• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره لینوکس اوبونتو ubuntu ٠

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
ببین چند تا سایت بهت معرفی میکنم که اگه در مورد اوبونتو سوالی داری باید به اینجاها مراجعه کنی.
۱- ubuntu.ir بهترین مرجع فارسی زبان اوبونتو.
۲- ubuntuforums.org اگه انگلیسیت خوب هستُ سوالات رو اینجا ب‍‍‍پرسی سریعا به جواب میرسی اما باید دقت کنی که قبل تو هیچ کس نپرسیده باشه. یه سرچ تو سایتش بکن حتما
۳- گوگل! دقیقا! اگه هر مشکلی داری به انگیسی تو گوگل بزنی حتما به جواب میرسی!

من در سطح خیلی خیلی آماتور و در حد کاربردی با کامپیوتر و لینوکس اشنایی دارمو در فرومهای تخصصی همیشه یهتر به نتیجه میرسی! :happy:
در مورد مشکلت این ۲ ۳ تا کار رو بکن
اولا به اینجا یه سر بزن:
کد:
http://wiki.ubuntu.ir/UbuntuPersianSupport
برای اجرا کردن کدهایی که میبینی باید به این آدرس بری: Applications>Accessories>Terminal.

حالا اینکار رو بکن:
برو به این آدرس: System>Administration>Synaptic Package Manager
بعد برو به Settings و گزینه Repositories رو انتخاب کن. تو صفحه ای که باز میشه میبینی که دو تا گزینه تیک نخورده (روشون هم تهشون تو پرانتز نوشته universe و multiverse) اونارو تیک بزن و ببند صفحه رو.
حالا این دستورات رو تو Terminal به تر تیب اجرا کن:

1 - sudo apt-get update
2- sudo apt-get install msttcorefonts​

سیستم رو یه ریستارت بکن. یا فقط لاگ لوت و لاگین کنو هر طور که خودت مایلی.

در مورد برنامه هام فعلا برو به این آدرس: Applications> Ubuntu Software Center بقیه داهها آروم آروم دستت میاد. ;)

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
یادم رفته بود اینجا ‍بست دادم :دی :|
اون گزینه ها قبلا تیک خورده بودند ... دستور هارو اجرا کردم دومیشو کلا قبول نمی کنه ... اولیو آخرش اینو می گه :
[
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?
desktop-pc@Desktop-PC:~$ sudo apt-get install msttcorefonts
E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
قبل از اینکه دستورات رو اجرا کنی باید Synaptic و همینطور Software Center رو ببندی.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
هییییییییییییییییی !‌درست شد :x:x
البته فونتش تاهوما نیست ولی مهم نیست همینش هم خویه :happy: به مرور پیشرفت می کنیم :دی

اون سافتویر سنترش رو هم دیدم ...

باز هم ممنون بابت راهنمایی ها :happy:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
خوب Tahoma یکم مشکلات داره نصبش....!!!
یکم دردسر داره...
الان فونتهای سایت رو درست نشون میده برات؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
اههههه.....!
چقدر ضد حال خودم.... 700 مگابايت با اين وضعيت نت دانلود كردم و ....
نسخه alternate رو بجاي Desktop دانلود كردم!
كسي راهكاري داره؟ راهنماي نصب؟
اوه.....
نه من تا حالا با Text Based Installer کار نکردم!!!
اگه گوگل کنی شاید به نتیجه برسی.. اما میگم برو درستشو بگیر. تو فرومهاییم که معرفی کردم میخوای سوار رو مطرح کن شاید به جوابی برسین.

ادیت: دیدم که مطرح کردین، انشالله جواب میدن ^_^

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121

فایل های ضمیمه

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    240.4 KB · نمایش ها: 8

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
خوبه دیگه چشه؟! فونتش از دیفالت که تو ویندوز نشون میده خیلی بهتره به نظرم!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
به به می بینم که به سلامتی 10.04 هم ریلیز شد. تبریک به اوبونتو بازها. راستی گنوم چند روشه؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
یه جوریه :D حالا فعلا می سازیم تا ببینیم چی میشه ... :دی
من برم بخوابم با اجازه ... شب خوش

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اوه.....
اگه گوگل کنی شاید به نتیجه برسی.. اما میگم برو درستشو بگیر. تو فرومهاییم که معرفی کردم میخوای سوار رو مطرح کن شاید به جوابی برسین.

