برگزیده های پرشین تولز

تهیه سیب زمینی سرخ کرده در خانه

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,183
لایک‌ها
124
درود

چگونه می شه سیب زمینی سرخ کرده با کیفیت سیب زمینی های سرخ کرده در فست فود ها تهیه کرد؟

بدبختانه سیب زمینی ها خیلی روغن در خودشون جذب می کنن و حالت پف کردگی در فست فودها رو ندارن. رمز و رازش این چیه؟!!
 

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
20 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,267
لایک‌ها
27
محل سکونت
تهران
اولا قبل اینکه بخوای سیب زمینی رو سرخ کنی 2 روز تو دمای 12 درجه بذار تا نشاسته هایی که قند شدن دوباره نشاسته بشن. اگه این کار رو نکنی توی سرخ کردن کاراملیزه میشه و رنگش قهوه ای میشه!
برا پف کردن 1 روغن زیاد احتیاج داری (جوری که یه خلال سیب زمینی همه جاش رو روغن بگیره
اول روغن رو بذار خوب داغ بشه , بعد سیب زمینی رو بریز توش و تا پف کرد , درش بیار همین!
 

salar68

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2006
نوشته‌ها
402
لایک‌ها
66
محل سکونت
Esfahan / tehran
سلام

می رید به یه سوپری یک بسته سیب زمینی پریس ( با همین مارک می خرید ) به اندازه ای که دوست دارید 10 در 10 و 7در7

بعد می ائید خونه اگر خواستید می ذارید تو فریزر اگر نه خواستید استفاده کنید
مقدار روغن توی سرخ کن یا تابه یا قبلمه بریزید تا داغ شد سیب زمینی ها را داخل روغن بریزید و 5 دقیقه
صبر کنید
1- روغن مخصوص سرخ کردن باشه بدون ناخالصی روی خلال ها را به طور کامل بپوشاند
2- به هیچ عنوان تفت ندهیدص صبر کنید تا خودش سرخ بشه

رنگش نه عوض می شه نه هیچی طلائی خوش رنگ و بسیار و خوش مزه
 

s e v d a

Registered User
تاریخ عضویت
19 آگوست 2009
نوشته‌ها
820
لایک‌ها
1,498
محل سکونت
Earth
هیچ کاری نداره
روغن سرخ کردنی بگیر
بریز تو سرخ کن
زیاد باید روغن بریزی
از مال بیرون هم بهتر میشه چون روغنش تازه اس
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,183
لایک‌ها
124
سلام

می رید به یه سوپری یک بسته سیب زمینی پریس ( با همین مارک می خرید ) به اندازه ای که دوست دارید 10 در 10 و 7در7

بعد می ائید خونه اگر خواستید می ذارید تو فریزر اگر نه خواستید استفاده کنید
مقدار روغن توی سرخ کن یا تابه یا قبلمه بریزید تا داغ شد سیب زمینی ها را داخل روغن بریزید و 5 دقیقه
صبر کنید
1- روغن مخصوص سرخ کردن باشه بدون ناخالصی روی خلال ها را به طور کامل بپوشاند
2- به هیچ عنوان تفت ندهیدص صبر کنید تا خودش سرخ بشه

رنگش نه عوض می شه نه هیچی طلائی خوش رنگ و بسیار و خوش مزه

دقیقا

همون سیب زمینی پریس رو چطور می شه توی خونه درست کرد؟

برای اینکه کاملا خود بسنده باشیم و نخوایم چیزی رو بخریم
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,183
لایک‌ها
124
هیچ کاری نداره
روغن سرخ کردنی بگیر
بریز تو سرخ کن
زیاد باید روغن بریزی
از مال بیرون هم بهتر میشه چون روغنش تازه اس

مشکل اینه که وقتی سرخش کردیم و بیرونشون میاریم خیلی روغن به خودشون جذب کردن در حالی که توی فست فودها اینجوری نیست
 

s e v d a

Registered User
تاریخ عضویت
19 آگوست 2009
نوشته‌ها
820
لایک‌ها
1,498
محل سکونت
Earth
مشکل اینه که وقتی سرخش کردیم و بیرونشون میاریم خیلی روغن به خودشون جذب کردن در حالی که توی فست فودها اینجوری نیست

روغنت خوب نیست
روغن سرخ کردنی اینجوری نمیشه
 

D^D

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
1,494
لایک‌ها
1,235
محل سکونت
مشهد
مشکل اینه که وقتی سرخش کردیم و بیرونشون میاریم خیلی روغن به خودشون جذب کردن در حالی که توی فست فودها اینجوری نیست

