• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

PARS222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نبود درباره 277 یگان امداد فاتب ناجا اطلاعاتی به ما بده ؟؟؟اقا فرزان شما خبری از این پادگان ندارید؟؟

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
آقا ما افتاديم كد 12 ميگن مرزن آباده درسته؟؟
كسي هست از اونجا؟
آقا فرزان چه جور جاييه؟؟
من كرمانشاهيم موقع تقسيم نيفتم يه شهر ديگه!

برگرد خیلی صفحه های قبل .. مرزن آبادی زیاد بود ...
اون موقع ها که دفتر چه پست کرده بودم و اینجا زیاد میومدم از مرزن آباد خوب می گفتن... می گفتن جایه خوبیه...
خوشحال باش..

این جوری که ما تجربه کردم .. کسایی که تو یه شهره دیگه آموزشیشون میفتن .. یگانشون شهره خودشونه...
ایشالاه تو هم شهره خودتی ...

اصلا نگران نباش .. مثه برق میگذره ... اولاش سخته ولی راحت میشه ...
تا به خودت میای میبینی صبح به صبح داری با لباس سربازی میری دنبال ماشین که بری پادگان...الکی الکی سرباز میشی .. مثه من ...:blush:
این شعارت باشه : هر چه پیش آید خوش آید .....

"" من بدون حتی یه پارتی هتل ولیک بابل میون کلی گردن کلفت خدمت کردم ..خیلی راحت تر از اونایی که 100 تا سرهنگ پشتشون بود ... یگان هم افتادم شهره خودم کرج با فاصله ی 30 دقیقه ای... قاطیه یه یه عالمه پذیرشی ... تازه بازم راحت تر از اونا که 100 تا آشنا و 10 سال سابقه ی بسیج داشتن ... اونا الان دارن بالا برجک پست میدن من تو خونه ... حالا اینا برای چیه ؟ برای اینه که به خدا ایمان داشتم .. اینکه خدا بزرگترین پارتیمه ... خدا همه چی رو ردیف می کنه ... مطمئن باش جایی نمیفتی که از پسش بر نیای ... شاید الان داره بهت سختی میده تا بعد برات جبران کنه ...الان حرفای منو می خونی فکر می کنی بچه حزب اللهی ام .. ولی همین من یه نماز تو آموزشی نخوندم ... حالا نمی گم تو نخونا :دی ... بخون .. ولی ایمان داشته باش خدا هوای اونایی که پارتی ندارن رو بیشتر داره ... ""

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
ممنون فرزان.من متاهلم هستم.ایا منشیها هم مرخصی چندروزه میتونن بگیرن برگردن شهرشون یا به خاطر کارسربازا باید بمونن پادگان؟مخصوصاچون فاصله ی پادگان تا شهرم 1100 کیلومتره مرخصی چندروزه لازمه.یکروزه فایده نداره؟راستی منشیهاصبحگاه ونگهبانی هم دارن؟

ببین اونقدر تابلو نمیشه فرق گذاشته بشه .. که فقط تو مرخصی بری ... در کل به همه وقتی مرخصی میان دوره میدن به تو هم میده ... حالا می تونی با فرمانده طرح رفاقت بریزی .. البته اگه اهل حال باشه .. بهترین روش هم نسکافه هستش .. :دی ... من با این نسکافه ی 150 تومانی چه کارایی که نکردم... به فرمانده بگی که مثلا چند ساعت زود تر بری واسه اینکه متاهلی.. زنت بهونه میگیره و پشت تلفن گریه می کنه ... :دی
ولی هیچ موقع کاری نیست که همه برن و تو بمونی که کارشون رو انجام بدی...سختیه منشی بودن اینه که مثلا شبه قبلی که قراره برید مرخصی میرید دفتر دفترچه مرخصی بچه های گردانتون رو می نویسی ... شاید تا 11 بیدار باشی...
مثلا می تونی به هوای عابر بانک بچه ها مرخصی چند ساعته بگیری .. بری روحیت رو عوض کنی و با دل سیر با خونه صحبت کنی .. خیلی تو روحیه تاثیر داره...
نگهبانی ؟ نگهبانی ما توی آسایشگاه بود .. من خودم رو تو لیست نگهبانی می نوشتم ولی نگهبانی نمی دادم .. می گفتم تا دیر وقت بیدار بودم و لیست می نوشتم برا شما ... تنهایی نگهبانی بده ...:دی
ولی تو می تونی خودتو ننویسی .. چون ارشد ها از نگهبانی معاف هستند ... ولی هیچ موقع ارشد نشو.. دیوونه میشی... :دی حالا خواهی دید..

کسی نبود درباره 277 یگان امداد فاتب ناجا اطلاعاتی به ما بده ؟؟؟اقا فرزان شما خبری از این پادگان ندارید؟؟

نه متاستفانه ..:eek: پست بالایی من رو بخون ...:) شاید روحیه بگیری...

