• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرداخت پستی پارس پیک با تخفیف ویژه

MR.100

Registered User
لایک‌ها
0
من امروز با دفتر سايت فروشنده تماس داشتم.
بر خلاف نظر دوستان بايد بگم كه براي فروش هر محصول درصد ميگيرند به سبك خودشون
فروش تا 100هزار تومن پنج درصد
از 100 تا 200 هزار در ماه يا هفته 3.5درصد
از پانصد به بالا 2.5 درصد
يه همچين چيزي

Dpay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طرح پرداخت 24 شرکت فناوری اطلاعات دنیا گستر رسا چیست ؟

شرکت دنیا گستر به عنوان یکی از طرفین قرارداد شرکت پست جمهوری اسلامی ایران در زمینه ارائه سرویس های خرید در محل ( Cash On Delivery ) در یک اقدام بی نظیر شروع به ارائه پنل های خرید پستی و جذب قرارداد در این زمینه به تعداد محدود کرده است.

مزیت این طرح نسبت به سایر طرح ها و شرکت ها چیست ؟

با استفاده از این طرح طلایی و استثنایی شرکت علاوه بر ارائه کلیه امکانات جهت اتصال وب سایت فروشندگان محترم به سرویس خرید پستی و حفظ تمامی کیفیت و کارایی سیستم خود در ازای فروش فروشندگان هیچ درصدی از فروش آن ها کسر نمی کند.

نحوه تسویه حساب ها به چه صورت میباشد ؟

در این طرح شرکت در پایان هر هفته روزهای پنج شنبه با توجه به آمار قابل مشاهده در پنل فروشندگان و پنل مدیریت شرکت تمامی مبالغ وصول شده تا آن لحظه را به حساب فروشنده ثبت مینماید بدیهی است یک نسخه از فیش واریزی همانند قبل در قسمت گزارشات مالی فروشنده جهت اطلاع و سایر پیگیری ها در پنل وی ثبت خواهد شد.
چه سرویس هایی در زمان عقد قرارداد در اختیار من قرار خواهد گرفت ؟
در زمان عقد قرارداد شما سرویس خرید پستی ، فروشگاه الکترونیک اختصاصی شرکت به صورت پیش فرض در اختیار شما خواهد بود همچنین تمامی فروشندگان محترم میتوانند بدون پرداخت هیچ گونه درصدی از فروش خود و تنها در ازای پرداخت مبلغ 200 تومان به ازای هر کالا در 45 روز تمامی کالاهای خود را سیستم تبلیغی شرکت به نشانی http://www.dpaysho.com و موتور جستجوگر محصولات اینترنتی شرکت به آدرس http://search.dpay.ir ثبت نمایند.

پشتیبانی سرویس به چه صورت انجام میشود ؟

شرکت در روزهای اداری از ساعت 8:30 صبح الی 16:00 عصر آمادگی پاسخگویی و رفع اشکالات شما همکاران محترم را دارد و در خارج از ساعات اداری پشتیبانی به صورت SMS و ایمیل تا ساعت 22:00 ادامه خواهد داشت.

هزینه عقد قرارداد با شرکت چند تومان میباشد ؟

مبلغ عقد قرارداد معادل 200.000 تومان میباشد که در ابتدای امر بایستی توسط طرف قرارداد به شماره حساب شرکت واریز گردد.

مدت زمان راه اندازی سرویس چند وقت میباشد ؟

مدت زمان لازم جهت ارائه پنل الکترونیکی شما نهایتا 12 ساعت پس از تکمیل مدارک شما میباشد و سرویس خرید پستی شما با توجه به محل سکونت ( تهران - شهرستان ) بین 14 الی 17 کاری روز خواهد بود.

مزیت این طرح چیست ؟

با توجه به این موضوع که در حالت معمول شما بایستی حداقل 5% از فروش خود را به شرکت های واسط همچون DPAY پرداخت نمایید و با در نظر گرفتن حداقل فروش یک فروشگاه متوسط که حداقل روزانه 1.000.000 ريال میباشد اگر شما بخواهید طبق روش قدیم قرار ببندید در طول 4 ماه حدودا 120.000.000 ريال فروش خواهید داشت که 5% آن را به شرکت پرداخت شود بایستی در طول 4 ماه مبلغی معادل 6.000.000 ريال از سود خود کسر کنید در حالی که با این طرح جدید میتوانید این مبلغ را به عنوان سود خود نگه دارید و هیچ مبلغی را به شرکت پرداخت نمی نمایید و سود خود را به صورت روز افزون افزایش دهید.

