بازیکن جوون (20 تا 22 سال) ، استعداد بالای 50 ، مهاجم،400 به بالا / خریداریم :دی
Last edited:
بازیکن جوون (20 تا 22 سال) ، استعداد بالای 50 ، مهاجم،400 به بالا / خریداریم :دی
نه ما کلا سکه ای معامله میکنیمپولی بهت میفروشم ... سکه نمیخوام ... همه جوره دارم
از 400 تا 630![]()
نه ما کلا سکه ای معامله میکنیم![]()
یه سری نقدی میفروشن یه سری سکه ای،البته سکه ای کمتر هستن ولی تو همین وبلاگ ها و انجمن هایی که برای Myfc درست کردن بگردی فروش بازیکن با سکه زیادهسکه ای کسی بهت بازیکن نمیفروشه ... من خودم الان در به در دنبال بازیکنم هیچ کس نمیفروشه
یه سری نقدی میفروشن یه سری سکه ای،البته سکه ای کمتر هستن ولی تو همین وبلاگ ها و انجمن هایی که برای Myfc درست کردن بگردی فروش بازیکن با سکه زیاده
مثلا : http://www.myfc-help.com/forum-2.html
ضمن ارزوی موفقیت از جانب شما جهت بقا تیم در دسته 11 من اضافه میکنم که بازیکن بالای 500 زیر 30 سال به هر قیمتی خریدارم البته سکه ای.
معلوم نیست چی شده . لعنتی !
من هر ضد سیستمی که میزارم تیمم میبازه ! جلو ۴۴۲ - A1 - حمله اومدم ۴۴۲ - a3 - دفاع گذاشتم تیم یهو ۲-۰ باخت !!
اینو میخوام. قیمت بده.عیسی اشرفی
اینو میخوام. قیمت بده.
هافبک هم میخوام. دو تا یا سه تا از همین ها
82000 سکه میفروشمش ... و باید یه بازیکن دیگه به دلخواه خودم بخری که تو رنج 60 هزار سکست
هر بازیکن دیگه ای خواستی اسمشو با قدرتش بگو تا قیمتشو بگم
مسخره بازیا چیه دیگه راه انداختی پوریا/ قبلا مثلا شیر میخواستی بخری یارو میگفت باید ماست هم بخری. این اینطوریه؟
:دی کلا احوالاتت خاصه
نکنه تو مورینیویی؟
یا نه تو خود مافیایی/ بد نامیش مال ما یووه ای هاس
من همینو ازت 120000 تا میخرم.
اونطوری مالیات بیشتر باید بدم که تو جیب تو هم نمیره.
اون بازیکن دیگت رو هم به نفع دیگران رو حساب من ارزونتر بده به یکی دیگه. زیر قیمت بفروش بره.
خوبه؟
بچه ها اینجا چند نفر به امتیاز 700 رسیدن؟ که اگه تعدادمون خوب باشه یه جام بسازیم...
امروز یه خبر جدید نوشت:
بازیکن های سوپراستار در انتظار خدمت در تیم شما
بازیکن های سوپراستار با سن کم و قدرت بالا به بخش جا به جایی وارد شدند.
هر تیم در آن واحد می تواند 5 بازیکن سوپراستار را به خدمت بگیرد. برای مشاهده و انتخاب بازیکن ها به بخش جا به جایی مراجعه کنید.
ولی من سرچ کردم 28 سال جوون ترین شون بود! شما هم یه تست بکنید ببینید چیه داستان :دی
پس خیلی هم کم سن و سال نیستن!:دی ولی قیمت هایی که برای بازیکن ها گذاشتن نسبت به خرید و فروشی که خارج از myfc انجام میشه کمتره :دیسلام دوستان
مهدی جان منم هرچی سرچ کردم پایین تر از 27 ندیدمولی یه نکته جالبش اینجا بود که همشون تیم داشتن , بعضی از تیماشونم خیلی سطح بالایی نداشتن:blink: با قیمت های 350000 تا به بالا
![]()
پس خیلی هم کم سن و سال نیستن!:دی ولی قیمت هایی که برای بازیکن ها گذاشتن نسبت به خرید و فروشی که خارج از myfc انجام میشه کمتره :دی
اینها هم از ####و @@@یاد گرفتند/ میخوان سکه ها رو از دست ملت دربیارند.
برای بازیکن 31 ساله خدا تا سکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با عتا میرم بانک یارو صاحب سایت رو میزنم :دی