• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مضحک ترین و مسخره ترین و بی معنی ترین جمله یا عبارتی که در زندگیت شنیدی چی بوده؟

Casperky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دین از سیاست جداست.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
مضحك ترين، مسخره ترين و بي معني ترين جمله به نظرم همين "كي داده، كي گرفته" ست كه تو مراسم خواستگاري بعضيها موقع چك و چونه زدن ناخوشايند روي قيمت خريد و فروش عروس خانم مي زنند! :hmm: اين كه ديگه تابلوئه كه خيليها هم دادند و هم گرفتند اين مهريه دردسرساز رو! :hmm:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
مضحك ترين جملاتي كه شنيدم بصورت مستقيم يا توي مطبوعات يا تلويزيون و رسانه ها:

"آب را مجاني ميكنيم... برق را مجاني ميكنيم... اتوبوس را مجاني ميكنيم..."
10.gif
عمــــــو ابنبات رو چي؟؟ اونم مجاني ميكني؟ :lol::lol:
"سياست ما عين ديانت ماست و ديانت ما عين سياست ماست"
2.gif

"بنده زير بار بدعتهاي غير قانوني نخواهم رفت" :lol::lol:
"مـــــــن اينـــــــجا عكس يه خانومي رو دارم... بگم؟! بگم؟!" :lol::lol::lol::f34r:

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
هر کاری میخوای بکنی بکن ، ولی به دین کاری نداشته باش ، من خودم دختر بازی میکنم ، شراب میخورم ، نمازم میخونم ( یکی از دوستان دبیرستان ! )

تو خیلی خوبی ولی من ارزش تو رو ندارم .. باید جدا بشیم ( دخترا وقتی یه پسر پولدار پیدا میکنن میخوان دوست پسر قبلیشون رو بپیچونن )

من در حال گوش دادن آهنگ شادمهر شب عاشورا : یکی از دوستان سربازی: دیگه شب عاشورا آهنگ گوش نده . یه ربع بعد همون دوست بعد از صحبت با تلفن : همون زنه شوهر داره بود که گفتم فردا گفته بیا با هم بریم دسته های محرم

من خودم عشق متالم ، لینکین پارک گوش میدم ( این مورد زیاد دیده شده ! )

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
تو خیلی خوبی ولی من ارزش تو رو ندارم .. باید جدا بشیم ( دخترا وقتی یه پسر پولدار پیدا میکنن میخوان دوست پسر قبلیشون رو بپیچونن )

چه جالب! :rolleyes: آخه بعضي پسرها هم براي پيچوندن و يا به عبارتي دك كردن دوست دخترهاشون همين رو ميگن يا فوقش ميگن "من لياقت تو رو ندارم!" :D

من خودم عشق متالم ، لینکین پارک گوش میدم ( این مورد زیاد دیده شده ! )

واي آره! :eek: واقعا جالبه كه همشون هم لينكين پارك رو مثال مي زنن! :blink:

Omen_booster

Registered User
لایک‌ها
12
یه دبیری به دوستم می گفت "تا موقعی که هواپیما تو آسمان رد میشه و ایرانی ها (برای دیدن هواپیما)بالا رو نگاه می کنن ،ایرانی ها آدم نمی شن "

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
واي آره! واقعا جالبه كه همشون هم لينكين پارك رو مثال مي زنن!
خز ترین گروهه راکه تاریخه ... :eek: خیلی سخته به بعضی ها بفهمونی اون مزخرفاتی که شینودا وسط آهنگ ها میخوند رپه ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
آش خور :)

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
یه دبیری به دوستم می گفت "تا موقعی که هواپیما تو آسمان رد میشه و ایرانی ها (برای دیدن هواپیما)بالا رو نگاه می کنن ،ایرانی ها آدم نمی شن "

من يه نسخه ديگش رو از دوستم شنيدم! :D اون البته يكي از استاداشون بهشون گفته بود كه تا وقتي ايرانيها همين كه يه هواپيما ديدن با انگشتشون به هم نشون ميدن كه "نگاه! هواپيما!" هيچي نميشن!

خز ترین گروهه راکه تاریخه ... :eek: خیلی سخته به بعضی ها بفهمونی اون مزخرفاتی که شینودا وسط آهنگ ها میخوند رپه ...

بعضيها كلا نياز دارند يه دليلي بيارن براي اثبات اون چيزي كه واقعا نيستند! :eek:

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
بعضيها كلا نياز دارند يه دليلي بيارن براي اثبات اون چيزي كه واقعا نيستند!
یه مثال دیگه اش کسایی که توی یاهو یا فیس بوک جمله های انگلیسی میذارن ، معنی کلی جمله رو که بپرسی میدونن ... کلمه به کلمه که بپرسی بلد نیستن ...
یکی نیست بهشون بگه مجبوری از یکی دیگه جمله انگلیسی بگیری بذاری تو فیس بوک یا جلوی آی دیت ؟ :eek:

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
یه مثال دیگه اش کسایی که توی یاهو یا فیس بوک جمله های انگلیسی میذارن ، معنی کلی جمله رو که بپرسی میدونن ... کلمه به کلمه که بپرسی بلد نیستن ...
یکی نیست بهشون بگه مجبوری از یکی دیگه جمله انگلیسی بگیری بذاری تو فیس بوک یا جلوی آی دیت ؟ :eek:

آره واقعا هم اشتباههاي مضحكي هم مي كنند بيشترشون مخصوصا وقتي ايراد املايي و دستوري داره نوشته شون كه داد مي زنه يه كلاس زبان درستي هم نرفتند و اين قدر ادعا! متداولترين اشتباهشون هم اينه معمولا : "I'm agree with you" :wacko:

milad-kh

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
خدا با ماست!

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
ما شهید ندادیم که شما موهاتو این شکلی درست کنی
ما شهید ندادیم که موهاتو بریزی بیرون