• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره لینوکس اوبونتو ubuntu ٠

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
سلام..... ممنون!
VirtrualBox رو هم روي لينوكس نصب دارم..... واقعا عالي هست... ويندوز 7 روش نصب كردم :)

تو اون انجمن گفته شده كه با نسخه alternate مي شود مستقيما از 9.10 به 10.04 آپديت كنم.... كه خيلي عالي هست.... فقط نمي دونم آيا براي برنامه هاي از پيش نصب شده و داريو كارت گرافيك مشكل ساز خواهد شد يا نه؟
نه فکر نمیکنم... گرچه امتحان نکردم...
مگه شما 10.04 رو دانلود نکردین؟!!!

ادیت: همین الان یادم اومد که یه روش پیدا کرده بودم برای بک آپ گیری از تمام پکیجهای نصب شده روی سیستم، برای یک کاربر با کارکرد متوسط معمولا حجمش بیشتر از 2 گیگ نمیشه، البته همونطور که گفتم اینجا احتمالا لازم نیست اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه، مخصوصا تا الان که ظاهرا تجربیاتتون خیلی شیرین نبوده... البته به نظر نمیاد کا اولین بار باشه با لینوکس کار میکنین، تجربیاتتون از من که به نظر بالاتر میاد، فکر کنم 2 3 روز دیگه ما باید مشکلات رو مطرح کنیم! :happy:

ادیت 2!: نسخه دسکتاپ هم برای آپدیت هیج مشکلی نداره، تعجب میکنم از حرفی که اونجا زدن....

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
دیروز اینترنت قطع بود :|
آقا تاهوما رو هم نصب کردم :دی

برنامه Wine که گفتی رو دانلود - نصب کردم ولی نمی دونم چجوری کار می کنه .. :|
چه حوری کار می کنه ؟ :دی

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
دیروز اینترنت قطع بود :|
آقا تاهوما رو هم نصب کردم :دی

برنامه Wine که گفتی رو دانلود - نصب کردم ولی نمی دونم چجوری کار می کنه .. :|
چه حوری کار می کنه ؟ :دی

عالی! تبریک میگم پیشرفتت عالیه!

هیچی شما لازم نیست کاری بکنی با واین، خودش همه کارا رو میکنه، مثلا الان یکی از برنامه ها یا بازیهات رو نصب کن تا طرز کارش رو ببینی،

WINE چه ورژنی دانلود کردی؟

پ.نو پارسا جان اطلاع داری که سیستم عامل Maemo یکی از توزیعهای لینوکس محسوب میشه؟ و دقیقا مثل اوبونتو از دبیان ریشه گرفته؟ و فکر میکنم میتونی حتی بعضی برنامه های لینوکس هم براش نصب کنی، کی میدونه، شاید روش WINEریختی برنامه های ویندوزم اجرا کرد :دی!

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
عالی! تبریک میگم پیشرفتت عالیه!

هیچی شما لازم نیست کاری بکنی با واین، خودش همه کارا رو میکنه، مثلا الان یکی از برنامه ها یا بازیهات رو نصب کن تا طرز کارش رو ببینی،

WINE چه ورژنی دانلود کردی؟

پ.نو پارسا جان اطلاع داری که سیستم عامل Maemo یکی از توزیعهای لینوکس محسوب میشه؟ و دقیقا مثل اوبونتو از دبیان ریشه گرفته؟ و فکر میکنم میتونی حتی بعضی برنامه های لینوکس هم براش نصب کنی، کی میدونه، شاید روش WINEریختی برنامه های ویندوزم اجرا کرد :دی!

:blush: ممنون

آره منتها نمی دونم چجوری باید بدم بهش... یعنی میگی همون exe رو اون وسط اجرا کنم بعد... ؟!
تست می کنم می گم...
(الان پای اون دستگاه نیستم اشغاله :D )

والا شنیده بودم زیرمجموعه لینوکسه ولی نمی دونستم راست می گن فکر می کردم یه چیزی همیطوری پروندن ! :D
آآره توجه که می کنم کلا خود ابونتوئه ! باید اسمشو بذارن Linux Mobile :دی
آیکونا... این که می تونی چند تا دسکتاپ داشته باشی... X-terminal !! ... software center
اون x-terminal رو نمی دونستم چی کار می کنه امروز توجه کردم دیدم همونیه که تو ابونتو داریم ! کداشو گشتم یه سری پیدا کردم تو تاپیک گذاشتم ...
WINE نداره تو AppManager گشتم :lol:
برنامه هاش محدود می شن به همون AppManager خود گوشی تقریبا... فکر نکنم بشه برنامه های لینوکس رو اجرا کرد..
yahoothinking.gif
فایل deb برنامه هاش رو کجا می شه پیدا کرد ؟ یه برنامه سبک بدید تست کنم شاید اجرا کرد :D

دانلود کردید؟ چرا از مخازن نصب نکردید؟!

