آقا من 60 ماهه که می خوام سان اپ بشم اما همش از نام ایراد می گیره و میگه تکراریه!!!با مرورگرای اپرا،اینترنت اکسپلورر و کروم امتحان کردم و هیچ کدوم جواب نمیده.
دردش چیه این!
با سه تا مرورگر امتحان کردم نشده دیگه...مرض دارم مگه برم یکی دیگه نصب کنم!درست شد شد نشد نشد!!!راست میگه تکراریه . چرا با مرورگرهای دیگه امتحان نمیکنید ؟ -> Safari, SeaMonkey, Netscape, NetSurf ...
نه بابا تا به حال ده ها اشم گذاشتم و همه رو تیکشو می زنه و قبول می کنه اما موقع ثبت میگه تکراریه:آخریش هم گذاشتم غلومی:دی باز هم قبول نکرد!
چقدر میخوای هزینه کنی؟مهاجم بنده رو در انتقال باشگاهی سگ خور کردن به سلامتی
البته منم امروز همین کار رو کردم با یه میانه و پولش در اومد هرچند نیاز به مهاجم دارم الان .
اگه کسی داره من با قیمت مناسب میخرم
یه مهاجم با قدرت 550 به بالا و سن پایین تر از 26
با هم کنار میایم آقا !چقدر میخوای هزینه کنی؟![]()
اینو ببین : http://myfc.ir/match/player_details/show_player/0005297685با هم کنار میایم آقا !
اگه داری و میتونی بدی حتما بگو که شدیدا نیازمندم !:دی
من که نمی تونم ثبت نام کنم چجوری تیم تو رو بخرم؟!بیا تیم منو بخر بازی کن باهاش
همینم تا حدودی کار من رو راه میندازه !:دی
آره Transfer فعلا باز نمیشه!:دی / یادم رفت قیمتش چند بود!بزار درست بشه قیمت رو بهت میگم :دیهمینم تا حدودی کار من رو راه میندازه !:دی
قیمت رو بگو آقا ! البته چه بخوام و چه نخوام باید گروه بگی که زودتر از من کسی نخردش !
ادیت : قسمت جابجایی کلا غیرفعال شده یا فقط برای من نمیاد ؟
گفتی جام من یادم اومد چند روز پیش ثبت نام کردم الان رفتم چک کردم دیدم به فینال رسیدم و بازی آخرم هم امروز ساعت 6 ـه :دیمن که یه دو سه هفته ای سامانی به کار نداده بودم
الان رفتم دیدم بچه ها تو جام خودشون دوم شدند و از لیگ هم که دوبار سقوط کرده بودند / فعلا خودشون یکیش رو صعود کردند
انگار من نرم سر تیم بهتر کار میکنند.
منم قبول دارم خیلی کسل کننده شده