• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقل و انتقالات ایران و لیگ های خارجی در سال 2011

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
00000560.jpg

مهاجم پرسپوليس به نفت تهران پيوست

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
روبرتو مانچینی، سرمربی منچسترسیتی، تایید کرد که این باشگاه با باشگاه برزیلی کورنتیانس برای فروش کارلوس تبس به توافق رسیده است.

این ملی پوش آرژانتینی به تازگی اعلام کرد برای اینکه بتواند نزدیک تر به خانواده اش باشد، قصد دارد ایستلند را ترک کند.

پیشنهاد اولیه باشگاه کورنتیانس توسط مدیران سیتی رد شد اما اکنون خبر رسیده که دو باشگاه به توافق رسیده اند.

مانچینی در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" ما با کورنتیانس به توافق رسیدیم اما کارلوس هنوز بازیکن سیتی است."

با توافق بین دو باشگاه، اکنون تبس باید بر سر موارد شخصیاز جمله دستمزدش با باشگاه برزیلی به توافق برسد.

مانچینی در ادامه گفت:" باید صبر کنیم. ما در حال حاضر در تور پیش فصل مان هستیم و باید با بازیکنان تیم کار کنیم."

گفته می شود منچسترسیتی با فروش تبس، سرخیو آگوئرو، مهاجم آرژانتینی اتلتیکو مادرید را جانشین او خواهد کرد.

این در حالی است که آگوئرو پیش از این اعلام کرده بود تا پایان رقابت های کوپا امریکا در مورد آینده اش تصمیم گیری نخواهد کرد. و با توجه به شکست آلبی سلسته مقابل اروگوئه و حذف از رقابت های کوپا آمریکا، احتمالا این مهاجم 23 ساله به زودی در مورد آینده اش تصمیم گیری خواهد کرد.

ارنان روگرا، مدیر برنامه های آگوئرو در گفتگو با نشریه اله گفت:" او منتظر است تا کوپا امریکا تمام شود تا در مورد آینده اش تصمیم گیری کند. در طول هفته آینده همه چیز مشخص می شود."

آگوئرو در 234 دیداری که برای اتلتیکو مادرید انجام داد، 102 بار گلزنی کرد و 37 پاس گل نیز برای هم تیمی هایش فراهم کرد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
باشگاه مس کرمان با مهاجم تیم ملی سوریه که سابقه بازی در برشیا ایتالیا را هم در کارنامه خود دارد به توافق رسید .
جورج مورات که سوئدی اصل است و در تیم ملی نوجوانان ؛ جوانان و امید سوئد عضویت داشته است و درسال2005 در دو بازی دوستانه با برای تیم ملی سوئد مقابل فرانسه و کره جنوبی پیراهن سوئد را برتن کرد. جورج مورات به تازگی تابعه سوریه را پذیرفته است و در بازی های دوستانه مقابل عراق و اردن برای تیم ملی سوریه بازی کرده است.
این بازیکن 27 ساله در کارنامه خود سابقه بازی در تیم های ترموس نروژ؛ ویلم تیلبرگ هلند ؛گوتنبرگ سوئد؛ برشیا ایتالیا را در کارنامه خود دارد و فصل گذشته پیراهن پورتومینیس در لیگ برتر پرتغال بر تن می کرد و در همین فصل یک بار دروازه پورتو را بازکرد .
او با سابقه اروپایی سهمیه آسیایی مس به حساب می آید. مورات اگر چه پاسپورت سوریه ای دارد اما به غیر از چند بازی دوستانه برای تیم ملی سوریه در فوتبال آسیا حضور نداشته است و دوران بازیگری خود را در اروپا تجربه کرده است .
جورج مورات دارای همسر ایرانی است که پس از پیشنهاد مس به در خواست همسرش به پیشنهاد مس پاسخ داد . او پس از امضا قرارداد با باشگاه مس کرمان به سوریه برگشت تا برای تیم ملی این کشور در مقدماتی جام جهانی سوری ها را مقابل تاجیکستان در مقدماتی جام جهانی همراهی کند و پس از این بازی تمریناتش را با تیم مس آغاز می کند .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این هم مشخصات این بازیکن در ویکی پدیا

