• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره لینوکس اوبونتو ubuntu ٠

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دوستان برای عبور از محدودیت های اینترنتی در لینوکس اوبونتو چکار باید کرد؟ ;)
چیز پی ان، Tor، Toonel را من استفاده کرده ام. برنامه های تحت ویندوز را هم توی Wine و VirtualBox تست کنید بعضی هاشون جواب میدن.
TNX
منتها این ارور رو میده :
طوری نیست! اینو دانلود و نصب کن:
http://ppa.launchpad.net/loell/ubuntu/pool/main/g/gyachi/gyachi_1.2.2-2~karmic_i386.deb

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان برای عبور از محدودیت های اینترنتی در لینوکس اوبونتو چکار باید کرد؟ ;)

دوستان معذرت میخوام نتونستم بیام... اما خوب جناب SOLUTE همرو بهتر از من جواب میدن! من فقط یه نوبم در برابر ایشون!

برای عبور از محدودیتها با Tor یا هر برنامه دیگه ای به این آدرس برین و دانلود کنید فایلرو.

http://ems16.your-freedom.de/download/freedom-20100503-02.zip

باید JRE رو هم نصب داشته باشید اگه ندارین این دستورها رو وارد کنید:

کد:
sudo apt-get install sun-java6-jre sun-java6-plugin sun-java6-fonts

محتویات فایل زیپ رو در هر فولدری که میخواین unzip کنین. بعد با دستور cd برین به فولدری که محتوایت رو آنزیپ کردین توش و این دستور رو وارد کنید:
کد:
java -jar freedom.jar

من به شخصه این برنامرو توصیه میکنم، سرعت فوق العاده ای داره. البته برای استفاده ازش باید باید دوباره با Tor یا هر چیز دیگه ای به این آدرس برین و ثبت نام کنید.

http://www.your-freedom.net/index.php?id=170

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی. تست کردم منتها درایورش نصب نمیشه. وسطاش خطا میده:
Error: ./default_policy.sh does not support version
تا اونجایی که فهمیدم بخاطر اینه که ورژن اوبونتو رو نمیتونه تشخیص بده!

کد sudo هم وارد کردین؟ باید دقیقا به این صورت باشه:

کد:
sudo sh 1.run
اگه آره که شرمنده من نظر دیگه ای ندارم! چون الان 1 ساله لینوکس ندارم تا حالا هم ATI نداشتم... SOLUTE جان شما اگه نظری دارین راهنماییشون کنید...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دوستان معذرت میخوام نتونستم بیام... اما خوب جناب SOLUTE همرو بهتر از من جواب میدن! من فقط یه نوبم در برابر ایشون!

برای عبور از محدودیتها با Tor یا هر برنامه دیگه ای به این آدرس برین و دانلود کنید فایلرو.

کد:

محتویات فایل زیپ رو در هر فولدری که میخواین unzip کنین. بعد با دستور cd برین به فولدری که محتوایت رو آنزیپ کردین توش و این دستور رو وارد کنید:
کد:
java -jar freedom.jar

من به شخصه این برنامرو توصیه میکنم، سرعت فوق العاده ای داره. البته برای استفاده ازش باید باید دوباره با Tor یا هر چیز دیگه ای به این آدرس برین و ثبت نام کنید.

نظر لطف شماست! شاگردی می کنیم! راستی نوب یعنی چی؟:)

در ضمن تشکر بابت freeدوم! نزدیک بود چیز پی ان بخرما!

اگه آره که شرمنده من نظر دیگه ای ندارم! چون الان 1 ساله لینوکس ندارم تا حالا هم ATI نداشتم... SOLUTE جان شما اگه نظری دارین راهنماییشون کنید...
والا من برای کامپیوتر خواهرم که ATI داشت نتوستم درایور درست حسابی ای پیدا کنم. البته آرچ لینوکس روش هست و یه درایور اوپن سورس تو مخازنش بود به نام xf86-video-ati که اونم 3D را درست حسابی ساپورت نمی کرد (مثلا نتوستم Compiz را راه بندازم:( براش). کلا نمی دونم چرا این ATI اینجوریه! تو یه ورژن قدیمی از X Server گیر کرده آپدیت هم نمی کنه.

می گم حالا این دوستمون مگه مشکل خاصی داره با گرافیک؟ فکر کنم درایور دیفالت هم بد باشه. فقط 3D نداره دیگه.

راستی لینوکس ندارین یعنی Mac دارین دیگه؟ نکنه و...؟!;)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آره sudo زدم. کلا من اول که ترمینال باز میکنم میزنم sudo bash که دیگه لازم نباشه D:
فکر کنم این ورژنی که خودشون گذاشتن آخرین ورژن درایور هست و کاریش نمیشه کرد!

