البته ویروس و تروجان و اینا داره نه اینکه نداره اما آدم عاقل که "YES" نمیزنه، میزنه؟!
ادیت: به جای ویروس و تروجان بخون "نرم افزار مخرب"، چون سیستمش یکم با اون ویروسایی که تو ویندوز میشناسیم فرق میکنه.
خوب بالاخره وقت کردم با یه سری ژانگولر بازی عجیب غریب اوبونتو ۱۰.۰۴ رو نصب کنم و به طور ۲۴ ساعته در کنار ویندوز استفادش کنم (البته تو این ۴ روز یه بارم به ویندوز بوت نکردم) *silly* این فرایند نصب تقریبا ۲ روز کامل به اضافه فرمت کردن کامل یکی از هاردها برام تموم شد!
سرعت بوت فوقالعاده, واقعا حیرت انگیزه, از نظر زیباییم که حرف نداره. نمیفهمم چرا بعضیها KDE میریزن واقعا محیط زشتی داره + باگهای وحشتناک! :دی
اما بعضی چیزهای سیستم جدید (از ۹.۰۴ به اینور)واقعا آزار دهنده شده, محبوبیت اوبونتو ظاهرا داره براش (یا بهتر بگم برای استفاده کننده های نسبتا قدیمیترش و کسایی که با لینوکس آشنایی نسبی دارن) گرون تموم میشه, و احساس میکنم اوبونتو داره کاربرای قدیمیترو فدای کاربرای جدید و آماتور میکنه, نمونش بستن GDM و بقیه سرویسها که به هفت خان رستم تبدیل شده.
فکر کنم وقت مهاجرت رسیده باشه, پیش به سوی Debian! احتمالا البته! :دی علیرضا(درست میگم؟)ی عزیز که گفتش Arch اما فکر میکنم راحتترین مهاجرت برای کاربر اوبونتو, وحداقل تو اول کار دبیان باشه, چون یه کاربر دبیان میتونه از همین موضوع که اوبونتو بهترین ساپورت رو داره سواستفاده کنه پکیجهای .deb اوبونتو رو استفاده کنه! اما یه شدت موندم بین Fedora و Debian سرعت اینترنت ما هم که اونقدر نیست که بخوام جفتشو دانلود کنم و امتحان کنم, از بین دوستان کسی هست که از جفتش استفاده کرده باشه؟
پ.ن. (ضروری) هزارمین پستم شد معرفی اوبونتوی جدید! انشاءالله قدمش خوب باشه :دی
آقا من یه چیز پی ان گرفتم برا راه اندازیش چه کنم ؟ خودش بنده نمی دونست :دی
برا ویندوز یه کانکشن داده که اجراش می کنم وصل میشه ولی برا ابونتو نمی دونست باید چی کار کنیم (اسم ابونتو رو نشنیده بود تا حالا :دی )
یه آیپی داده - یوزرنیم - پسورد ! والسلام :دی
آیپی رو کجا بزنم ؟ gateway چی وارد کنم ؟
![]()
خوب Gateway همون آیپی که بهت داده. یوزر پس هم که دیگه هیچی... تو جاش وارد میکنیآقا من یه چیز پی ان گرفتم برا راه اندازیش چه کنم ؟ خودش بنده نمی دونست :دی
برا ویندوز یه کانکشن داده که اجراش می کنم وصل میشه ولی برا ابونتو نمی دونست باید چی کار کنیم (اسم ابونتو رو نشنیده بود تا حالا :دی )
یه آیپی داده - یوزرنیم - پسورد ! والسلام :دی
آیپی رو کجا بزنم ؟ gateway چی وارد کنم ؟
![]()
سلامبا سلام به دوستان من الان میخوام این Ubuntu 10.4 رو نصب کنم ولی یکم شک دارم. به خاطر همین چند تا سوال دارم شرمنده اگه یکم خیلی مبتدیانه باشه.
1.کنار ویندوز 7 هم میشه نصب کرد؟
2.من شندیه بودم موقع نصب روی هارد کل اون هارد رو یک بار فرمت میکنه یعنی من الان 1 هارد 250 دارم که 2 تا پارتیشن هست اگه توی دومی نصب کنم اون یکی پارتیشن که ویندوز 7 روش نصبه پاک نمیشه؟
3.برای نصب درایور های مادربورد و کارت گرافیک باید چیکار کنم؟(خودش شناسایی میکنه)
4.کلا برنامه براش هست؟ مثلا میشه باهاش به راحتی فیلم با زیرنویس فارسی دید و فایل با فرمت MKV دید؟
5.از زبان فارسی پشتیبانی میکنه؟
6.کلا خودتون پیشنهاد میکنین؟
شرمنده زیاد شد.