]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/George_Mourad1.jpgMG]

http://en.wikipedia.org/wiki/George_Mourad

البته گویا فصل قبل فقط 5 بازی برای پورتو میننس انجام داده و 1 گل زده

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
باشگاه مس کرمان با مهاجم تیم ملی سوریه که سابقه بازی در برشیا ایتالیا را هم در کارنامه خود دارد به توافق رسید .
جورج مورات که سوئدی اصل است و در تیم ملی نوجوانان ؛ جوانان و امید سوئد عضویت داشته است و درسال2005 در دو بازی دوستانه با برای تیم ملی سوئد مقابل فرانسه و کره جنوبی پیراهن سوئد را برتن کرد. جورج مورات به تازگی تابعه سوریه را پذیرفته است و در بازی های دوستانه مقابل عراق و اردن برای تیم ملی سوریه بازی کرده است.
این بازیکن 27 ساله در کارنامه خود سابقه بازی در تیم های ترموس نروژ؛ ویلم تیلبرگ هلند ؛گوتنبرگ سوئد؛ برشیا ایتالیا را در کارنامه خود دارد و فصل گذشته پیراهن پورتومینیس در لیگ برتر پرتغال بر تن می کرد و در همین فصل یک بار دروازه پورتو را بازکرد .
او با سابقه اروپایی سهمیه آسیایی مس به حساب می آید. مورات اگر چه پاسپورت سوریه ای دارد اما به غیر از چند بازی دوستانه برای تیم ملی سوریه در فوتبال آسیا حضور نداشته است و دوران بازیگری خود را در اروپا تجربه کرده است .
جورج مورات دارای همسر ایرانی است که پس از پیشنهاد مس به در خواست همسرش به پیشنهاد مس پاسخ داد . او پس از امضا قرارداد با باشگاه مس کرمان به سوریه برگشت تا برای تیم ملی این کشور در مقدماتی جام جهانی سوری ها را مقابل تاجیکستان در مقدماتی جام جهانی همراهی کند و پس از این بازی تمریناتش را با تیم مس آغاز می کند .

یه سوال برام مطرح شد. مگه بازیکنی که برای تیم ملی یه کشر بازی کنه ، دیگه می تونه بعلت تبعه شدن یا دو تبعیتی بودن ، برای تیم ملی دیگری هم بازی کنه ؟

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
عکس یه ذره کوچیکتر از تمام قد این سوریه ایه هم میذاشتین قبول بودا ! دی:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جلال رافخایی بازیکن سابق ذوب آهن و ملوان سرانجام بعد از مدت ها کش و قوس سراز راه آهن درآورد. به گزارش سایت گل این بازیکن که سابقه شاگردی دایی در تیم ملی را دارد، با وجود علاقه‌ای که به حضور در ملوان انزلی داشت به تیم علی دایی اضافه شد. ذوب آهنی‌ها بعد از توافق اصغر دلیلی و محمدحسن انصار‌ی‌فرد رضایتنامه این بازیکن را برای راه آهن صادر کردند.
راه آهن همچنین محمدعلی امیری مهاجم داماش گیلان را به عنوان یک سهمیه لیگ برتری زیر 23 سال به خدمت گرفت. این تیم به غیر از این دو با حسین کاظمی، حسین کعبی، امیر شاپورزاده و ... قرارداد بسته بود.
در عین حال دو بازیکن دسته اولی با حضور در تمرینات راه آهن به این تیم اضافه شدند. علی غلام هافبک سابق پیکان و مهرداد کفش‌گری بازیکن فصل پیش داماش درود.
امروز یازده بازیکن تیم راه آهن نیز با این تیم قرارداد خود را تمدید کردند و جالب اینکه بعضی از آنها مثل بهادر عبدی قرارداد دوساله امضا کردند.
آخرین خبر از راه آهن اینکه آنها امشب برای برگزاری اردو با پرواز چارتر به اردبیل خواهند رفت.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فرهاد مجيدي صبح امروز با حضور در دفتر علي فتح‌الله‌زاده بر سر مسائل مختلف با سرپرست باشگاه استقلال به مذاكره نشست اما بدون اين‌كه هيچ توافقي بين اين دو حاصل شود باشگاه را ترك كرد.
farhad-bio.jpg