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
فرزان جان من به جال دکمه ی تشکر که نداریم ازت تشکر می کنم. خیر ببینی مردمو کمک می کنی برادر! :دی...

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین اونقدر تابلو نمیشه فرق گذاشته بشه .. که فقط تو مرخصی بری ... در کل به همه وقتی مرخصی میان دوره میدن به تو هم میده ... حالا می تونی با فرمانده طرح رفاقت بریزی .. البته اگه اهل حال باشه .. بهترین روش هم نسکافه هستش .. :دی ... من با این نسکافه ی 150 تومانی چه کارایی که نکردم... به فرمانده بگی که مثلا چند ساعت زود تر بری واسه اینکه متاهلی.. زنت بهونه میگیره و پشت تلفن گریه می کنه ... :دی
ولی هیچ موقع کاری نیست که همه برن و تو بمونی که کارشون رو انجام بدی...سختیه منشی بودن اینه که مثلا شبه قبلی که قراره برید مرخصی میرید دفتر دفترچه مرخصی بچه های گردانتون رو می نویسی ... شاید تا 11 بیدار باشی...
مثلا می تونی به هوای عابر بانک بچه ها مرخصی چند ساعته بگیری .. بری روحیت رو عوض کنی و با دل سیر با خونه صحبت کنی .. خیلی تو روحیه تاثیر داره...
نگهبانی ؟ نگهبانی ما توی آسایشگاه بود .. من خودم رو تو لیست نگهبانی می نوشتم ولی نگهبانی نمی دادم .. می گفتم تا دیر وقت بیدار بودم و لیست می نوشتم برا شما ... تنهایی نگهبانی بده ...:دی
ولی تو می تونی خودتو ننویسی .. چون ارشد ها از نگهبانی معاف هستند ... ولی هیچ موقع ارشد نشو.. دیوونه میشی... :دی حالا خواهی دید..

نه متاستفانه ..:eek: پست بالایی من رو بخون ...:) شاید روحیه بگیری...

ممنون.اخه شنیدم متاهلا یک مرخصی اضافه دارن غیر ازمیاندوره.منظورم این بودکه مشکلی پیش نمیادمنشی بره.همکاریاجانشین داره؟روزاول منشیوتعیین میکنن؟توچجوری منشی شدی؟

PARS222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بروبچ 277 فاتب یه آمار بدین بیشتر باهم اشنا بشیم.ضمنا صفحه152رو هم بخونید تو یکی از پستاش یکی از بچه ها یه امار کوتاه ولی روحیه بخش داده.جالب این همه از همه پادگانها بچه ها آمار دادن جز 277 فاتب!!

Last edited:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
فرزان جان من به جال دکمه ی تشکر که نداریم ازت تشکر می کنم. خیر ببینی مردمو کمک می کنی برادر! :دی...

قربانت داداشی... یه سری هم به من کمک کردن...:blush:
ممنون.اخه شنیدم متاهلا یک مرخصی اضافه دارن غیر ازمیاندوره.منظورم این بودکه مشکلی پیش نمیادمنشی بره.همکاریاجانشین داره؟روزاول منشیوتعیین میکنن؟توچجوری منشی شدی؟

نمی دونم والاه .. برا ما که تک و توک متاهل ها رفتن...
نه .. مشکلی برای مرخصی رفتن پیش نمیاد .... کلا کاره زیادی نیست...مرخصیتو میری...

من ؟ خط خوب (متوسط) سر و زبون.... احترام و اینا رو خوب اجرا کن .. حرف زدنت هم با کلاس :دی باشه .. کلا اعتماد به نفس داشته باش...

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
آقا ما افتاديم كد 12 ميگن مرزن آباده درسته؟؟
كسي هست از اونجا؟
آقا فرزان چه جور جاييه؟؟
من كرمانشاهيم موقع تقسيم نيفتم يه شهر ديگه!

کلاً اونطرفا (شمال) صفای خاص خودشو داره حالا پادگانو نمیدونم
ای کاش که منم چند ماه بعد بیفتم همونجا

من از الان تکلیف شما رو مشخص بکنم؟؟؟!!!!:eek:
شما از حالا آماده خدمت در هنگ مرزی کرمانشاه باش
90% به بالا شما همون استان خودت میفتی و باز 90% به بالا هنگ مرزی استانتون

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
بروبچ 277 فاتب یه آمار بدین بیشتر باهم اشنا بشیم.ضمنا صفحه152رو هم بخونید تو یکی از پستاش یکی از بچه ها یه امار کوتاه ولی روحیه بخش داده.جالب این همه از همه پادگانها بچه ها آمار دادن جز 277 فاتب!!

