• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هوادارن ذوب آهن

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ذوب آهن الهلال عربستان را هم ذوب و ایران را فینالیست کرد

8-10-1388%5CIMAGE633977692853437500.jpg

بسی بسیار لذت بردیم از این پیروزی افتخار آمیز اونهم تو خاک عربستان ، بعد از مدتها بازهم غرور مهمان خانه هایمان شد

واقعا این برد دلاورانه یاران ابراهیم زاده جای تقدیر و تشکر داره

" شهاب گردان " هم بسیار 6 دانگ و مطمئن نشون داد

خلاصه که تبریک به تمام عاشقان فوتبال این مرز و بوم مخصوصا آقا حامد خودمون :)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ای ول ذوب آهن. ای ول. به این میگن تیم. یکدست، هماهنگ، باقدرت، بی حاشیه. کاملا حقش بود که به فینال برسه و حتی قهرمان هم بشه. خوب هم پوز عرب های @*)*#&*&$ را کش اوردن! نکبت ها پرچم "خلیج عععارابی" اویزون کرده بودن.
این بابا علیفر هم حالمون بد کرد بس که مالید؛ مردک دستمالکش!

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آقا یعنی حال کردما خدایی ....

همین که این عربا زانو بزنن جلو ما کلی میارزه ...

دم بروبچه های با غیرت ذوب آهن گرم

saeedkkk

Registered User
لایک‌ها
0
بیاییین بچه ها باسنا رو بزنیم به هم...هوراااااا

ورزشگاه آزادی که داشتن باسن ها رو به هم میزدن از فشار کم مونده بود بیهوش بشم...

پاشین بزنیم............

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بازی خیلی زیبایی بود تبریک می گم به تمامی طرفداران وبازیکنان ذوب اهن واقعآ برد حقشون بود
اون صحنه پایانی بازی که بازیکنان ازپشت به هم می زدند خیلی حال داد یاد اون روزی افتادم عربستان ایران تو ورزشگاه ازادی برد همین حرکت رو به تماشاگران ایرانی انجام دادن
ان شاءالله میریم برای جام قهرمانی

mehraboni

Registered User
لایک‌ها
0
تبريك به همه طرفداراي ذوب آهن خداييش حقشون بود تيم عالي دارن
مخصوصا كه تو عربستان حال اينا رو گرفتن دي:

به اميد قهرماني ذوب آهن

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
ای ول ذوب آهن. ای ول. به این میگن تیم. یکدست، هماهنگ، باقدرت، بی حاشیه. کاملا حقش بود که به فینال برسه و حتی قهرمان هم بشه. خوب هم پوز عرب های @*)*#&*&$ را کش اوردن! نکبت ها پرچم "خلیج عععارابی" اویزون کرده بودن.
این بابا علیفر هم حالمون بد کرد بس که مالید؛ مردک دستمالکش!

25r30wi.gif
25r30wi.gif
علی ولش کن ارزش نداره اون با من کی...
25r30wi.gif

جوش نزن ، تو سوالته بپرس
25r30wi.gif
25r30wi.gif
بیا کی...
25r30wi.gif
بیا بپرس
کیههههههههههههههههههههههههه
25r30wi.gif

چیههههههههههههه ، کی بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود
25r30wi.gif

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
تبریک به همه ذوبی های عزیز
بعد چند وقت یک حال اساسی کردم مخصوصا بعد دیدن قیافه کریه مجری الجزیره
که بعد برد کویت کلی زر زر کرد
داشت گریه میکرد
دم ابراهیم زاده گرم

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
توی اصفهان کارناوال شادی راه افتاده ... ماشین ها و موتورها تو خیابون ها دارن بوق بوق میکنن و خوشحالن :happy:

]
" شهاب گردان " هم بسیار 6 دانگ و مطمئن نشون داد

کلا خط دفاع فوق العاده بود :)

خلاصه که تبریک به تمام عاشقان فوتبال این مرز و بوم مخصوصا آقا حامد خودمون :)

خیلی چاکرم :heart:

Last edited:

127.0.0.1

Registered User
لایک‌ها
8
فقط یه چیز میتونم بگم
واقعا دمشون گرممممممممممممممم
این تیم صد درصد قهرمان میشه امروز وحشتناک عالی دفاع کردند اصلا من باورم نمیشه این تیم یه تیم ایرانیه!!:blink:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شهاب گردان مثل اینکه حرفهایی زده که به مذاق بعضی ها خوش نیومده برای همین دعوت نشد

مشکل فنی نداره وگرنه از رحمتی بالاتر نباشه پایین تر هم نیست

از نظر اقایون مشکل غیر فنی داره

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من استقلالی هستم ولی‌ درود به شرف منصور ابراهیم زاده و تیم ذوب آهن به خصوص اون رقص آخر بازی عرب‌ها رو نابود کرد زنده باد ممد رضا خلعت بری
:)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من استقلالی هستم ولی‌ درود به شرف منصور ابراهیم زاده و تیم ذوب آهن به خصوص اون رقص آخر بازی عرب‌ها رو نابود کرد زنده باد ممد رضا خلعت بری
:)

منم پرسپولسیم... شدید... امشب سربلندمون کردن شیربچه های ذوب آهن... بنازم به غیرتشون

:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:​

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
25r30wi.gif
25r30wi.gif
علی ولش کن ارزش نداره اون با من کی...
25r30wi.gif

جوش نزن ، تو سوالته بپرس
25r30wi.gif
25r30wi.gif
بیا کی...
25r30wi.gif
بیا بپرس
کیههههههههههههههههههههههههه
25r30wi.gif

چیههههههههههههه ، کی بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود
25r30wi.gif

خوبي آرمين؟ آرمين چته؟ آرمين خودتو کنترل کن! نه آرمين نخواب يخ ميزني. پارو بزن غرق ميشي ها. برو کو... گاياموتو کوکيو!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ابراهیم زاده:هدف ما قهرمانی و جام باشگاههای جهان است

سایت گل - سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان مهمترین هدف تیمش را راهیابی به مسابقات جام باشگاه‌های جهان عنوان کرد و گفت: ما در لیگ قهرمانان آسیا زندگی کردیم و به موفقیت رسیدیم.
منصور ابراهیم‌زاده در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به عربستان ضمن بیان این مطلب افزود: احساس خوبی دارم. بعد از بازی فقط به مردم فکر می کردم، مردمی که با پیروزی ما لبخند بر لبان‌شان نشست. من اطمینان دارم پیروزی امروز ما با دعای همین مردم رقم خورده و امیدوارم بتوانیم با تداوم موفقیت‌های ذوب آهن شادی آنها را کامل کنیم.
وی در ادامه با ابراز تشکر از اصغر دلیلی، مدیرعامل باشگاه ذوب آهن گفت: مدیرعامل باشگاه ذوب آهن بدون هیچ توقع و ادعایی تمام توان خود را معطوف به موفقیت تیم ما کرد. پیروزی امروز را به او، مردم ایران و اصفهان و تمام زحمت کشانی که ذوب آهن با تلاش آنها به اینجا رسیده است، تقدیم می کنم.
این مربی خوشفکر که گروه تیم فوتبال ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیا را به گروه زندگی تشبیه کرده بود، پس از راهیابی به دیدار نهایی این رقابت‌ها گفت: اعتقاد دارم انسان هر اندازه از مرگ دورتر شود به زندگی نزدیک‌تر می شود. ما در لیگ قهرمانان آسیا به واقع زندگی کردیم و به موفقیت رسیدیم.
وی موفقیت امروز ذوب آهن را حاصل دعای خیر مردم و لطف و عنایت خدا و ائمه برشمرد و گفت: کار ما هنوز تمام نشده و باید زحمت همه دوستان را با قهرمانی در آسیا پاسخ بدهیم.
ابراهیم‌زاده در تشریح عملکرد تیمش در دیدار با الهلال عربستان گفت: در این بازی ابتدا به دنبال کنترل و در اختیار گرفتن زمان مسابقه بودیم و پس از آن قصد داشتیم با حفظ توپ از زحمات نهایت بهره را ببریم که خوشبختانه در نیمه دوم روی این تاکتیک به گل پیروزی رسیدیم.
سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن در خصوص دیدار نهایی لیگ قهرمانان آسیا گفت: انشاءالله در مورد فینال به موقع صحبت خواهم کرد اما حرف امروزم همان حرفی است که از ابتدای حضور در لیگ قهرمانان زدم. ما می خواهیم به مسابقات جام باشگاه‌های جهان صعود کنیم و برای رسیدن به این هدف نهایت تلاش خود را به کار خواهیم بست.

