آقا ما افتاديم كد 12 ميگن مرزن آباده درسته؟؟
كسي هست از اونجا؟
آقا فرزان چه جور جاييه؟؟
من كرمانشاهيم موقع تقسيم نيفتم يه شهر ديگه!
ممنون فرزان.من متاهلم هستم.ایا منشیها هم مرخصی چندروزه میتونن بگیرن برگردن شهرشون یا به خاطر کارسربازا باید بمونن پادگان؟مخصوصاچون فاصله ی پادگان تا شهرم 1100 کیلومتره مرخصی چندروزه لازمه.یکروزه فایده نداره؟راستی منشیهاصبحگاه ونگهبانی هم دارن؟
کسی نبود درباره 277 یگان امداد فاتب ناجا اطلاعاتی به ما بده ؟؟؟اقا فرزان شما خبری از این پادگان ندارید؟؟
ببین اونقدر تابلو نمیشه فرق گذاشته بشه .. که فقط تو مرخصی بری ... در کل به همه وقتی مرخصی میان دوره میدن به تو هم میده ... حالا می تونی با فرمانده طرح رفاقت بریزی .. البته اگه اهل حال باشه .. بهترین روش هم نسکافه هستش .. :دی ... من با این نسکافه ی 150 تومانی چه کارایی که نکردم... به فرمانده بگی که مثلا چند ساعت زود تر بری واسه اینکه متاهلی.. زنت بهونه میگیره و پشت تلفن گریه می کنه ... :دی
ولی هیچ موقع کاری نیست که همه برن و تو بمونی که کارشون رو انجام بدی...سختیه منشی بودن اینه که مثلا شبه قبلی که قراره برید مرخصی میرید دفتر دفترچه مرخصی بچه های گردانتون رو می نویسی ... شاید تا 11 بیدار باشی...
مثلا می تونی به هوای عابر بانک بچه ها مرخصی چند ساعته بگیری .. بری روحیت رو عوض کنی و با دل سیر با خونه صحبت کنی .. خیلی تو روحیه تاثیر داره...
نگهبانی ؟ نگهبانی ما توی آسایشگاه بود .. من خودم رو تو لیست نگهبانی می نوشتم ولی نگهبانی نمی دادم .. می گفتم تا دیر وقت بیدار بودم و لیست می نوشتم برا شما ... تنهایی نگهبانی بده ...:دی
ولی تو می تونی خودتو ننویسی .. چون ارشد ها از نگهبانی معاف هستند ... ولی هیچ موقع ارشد نشو.. دیوونه میشی... :دی حالا خواهی دید..
نه متاستفانه ..پست بالایی من رو بخون ...
شاید روحیه بگیری...
فرزان جان من به جال دکمه ی تشکر که نداریم ازت تشکر می کنم. خیر ببینی مردمو کمک می کنی برادر! :دی...
ممنون.اخه شنیدم متاهلا یک مرخصی اضافه دارن غیر ازمیاندوره.منظورم این بودکه مشکلی پیش نمیادمنشی بره.همکاریاجانشین داره؟روزاول منشیوتعیین میکنن؟توچجوری منشی شدی؟
آقا ما افتاديم كد 12 ميگن مرزن آباده درسته؟؟
كسي هست از اونجا؟
آقا فرزان چه جور جاييه؟؟
من كرمانشاهيم موقع تقسيم نيفتم يه شهر ديگه!
بروبچ 277 فاتب یه آمار بدین بیشتر باهم اشنا بشیم.ضمنا صفحه152رو هم بخونید تو یکی از پستاش یکی از بچه ها یه امار کوتاه ولی روحیه بخش داده.جالب این همه از همه پادگانها بچه ها آمار دادن جز 277 فاتب!!
اتفاقا بدترین کار همین کار است....
چرا؟
چون وقتی پا در پوتین جای بیشتری داشته باشه و حرکت کنه پوست سریع تر تاول میزنه دوست من.
حتما باید پوتین سایز پا باشه و نرم و سبک
[ینم آیدی من فاتبی ها آف بزارید farzadd_masud
آقا با توجه به اینکه 1 دی میشه سه شنبه! بعدم میخوریم به 5 شنبه جمعه از اونورم شنبه یک شنبه که تعطیله!!!
1 دی میریم میدون **** چه اتفاقی میفته؟؟؟ مثلاً میگن برین 7 ام خودتونو معرفی کنین؟ یا میریم لباس می گیریم بر می گردیم؟ تو این شرایط وضعیت چه جوریه؟
سلام
من حدود یک ماه پیش بود که رفتم دوره آموزشی سربازی. قبل رفتن هم از طریق این فروم اطلاعات خیلی خوبی بدست آوردم که می خواهم از همه کسانی که با در اختیار گذاشتن تجربیاتشان به من و بقیه دوستان کمک کردن تشکر کنم. 5 رورز اومدیم تعطیلات میان دوره. تو 06 اراک هستم. پادگان مالک اشتر ناجا. انگار دیروز بود که رفتم واقعا. مثل همیشه چند روز اول واقعا سخته. اصلا کلا همه چی قرو قاطی.درسته میگذره ولی تا اون چند روز تموم بشه خیلی اذیت میشی. بعد که تقسیم شدی و گردان و گروهان و تخت و کمدت و دوستات و فرماندهت و برنامه سین ات : D مشخص شد دیگه بقییش میگذره حالا چه سخت چه آسون چون برنامه داری .... حرف که واسه گفتن زیاده....در ضمن خوشحال میشم اگه بتونم کمکی به دوستان بکنم. هر سوالی درباره 06 اراک خواستید در خدمتم.