بچه ها اینجا چند نفر به امتیاز 700 رسیدن؟ که اگه تعدادمون خوب باشه یه جام بسازیم...
من میتونم بسازم . چند نفر میتونن شرکت کنن؟
اول شدم نگین قوی بود معلوم بود و از این حرفا!
بچه ها اینجا چند نفر به امتیاز 700 رسیدن؟ که اگه تعدادمون خوب باشه یه جام بسازیم...
من میتونم بسازم . چند نفر میتونن شرکت کنن؟
اول شدم نگین قوی بود معلوم بود و از این حرفا!
دقیقا هدفشون همینه , حالا چرا همچین هدفی دارن نمی دونم:دی
Jvd :
رو بازیکن من اسم میزاری بعد نمیخریش ؟بگم شر خر بیاد دم در باشگاتون ؟
![]()
بابا تو نیومدی سر قرار.
من میخوامش. الان بیا بریم من بخرمش
به لطف یزدان و بچه ها ما با برد دیشب تو 11 موندنی شدیم. تیمم بدجور به بازیکن نیاز داره
پوریا تو سر@#$ کردی منو. میفروشیش یا نه؟ پی ام بزار / چه اینجا / چه پروفایل تیم/ و چه یاهو. ای دیم هست تو پروفایلم
من اومدم لیگ 9![]()
خلاصه ما الان لیگ یک رقمی شدیم و اهم اهم :دی ولی وقتی رفتم تیم های هم گروهیم رو دیدم به خصوص امارشون رو یجوری شدمیکیشون اصلا باخت نداره لول !
ولی یه چیز جالب تو بازی دیشب برام اتفاق افتاد که بی سابقه بود این بود که 4 تا از بهترین بازیکنام کارت گرفتن و برا اولین بازیم محرومن !!
دو تا بازیکن دیده بودم محروم شه ولی 4 تا با هم رو نه !
در مورد انگیزه هم که محسن گفت مثل اینکه از این به بعد باید برای بازی اول لیگ هم نوشابه بدیم ظاهرا :f34r:
همکار انجمنم شدی آدم نمیتونه بهت چیزی بگه :دی
با کفاشیان لابی کردی رفتی لیگ 9 ... تابلوئه :دی
دوستانه بزنیم ببینم چند مرده حلاجی
ای بابا پوریا حرفایی میزنیا :دی من هیچ فرقی الان با قبل از همکار بودنم ندارم و نخواهم داشت.
در مورد کفاشیان هم صداش رو در نیار , تازه شریفی هم بود تو جلسه :دی
واسه دوستانه هم تو این هفته مطمئنم تیمم میره تو افت چون خیلی وقته تو اوجه :دی بذاریم برا بعد .
این قانون جدید خیلی خوبه ! یعنی در ماه 3 بازیکن میشه خرید !
دیگه اینجوری نیست هرکی با کارت شارژ سکه بخره و بازیکن انتقال بده یا بره 100 تا تیم بسازه و بازیکنای استعداد بالاش رو بفرسته تو تیم اصلیش :دی
غلامتم عموعمو مران چطوری ؟ مای اف سی مافیا بازی داره باسه خودش عمو ... بی خبری ... چنان مالیاتو دور میزنن عقش
کنی عمو مران![]()
الان دوازده ساعته بازیکنهای من هنوز تو زمینن.
جالبه که دو تا دوستانه هم تو ساعات 9 و 10 صبح بردند اما هنوز بازی لیگ که قبل از دوستانه ها شروع شده بود تموم نشده.
من کلا دیگه دارم بیخیال این تیم میشم
خدایی بی عدالتی توش بیداد میکنه. مخصوصا که تازگی دارند سکه ها رو هم درو میکنند.
من سیزده روز مونده بود که 30 روز مالیتیم تموم بشه امروز رفتم یه بازیکن خریدم 13 رو کرد 30.
پول تمرین هم که بیداد میکنه. خیلی وقته که تمرینشون نمیدم.
:lol::lol:خیلی جالبههه ... تیم دوم گروه من بنده خدا اولین بازیشو برده بود و تفاضلش -1 بود :lol:
اونی که بهش باخته بود آخر جدول بود تفاضلش +1 بود![]()
:lol::lol:
جدیدآ myfc خیلی سوتی میده ! واقعآ باید یه فکری به حالش بکنن !