• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادعای تروریست نروژی: از بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 الهام گرفتم!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
حتما خبر دارید که Anders Behring Breivik تروریست نروژی روز جمعه در اسلو در قالب یک انفجار اتومبیل حداقل هفت نفر، و چند ساعت بعد هم حمله به اردوی تابستانه جوانان نروژی در جزیره ای نزدیک اسلو، حداقل هشتاد و پنج نفر رو کشته، و مجموعا حدود 100 نفر رو به قتل رسونده!

نکته عجیب این که ایشون گفته من از بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 (معروف به Call of Duty 6 در ایران) الهام گرفته بودم و ازش به عنوان شبیه ساز نظامی استفاده کرده بودم!! :blink:

یکی از معدود کسایی که از زیر دست طرف جون سالم به در برده هم تعریف کرده که این با لباس پلیس اومده بین جوون های حاضر در اردو، با خونسردی کامل و خیلی عادی راه می رفته، همه رو با گلوله درو می کرده، و به کسایی که در حال مرگ بودند هم برای اطمینان یه تیر دیگه می زده، و هر کس هم که در حال فرار توی آب یا روی درخت و ... بوده نمی ذاشته زیاد دور بشه و می زدتش! اینها رو می خونید یاد چیزی نمی افتید؟ هر کس که MW2 رو بازی کرده باشه می دونه که این توصیف ها دقیقا مشابه مرحله No Russian در اون بازی هستش...
4fvgdaq_th.gif

در این مرحله از بازی MW2، شخصیت اصلی اون مرحله از بازی به دلایل سیاسی، همراه سه ناسیونالیست تندرو به فرودگاهی در مسکو حمله می کنند و در حالی که با خونسردی در فرودگاه قدم می زنند صدها غیرنظامی بیگناه رو با اسلحه های پیشرفته به گلوله می بندند! بسیار هم بحث انگیز بوده وجود این مرحله در بازی به این معروفی، و خیلی ها قبل از این ها و موقع عرضه بازی هم مخالفش بودند، تا جایی که سازندگان بازی مجبور شدند قبل از شروع اون مرحله یه هشدار بذارند که اگر خواستید می تونید اینجای گیم رو بازی نکنید و ردش کنید بره!

q6ol3hdzcw2xolpyz3gn.jpg

البته خیلی حرف و حدیث هم در این مورد هست، و طرف اعتقادات ضد مذ*هب اس*لام داشته و اعتقاد داشته که رسانه های نروژ به اندازه کافی ضد اس*لام نیستند، و روی این موضوع وسواس داشته و ربط دادن این قضیه به یه بازی ممکنه خیلی هم منطقی نباشه، ولی در هر صورت من فکر می کنم که همچین موضوعی به شدت به دنیای بازی های کامپیوتری (و علی الخصوص به Activision و Infinity Ward که توزیع کننده و تولید کننده بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 بودند) ضربه می زنه...

برای اطلاعات بیشتر اینجا رو بخونید.

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
جالب بود..

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
یه چند مدت تو یه فاز باحال بودم

اکثرا بازی Kil Zone رو با Modern Warfare 1.2 بازی میکردم اونم تو یه محیط تاریک در کنارش فیلم ترسناک میدیم و موزیک راک هم زنگ تفریحم بود این مدت اصلا از خونه بیرون نمیرفتم .

باور کنین اولین باری که از خونه رفتم بیرون به صدای بسته شدن در ماشین واکنش نشون میدادم که نکنه قصد حمله ای چیزی داشته باشن , در کل جو گیر شده بودم

Last edited:

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
این آقا دیوانه تشریف داشتن چه ربطی به بازی داره حالا :blink:
چند صد میلیون نفر اینو بازی کردن همه رفتن تروریست شدن ؟!!! :eek:

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
کلا وقتی جنایت و کشت کشتار رو تو فیلم بازی اپیدمی میکنن همینه دیگه.
بعد از یه مدتی عادی میشه ...

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
کلا وقتی جنایت و کشت کشتار رو تو فیلم بازی اپیدمی میکنن همینه دیگه.
بعد از یه مدتی عادی میشه ...
موافقم
من خودم الان تصورم اینه که اگه یه تفنگ داشته باشم میتونم یه شهرو درو کنم
budo.gif

خیلیارو دیدم این تصور رو داشتن از بس تو بازی با یه نفر چند صد نفرو کشتن
اعتماد به نفس کاذب میده به آدم

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
باها! این که نون ما رو آجر کرد... از این به بعد دیگه از این مرحله با حالا نمی ذارن. :(

طرف خوشی زده بود زیر دلش، افسردگی گرفت، همرو کشت بعد الکی گفت این بازی تاثیر گذار بود. همه بدونن که این بازی بی تقصیره. :p

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
این مشتی اگه 7 سالشم بود نباید این جوری جو گیر میشد!!
حتما یه مشکلی روحی روانی داشته.به این سادگی ها نیست که یه آدم بتونه تو دنیای واقعی یه نفر رو بکشه.