آیا میتوانم به صورت الکترونیکی ثبت سفارش کنم ؟

بلی ، در صورتی که شما دارای کارت شتاب با قابلیت خرید اینترنتی باشید میتوانند تمامی مراحل ثبت نام را در این سایت به صورت الکترونیکی انجام دهید ، جهت ثبت سفارش به این لینک مراجعه فرمایید.

ثبت سفارش آنلاین نمونه فرم قرارداد سرویس فروشگاه ساز

اطلاعات بيشتر : 77212059 021 داخلی 3 | 77806497 021 داخلی 5 | 77271291 021 داخلی 6
77806202 021 داخلی 1 و 09194147370

avan

Registered User
لایک‌ها
207
جناب Dpay هميشه از اين كارا ميكنيد؟
الان كل مجموعه‌تون با اين كار رفت زير سئوال
جه جوابي داريد بديد؟

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
عزیزم ، من توی پست اول گفتم که قبلا با ایران مارکت قرار داد داشتم ، الان هم قرار داد تموم شده و فعلا تکلیفم مشخص نیست (یعنی می خوام برم سربازی و برای همین شاید فروشگاه رو تعطیل کنم ) برای همین قرار داد نبستم !!!
در ضمن من خودم نماینده ایران مارکت بودم !!!!

این جمله ای هم که من بویلد کردم می دونی یعنی چی ؟؟
اولا من گفتم که اینقدر پشتیبانیشون قوی هست که حتی بهت زنگ هم می زنند !!!! و مثل ایران مارکت سنتر نیست که اصلا به ایمیل ها جواب نمی ده !!!!
من که واقعا معنی ساپورت رو متوجه شدم :D !! آخه کی ایران مارکت سنتر جواب داده ! که حالا به خواد همون موقع جواب بده !!!!
دوستان اصلا می دونید چیه !!!! از هر کی می خواهید بگیرید ، فقط از پرداخت و ایران مارکت سنتر به هیچ وجه نگیرید!!

تایید میشه.من هم با پارس پیک کار می کنم.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سلام دوستان
من سال دومم هست که دارم فعالیت می کنم:happy:
سال اول رو با ایران مارکت سنتر گذروندم و راضی بودم. مشکلش پنل گنگ، اطلاع رسانی ضعیف(در مورد سرویسهاشون) و پشتیبانی ضعیف با ایمیل بود:wacko:

اما با یکی از دوستهای دوستم که حرف میزدم. خودش از فرستنده استفاده می کرد و می گفت بسیار بسیار دزد و سرویس آشغالی هست. همچنین گفت که چند هفته بیشتر به اتمام قرارداش نمونده و تصمیم داره که با پارس پیک قرار داد ببنده
از پار پیک خیلی تعریف می کرد و از نقاط مثبتش به امکان تعریف همکار تا 89 نفر و پنل مفید و گزارشات اشاره می کرد.

حالا من واقعاً مودنم توی دو راهی:wacko:: ایران مارکت ستنر یا پارس پیک ؟

من مفهوم همکار رو درست نفهمیدم، یعنی کسی که توی پنل به عنوان همکار معرفی می کنیم. مثل یک فروشگاه دیگه میشه و به واحد پستی معرفی میشه؟ یعنی یه فروشگاه کامل میشه زیر مجموعه ی من یا اینکه سفارش که میگیرن پست دوباره میاد از من تحویل میگیره؟

خواهشاً با دلیل جواب بدید:blush:

پنل همکار یعنی اینکه شما به من یه یوزر و پسورد میدی و هر کدوم از محصولاتت رو که دوست داری از طریق پنل اصلی مدیریت، برای همکاران فعال میکنی به این صورت من میتونم لینک محصولات فعال را از طریق پنل خودم ببینم و لینک خرید پستی رو از طرف خودم توی سایتم یا فروشگاهم بزارم و بفروشم و هر وقت سفارش گرفتم شما آماده میکنی و میفرستی برای مشتری و هر وقت وصول شد پول رو بر اساس اون پور سانتی که شما برای من تعریف کردی و با هم توافق کردیم به حسابم میریزید. یعنی در اصل یه فروش مشارکتی مطمئن که همکار شما عینا مثل شما پنل داره با نام کاربری و پسورد خودش و میتونه لیست واریزیها و سفارشات و .... رو ببینه که این روش بسیار در فروش موثره.

mohsen57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من با ایران مارکت کار می کنم راضی هستم به موقع پول واریز می کنن جواب ایمیل ها رو میدن. ولی می خوام پارس پیک را هم امتحان کنم خیلی تعریفش رو شنیدم.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
این قضیه ابلاغیه چیه یکی توضیح بده.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
این قضیه ابلاغیه چیه یکی توضیح بده.
نیگاه کن وقتی شما با شرکت مثل پارس پیک قرار داد می بندی اون شرکت هم ادرس سایت و مشخصات شمارو میده به پست چون در اصل مامور پست هست که همه کارو می کنه و این یکم طول میگشه که بهش میگن ابلاغیه

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
حالا این ابلاغیه چند روزه میاد؟ واسه هر سایتی فرق داره؟ مثلن یکی بتونه ابلاغیه رو زودتر بگیره...