سلام..... يكي دو روز صبر و تلاش مي كنم..... اگه به نتيجه اي نرسيدم همان نسخه Desktop را دانلود مي كنم....
سپاس :)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به به می بینم که به سلامتی 10.04 هم ریلیز شد. تبریک به اوبونتو بازها. راستی گنوم چند روشه؟
هه هه! ممنون! من که 1 سالیه از لینوکس بازی دورم، زده بودم تو خط بازی یکم تو این مدت، باید تابستون که شد یه حال به کامپیوتر (و البته خودم) بدم این 10.04 رو بریزم، البته شاید Mint رو بریزم، فکر کنم یه معرفیم باید بذارم ازش اینجا.

گنومشم 2.30.0 ه که البته آخریش 2.30.1 ه الان

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
هه هه! ممنون! من که 1 سالیه از لینوکس بازی دورم، زده بودم تو خط بازی یکم تو این مدت، باید تابستون که شد یه حال به کامپیوتر (و البته خودم) بدم این 10.04 رو بریزم، البته شاید Mint رو بریزم، فکر کنم یه معرفیم باید بذارم ازش اینجا.

گنومشم 2.30.0 ه که البته آخریش 2.30.1 ه الان
آرچ لینوکس را امتحان نکردید تا حالا؟ توزیع مورد علاقه منه. کلا تا 2 هفته بعد از این که کارمیک ریلیز شد هم اوبونتو داشتم ولی بعد زدم تو خط آرچ و دارم لذت می برم (همیشه آخرین پکیج ها را بدون نیاز به تعویض یا آپگرید ریلیز دارم).

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
آرچ لینوکس را امتحان نکردید تا حالا؟ توزیع مورد علاقه منه. کلا تا 2 هفته بعد از این که کارمیک ریلیز شد هم اوبونتو داشتم ولی بعد زدم تو خط آرچ و دارم لذت می برم (همیشه آخرین پکیج ها را بدون نیاز به تعویض یا آپگرید ریلیز دارم).
نه راستش، Debian و Ubuntu بهترین ساپورت رو دارن و منهم موقعی که میخواستم وارد دنیای لینوکس شم حوصله دردسر زیادی نداشتم و حالام حسابی به اوبونتو عادت کردم.
توزیهایی که خیلی دوست دارم امتحان کنم Fedora, Gentoo و LFS هستن. البته دوست دارم NetBSD هم یه امتحانی بکنم، اما GUI به طور پیس فرض روش نصب نیست و اولین بار که امتحان کردم از همون اول خلاصه آره... به نصب نکشید :دی

من تا الان خیلی وقت آزاد نداشتم، انشالله تو تابستون که وقتم یکم باز بشه به امید خدا، توزیعهای زیادی رو باید امتحان کنم،آرچ هم حتما امتحان میکنم، اما اوبونتو جدا گیراست، مخصوصا 10.04 واقعا کولاک کرده (گر چه خودم هنوز نگرفتمش!)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
نه راستش، Debian و Ubuntu بهترین ساپورت رو دارن و منهم موقعی که میخواستم وارد دنیای لینوکس شم حوصله دردسر زیادی نداشتم و حالام حسابی به اوبونتو عادت کردم.
توزیهایی که خیلی دوست دارم امتحان کنم Fedora, Gentoo و LFS هستن. البته دوست دارم NetBSD هم یه امتحانی بکنم، اما GUI به طور پیس فرض روش نصب نیست و اولین بار که امتحان کردم از همون اول خلاصه آره... به نصب نکشید :دی

من تا الان خیلی وقت آزاد نداشتم، انشالله تو تابستون که وقتم یکم باز بشه به امید خدا، توزیعهای زیادی رو باید امتحان کنم،آرچ هم حتما امتحان میکنم، اما اوبونتو جدا گیراست، مخصوصا 10.04 واقعا کولاک کرده (گر چه خودم هنوز نگرفتمش!)
Gentoo و آرچ هم GUI پیش فرض ندارن. من هم با همین قضیه آرچ خیلی حال می کنم. یعنی شما می تونی با گنوم، KDE و کلی دسک تاپ دیگه داشته باشیش همه هم عالی و سریع و پر قدرت کار می کنن. چیزی که شما از روی دیسک نصب کنید تنها base سیستم هست (کرنل و مدیر بسته و بسته های ضروری دیگه). در ضمن مدیر بسته قوی و ساده و خیلی سریعی داره به همراه دو تا قابلیت جالب به نام های AUR و ABS. کلا توصیه می کنم حتما امتحانش کنید.
Gentoo هم اگه بتونید نصب کنید خیلی خوبه البته می دونید که چیزی به عنوان دیسک نصب نداره و همه بسته های مورد نیاز برای نصب را از اینترنت دانلود و کامپایل (حتی کرنل) و نصب می کنید. به همین دلیل یه خرده که چه عرض کنم، خیلی وقت گیره. من که رفتم برای نصب ولی بعد از چند ساعت به دلیل پیچیدگی خیلی زیاد بی خیالش شدم.