اگه روغن به حد کافی داغ باشه اصلا جذب نمیشه و یه نکته اینکه وقتی سیب زمینی رو می خوای از روغن بیرون بکشی شعله رو کم نکن تا حرارت روغن کم نشه . اینطوری اصلا روغن جذب نمیشه .
یه پیشنهاد : وقتی سیب زمینی رو خلال کردی قبل از اینکه بریزی تو روغن یه کم بهش زعفران اضافه کن . خیلی خوش طمع و خوش رنگ میشه
 

brainsore

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2008
نوشته‌ها
5,884
لایک‌ها
3,189
محل سکونت
دور
از سرخ کن هم میشه استفاده کرد. به همراه پریس یک غذای مجردی خوشمزه! (عید امسال سه روز غذای من این بود!!)
anim_42.gif
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,183
لایک‌ها
124
با این حساب دو مشکل ممکنه کار من داشته باشه

1- روغن داغ باشه (نمی دونستم این باعث می شه که روغن جذب نشه)
2- روغن سرخ کردنی که استفاده می شه جنس خوبی نداره (با این حساب چه روغنی بهترین گزینه برای این کار هست؟)
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,183
لایک‌ها
124
از سرخ کن هم میشه استفاده کرد. به همراه پریس یک غذای مجردی خوشمزه! (عید امسال سه روز غذای من این بود!!)
anim_42.gif

قیمتشون چقدره؟

البته من چیزی که توی فست فودها دیدم دستگاه خاصی نیست یه چیز توری ماننده که توش سیب زمینی رو می ریزن و با همون بیرون میارن

به نظرم کارو خیلی ساده تر می کنه
 
Last edited:

D^D

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
1,494
لایک‌ها
1,235
محل سکونت
مشهد
با این حساب دو مشکل ممکنه کار من داشته باشه

1- روغن داغ باشه (نمی دونستم این باعث می شه که روغن جذب نشه)
2- روغن سرخ کردنی که استفاده می شه جنس خوبی نداره (با این حساب چه روغنی بهترین گزینه برای این کار هست؟)

روغن سرخ کردنی بهار

همیشه وقتی قراره یه چیزی رو در روغن سرخ کنید برای اینکه خوب پف کنه ( مثلا سیب زمینی یا ماهی ) و روغن جذب نکنه باید روغن درجه حرارت بالایی داشته باشه
 

s e v d a

Registered User
تاریخ عضویت
19 آگوست 2009
نوشته‌ها
820
لایک‌ها
1,498
محل سکونت
Earth
وقتی سیب زمینی رو می خوای از روغن بیرون بکشی شعله رو کم نکن تا حرارت روغن کم نشه

درسته
نکته اصلی اینه

قیمتشون چقدره؟

البته من چیزی که توی فست فودها دیدم دستگاه خاصی نیست یه چیز توری ماننده که توش سیب زمینی رو می ریزن و با همون بیرون میارن

خب همون سرخ کنه دیگه منتها بزرگشه

از 50 تومن هست به بالا

روغن سرخ کردنی بهار

آره بهار از همه بهتره
 

Delphi Prog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2009
نوشته‌ها
0
لایک‌ها
0
درود

چگونه می شه سیب زمینی سرخ کرده با کیفیت سیب زمینی های سرخ کرده در فست فود ها تهیه کرد؟

بدبختانه سیب زمینی ها خیلی روغن در خودشون جذب می کنن و حالت پف کردگی در فست فودها رو ندارن. رمز و رازش این چیه؟!!

بيرون از سيب زميني نيمه سرخ کرده منجمد شد استفاده ميکنن !
من خودم هميشه همين جوري مثل سيب زميني هايي بيرون درست ميکنم !
سيب زميني رو خلال کنيد بعد تو روغن سرخ کنيد ولي کاملا سرخ نکنيد ! نيمه سرخ بشه ! يعني فقط يه کم بيرونش سرخ بشه ولي داخلش هنوز کال هست بعد روغنش رو بگيريد تو يه پلاستيک تو فريزر بزاريد تا يخ بزنه بايد يه روز بمونه کم کم.
اين جوري ميشه سيب زميني رو تا چند ماه تو فريزر نگه داشت.
حالا هر وقت خواستي سيب زميني درست کني روغن رو داغ کن و سيب زميني ها رو همون جوري يخ زده تاکيد ميکنم يخ زده بزير تو روغن و به طور کامل سرخ کن. اين فوت کوزه گري کار هست بايد سيب زميني ها رو بصورت يخ زده بريزي تو روغن داغ اينوري توش مثل سيب زميني هاي بيرون پف ميکنه و روغن هم جذب نميکنه.
يه بار امتحان کنيد هيچ فرقي با بيرون نداره.
دليل اين که سيب زميني ها رو هم قبل از اينکه منجمد کنيم يه کم سرخ کرديم اينکه اگه سيب زميني کال رو بزاريم تو فريزر بعد از چند ساعت سياه و خراب ميشه.
 
بالا