مرسی برای خبر.جالب بود.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باها! این که نون ما رو آجر کرد... از این به بعد دیگه از این مرحله با حالا نمی ذارن. :(

طرف خوشی زده بود زیر دلش، افسردگی گرفت، همرو کشت بعد الکی گفت این بازی تاثیر گذار بود. همه بدونن که این بازی بی تقصیره. :p

نگران نباش قبلا هم بازی Manhunt یک همچین اتفاقی رو در انگلیس باعث شد اما قسمت دوم رو خشن تر ساختن.

حتما یه مشکلی روحی روانی داشته.به این سادگی ها نیست که یه آدم بتونه تو دنیای واقعی یه نفر رو بکشه.

مرسی برای خبر.جالب بود.

والا من مخالفم. اون مرحله آدمو دیونه می کرد. اون مرحله رو من از همه مرحله ها بیشتر دوست داشتم. کشتن توی اون مرحله خیلی واقعی بود. مخصوصا هر کی رو اگه می زدی به پاهاش میوفتاد رو زمین شروع می کرد به التماس کردن.
این بابا اگر اون مرحله رو یه 20 باری بازی کرده باشه 100 در 100 روانی شده.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بله متاسفانه نگرانی من هم از همینه...

این خبر دیروز ساعت ها در راس اخبار N4G بود و کلی مورد بحث قرار گرفته بود، و عقیده اکثر گیمرهایی هم که زیرش نظر داده بودند این بود که این قضیه باعث گیر دادن به گیم های آینده میشه... :(
آقا عقاید ضد اسل*ام داشته و خودش رو جنگجوی صلیبی می دونسته، و مخالف مهاجرت فراوون مسلمون ها به نروژ بوده!
اصل قضیه هم قطعا همین عقاید عجیب و غریب بوده و توی خبرگزاری های بزرگ خوشبختانه تا به حال اخبار مربوط به گیم رو خیلی بزرگ و پررنگ نکردند!
bbc6zlv7mne4gjpwbfx.gif

مرسی برای خبر.جالب بود.
2lxe53l.gif

نگران نباش قبلا هم بازی Manhunt یک همچین اتفاقی رو در انگلیس باعث شد اما قسمت دوم رو خشن تر ساختن.
والا تا به حال چندین مورد مشابه درباره GTA و Manhunt و... اتفاق افتاده، ولی هیچ کدوم تا به حال در این ابعاد وحشتناک که خبرش دنیا رو برداره نبوده! :blink:

البته امیدوارم همین طوری که میگی بشه و در نهایت خیلی باعث گیر دادن به تجارت گیم نشه...

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
ما همه سرباز توییم کاپتان پرایس؛ گوش به فرمان توییم کاپتان پرایس

مرگ بر ضد ولایت کاپتان پرایس
مرگ بر منافقین و ژنرال شفرد
مرگ بر ماکاروف

:D

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
مشکل اصلی امریکا است.
ولی این حرف ها رو به نظر من کلا هر چند وقت یکبار می زنن بعد چون مسئله پول در می یونه یه کمی که گذشت پشت گوش میندازن.
چون از هر چه بگذریم سخن پول خوش تر است.

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
واقعا تاپ ترین مرحله داخل کال آف دیوتی بودش این مرحله ، واقعا جذابیتی زیادی داشت و خیلی حرفه ای ساخته شده بود

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
اگه اشتباه نکنم اون مرحله رو محمد علوی طراحی کرده بود!

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
این آقا دیوانه تشریف داشتن چه ربطی به بازی داره حالا
چند صد میلیون نفر اینو بازی کردن همه رفتن تروریست شدن ؟!!!
همین تیکه اول بازی که تو فرودگاهه تو بعضی از کشورها سانسور شده بود.
بله که ربط داره. قررا نیست همه تروریست بشن. 1 نفر از 10000 هزار نفر کافیه!

مرسی برای خبر.جالب بود.
برو بینیم باو....

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
بعضی ها یجوری حرف می زنن انگار طرف در اثر انجام این بازی به سرش زده بره ادم بکشه.
دلیل انجام این قتل ها اصلا ربطی به بازی نداره،فقط روش اجراش رو از بازی الهام گرفته.حالا اگه این بازی هم ساخته نشده بود یجور دیگه می رفت این افراد رو می کشت.
به قول یکی توی یک فیلمی:فیلمها جنایتکار روانی رو نمی سازن فقط خلاقیت اونها رو بیشتر می کنن.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
نروژیا شانس آوردن طرف از بازی رزیدنت اویل الهام نگرفته، میرفت محلول میساخت میریخت سد کرج نروژ کل نروژ زامبی میشدن

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
حالا جالبیش اینجاس که حمکش 30 سال زندانه فقط.

بالا