره؟راستی منشیهاصبحگاه ونگهبانی هم دارن؟

بالا