به گزارش خبرنگار گل، مجيدي امشب راهي دوبي خواهد شد و با توجه به اين‌كه فصل نقل و انتقالات روز شنبه به پايان خواهد رسيد رفتن او به منزله جدايي قطعي از استقلال خواهد بود. شنيده مي‌شود مسئولان باشگاه استقلال به شدت در تلاش براي راضي كردن فرهاد و به هم زدن سفر او به امارات هستند.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
فرهاد مجيدي صبح امروز با حضور در دفتر علي فتح‌الله‌زاده بر سر مسائل مختلف با سرپرست باشگاه استقلال به مذاكره نشست اما بدون اين‌كه هيچ توافقي بين اين دو حاصل شود باشگاه را ترك كرد.
farhad-bio.jpg

به گزارش خبرنگار گل، مجيدي امشب راهي دوبي خواهد شد و با توجه به اين‌كه فصل نقل و انتقالات روز شنبه به پايان خواهد رسيد رفتن او به منزله جدايي قطعي از استقلال خواهد بود. شنيده مي‌شود مسئولان باشگاه استقلال به شدت در تلاش براي راضي كردن فرهاد و به هم زدن سفر او به امارات هستند.

فتح‌اله‌زاده: مجیدی از امروز با تیم تمرین می‌کند...
...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
كاظميان:تافردا با يك تيم قرارداد مي‌بندم

بازيکن تيم فوتبال سپاهان گفت: تا فردا قراردادم را با يک تيم نهايي خواهم کرد.

جواد کاظميان در مورد وضعيت تيم آينده‌اش گفت: هنوز با هيچ تيمي قرارداد نبستم ولي حداکثر تا فردا با تيم جديدم قرارداد امضا مي‌کنم. از يک تيم تهراني و يک تيم شهرستاني پيشنهاد دارم.
وي در مورد اينکه چرا در سپاهان نماند گفت‌: قرادادم تمام شده بود و نه سپاهان من را مي‌خواست و نه من تمايلي داشتم در سپاهان بمانم. شرايط حاشيه‌اي زيادي براي من پيش آمد. 50 درصد اين حاشيه‌ها تقصير خودم بود. من بازيکن واقع‌بيني هستم و همه شرايط حاشيه‌اي تقصير سپاهان و يا قلعه‌نويي نبود. ضمن اينکه از نظر مالي نيز مشکلات زيادي با باشگاه سپاهان داشتم.
کاظميان در مورد اينکه چرا نام تيم‌هايي که او را مي‌خواهند اعلام نمي‌کند، گفت: دنبال بازارگرمي نيستم. من مثل بازيکناني نيستم که بگويم 10 پيشنهاد خوب خارجي دارم اما در نهايت با تيم باشگاهي خودم در ايران قرارداد امضا کنم.
وي در مورد اينکه چرا به پرسپوليس نرفت، گفت: خيلي دوست داشتم در پرسپوليس بازي کنم اما پرسپوليس من را نخواست.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کاپدویا راهی بنفیکا شد.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
فردين عابديني، هافبک فصل قبل تيم استقلال تهران، به تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز پيوست.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دیه گو کاپل در راه اسپورتینگ لیسبون

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جایی چیزی از اینکه این بازیکن برزیلی آقای گل لیگ کاستاریکا بوده باشه پیدا نکردم.
البته شایدم من خوب نگشتم.

بالا