کد:
sudo apt-get install wine

چه فرقی داره ؟ :rolleyes: از همون SoftwareCenter دانلود کردم...

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
مطمئنا WINE نداره...
من نگفتم که به سادگی امکان پذیره، گفتم امکان پذیره!
من متاسفانه مایمو ندارم که بتونم کمکت کنم، باید از اینترنت کمک بگیری! :happy:

پ.ن. امضات رو همین الان دیدم! مبارک باشه! امیدوارم بیای به لینوکس و لینوکس کار بمونی نه اینکه مثل من خیانت کنی!

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
netbook edition ش رو نصب کردم روی نت بوکم. منتها با کارت گرافیکیش مشکل داره، یهو صفحه بهم میریزه. از اون موقع که یادم میاد این اوبونتو با کارتهای من مشکل داشته :|
کارت x1200 radeon ati.
any idea?

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
netbook edition ش رو نصب کردم روی نت بوکم. منتها با کارت گرافیکیش مشکل داره، یهو صفحه بهم میریزه. از اون موقع که یادم میاد این اوبونتو با کارتهای من مشکل داشته :|
کارت x1200 radeon ati.
any idea?
خوب مشکل از ATI بودنه! ATI به طور رسمی لینوکس رو پشتیبانی نمیکنه (بر عکس nvidia) و درایورهای درست حسابی نداره براش.

اینجا دقیقا مشکلتون رو مطرح کردن، به این آدرس برین: System>Administration>Hardware Drivers و ببینین که کارت گرافیک رو لیست کرده یا نه.

اگه نبود هم درایور رو از لینک زیر دانلود کنین:
کد:
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/linux/ati-driver-installer-9-3-x86.x86_64.run

بعد:
1- Ctrl +Alt + F1 رو بزنید،(وقتی که این دکمه ها رو بزنین از محیط گرافیکی میاد بیرون! پس توصیه میکنم همه شماره های بعد رو یادداشت کنید یه جا)
2- این کد رو وارد کنید:
کد:
sudo gdm stop
3- با کد cd برین به فولدر دانلود فایل
4- توصیه میکنم اسم فایل رو عوض کنین و یه چیز آسون بذارین، مثلا 1.run
5- این کد رو وارد کنین:
کد:
sudo sh 1.run
6- وقتی که نصب تموم شد و خارج شدین،این کد رو وارد کنین:
کد:
sudo gdm start

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
مرسی. تست کردم منتها درایورش نصب نمیشه. وسطاش خطا میده:
Error: ./default_policy.sh does not support version
تا اونجایی که فهمیدم بخاطر اینه که ورژن اوبونتو رو نمیتونه تشخیص بده!

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
نه فکر نمیکنم... گرچه امتحان نکردم...
مگه شما 10.04 رو دانلود نکردین؟!!!

ادیت: همین الان یادم اومد که یه روش پیدا کرده بودم برای بک آپ گیری از تمام پکیجهای نصب شده روی سیستم، برای یک کاربر با کارکرد متوسط معمولا حجمش بیشتر از 2 گیگ نمیشه، البته همونطور که گفتم اینجا احتمالا لازم نیست اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه، مخصوصا تا الان که ظاهرا تجربیاتتون خیلی شیرین نبوده... البته به نظر نمیاد کا اولین بار باشه با لینوکس کار میکنین، تجربیاتتون از من که به نظر بالاتر میاد، فکر کنم 2 3 روز دیگه ما باید مشکلات رو مطرح کنیم! :happy:

ادیت 2!: نسخه دسکتاپ هم برای آپدیت هیج مشکلی نداره، تعجب میکنم از حرفی که اونجا زدن....