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
@ SOULTE
آقا عجب چیز توپیه این مسنجره!!!‌:دی
کلی دارم حال می کنم !‌ملت اینویز هم که آن میشن بهت می گه =))) دارم نگاه می کنم همه می مبینم اینویزند =))
من بیس زندگیم رو یاهو مسنجره :دی اون پیدگین مسخره خودش داشت اعصابمو دیروز خورد می کرد :دی

راستی NOOB یعنی تازه کار :دی

//

گفتین دانلود مینیجر چی خوبه ... ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
@ SOULTE
آقا عجب چیز توپیه این مسنجره!!!‌:دی
کلی دارم حال می کنم !‌ملت اینویز هم که آن میشن بهت می گه =))) دارم نگاه می کنم همه می مبینم اینویزند =))
من بیس زندگیم رو یاهو مسنجره :دی اون پیدگین مسخره خودش داشت اعصابمو دیروز خورد می کرد :دی

راستی NOOB یعنی تازه کار :دی

//

گفتین دانلود مینیجر چی خوبه ... ؟
آره فوق العاده است. مثلا یه بار یکی می خواست بوتم کنه بهم گفت و طرف را ایگنور کرد! چیز خوفیه!:D

آهان این نوب. norde را بلد بودم ولی اینو نه!

دانلود منیجر هم من از MultiGet استفاده می کنم. به عنوان یه آلترناتیو می تونی از افزونه DowThemAll فایرفاکس هم استفاده کنی.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
چیز پی ان، Tor، Toonel را من استفاده کرده ام. برنامه های تحت ویندوز را هم توی Wine و VirtualBox تست کنید بعضی هاشون جواب میدن.

کد:

کد:
java -jar freedom.jar

سپاس..... از هر دوي شما عزيزان

اين tor رو تست مي كنم ببينم چطورياست....

در مورد your-freedom يادمه قبلا تلاش زيادي كردم اما نه در ويندوز و نه در لينوكس نتوانستم انرا راه اندازي كنم.... اما در سايت برنامه كاربران ايراني در صدر قرار دارند. :lol:
راستي اين هم عكس دسكتاپ اوبونتو من هست..... :happy:

اوبونتو 10.04

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
dead_chatter جان باز هم ممنون بابت معرفی your-freedom. فوقولاده است! حتی از چیز پی ان هم بهتر.
راستي اين هم عكس دسكتاپ اوبونتو من هست..... :happy:

اوبونتو 10.04
بسیار عالی. لذت ببرید از آزادیتون تو دنیای لینوکس! کامپیز را هم نصب کنید. مستنداتش تو سایت اوبونتوی ایران هست.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
@SOLUTE: خواهش میکنم! لذتشو ببرین!!
راستش نه مک هم ندارم!(من کلا با خون قسم یاد کردم که تا آخر عمرم هیچ محصولی اپل رو دستم نگیرم! چون به شدت بدم میاد از این شرکت و شخص استیو جابز) دور از جون و***** ریختم! از نوع اکس پی!
shame.gif
(چه رویی میخواد آدم با وین**** بیاد تو تاپیک لینوکس افاضات بده از خودش...!) یه مثل داریم میگه رطب خورده.... وصف حال منه!
راستش فیلم یاد هندستون کرده بود و دلم برای بازیهام تنگ شده بود، بگی نگی یه دستی تو بازی دارم خلاصه مجبور شدم که مهاجرت کنم، کامپیوتر مربوطه و هارد هم که کشش دو سیستم عامل رو نداشت خلاصه گناه کبیره رو مرتکب شده میوه ممنوعه رو خوردیم!

@Asasi: خواهش میکنم دوست عزیز! دسکتاپتون واقعا زیباست! لذتشو ببرین! عکس والپیپر هم که کاملا گویای آزادی هست!

برای یور فریدام! باید اول به لینکی که گفتم برین و یوزر بسازین، بعد برنامه رو که باز میکنین یه Wizard میاره که یوزرتونو میخواد بعد next که میزنین دنبال سرور میگرده، اولیرو باید انتخاب کنبن و save and exit کنین، بعد که سرور انتخاب شد در صفحه اصلی Start Connection رو بزنین، برای استفاده ازش تو هر برنامه ای هم باید این IP:port رو وارد کنین: 127.0.0.1:8080

@balabala: دوست عزیز شرمنده دیگه فقط گوگل جواب شماست! من که میگم رو سیستم اصلیتون بریزین و لذتشو ببرین، این آقا کامبیز! (compiz) رو هر کی ببینه در دم جذب لینوکس میشه، که منتها یرای استفاده ازش باید درایور رو نصب داشته باشین...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آره sudo زدم. کلا من اول که ترمینال باز میکنم میزنم sudo bash که دیگه لازم نباشه D:
فکر کنم این ورژنی که خودشون گذاشتن آخرین ورژن درایور هست و کاریش نمیشه کرد!
سایت اوبونتو گیک یه tutorial برای نصب درایور ATI تو 10.04 گذاشته. ببینید به دردتون می خوره:
http://www.ubuntugeek.com/howto-install-nvidia-drivers-manually-on-ubuntu-10-04-lucid-lynx.html