بعدشم من شرایطم اینه کدم سیستم برام بهتره؟

پول نقد اولیه کمتر بهتر

درصد کم بردارن واسه خودشون

واریزی هفتگی

پنل مدیریت حرفه ای

پشتیبانی هر ساعت

نخوردن پول

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
ابلاغه واسه من که طول کشید ولی خوب تا فروشگاه رو راه انداختم کارای تبلیاتی رو شروع کردم امد
بعد هم زیاد مهم نیست من قبل از اینکه بگن ابلاغیه اومده یا نه اماده به ارسال کردم
پول نقدهم با نظر شخصی خودم که هم با ایران مارکت کار کرم هم با پار پیک پارس پیک بهتره هم پنل خوبی داره هم به موقع تسویه حساب می کنه
واسه ٪ ها هم اینجوری کار میکنه
50 هزار تومن واسه قرار داد 10٪ از فروش
100 هزار تومن برای 5٪ از فروش که به نظرم خوب باشه
پشتیبانی هم تاحالا مشکلی خاصی نبوده که باهاش درگیر بشم

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
سلام

من این حرفم رو یه جا گفتن ولی دوباره میگم:eek:

من هم با پارس پیک کار میکنم و هم با فرستنده هر دو عالی هستن از نظر پشتیبانی هم فرستنده عالی هستش/
فرستنده از نظر واریز مبالغ بسیار عالی هستش/

پارس یک هم تازه باش قرار داد بستم ولی همه تعریفش رو میکنن

فرستنده فقط یک عیب داره (برای همین رفتم با پارس پیک) اونم اینه که هنگام سفارش دادن با IE6 یکم مشکل داره!

بعضی وقت ها(بعضی) هر چی روی لینک خرید پستی کلیک میکنی میزنه سبد خرید شما خالی است! یا میزنه پرمیژن ها تون رو تویه پروپرتیس اینترنت اکسپلورر درست کنید و از این حرفا....

اگه این عیب رو نداشت من صد درصد با فرستنده کار میکردم!!!!;););)

icivil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یک چیزی هست که به نظر من از همه مزیت ها در اولویت قرار داره اونم تسویه منظم مارکت سنتر در مرحله توزیع شده است چون همه میدونیم که واسه تسویه تو مرحله وصول شده باید تقریبا 2برابر صبر کرد حالا یکی به من بگه که این پارس پیک چطوری تسویه میکنه
من بعد از یک ماه از ارسال سفارش تو مارکت میفهمم که پولشو بهم میدن یا برگشت خورده اگر توزیع شده باشه که تا آخر ماه پولش تو حسابمه حالا به من بگید پارس پیک چطوره؟​

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
تا این لحظه پارس پیک از نظر تسویه عالیه

icivil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این که نشد جواب خوب مارکت هم 4 بار در ماه و منظم تسویه میکنه
من میخوام بدونم این تسویه تو چه مرحله ای انجام میشه اصلن پارس پیک مرحله ای به نام توزیع شده داره یا نه؟

radium

Registered User
لایک‌ها
4
تسویه کردنشون چطوری یه؟ میشه بیشتر توصیح بدید؟
هفتگی هست؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ببین دوست من
پارس پیک تموم وصولی های پرداخت شده یا نشده رو پرداخت میکنه
ببین همه از پارس پیک راضی اند پشتیبانیشم توپه

icivil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین دوست من
پارس پیک تموم وصولی های پرداخت شده یا نشده رو پرداخت میکنه
ببین همه از پارس پیک راضی اند پشتیبانیشم توپه

میشه بگید از وقتی که یک سفارش فرستاده میشه در پارس پیک با فرض برگشت نخوردن چند وقت بعد پولش به حساب شما واریز میشه
من اصلا بحث پشتیبانی را مطرح نکردم
مارکت هم پشتیبانیش خوبه اما پرداخت آشغاله با بقیه هم کار نکردم حالا شما و بقیه هم که میگید خوبه حتما خوبه دیگه

Last edited:
بالا