سلام....چرا هردو نسخه Desktop و alternate را دانلود كردم.
منظورتون چيزي شبيه به نسخه داس Norton Ghost هست؟ راستي اين Norton Ghost پارتيشن هاي لينوكس رو هم پشتيباني مي كنه؟ براي بك آپ؟

راستش طاقت نياوردم و با همان alternate توانستم ابونتو رو از 9.10 به 10.04 آپديت كنم....بيشتر برنامه ها اجرا شدند حتي كاغذ ديواري هم سرجايش بود ... اما داريو كارت گرافيك نصب نشد (كه البته انتظار هم مي رفت كه نشه:D)

اولين بار با لينوكس 6-7 سال پيش و در نمايشگاه كامپيوتر تهران آشنا شدم... توي غرفه اي كه فكر كنم براي بروبچه هاي شريف بود.... يادمه يه سي دي بوت لايو لينوكس فارسي هم بهم دادند.
اما به صورت جدي تا چند ماه پيش سر وقت لينوكس نرفته بودم تا اينكه با ابونتو آشنا شدم.... :)
نه...... بابا حالا حالا ها ما بايد شاگردي كنيم....... :lol:

مطمئني؟ در داخل 9.10 نسخه Desktop رو كه گذاشتم برخلاف alternate گزينه upgrade نداشت.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
WTH !!!
نمیشه آقا نمیشه :(
right-click> open with wine رو می زنم
اعصاب ما رو خرد کرده !‌ :eek:
این ارور رو میده :‌
The file '/home/desktop-pc/Downloads/Internet Download Manager v5.19 Build 2.exe' is not marked as executable. If this was downloaded or copied form an untrusted source, it may be dangerous to run. For more details, read about the executable bit.

یه سوال !‌ کنترل+V پیست نمی کنه !؟! :Blink:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
WTH !!!
نمیشه آقا نمیشه :(
right-click> open with wine رو می زنم
اعصاب ما رو خرد کرده !‌ :eek:
این ارور رو میده :‌
روی فایل راست کلیک کن و از Properties خصوصیت Executable را براش تیک بزن ببین درست میشه؟
در ضمن چرا از دانلود منیجرهایی که برای لینوکس هست استفاده نمی کنی؟ تو Software Center سرچ کن برنامه های خوبی توش هست.

یه سوال !‌ کنترل+V پیست نمی کنه !؟! :Blink:
اگه تو ترمینال می خوای پیست کنی Ctrl+Shift+V را بزن! تو بقیه جاها هم همون Ctrl+V پیست می کنه.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
روی فایل راست کلیک کن و از Properties خصوصیت Executable را براش تیک بزن ببین درست میشه؟
در ضمن چرا از دانلود منیجرهایی که برای لینوکس هست استفاده نمی کنی؟ تو Software Center سرچ کن برنامه های خوبی توش هست.

اگه تو ترمینال می خوای پیست کنی Ctrl+Shift+V را بزن! تو بقیه جاها هم همون Ctrl+V پیست می کنه.
اینی که گفتی نداره... ولی مشکل حل شد
ممون
ولی نمیشه کار کرد باهاش... مثلا یاهو مسنجر رو نصب کردم ... مینیمایز-ماکسیمایزش کار نمی کنه ... پنجره رو تکون هم نمیشه داد ...

رو لپ تاپم نصب کردم ... ۱۵گیگ دادم بهش ... اول این که نصبش مثل اونی که برای دستگاه دسکتاپ نصب کردم نبود !‌دوم این که به جز اون ۱۵گیگ جاهای دیگه ی هارد رو نشون نمی ده ! :|
آخر دیوونم می کنه این اوبونتو :دی

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اینی که گفتی نداره... ولی مشکل حل شد
ممون
ولی نمیشه کار کرد باهاش... مثلا یاهو مسنجر رو نصب کردم ... مینیمایز-ماکسیمایزش کار نمی کنه ... پنجره رو تکون هم نمیشه داد ...
کلا زیاد از این wine انتظار نداشته باش! یه شبیه ساز بیشتر نیست. از نرم افزارهای معادل براش استفاده کن. مثلا به جای یاهو مسنجر از Gyachi استفاده کن. فوق العاده است. حرفه ای. از خود یاهو مسنجر هم بهتر!
در ضمن من برای اجرا کردن نرم افزارهای ویندوزی از کامپیوتر مجازی استفاده می کنم. VirtualBox تو مخازن (Software Center) هست. نصب کن و لذت ببر!
رو لپ تاپم نصب کردم ... ۱۵گیگ داد بهش ... اول این که نصبش مثل اونی که برای دستگاه دسکتاپ نصب کردم نبود !‌دوم این که به جز اون ۱۵گیگ جاهای دیگه ی هارد رو نشون نمی ده ! :|
آخر دیوونم می کنه این اوبونتو :دی
کنترل خودت را حفظ کن. تحمل سردرگمی را کمی داشته باش. همین اولهاشه ولی بعد که راه دستت بیاد و بهفمی چه طوری گلیمت را تو لینوکس از آب بکشی بیرون هیچ چیز جلودار لذت وافرت از دنیای آزاد و آباد لینوکس نیست! سرچ کردن یادت نره چون به جرات می تونم بگم تمامی سوالاتی که برات پیش میاد برای یه نفر قبلا پیش اومده و تو انجمن های پشتیبانی توزیع های لینوکس مطرح کرده و کمکش کرده اند تا جوابش را هم گرفته!