@SOLUTE: خواهش میکنم! لذتشو ببرین!!
راستش نه مک هم ندارم!(من کلا با خون قسم یاد کردم که تا آخر عمرم هیچ محصولی اپل رو دستم نگیرم! چون به شدت بدم میاد از این شرکت و شخص استیو جابز) دور از جون و***** ریختم! از نوع اکس پی!
shame.gif
(چه رویی میخواد آدم با وین**** بیاد تو تاپیک لینوکس افاضات بده از خودش...!) یه مثل داریم میگه رطب خورده.... وصف حال منه!
راستش فیلم یاد هندستون کرده بود و دلم برای بازیهام تنگ شده بود، بگی نگی یه دستی تو بازی دارم خلاصه مجبور شدم که مهاجرت کنم، کامپیوتر مربوطه و هارد هم که کشش دو سیستم عامل رو نداشت خلاصه گناه کبیره رو مرتکب شده میوه ممنوعه رو خوردیم!
درکت می کنم چی می گی! منم به خاطر یه سری نرم افزار مجبورم وجود منحوس و**** را روی کامپیوترم تحمل کنم. البته از شانس خوبم کامپیوتر مربوطه توانایی ساپورت همزمان لینوکس و ویندوز اونم از نوع 7ش را داره×

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سایت اوبونتو گیک یه tutorial برای نصب درایور ATI تو 10.04 گذاشته. ببینید به دردتون می خوره:
http://www.ubuntugeek.com/howto-install-nvidia-drivers-manually-on-ubuntu-10-04-lucid-lynx.html

درکت می کنم چی می گی! منم به خاطر یه سری نرم افزار مجبورم وجود منحوس و**** را روی کامپیوترم تحمل کنم. البته از شانس خوبم کامپیوتر مربوطه توانایی ساپورت همزمان لینوکس و ویندوز اونم از نوع 7ش را داره×
راهنمای nVIDIA هستا D:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ای آقا !‌
این ماونته خراب شد :(
دسنگاه رو به جای هایبرنیت ریستارت کردم ریخت به هم :دی
دوباره هم اون دستوره رو اجرا می کنم ظاهرا ماونت کرده ولی نکرده !‌
اونی که گفتی تو اون آلت+اف۲ بذارم هم گذاشتم ولی بازم اثر نکرده :(

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ای آقا !‌
این ماونته خراب شد :(
دسنگاه رو به جای هایبرنیت ریستارت کردم ریخت به هم :دی
دوباره هم اون دستوره رو اجرا می کنم ظاهرا ماونت کرده ولی نکرده !‌
اونی که گفتی تو اون آلت+اف۲ بذارم هم گذاشتم ولی بازم اثر نکرده :(
یعنی چی خراب شده؟ مگه خراب هم میشه ماونت؟! فایل fstab که ویرایش کردید؟ خروجی دستوراتی که تو ترمینال می زنید را اینجا بذارید.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
بفرمایید
این ترمیناله :
parsa@ubuntu:~$ sudo mount -t ntfs-3g /dev/sda2 /media/drive_p
[sudo] password for parsa:
parsa@ubuntu:~$ sudo mount -t ntfs-3g /dev/sda2 /media/drive_p
fuse: mount failed: Device or resource busy
دفعه اول که نشد
دفعه دوم هم می زنم می گه اشغاله
بعدم تو پوشه ها نمیاره

اینم fstab :
# /etc/fstab: static file system information.
#
# Use 'blkid -o value -s UUID' to print the universally unique identifier
# for a device; this may be used with UUID= as a more robust way to name
# devices that works even if disks are added and removed. See fstab(5).
#
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
proc /proc proc nodev,noexec,nosuid 0 0
/host/ubuntu/disks/root.disk / ext4 loop,errors=remount-ro 0 1
/host/ubuntu/disks/swap.disk none swap loop,sw 0 0
/dev/sda2 /media/drive_p ntfs-3g defaults 0 0

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یعنی تو اون پوشه media/drive_p/ چیزی نشون نمیده؟!

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
نه ببین اون دفعه که ماونت شده بود درست حسابی :)دی )‌ تو PlACES میاورد پوشه رو
الان این جا که شات دادم میاره ...
ولی اون جا نمیاره
در ضمن توش خالیه :دی

( با خودت فکر نکنی دیوونم ها :دی ... مطمئن باش :دی !‌ )

فایل های ضمیمه

• drivep.jpg
    drivep.jpg
    103.9 KB · نمایش ها: 20

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
آقا مشکل حل شد :دی
ممنون :دی
نمی دودنم چش بود نمیاورد !‌ولی الان باز میاره ... :دی

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
آقا این gyachi گ.. مارو
روی اوبونتوی لایو (آخرین ورژنی که رو سایتشه)
هر کار میکنم نصب کنم ارور میده Error: Dependency is not satisfiable: libgtkhtml2-0 (>= 2.11.1)

بالا