ممنون
دوست عزیز حتما حتما نصب کنبن، ظاهرا شمام انیمه بین هستین خوب آواتار منم که مشخصه! مطمئن باشین تجربه مالتی مدیا یی که تو لینوکس خواهید داشت بهتر از نمونش تو ویندوزه (این حداقل نظر منه) به اضافه VLC مخصوصا ورژنهای جدیدش هیچ مشکلی با فایلهای MKV X264 H264 و غیره نداره فقط من یه بار مشکل داشتم (که اتفاقا با همین Elfen Lied بود) اما اونم جدی نبود، طرفی که فایلها رو آپ کرده بود خیلی غیر حرفه ای فایها رو remux کرده بودبا سلام به دوستان من الان میخوام این Ubuntu 10.4 رو نصب کنم ولی یکم شک دارم. به خاطر همین چند تا سوال دارم شرمنده اگه یکم خیلی مبتدیانه باشه.
1.کنار ویندوز 7 هم میشه نصب کرد؟
2.من شندیه بودم موقع نصب روی هارد کل اون هارد رو یک بار فرمت میکنه یعنی من الان 1 هارد 250 دارم که 2 تا پارتیشن هست اگه توی دومی نصب کنم اون یکی پارتیشن که ویندوز 7 روش نصبه پاک نمیشه؟
3.برای نصب درایور های مادربورد و کارت گرافیک باید چیکار کنم؟(خودش شناسایی میکنه)
4.کلا برنامه براش هست؟ مثلا میشه باهاش به راحتی فیلم با زیرنویس فارسی دید و فایل با فرمت MKV دید؟
5.از زبان فارسی پشتیبانی میکنه؟
6.کلا خودتون پیشنهاد میکنین؟
شرمنده زیاد شد.
ممنون
کاملا درستهدوست عزیز حتما حتما نصب کنبن، ظاهرا شمام انیمه بین هستین خوب آواتار منم که مشخصه! مطمئن باشین تجربه مالتی مدیا یی که تو لینوکس خواهید داشت بهتر از نمونش تو ویندوزه (این حداقل نظر منه) به اضافه VLC مخصوصا ورژنهای جدیدش هیچ مشکلی با فایلهای MKV X264 H264 و غیره نداره فقط من یه بار مشکل داشتم (که اتفاقا با همین Elfen Lied بود) اما اونم جدی نبود، طرفی که فایلها رو آپ کرده بود خیلی غیر حرفه ای فایها رو remux کرده بود
از نظر برنامه هم مشکلی نداره (همونطور که دوستمون گفتن) و همچنین رو یه سیستم خاص نسبت به ویندوز از نظر Performance و سرعت نتیجه خیلی بهتری میده.
اولش عادت بهش سخته، هر مشکلی بود حتما مطرح کنین، مطمئن باشین اگه صبور باشین خیلی زود راه و چاره کار دستتون میاد.
این Gnome Mplayer ظاهرا همون Mplayer ه با یه ظاهر متفاوت درسته؟کاملا درسته
اگه هم فایلی هم با VLC باز نشد Gnome MPlayer رو تست کنید.
گاهی بهتر جواب میده)
در ضمن ... منم انیمه نگاه می کنم . ولی ترجیح دادم یکی از کارای خودمو برای آواتار انتخاب کنم![]()
متشکرماین Gnome Mplayer ظاهرا همون Mplayer ه با یه ظاهر متفاوت درسته؟
من که تا حالا تجربه خوبی با Mplayer حداقل تو لینوکس نداشتم، حدس میزنم شاید بعضی از پکیجها با هم نمیسازن،چون من متاسفته خیلی زیاد و بی دقت پکیج نصب میکنم و بعدشم دنبال پاکسازی و غیره نمیرم! گرچه تا حالا با VLC هیچ مشکلی نبوده، واقعا ترکیب VLC و Rhythmbox با اون پلاگین های عالیش ترکیب فوق العاده ایه برای Gnome که فکر کنم تو هیچ سیستم دیگه ای نشه مثلش رو داشت!
خوشبختم! پس یه Otaku ی دیگه هم تو پرشین تولز یافتیم... کار خودتونه؟ فوق العادست! با Blender کار کردین؟![]()