برای مشکلت برو تو خط فرمان بزن
کد:
sudo fdisk -l
ببین چی نشونت میده. دیسک هات را لیست می کنه. مثلا dev/sda1/ و ... . نوعش و حجمش و اینا را هم نشون میده. حالا برای مثلا درایو dev/sda6/ که از روی حجمش و نوعش فهمیدی که درایو D ته اینا را بزن تا mount بشه (یعنی محتویاتش را داخل یه فولدر بهت نشون بده.)

اول فولدر مورد نیاز را می سازیم:

کد:
sudo mkdir /media/drive_d

بعد ماونت می کنیم:

اگه ntfs هست:
کد:
sudo mount -t ntfs-3g /dev/sda6 /media/drive_d

اگه fat32 هست:
کد:
sudo mount -t vfat /dev/sda6 /media/drive_d

اگه اینا جواب داد بگو تا بگم یه کاری بکنی همه شون موقع بالا اومدن اوبونتو خود به خود ماونت بشن!

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
@SOULTE
آقا دستت طلا :X
جواب داد :X

اون برنامه هارو هم الان دانلود می کنم ببینم چی میشه :happy:
edit :‌برنامه هه که برا یاهو گفتی نداره ... :|

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
@SOULTE
آقا دستت طلا :X
جواب داد :X

اون برنامه هارو هم الان دانلود می کنم ببینم چی میشه :happy:
edit :‌برنامه هه که برا یاهو گفتی نداره ... :|
چاکریم!
خب برای هر درایو یه خط به شرح زیر به فایل fstab باید اضافه کنیم تا همه درایوها موقع بالا اومدن ماونت بشن

اول روی دسک تاپ Alt+F2 را بزن تا منوی Launch باز بشه. توش تایپ کن gksudo gedit /etc/fstab و انتر کن تا فایل fstab را با دسترسی ریشه برای ویرایش باز کنه. و برای هر درایو خطی شبیه به این اضافه کن:
کد:
/dev/sda6       /media/drive_d       ntfs-3g defaults        0       0

مثل قبل اگر هم fat32 بود به جای ntfs-3g بنویس vfat
و یادت هم نره قبلش فولدرهای لازم را با دستور sudo mkdir ایجاد کنی.;)

Gyachi هم یادم رفت بگم تو مخازن نیست. تو خط فرمان دستورات زیر را بزن تا دانلود و نصب بشه!

کد:
sudo add-apt-repository ppa:loell/ppa
کد:
sudo apt-get update && sudo apt-get install gyachi

Last edited:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
دوستان برای عبور از محدودیت های اینترنتی در لینوکس اوبونتو چکار باید کرد؟ ;)

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
چاکریم!
خب برای هر درایو یه خط به شرح زیر به فایل fstab باید اضافه کنیم تا همه درایوها موقع بالا اومدن ماونت بشن

اول روی دسک تاپ Alt+F2 را بزن تا منوی Launch باز بشه. توش تایپ کن gksudo gedit /etc/fstab و انتر کن تا فایل fstab را با دسترسی ریشه برای ویرایش باز کنه. و برای هر درایو خطی شبیه به این اضافه کن:
کد:
/dev/sda6       /media/drive_d       ntfs-3g defaults        0       0

مثل قبل اگر هم fat32 بود به جای ntfs-3g بنویس vfat
و یادت هم نره قبلش فولدرهای لازم را با دستور sudo mkdir ایجاد کنی.;)

Gyachi هم یادم رفت بگم تو مخازن نیست. تو خط فرمان دستورات زیر را بزن تا دانلود و نصب بشه!

کد:
sudo add-apt-repository ppa:loell/ppa
کد:
sudo apt-get update && sudo apt-get install gyachi
TNX
منتها این ارور رو میده :
W: Failed to fetch http://ppa.launchpad.net/loell/ppa/ubuntu/dists/lucid/main/binary-i386/Packages.gz 404 Not Found

E: Some index files failed to download, they have been ignored, or old ones used instead.

بالا