کارمیک که جالب شده بود تم دیفالت قهوه ایش. به خاطر دیدن دسک تاپش هم شده 10.04 را دانلود می کنم! برم یه شاتی چیزی ببینم ازش عجالتا.

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
من يه نسخه لايو اوبنتو دارم كه قابليت نصب رو هم داره هركسي خواست pm بده تا تقديم كنم

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اوه.....

سلام..... يكي دو روز صبر و تلاش مي كنم..... اگه به نتيجه اي نرسيدم همان نسخه Desktop را دانلود مي كنم....
سپاس :)

خوب موفق شدم و همان قبلي رو نصب كردم..... چون عادت دارم قبل از نصب نهايي يكبار بروي ماشين مجازي VMware Workstation تست كنم..... ايراد از تنظيمات نرم افزاري اين برنامه بود. :blush:
الان هم دانلود نسخه Desktop به اتمام رسيد. :happy:
در كل بعد از نصب يكي هستند اما نسخه Desktop قابليت استفاده به عنوان ديكست زنده را دارد. اما alternate ظاهرا براي نصب حرفه اي تر كاربرد دارد.

من يه نسخه لايو اوبنتو دارم كه قابليت نصب رو هم داره هركسي خواست pm بده تا تقديم كنم
خوب همشون همينطوريه..... البته نسخه هاي Desktop

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
خوب موفق شدم و همان قبلي رو نصب كردم..... چون عادت دارم قبل از نصب نهايي يكبار بروي ماشين مجازي VMware Workstation تست كنم..... ايراد از تنظيمات نرم افزاري اين برنامه بود. :blush:
الان هم دانلود نسخه Desktop به اتمام رسيد. :happy:
در كل بعد از نصب يكي هستند اما نسخه Desktop قابليت استفاده به عنوان ديكست زنده را دارد. اما alternate ظاهرا براي نصب حرفه اي تر كاربرد دارد.

خوب همشون همينطوريه..... البته نسخه هاي Desktop
خوب مبارکه :happy:
بله بعد ار نصب که کاملا یکین، راستی میخواین VirtrualBox هم امتحانی بکنین، البته نسخه کرک شده VMWare برا لینوکس هم موجوده اما خوب VirtualBox خیلی کم دردسر تره، گرچه یکم اذیت میکنه، اما من فقط برای BSD توش مشکل پیدا کردم، برای سیستم عاملهای معروف عالیه، مخصوصا من برای اجرای ویندوز اکس پی وقتی تو لینوکس بودم نتیجه واقعا بهتری گرفتم نسبت به VMWare. سرعت اجرا بسیار بالاتر بود و تقریبا لگ نمیداد.
اگه مشکلی بود در حد توان در خدمتم :)

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
خوب مبارکه :happy:
بله بعد ار نصب که کاملا یکین، راستی میخواین VirtrualBox هم امتحانی بکنین، البته نسخه کرک شده VMWare برا لینوکس هم موجوده اما خوب VirtualBox خیلی کم دردسر تره، گرچه یکم اذیت میکنه، اما من فقط برای BSD توش مشکل پیدا کردم، برای سیستم عاملهای معروف عالیه، مخصوصا من برای اجرای ویندوز اکس پی وقتی تو لینوکس بودم نتیجه واقعا بهتری گرفتم نسبت به VMWare. سرعت اجرا بسیار بالاتر بود و تقریبا لگ نمیداد.
اگه مشکلی بود در حد توان در خدمتم :)
سلام..... ممنون!
VirtrualBox رو هم روي لينوكس نصب دارم..... واقعا عالي هست... ويندوز 7 روش نصب كردم :)

تو اون انجمن گفته شده كه با نسخه alternate مي شود مستقيما از 9.10 به 10.04 آپديت كنم.... كه خيلي عالي هست.... فقط نمي دونم آيا براي برنامه هاي از پيش نصب شده و داريو كارت گرافيك مشكل ساز خواهد شد يا نه؟

بالا