دوست من اونطور که من دستگیرم شد فاتب مربوط به فرماندهی انتظامی تهران بزرگ هست و اکثراً نیروهاش تهرانین
فکر کنم همین پلیس ضد شورش و یگان امداد و ... هست

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[ینم آیدی من فاتبی ها آف بزارید farzadd_masud

test84

Registered User
لایک‌ها
2
1-
سپاسگذارم که پاسخ دادین، فقط نگرانم که تهران تقسیم نشم چون دوره پیش یکی از بچه های نرم افزار که بچه تهران بوده افتاده ارومیّه. پیشنهادی در این مورد دارین؟

2-
در مورد پوتین هم منظورم این نبود که سایز من نیست اونجا، پای من 42ـه و پوتین هست برام حتما، منظورم پوتین خوب بود. چون همه معمولا میرن پوتین میگیرن از گمرک، گفتم الان برم بگیرم تا 1ماه دیگه، نظرتون چیه؟

اتفاقا بدترین کار همین کار است....
چرا؟

چون وقتی پا در پوتین جای بیشتری داشته باشه و حرکت کنه پوست سریع تر تاول میزنه دوست من.
حتما باید پوتین سایز پا باشه و نرم و سبک

آقا شما از کجا پوتین گرفتی؟ چه مارکی گرفتی؟ من فردا میخوام برم بگیرم.

3-
اگه میشه یکی از بچه هایی که تازگیا هاشمی نژاد بوده بگه چیا بهشون دادن که ببینم لیست چیزایی که میخوام ببرم رو چقدر میتونم سبک کنم.

4-
گفتین تو بوفه هاشمی نژاد کنسرو هست؟

Last edited:

vahido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.اعزامم 1/10/88کد 35افتادم 01تهران.به نظرتون جای خوبیه؟زیاد اذیت نمی کنند؟با سرمای هوا میشه ساخت؟از شیراز اعزام می شم احتمال هست بعدش بیفتم شیراز؟مدرکم لیسانس عمرانه

sarbaze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا با توجه به اینکه 1 دی میشه سه شنبه! بعدم میخوریم به 5 شنبه جمعه از اونورم شنبه یک شنبه که تعطیله!!!
1 دی میریم میدون **** چه اتفاقی میفته؟؟؟ مثلاً میگن برین 7 ام خودتونو معرفی کنین؟ یا میریم لباس می گیریم بر می گردیم؟ تو این شرایط وضعیت چه جوریه؟

test84

Registered User
لایک‌ها
2
آقا با توجه به اینکه 1 دی میشه سه شنبه! بعدم میخوریم به 5 شنبه جمعه از اونورم شنبه یک شنبه که تعطیله!!!
1 دی میریم میدون **** چه اتفاقی میفته؟؟؟ مثلاً میگن برین 7 ام خودتونو معرفی کنین؟ یا میریم لباس می گیریم بر می گردیم؟ تو این شرایط وضعیت چه جوریه؟

سلام

اول ورودتون به سایت رو خوش آمد میگم!

یه تئوری هست که میگه همون روز ما رو میبرن و تو این مدت که تعطیله، کارای اولیه مثله لباس دادن رو انجام میدن. مشکل این تئوری اینه که تعطیلی زیاد داره؛ البته 4شنبه تعطیل نیست و من مشکلی نمیبینم که ما رو نبرن.

تئوری دوم میگه که اول دی به ما بلیط میدن و چون میخوان مردم تو مراسم محرم شرکت کنن، واسه دو شنبه میگن بیاین ترمینال جنوب که ببرنمون.

بچه ها اگه به سوالات منم پاسخ بدن ممنون میشم.

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تواموزشی مسئول انبارشدن یا تو بهداری باشیم سخته؟کسی نبوده؟خوبه مسئولش شیم؟کاراشون چیه؟اصلا خوبه یا نه؟ممنون

Last edited:

hossein_88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من حدود یک ماه پیش بود که رفتم دوره آموزشی سربازی. قبل رفتن هم از طریق این فروم اطلاعات خیلی خوبی بدست آوردم که می خواهم از همه کسانی که با در اختیار گذاشتن تجربیاتشان به من و بقیه دوستان کمک کردن تشکر کنم. 5 رورز اومدیم تعطیلات میان دوره:D . تو 06 اراک هستم. پادگان مالک اشتر ناجا. انگار دیروز بود که رفتم واقعا. مثل همیشه چند روز اول واقعا سخته. اصلا کلا همه چی قرو قاطی.درسته میگذره ولی تا اون چند روز تموم بشه خیلی اذیت میشی. بعد که تقسیم شدی و گردان و گروهان و تخت و کمدت و دوستات و فرماندهت و برنامه سین ات : D مشخص شد دیگه بقییش میگذره حالا چه سخت چه آسون چون برنامه داری .... حرف که واسه گفتن زیاده....در ضمن خوشحال میشم اگه بتونم کمکی به دوستان بکنم. هر سوالی درباره 06 اراک خواستید در خدمتم.

سلام.من اول دی اونجا افتادم.چجورجائیه؟فرمانده هاش چجورین؟هرچی میدونی لطفابگو؟

Last edited:

sarbaze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا ما 1 دی میریم میدون **** بالاخره با خودمون ساک ببریم یا نه!!!؟؟؟؟؟؟

بالا