:lol::lol::lol::lol::lol:​

shabgard65m

Registered User
لایک‌ها
62
من استقلالیم
ولی امدم به ذوب اهنی های عزیز تبریک بگم .
خیلی برد عالی بود
مبارکتون باشه ایشالله قهرمانی

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
تبریک فراوان
بسی خوشحال شدیم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ابراهیم زاده:هدف ما قهرمانی و جام باشگاههای جهان است

سایت گل - سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان مهمترین هدف تیمش را راهیابی به مسابقات جام باشگاه‌های جهان عنوان کرد و گفت: ما در لیگ قهرمانان آسیا زندگی کردیم و به موفقیت رسیدیم.
منصور ابراهیم‌زاده در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به عربستان ضمن بیان این مطلب افزود: احساس خوبی دارم. بعد از بازی فقط به مردم فکر می کردم، مردمی که با پیروزی ما لبخند بر لبان‌شان نشست. من اطمینان دارم پیروزی امروز ما با دعای همین مردم رقم خورده و امیدوارم بتوانیم با تداوم موفقیت‌های ذوب آهن شادی آنها را کامل کنیم.
وی در ادامه با ابراز تشکر از اصغر دلیلی، مدیرعامل باشگاه ذوب آهن گفت: مدیرعامل باشگاه ذوب آهن بدون هیچ توقع و ادعایی تمام توان خود را معطوف به موفقیت تیم ما کرد. پیروزی امروز را به او، مردم ایران و اصفهان و تمام زحمت کشانی که ذوب آهن با تلاش آنها به اینجا رسیده است، تقدیم می کنم.
این مربی خوشفکر که گروه تیم فوتبال ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیا را به گروه زندگی تشبیه کرده بود، پس از راهیابی به دیدار نهایی این رقابت‌ها گفت: اعتقاد دارم انسان هر اندازه از مرگ دورتر شود به زندگی نزدیک‌تر می شود. ما در لیگ قهرمانان آسیا به واقع زندگی کردیم و به موفقیت رسیدیم.
وی موفقیت امروز ذوب آهن را حاصل دعای خیر مردم و لطف و عنایت خدا و ائمه برشمرد و گفت: کار ما هنوز تمام نشده و باید زحمت همه دوستان را با قهرمانی در آسیا پاسخ بدهیم.
ابراهیم‌زاده در تشریح عملکرد تیمش در دیدار با الهلال عربستان گفت: در این بازی ابتدا به دنبال کنترل و در اختیار گرفتن زمان مسابقه بودیم و پس از آن قصد داشتیم با حفظ توپ از زحمات نهایت بهره را ببریم که خوشبختانه در نیمه دوم روی این تاکتیک به گل پیروزی رسیدیم.
سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن در خصوص دیدار نهایی لیگ قهرمانان آسیا گفت: انشاءالله در مورد فینال به موقع صحبت خواهم کرد اما حرف امروزم همان حرفی است که از ابتدای حضور در لیگ قهرمانان زدم. ما می خواهیم به مسابقات جام باشگاه‌های جهان صعود کنیم و برای رسیدن به این هدف نهایت تلاش خود را به کار خواهیم بست.

:lol::lol::lol::lol::lol:​

خيلي مربي باشعوريه. ببينيد چه قدر قشنگ صحبت کرده. تو اين چند سال خيلي بزرگ شده. به نظر من بهترين مربي حال حاضر ايرانه. البته اگه امسال جامها را فتح کرد وقتشه بره يه تيم ديگه. سپاهان يا پرسپوليس و استقلال گزينه هاى مناسبي مي تونه باشه.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
خيلي خوشحالم !!
نه الان ..!
2 ماهيي هست كه با برداي ذوب آهن ، خوشحال ميشم ..!

درود به همه اعضاي تيمشون ...

بالا