نمی شه اون دو صفحه نمایش رو مستقیما ً مقایسه کرد، px2370 قوی تره ولی خوب گرونتر هم هست.یعنی کسی نیست جواب منو بده !
px2370 samsung بهتره یا ms228h asus ؟
چه مدلی از LG ؟ میشه دقیقا مدلشو بگید ؟
هرچی میگیری Samsung XL2370 نگیر! چشمات رو داغون میکنه حتی پس از کالیبره کردن نورش بیش از حد روشنهسلام، من میخوام یک مانیتور جدید ، خوب و LED سامسونگ بگیرم ، فقط اینکه دارای کیفیتی فوق العاده باشه و برای چشم کمترین ضرر رو داشته باشه، قیمت برام مهم نیست، و همچین اینچ" مانیتور فرقی نمی کنه.
لطفاً دوستان با تجربه کمک کنند؛ ممنون
دوستان یه سوال:یک تلویزیون panasonic مدلtx-29p180x با سایز 29 اینچ و مشخصات:Tau-GIGA 100HZ دارم,میخواستم ببینم اینو بفروشم یه مونیتور بگیرم بهتره یا همینو نگه دارم؟برا سنگینیش دارم میگم,وبرا X360 هم میخوام,راستی مونیتوری هست که هم اسپیکر داشته باشه,هم TV بگیره؟
ممنون
باسلام
دوست عزیز تلوزیونت خیلی هم خوبه اگه واقعا باهاش مشکلی نداری اصلا عوضش نکن تصویرش خیلی بهتر از خیلی از ال سی دی های بازاره
مونیتور با مشخصاتی که گفتی هست یه سری به سایت مادایران بزن پیدا میکنی
سلام دوستان
میشه نظرتون رو در مورد مانیتور سامسونگ E1945NX Plus بدونم با کنتراست 50000:1 به نظرتون خوبه زمان پاسخگویی تصویرش چنده ؟ برای چشم زیاد مشکل ایجاد نمی کنه ؟ ازش قیمتی ندارید من یک جا دیدم زده بود 170 T ممنون می شم کمکم کنید.![]()
مانیتوری بگیر که زمان پاسخگویی اون 2ms باشه ، که برای چشم هم بهتره
من خودم p20700 رو گرفتم
مدل های p20500 و p20700 هر دو خوبن.
اون مدل الان حدود 180 هست قیمتش.
ممنون دوست من
فقط یک سوال زمان پاسخگویی یک مدل رو از کجا می شه فهمید چنده؟ مثلا مدلی که من گفتم زمان پاسخگوییش رو از کجا تشخیص بدم؟
دوست عزیز این اطلاعات رو هم رو سایت و هم رو کاتالوگ محصولات میتونید ببینید
اما پیشنهاد من به شما ال جی هست TQ 2053 حدود 190
هم 2 میلی هست هم 70000
اگر میتونی بالای 200 هزینه کنی فقط 2261
گارانتی اگر داشته ببرید سام سرویس براتون با هزینه خودتون تعمیر کنند.سلام. سه سال پیش مونیتور سامسونگ 940BW گرفتم. الان مشکلی براش پیش اومده و تصویر رو نشون نمی ده. می خواستم بدونم مشکلش چیه و آیا قابل تعمیر هست یا نه؟
در صورتیکه بشه تعمیرش کرد، کجا ببرم که کارشون درست باشه؟
اگه نه لطفا یه مونیتور خوب معرفی کنید.
خواهش می کنم سریعتر جواب بدید، چون پی سی ام بدون مونیتور مونده![]()